eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.5هزار دنبال‌کننده
960 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋👆 مواد لازم : نون باگت دو عدد ژامبون مرغ دو عدد سوسیس هات داگ سه عدد خلال سیب زمینی ۵ ق غ پنیر پیتزا ۵ ق غ سس قرمز ، سس خردل ، آبلیمو ، سس مایونز هر کدام دو قاشق غ و مقداری نمک و فلفل 🤩➡️https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکم خلاقیت به خرج بده با ماکارونی😍👆 😋 حتماً امتحانش کن سس بشامل : کره یک قاشق غ ، آرد دو‌ ق غ ، شیر نصف لیوان ، نمک و فلفل به میزان لازم 🤩➡️https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
27.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرمایید اینم دستورش😍👆 😋 برای ۶۰ نفر مراحل بترتیب: 1 پیازخلالی 2 هویج ریز شده 3 کرفس 4 فلفل دلمه 5 سیر : رب گوجه ، آبلیمو ، پودر سیر ، زنجبیل ، زردچوبه و نمک رغن مایع بهمراه آب همه رو ترکیب کرده و در پایان سس رو روی مرغ ها ریخته و لیمو عمانی هم اضافه کرده بمدت یک ساعت و نیم اجازه میدیم کامل بپزه 😋 🤩➡️https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای انجیر متفاوت🫐 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🤩➡️https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
آرامش سهم کسانی است که بی منت میبخشند بی کینه میخندند و در نهایت با سخاوت محبتشان را بذل میکنند ... 🍞🧈🧀 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥪🥞🥮 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین شکم پر 😋🍗 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قسمت اول🦃 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین شکم پر 😋🍗 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قسمت دوم🦃 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین شکم پر 😋🍗 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قسمت سوم🦃 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه طرز تهیه کلوچه خرمایی😋 ✅ برای خمیر کلوچه: شیر ۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۵۰ گرم کره ۵۰ گرم شکر ۱/۲ پیمانه (معادل ۱۰۰ گرم) آب ولرم ۱/۴ پیمانه خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری (معادل ۷ گرم) پودر هل ۱ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری آرد ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم ✅برای داخل کلوچه خرما: خرما بدون هسته ۳۰۰ گرم پودر هل ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین ۲ قاشق چایخوری جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری پودر گردو ۵۰ گرم آب ۱/۲ پیمانه ✅برای رومال: زرده تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱ قاشق چایخوری آب جوش ۱ قاشق چایخوری پودر زعفران به میزان لازم ❤️ @ashpazi_rooya
با خودمون تکرار کنیم: میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد میشه بدون حسادت، به دست آورد 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥖🫕🍣 لوبیا رو بمدت نیم ساعت بذارید با آب بپزه بعد یه پیاز نگینی خرد کنید داخل روغن سرخ کنید گوشت چرخی رو اضافه کنید سرخ که شد بهش زردچوبه فلفل سیاه و کمی پودر دارچین اضافه کنید تفت که خوردن لوبیارو اضافه کنید یکم که تفت خوردن رب گوجه اضافه کنید تا خوب تفت بخورن،نمک هم اضافه بشه😙 آب برنج رو که کشیدین لایه لایه از برنج و مواد بریزید داخل قابلمه و در آخر کمی دم کرده زعفرون بریزید و اجازه بدین دم بکشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍟🥨🧆 مواد برای 5 نفر پیاز 2 عدد روغن و نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم برنج (یا 1 کیلو) 6 پیمانه کلم خرد شده 1 کیلو گوشت چرخ کرده 300 گرم روغن و ادویه به مقدار لازم پیاز 1 عدد آرد نخودچی 4 ق غ برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم. برنج را با نصف ق م زردچوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم، کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم. پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم. کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی روی آتش😍🔥 معروف‌ترین و شناخته شده‌ترین ترکیب برای سبزی قورمه سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله است. این ترکیب را می‌توان ترکیب اصلی سبزی خورشت قورمه سبزی در نظر گرفت. ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین مرغ رو تو آتیش اینجوری درست کنید😋 با این ادویه هایی که میگم تو نیم ساعت مرغتو مزه دار کن و بزار تو آتیش. بعد میدونی خوشمزه ترین غذا میشه برات. نمک،زعفرون،سس مایونز، زرچوبه ،ادویه مرغ ،فلفل،دارچین،لیمو خشک روغن یا کره همه رو به مرغ بزنید و با دلمه و سیب زمینی و گوجه و هویچ بزارید داخل فویل. برا من که یکی از خوشمزه ترین غذای های تو طبیعت شد😍😋 ❤️ @ashpazi_rooya
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥗🥘🫕 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧁🍚🍝 پیاز روخلالی کردم، تفت دادم،کمی که کاراملی شد،گوشت رو هم اضافه و کمی که رنگش عوض شد،فلفل سیاه،زردچوبه رو بهش اضافه و کمی تفت دادم. نصف لیوان آب جوش ریختم و با شعله خیلی کم گذاشتم سه ساعت جا بیوفته. نیم ساعت آخر،یک قاشق رب رو جدا تفت دادم و به همراه یه چوب دارچین،نمک و کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کردم و تمام.. باقالی پلو رو هم که بعد ازینکه برنج جوش خورد،باقالی های پخته شده رو بهش اضافه کردم و آبکش کردم، و موقعی هم که خواستم دم کنم،لابه لاش شوید ریختم و گذاشتم دم بکشه. بال هارو مزه دار کردم داخل زردچوبه نمک پودر سیر پاپریکا و کمی آبلیمو و گذاشتم داخل توستر با دمای ۱۸۰ بمدت چهل دقیقه تا طلایی بشن. . . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6