eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کبه پنیری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ پاناکوتا با تخم شربتی و شاتوت😍😍 🍜طرز تهیه ابتدا به مدت ده دقیقه یک قاشق غذاخوری تخم شربتی را خیس کرده. حالا ۲ لیوان شیر رو با ۳ق.غ شکر و نصف ق.چ خوری وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم کمی هم زدم تا شکرش حل بشه نباید بجوشه. نصف لیوان شیر سرد رو با 1ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به مخلوط شیر و شکر اضافه کردم و نصف لیوان خامه قنادی فرم گرفته را به شیر اضافه کردم و همزدم تا یکدست بشه(میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید فقط مقدار شکر را دو برابر کنید) در آخر تخم شربتی را به مواد اضافه کرده وبمدت ۲ ساعت در یخچال قرار دادم. یک لیوان شاتوت را با ۳ قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین که با آب سرد بنماری کردم خوب میکس کردم و روی پاناکوتا ریختم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پاناکوتا با تخم شربتی و شاتوت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 دستور ژله آلوورا یک بسته بستنی وانیلی ۴ ق غ ژله بلوبری دو بسته اول ژله آلوورا رو با یک لیوان سر خالی آب جوش حل کردم و وقتی از داغی افتاد بستنی رو اضافه کردم و داخل یک سینی که کفش پلاستیک پهن کرده بودم ریختم و گذاشتم یخچال وقتی کاملا ژله بست با کاترهای برفی قالب زدم و داخل قالب اصلی چیدم چون این مرحله زمان میبره دونه های برفیم یه کم نرم مییشن به همین دلیل گذاشتم یخچال تا حسابی به ظرفم بچسبن بعد دو بسته ژله آلوورا رو هم با دو لیوان آب جوش حل کردم و بعد دو لیوان آب سرد بهش اضافه کردم و وقتی خنک شد در پنج مرحله توی قالبم ریختم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله برفی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پای البالو🍒 طرز تهیه آرد 250 گرم پودرقند 3 قاشق غذاخوری کره (خنک و تکه تکه شده) 150گرم آب (آب یخ) 4 قاشق غذاخوری نمک 1/4 قاشق چای خوری طرز تهیه: آرد الک شده و پودر قند و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره خورد شده را اضافه کنید وبا بلندر دوبار پالس رو زده درحدی که مواد بصورت پودر دربیاد(میتونید بجای بلندر با نوک انگشتاتون ماساژ دهید) حالا اب یخ رو اضافه میکنیم اگر خمیر خشک بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید. مواد رو به سطح کارتون انتقال بدید، اول به شکل خرده نونه، مواد رو جمع کنید و ورز بدید تا شکل خمیر بگیره، حواستون باشه زیادی ورز ندید. فقط در حدی که منسجم شه و فرم خمیری بگیره ورز بدید. وگرنه به روغن میوفته. خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید، یک قسمت بزرگتر باشه برای زیر پای و یک قسمت خمیر کوچیک تر برای روی پای. هر قسمت از خمیر رو توی یک کیسه فریزر بذارید. خمیرها به مدت حداقل یک ساعت باید توی یخچال استراحت کنن و خنک شن. خمیر بین یک ساعت تا دو روز قبل از پخت توی یخچال قابل نگهداریه. اگر به هر دلیلی توی این مدت وقت نکردید پای رو درست کنید، خمیر رو توی فریزر بذارید. تا خمیر خنک شه مواد درونی پای رو آماده می کنیم. موادمیانی (فیلینگ) آلبالو: 600 گرم (نیم کیلو هسته گرفته) شکر: یک پیمانه نشاسته ی ذرت: دو و یک دوم قاشق چایخوری وانیل یک دوم قاشق چایخوری اول از همه آلبالو رو بشورید، خشک کنید و هسته ش رو دربیارید. اگر هسته گیر ندارید به راحتی با وسایل تو خونه مثلا باچاقو آلبالو رو به دو قسمت تقسیم کنید و بعد هسته رو دربیارید ویابا استفاده از سیخ چوبی خیلی راحت پشت سیخ (قسمت ضخیم تر) رو ته آلبالو فرو کنید، وقتی سیخ به هسته برخورد می کنه، هسته رو به سمت بیرون فشار بدید. به راحتی هسته خارج می شه و آلبالو هم درسته می مونه ویا هر روش دیگه ای که خودتون مایلید، برای خارج کردن هسته استفاده کنیدفقط به هیچ وجه آب آلبالویی که ازش خارج می شه رو دور نریزید. خوشمزگی پای آلبالو به همون طعمیه که آب آلبالوی طبیعی ایجاد می کنه. آلبالو های هسته گرفته رو توی یک کاسه ی بزرگ تمیز بریزید. نشاسته ی ذرت رو روی آلبالوها بریزید( نقش نشاسته غلیظ کردن آب آلبالوئه) نشاسته در مقابل حرارت آب میوه ها رو ژلاتینی می کنه و باعث می شه رطوبت میوه به خورد خمیر نره و خمیر رو خراب نکنه. نکته:(این میزان شکر برای آلبالوهایی که ترشی متوسط دارن و کمی درشتن مناسبه اگر آلبالوتون از نوع ریز و جنگلی و خیلی ترشه، خودتون شکر رو زیاد کنید.) ادامه در پست بعد👈👈 دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 ❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پای البالو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد اولیه : خامه (زده شده) به مقدار لازم آب سیب 1پ سس سیب یک تا 2 قاشق چایخوری (بصورت آماده فروخته میشود) سس كارامل 2 ق س پودر دارچين ١/٤ ق س طرز تهیه: آب سیب را با سس سیب و کارامل- دارچین مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. بعد اجازه دهید چنددقیقه خنک شود. زمانی که خنک شد، یک قاشق از سس را داخل کیسه بریزید و گوشه پلاستیک را قیچی کنید. حالا روی نوشیدنی روباخامه زده شده تزیین کنید. وباسس کارامل روی خامه روتزیین کنید. نوشیدنی شماآماده شد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نوشیدنی سیب کاراملی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#اسموتی_آلبالو مواد لازم و تهیه: 1پیمانه آلبالوی فریز شده 4/5پیمانه سیب 4ریز شده 2/3 شیر سویا یخ به دلخواه عسل همه مواد را در مخلوط کن ،مخلوط کنید برای رویه خامه فرم گرفته و آلبالو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اول در یک قابلمه مقداری آب میریزیم تقریبا نصف قابلمه آب خوبه . البته بستگی به این داره که قصد پخت چه مقدار مرغابی یا اردک رو دارید .من در اینجا نصف یک اردک رو درست کردم. اردک رو درون قابلمه میگذارید. کمی نمک و زردچوبه و فلفل و تقریبا دو سوم استکان آب غوره درونش میریزید . پنج یا شش عدد پیاز کوچک هم پوست میگیریم و داخلش میریزیم. عزیزان پیاز رو میتونیم هم خرد کنیم هم درسته اضافه کنیم .در قابلمه رو میگذاریم و اجازه میدیم خوراک ما به مدت دو ونیم تا سه ساعت بپزه .میتونید چنگال رو داخل گوشت فرو کنید و متوجه میشید که وقت خاموش کردنشه یا نه . بعد از پخت ، اردک رو از آبش خارج میکنیم و سرخش میکنیم.عزیزان من کلا در این غذا برای سرخ کردن از کره محلی استفاده کردم که طعم بسیار لذیذی به خوراکمون میده. حالا وقتشه بریم سراغ آب مرغابیمون.آب این خورشت رو به دو صورت میشه سرو کرد .یا میتونیم به همون صورت زرد مصرف کنیم یا به روشی که میگم قرمزش کنیم. اگر پیازها رو درسته داخل خوراک ریخته بودید اونها رو از خورش خارج کنید و با گوشت کوب کامل له کنید بعد داخل روغن یا کره ( که من در اینجا از کره محلی استفاده کردم ) کمی تفتش بدید .من برای خوش طعم کردن آب خورش نصف قاشق رب آلوچه قرمز به همراه یک و نیم قاشق رب گوجه فرنگی و کمی نمک به پیاز اضافه کردم بعد آب مرغابی رو از صافی رد میکنیم و داخل سسی که درست کردیم میریزیم و حدود پنج دقیقه میذاریم جوش بخوره.( البته شما میتونید این سس رو به دلخواه خودتون درست کنید یعنی مثلا فقط رب گوجه بزنید یا مثلا به جای رب آلوچه قرمز از رب انار استفاده کنید .) اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پخت گوشت اردک و مرغابی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 #ایده روزانه آب 2 لیمو رو بامقداری آب گرم بنوشید وودرمدت کوتاهی تاثیرشگفت انگیزآنراروی بدنتون ببینین ،ليمو بطرزشگفت انگيزى باعث چربى سوزى دربدن ميشود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#بستنى_تابستونه پاستیل ها رو با ژله آلوئه ورا مخلوط میکنید و درقالب آلاسگا میریزید یا داخل ماءالشعیر ژلاتین حل شده بریزید و پاستیل ها رو هم داخلش بریزیدبعد داخل قالب بریزیدتا ببند اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: ١كيلوهويج ١/٥ليوان شكر ٤ق غ نشاسته ذرت وانيل كمي زعفران اب ليمو١ق چ بيسكويت پتي بور ✍طرزتهیه: هويج روبايك مقداراب ميپزيم بعد هويج و پوره ميكنيم من ريختم توي غذا ساز،نشاسته روبايك ليوان اب هم زدم ريختم روي هويج ها گذاشتم روي شعله وشكر هم ريختم روش زعفرون هم اضافه كردم وقتي قوام اومد وانيل و اب ليمو رواضافه كردم واز روي شعله برداشتم در ظرف مورد نظربيسكويت پتي بورچيدم وروش رواز موادم ريختم ودوباره بيسكويت و بعد مواد اين كارو در چند مرحله تكرار كردم وگذاشتم تو ي يخچال يك روز موند موقع سرو هم تزیین کنید به سلیقه خودتون اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موزاییک هویج اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان روغنی زنجبیلی 🥖🥖 یک نان خیلی خوشمزه و نرم ولطیف ارد۵پیمانه تخم مرغ ٢عدد که زرده یکی رو برای رومال نگه میداریم خمیرمایه فوری١ق غ شکر١ق غ روغن(مخلوط کره و روغن مایع)کمی بیشتر ازنصف پیمانه نمک ١ق چایخوری شیر ولرم١پیمانه کامل و یک چهارم پیمانه زعفران اب شده غلیظ ١ق غذاخوری پودرزنجبیل١ق غ اول شیر ولرم رو با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده میزاریم ده دیقه استراحت کنه تا عمل بیاد البته من شیر نداشتم اب جوشیده ولرم استفاده کردم .بعد ارد رو الک کرده و موادرو اضافه میکنیم (شایدارد ٢/٣ق بیشتر از مقدار شده استفاده بشه به خاطر بزرگی تخم مرغ ها). یک خمیر بسیار لطیف و نرم و نچسب به دست میاد.روش مشماو یک دستمال میندازید و میزارید جای گرم تا خمیر پف کنه و دوبرابر بشه.(تقریبا١یا١/۵ساعت). بعد به هر شکل که دوست داشتید در بیاریدو بچینید توی سینی و دوباره یک استراحت نیم ساعته بدید و بعد روش زرده تخم مرغ و زعفران و کمی روغن مایع رو مخلوط و روش بمالید و کنجد بپاشید و بزارید توی فر که از قبل گرم شده زیرش حتما یه ماهیتابه ابجوش بزاریدتا نون خشک نشه. تقریبا۵٠دقیقه طول میکشه بپزه با درجه١٧٠..... روش که کمی طلایی شد یعنی پخته برای اینکه بیشتر رنگش طلایی بشه کمی قسمت گریل(بالای فر)رو روشن کنید. بعد از اینکه از فر در اوردید.روش کمی کره اب شده بزنید و روش رو بپوشانید تا از گرمایه اولیه بیافته و بعد نوش جان کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان روغنی زنجبیلی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم آب ولرم یک و یک چهارم پیمانه مخمر (خمیرمایه): دو قاشق چایخوری شکر هفت قاشق غذاخوری روغن مایع: یک چهارم پیمانه تخم مرغ یک عدد پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری آرد نون فانتزی چهار تا پنج پیمانه (تا جایی که خمیر به دست نچسبه) طرزتهیه📝📌 ✍📝آب ولرم (آبی که دست رو نسوزونه) همراه با یک قاشق غذاخوری شکر و پودر خمیر مایه مخلوط کنید و درش رو بزارین تا پنج دقیقه که عمل بیاد بعد شش قاشق غذاخوری شکر، روغن مایع، تخم مرغ همزده و پودر هل اضافه کرده و مخلوط کنید. ✍📝بعد آرد الک شده همراه با نمک رو کم کم به مواد اضافه کنید و ورز بدین، آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد حواستون باشه بیش از حد آرد اضافه نکنید که نون شما خشک نشه خمیر رو حسابی ورز بدین (مثل رخت شستن با کف دست ورز بدین یا خمیر رو صدبار بکوبین کف ظرف) ✍📝بعد خمیر رو در ظرفی که کمی چرب شده با درپوش در جای گرم به مدت دو ساعت استراحت بدین(من معمولا در این مواقع از قبل فر رو روشن میکنم وقتی حسابی داغ شد خاموش میکنم و ظرف رو داخل فرخاموش گرم شده میزارم) و وقتی حجیم شد روی سطح صافی که آردپاشی شده کمی ورز داده اونو سه قسمت کنید لوله کنید و به شکل گیس بافت ببافید روی کاغذ روغنی اینکار رو انجام بدین ( یا به هرشکلی که دوست دارین) ✍📝 بعد درون سینی فر بذارین و مجددا استراحت بدین تا حجم بگیره روشو با یک عدد تخم مرغ کامل و یه قاشق آب رومال کنید. من همیشه برای اینکه نونا بوی تخم مرغ نگیره از کمی وانیل داخل رومال استفاده میکنم. ✍📝بعد در صورت تمایل کنجد، سیاه دونه یا تخم خرفه بپاشید.خمیر رو بزارین در فر که از قبل با حرارت 175 درجه گرم شده به مدت تقریبا 30 دقیقه. نکته : ⬇️ 🔺برای پخت نانها سعی کنید یه ظرف آب برای روطوبت نان بزارین داخل فر 🔸بعد از این مدت روی نون طلایی میشه بیارین بیرون و وقتی کاملا خنک شد برش بزنید. 🔻این نون شیرینه و بوی هل عطر خوبی بهش میده برای صبحانه همراه با پنیر عالیه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان شیرین صبحانه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین ژله زیرش الورا با شیر توش ژله رولی 👌👌 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‌‌سلام صبحتان از رحمت «الرَّحْمَنُ الرَّحِیم» لبریز سفرهٔ تان از نعمت «رَبُّ الْعَالَمِين» سرشار روزتون پرازلطف عنایت خدا صبحتون بخیر و شادی @ashpaziykhs
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅بیورینگ بادمجان😋 ✍مواد لازم بادمجان 4 عدد سینه مرغ 1 عدد گردوی نگینی خوردشده 1 پیمانه جعفری خوردشده کمی سیب زمینی متوسط 3 عدد کنجد 1 قاشق سیر 1 حبه سس مایونز به مقدارلازم 🍜طرز تهیه بادمجانهارو ورقه ورقه سرخ کرده له کنید،سینه مرغ نگینی خوردکنید دوساعت بانمک وفلفل وروغن زیتون مزه دارکنید سپس باحرارت ملایم بپزید،بعدهمه ی موادروبه غیرازسیب زمینی قاطی کنید،سیب زمینی رورنده کرده خوب سرخ کنید ،پیش غذاروتوظرف سروریخته باسیب زمینی سرخ شده ،جعفری وگردو وپیازداغ تزئین کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بیورینگ بادمجان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱