#پیتزا_گوشت
مواد لازم
گوشت چرخڪرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخارے ۱ پیمانه
جعفرے ۲ قاشق غذاخوری
پونه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چاے خوری
نمک ۱ قاشق چاے خوری
پیاز خرد شده ۱ پیمانه
سیب زمینے به تعداد لازم
گوجه رنده شده به مقدار لازم
سس بشامل به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا در یک ظرف ۵۰۰ گرم گوشت چرخڪرده را با ۱ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه آرد سوخارے، ۱ قاشق غذاخورے جعفرے خرد شده، ۱ قاشق غذاخورے پونه، ۱ قاشق چاے خورے فلفل سیاه، ۱ قاشق چاے خورے نمک و ۱ پیمانه پیاز رنده شده مخلوط مے ڪنیم و خوب ورز مے دهیم تا مواد به خرد گوشت رفته و ڪاملا یک دست شوند، بعد مواد آماده شده را به اندازه یک ڪوفته ڪوچک برداشته و ڪف دست آن را گرد مے ڪنیم و درون سینے فر قرار مے دهیم. سپس سیب زمینے ها را برش مے زنیم و ڪف ظرف و دیواره هاے ظرف مے چینیم سپس ڪوفته هے پخته شده را ڪف ظرف مے چینیم و بین آنها را برش هاے سیب زمینے قرار مے دهیم تا به هم نچسبیده باشند.
سپس بر روے ڪوفته ها یک قاشق غذاخورے گوجه رنده شده مے ریزیم و بر روے ڪل مواد سس بشامل مے ریزیم و با برس سیب زمینے هاے اطرف را به روغن زیتون آغشته مے ڪنیم سپس مقدارے جعفرے و پنیر پارمسان روے سس بشامل مے ریزیم و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با دماے ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار مے دهیم تا پخته شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فطایر_پیتزا
دوستان شما میتونید واسه مواد میانے از هر چیزے دوست دارین استفاده ڪنید فقط چرب وابڪے نباشه
مواد لازم .
آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار
سفیده تخم مرغ بک عدد
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شڪر یک قاشق غذاخوری
روغن مایع سه فاشق غذاخوری
پنیر خامه اے یا مثلثے دوعدد
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه.... اردوشڪر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیرے یڪدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح ڪار بڪوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه
مواد پیتزایے تن ماهی
این ترڪیب بسیار خوشمزه است پیاز را توے روغن تفت دهید سبک ڪه شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه هاے ریز خرد شده رنگے را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهے بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهے از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط ڪنید تڪه هاے تن را با چنگال ریز ڪنید ومواد ما اماده است
خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم ڪنید هر قسمت را باز زیاد نازک نڪنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه ڪه همدیگر را قطع نڪنه از موادتون روے هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محڪم بشه هر چهار قسمت اینڪار را انجام دهید بعد توے سینے را ارد پاشے وفطایر را توے سینے بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روے خمیر را رومال ڪنید ودرفر 200درجه ڪه از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک ڪنید زیر خمیر طلایے بشه ڪافیه بعد گریل را روشن تا روے فطایر هم طلایے بشه
بعد تا گرم است توے ظرف در دارے ڪه پارچه نخے گذاشتید بذارید ڪه روے فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید ڪاملا لطیف ونرم مے مونه حتما امتحان ڪنید بسیار خوشمزه است
نڪته..... توے فر یه ڪاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
به یکشنبه14 اردیبهشت🌸
نهمین روزماه مبارک رمضان🌙
خوش آمدید 🌸
ان شا الله نهمین روزه رمضانتون🌸
سرشار از اخلاص ونورانیت✨
و عبادات تون قبول حق باشه🙏
#صبحتون_بخیروخوشی🌸✨🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_برساق
عزیزان میتونید مقدار مواد رو نصف کنید ویا دوبرابر
اگر میخواید نصف کنید تخممرغ رو بزنید تا از لختگی دربیاد نصفشو بریزید .
مقدار آرد تقربیه بستگی به آبخوری آردها داره
این مقدار من حدود ۶ لیوان آرد لازم داشت
سعی کنید به صورت آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید آرد زیادی بخوردش بدید شیرینی سفت وخشک میشه.
زردچوبه تو این شیرینی برای رنگ دهی به شیرینه دوست ندارید نریزید
این شیرینی از زیره استقاده میشه چون بچه ها از بوی زیره خوششون نمیاد من از هل کوبیده استفاده کردم
از آرد بربری ویا آرد سفید میتونید استفاده کنید
آرد حدود ۶ لیوان
تخم مرغ یک عدد
شکر دو سوم لیوان (این شیرینی کم شیرینه)
ماست یک لیوان فرقی نداره از چه ماستی استفاده میکنید فقط ترش نباشه من از ماست خونگی استفاده کردم
روغن حیوانی ویا جامد نصف لیوان
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
هل چند دونه کوبیده در صورت استفاده از زیره یک قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری صاف
دو حبه قند
اب ولرم نصف لیوان کمی کمتر
اب ولرم بریزید تو کاسه ای حبه قند اضافه وپودر خمیر مایه روش بپاشید وده دقیقه بزارید
تخم مرغ وشکر رو بزنید تا باهم مخلوط بشن
زردچوبه واب ونمک وخمیر مایه وماست رو اضافه کرده بزنید تا یکدست بشه آرد رو کم گم بریزید وبا قاشق بزنید.سپس به تخته کار انتقال بدید طبق فیلم با آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید. خمیر باید نرم ولطیف ویکدست باشه
خمیر رو انتقال بدید به کاسه چرب شده روشو بپوشونید یک الی دوساعت.
سپس چونه های به اندازه گردو بردارید طبق فیلم رو آبکش بهم کنید وتو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت بشه سپس از روغن خارج کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه برای تزیین از پودر قند میتونید استفاده کنید
خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید تا مغز پخت بشه
بعد از سرد شدن در کیسه فریزیر ویا ظرف در دردار نگه داری کنید این شیرینی تو یخچال دو هفته ماندگاری داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_بازاری
مواد لازم ......
ارد سفید یا گندم یاسنگک هر ڪدوم باشه اشڪالے نداره ڪلا هر نوع اردے من سه لیوان استفاده ڪردم هر لیوان دوتا نان بشما مے دهد
نمڪ... یک قاشق چایخوری
بیڪینگ پودر.... یک قاشق مرباخورے
روغن مایع... سه قاشق غذاخورے
آب ولرم .... به میزان لازم
ماست هرنوعے باشه..... هم دماے محیط نصف لیوان
طرز تهیه......ارد ونمک وبیڪینگ پودر را یڪبار الک ڪنید ویه دور مخلوط ڪنید بعد روغن را اضافه ومخلوط ڪنید اگر همزن برقے دارین بهتره تمام مراحل با همزن انجام بشه بعد ماست را اضافه ومخلوط ودراخر اب ولرم را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیر جمع بشه ویڪدست خمیر در این مرحله سفت است ولے با ورز دادن حدود پنج دقیقه وحتے بیشتر گلوتن ارد ازاد وخمیر لطیف ونرم مے شه وچسبندگے خیلے ڪمے داره خمیر را بیست دقیقه استراحت بدین حجم خمیر مثل زمانیڪه خمیر مایه زده باشیم دوبرابر نمے شه فقط خمیر ڪمے سبک مے شه با بیڪینگ پودر بعد به شش چونه تقسیم ڪرده وبا وردنه باز ڪنید به اندازه یه بشقاب میوه خورے نباید نازک بشه چون بعد مرطوب شدن خمیر بازتر مے شه و موقع برداشتن اذیت مے شین بعد باز ڪردن روے سطح خمیر را با دست ڪاملا مرطوب ڪنید حتے لبه ها را
حتما حتما تابه نو استفاده نڪنید تابه قدیمے وڪار ڪرده باشه اگر تابه نو باشه خمیر نمے چسبه ومے افته امتحان ڪردم ڪه میگم تابه تفلون قدیمے خوبه تابه با حرارت بالا ڪاملا داغ داغ باشه اگر نباشه بازم نون مے افته خمیر را از طرف مرطوب توے تابه انداخته اگر چروک افتاد اصلا صاف نڪنید نان مے افته وبا حرارت بالا صبر ڪنید چند تا حباب بزنه سطح نان بعد تابه را برعڪس ڪنید ومرتب بچرخونید تا سطح نان پخته بشه ثابت بگیرید مے سوزه بعد با ڪفگیر نان را از تابه جدا ڪنید اگر دیدین برشته است ڪه بردارید اگر نه بذارید ڪمے بیشتر طلایے بشه سریع لاے دستمال یا حوله بذارید نون ڪاملا نرم مے مونه خوشمزه ترین نونے است ڪه تا الان امتحان ڪردین فقط نڪاتے را ڪه گفتم حتما انجام بدین با چند بار درست ڪردن قلق ڪار دستتون میاد ویه نانواے تمام عیار مے شین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_زعفرانی
براے حلوا زعفرانے میزان آرد، شڪر و مخلوط آب و گلاب یڪسانه، مخلوط روغن و ڪره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفے ڪه دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده ڪنید.
آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولے از آرد قنادے هم میتونید استفاده ڪنید.
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
روغن جامد+روغن مایع+ڪره ۲۰۰ گرم معادل یک لیوان
شڪر ۲ لیوان (اگه دوست دارید ڪم شیرین باشه میتونید یک لیوان+۲/۳ لیوان بریزید)
زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازے زعفران بریزید)
پودر هل ۱/۴ ق چ (دلخواه)
طرز تهیه
اول شهد رو آماده میڪنم
شڪر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روے حرارت بزارید بعد از اینڪه شروع با جوشیدن ڪرد وشڪر حل شد زیرش رو خاموش ڪنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یڪے دو تا قل بزنه ڪافیه.
آر رو داخل تابه الک ڪنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامے آرد گرفته بشه و بوے خوبش بلند بشه(من حدود یڪساعت با شعله خیلے ڪم تفت دادم)
آرد رو از تابه خارج ڪنید و دوباره الک ڪنید. مخلوط روغن و ڪره رو اضافه ڪنید و هم بزنید تا یڪدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو ڪم ڪم اضافه ڪنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه.
حتما شهد رو طے چند مرحله اضافه ڪنید تا آرد ڪم ڪم خودش رو باز ڪنه و حلوا لطیف بشه.
بعد از اینڪه همه شهد رو اضافه ڪردید روے حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تڪون بدید یا صطلاحا گهواره ڪنید.
اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد ڪنید نذارید خیلے سفت بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زعفرانی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیڪن_سالاد
دو حبه سیر (اختیارے. من نزدم)
روغن زیتون ۲ق غ
آبلیمو نصف استڪان
نعنا خشک یک ق غ
دو شاخه ڪرفس
۱ عدد هویج
ڪاهو ۱ عدد ڪوچڪ
خیار ۱ عدد بزرگ
۱ تیڪه سینه مرغ
آویشن آبلیمو پودر پاپریڪا
ابتدا من مرغ رو با ڪمے نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار ڪردم (آویشن ے گزینه عالے براے گریل و ڪبابے ڪردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میڪنیم براے سس دو حبه سیر رو له میڪنیم (من استفاده نڪردم) نصف استڪان آبلیمو و یک قاشق غذاخورے نعنا خشک، مقدارے نمک و دو قاشق روغن زیتون ترڪیب میڪنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن.
اول از همه ڪاهو رو برش هاے متوسط خورد میڪنیم و ڪف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته ڪن یا رنده، رشته میڪنیم، گوجه و خیار و ڪرفس رو برش هاے منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلے مهمه. باعث میشه ک طعم یڪے بر دیگرے غالب نشه). توے تابه گریلمون خیلے ڪم روغن زیتون اضافه میڪنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتے مرغ رو اضافه میڪنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش ڪاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه هاے مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میڪنیم. حرارت متوسط باشه، اگر ڪم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوے تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیڪه تیڪه میشه)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیڪن_سالاد
دو حبه سیر (اختیارے. من نزدم)
روغن زیتون ۲ق غ
آبلیمو نصف استڪان
نعنا خشک یک ق غ
دو شاخه ڪرفس
۱ عدد هویج
ڪاهو ۱ عدد ڪوچڪ
خیار ۱ عدد بزرگ
۱ تیڪه سینه مرغ
آویشن آبلیمو پودر پاپریڪا
ابتدا من مرغ رو با ڪمے نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار ڪردم (آویشن ے گزینه عالے براے گریل و ڪبابے ڪردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میڪنیم براے سس دو حبه سیر رو له میڪنیم (من استفاده نڪردم) نصف استڪان آبلیمو و یک قاشق غذاخورے نعنا خشک، مقدارے نمک و دو قاشق روغن زیتون ترڪیب میڪنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن.
اول از همه ڪاهو رو برش هاے متوسط خورد میڪنیم و ڪف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته ڪن یا رنده، رشته میڪنیم، گوجه و خیار و ڪرفس رو برش هاے منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلے مهمه. باعث میشه ک طعم یڪے بر دیگرے غالب نشه). توے تابه گریلمون خیلے ڪم روغن زیتون اضافه میڪنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتے مرغ رو اضافه میڪنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش ڪاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه هاے مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میڪنیم. حرارت متوسط باشه، اگر ڪم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوے تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیڪه تیڪه میشه)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشفیل
توجه ڪنید اگر به شهد چند قاشق گلوڪز اضافه ڪنید عالے میشه گلوڪز باعث میشه شهد غلیظ تر بشه وروے بامیه وزولبیا وگوشفیل براق بمونه من چون دستور شهد بدون گلوڪز گذاشتم گلوڪز در دسترس عموم نیست. شهدهاے قنادے گلوڪز میریزن
گلوڪز لوازم قنادیا دارن توجه ڪنید شهد باید مثل عسل روان باشه
عزیزان آرد تو شیرینے گوشفیل مشخص نیست باید خودتون با ورز دادن وڪم ڪم آرد پاشیدن خمیرے بدست بیارید نرم ولطیف در حین حال به دست نچسپه آرد زیادے به خوردش بدید گوشفیل سفت میشه
حتما از زرده تخم مرغ استفاده ڪنید .
زرده دو عدد
شیر نصف لیوان یک ذره ڪمتر
ماست سفت وشیرین دو قاشق
روغن جامد یا ڪره دو قاشق
بیڪینگ پودر یک قاشق مرباخورے پر
آرد سفید شیرینے پزی(قنادی)به میزان لازم حدود دو نیم لیوان آرد میبره شاید ڪمے ڪمتر ویا ڪمے بیشتر بستگے به آب خورے آرد داره
وانیل چند قطره میتونید به جاے وانیل نصف قاشق چایخورے پودر هل بریزید.
ماست و بیڪینگ پودر رو مخلوط ڪنید تا ماست پف ڪنه وبالا بیاد
زرده رو خوب بزنید.وانےل بزنید شهد. روغن وشیر وماست همه رو با هم زن دستے دودقیقه میزنیم سپس آرد رو ڪم ڪم اضافه میڪنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا جاے ڪه امڪان داره با همزن ویا قاشق بزنید سپس به تخته ڪار انتقال بدید وبا آرد پاشے و ورز دادن چسبندگے خمیر رو بگیرید تا خمیر نرم ولطیفے بدست بیاد .ےڪ ذره ڪاسه رو چرب ڪرده خمیر رو برگردونید داخل ڪاسه روے خمیر رو میپوشونیم و حدود دوساعت استراحت میدیم سپس با وردنه باز میڪنیم وبه سلیقه خود برش میزنیم(ارتفاع خمیر یک الے دو میل باشه) با قالب شیرینے پزے هم میتوانید بزنید .روغن رو با حرارت ملایم داغ ڪرده وگوشفیلها رو سرخ میڪنیم حرارت ملایم باشه تا مغز پخت وترد بشن بعد از سرخ شدن بلافاصله میندازیم تو شهد ولرم رو به سردے حدود دو الے سه دقیقه دوست دارید بیشتر شیرین بشه بیشتر تو شهد بمونه
عزیزان شهد در ڪیفیت گوشفیل،بامیه،زولبےا خیلے مهمه شهد اگه بیش از حد قوام یاید شیرینے شڪرک میزنه اگه به اندازه ڪافے قوام نیاد شیرینے نرم میشه پخت شهد حتمااا با حرارت ڪم باشه سعے ڪنید از جوهر لیمو استفاده ڪنید
روغن گوشفیل با حرارت ڪم داغ بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_ڪیڪ_تولد
#تزئین_ڪیڪ_تولد
براے تزیین از خامه فرم گرفته وسس براق فرانسوے یا بریلو وعڪس خوراڪے وچند شاخه گل طبیعے استفاده ڪردم
سطح ڪیک رو صاف ڪنید عڪس خوراڪے رو میتونید همین طور به صورت ڪادرے رو ڪیک بزارید یا با قیچے اضافات رو برش بزنید
عزیزان آگه خامه تون شل و آبڪے شد دوباره با هم زن یڪے دو دقیقه بزنید تا دوباره فرم بگیره
عڪس خوراڪے لوازم قنادیا دارن یا خود قنادیا دارن میتونید اونجا تهیه ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء نهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.12M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_چغاله_بادام
مقدار تقریبه برای پنج نفر
چغاله بادام ۳۰۰گرم
گوشت ۴۰۰تا ۵۰۰ گرم من از گوشت گوسفندی استفاده کردم
سبزی نعنا وجعفری ۲۰۰ گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره
پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ
لیمو عمانی ۲ عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید
روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه
طرز تهیه:
پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید
سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود.
نعنا وجعفری را سرخ کرده؛
دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید.
در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید.
میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید
آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید
سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه
عزیزان من تو ویدئویی چهار عدد لیمو اضافه کردم ولی نیم ساعت که پخت ازش چشیدم ترشی خورش اندازه بود دوتاشو بیرون آوردم شما دقت کنید چون چغاله ترش مزه هست کمتر لیمو بزنید تا بیش از حد ترش نشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_مارینارا
سس مارینارا یه سس ایتالیایی خوش طعم و بسیار پرکاربرده که معمولا برای پاستا و پیتزا و...استفاده میشه.
میتونید این سس در در حجم زیاد درست کنید و بعد در قالب یخ بریزید و فریز کنید تا در موقع لزوم در دسترس داشته باشید.
ابتدا روی سر گوجه فرنگیها را با کارد شکاف کم عمقی به شکل +ایجاد کنید.
گوجه ها را برای 3 دقیقه در آب جوش بیندازید و بلافاصله اونها رو در آب یخ قرار بدید تا در اثر این شوک حرارتی به راحتی پوست اونها جدا بشه.
حالا گوجه های پوست کنده رو در میکسر یا غذاساز بریزید تا کمی پوره شوند.
◀برای پاستا لازم نیست که سس شما زیادی له بشه ولی برای پیتزا حتما باید بافت سس یکدست و کاملا له باشه.
یک عدد پیاز را ریز نگینی کنید و در 2 تا 3 قاشق روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی)تفت بدید در حدی که سبک و شفاف بشه.
سپس 3 حبه سیر را رنده و اضافه و تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه(میزان سیر به سلیقه شما بستگی داره)
◀میتونید به دلخواه 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی برای خوشرنگ تر شدن سس اضافه و کمی تفت بدید تا رنگ بندازه.
سپس گوجه های پوره شده را اضافه وحرارت را ملایم کنید تا سس به آرامی بجوشه و غلیظ بشه.
◀هر چه تایم پخت سس طولانی تر باشه سس خوش طعم تری خواهید داشت.
◀اگه گوجه ها زیاد آبدار نباشن میتونید نصف لیوان آب به سس اضافه کنید و بذارید بجوشه
وقتی سس غلیظ شد به اون مقداری نمک+فلفل سیاه یا قرمز+پودر آویشن اضافه کنید.
درانتها مقداری ریحان خرد شده و کمی جعفری(به دلخواه)اضافه و کمی بعد حرارت را خاموش کنید.
سس ما آمادست😍
.
من این سس رو با اسپاگتی و #میت_بال سرو کردم.
میت بال همون کوفته قلقلی خودمونه ولی با سایز تپل مپل تر😄
گوشت چرخکرده+پیاز رنده شده(چون بهتره آرد سوخاری به میت بال اضافه بشه نیازی نیست آب پیاز رو بگیرید)+جعفری ساطوری(به دلخواه)+نمک+فلفل+پودر سیر+کمی زردچوبه+دو قاشق آرد سوخاری(حدودا برای250 گرم گوشت) همه مواد را با هم خوب ورز بدید تا کاملا منسجم و یکدست بشه و بعد گلوله های میت بال رو آماده و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشه.
حالا میت بالها را در سس بریزید و صبر کنید تا در سس کمی بجوشند و خوش طعم تر بشن.
اسپاگتی یا پاستای دلخواه رو در آب جوش و کمی نمک و روغن بجوشانید تا کاملا مغزپخت بشن.
اسپاگتی رو آبکش کنید و به سس اضافه و مخلوط کنید.
در ظرف سرو بریزید و با کمی پودر پنیر پارمزان(به دلخواه) و چند برگ ریحان تزئین و سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فیکن_مرغ
برای تهیه این غذای خوشمزه،درابتداکناره های خشک نانهای تست رابه خوبی بگیرید،طوری که فقط بافت نرم نان بمونه وهیچ کناره ای نداشته باشه چون این کناره ها اگر کمی هم بمونه بعدازسرخ شدن سفت میشه وزیردندون میاد_نانها نرم وتازه باشند_وباوردنه نانها راخوب فشرده ونازک کنید،سپس لبه های نان رابااب یاکمی شیرمرطوب کنید،ازموادمیانی _به دلخواهه_یک ق غ به همراه کمی پنیرپیتزابین ان بگذارید وبه ارامی رول کنید،لبه هارا کمی فشرده کنید تاهنگام سرخ شدن موادازداخل نانها به بیرون نریزند،نانها رادرابتدادرتخم مرغ خووووب زده شده وسپس دراردسوخاری_پانکو بهتره_بغلطانیدودرروغن داغ سرخ باحرارت ملایم کنید،
موادمیانی: یک عددپیازویک حبه سیرتفت داده شده +گوشت مرغ_من ازقسمتهای استخوانی مرغ استفاده کردم اول اونها رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن پختم وجداکردم وسپس بابقیه موادکمی تفت دادم_فلفل دلمه ای،قارچ وکمی رب وادویه های دلخواه
فقط این مواد ب چرب،ربی وداغ نباشند_باعث میشه نانها پاره شوند_
*بنا به تجربه خودم بهتره یک ظرف پهن بردارید طوری که بشه تعدادزیادی ازفیکن ها راداخلش قراربدیدولازم هم نیست روغن خیییلی شناورباشه ،به این صورت همه فیکنها زود سرخ میشن ولی اگرمثل من ظرفتون کوچیک باشه ودوتادوتاسرخ کنید،روغنتون اواسط کارکف میکنه واعصابتون خردمیشه،،به این روش تاقبل ازاینکه روغن بخوادکف کنه بیشترفیکنها سرخ شدند و بهتره که گرم سرو بشن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛