فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت 😍😋
مواد لازم برای پخت گوشت
هویج 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
سیر 2 حبه
زعفران دم کرده به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
برگ بو 3 عدد
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
چوب و پودر دارچین مقداری
نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
نکات پخت
فلفل دلمه ای طعم خاص و عطر بی نظیری به غذا می دهد.
شما می توانید گوشت را هم با رب و هم با زعفران تهیه کنید این کار دلخواه است.
می توانید فلفل دلمه ای و هویج را نیز اضافه نکنید.
ادویه هایی که استفاده می کنید دلخواه است
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه شیرینی گرهای بدون فر 😍
مواد لازم
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه شیر یا ماست
۱/۴ پیمانه روغن
۱ قاشق سوپ خوری بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۱/۲ قاشق سوپ خوری وانیل
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبه
برای شیرین کردنش میتونید توی دستور یک قاشق پودر قند اضافه کنید و بعد پخت هم پودر قند بزنید یا میتونید با
۱ پیمانه شکر ،۲ پیمانه آب و گلاب و زعفران مقداری شربت بار درست کنید
شربت بار. شکر + آب رو روی شعله میذاریم تا شکر کاملا حل بشه و در مراحل آخر گلاب و زعفران رو به اون اضافه میکنیم و خاموش میکنیم تا سرد بشه و شیرینی هارو بعد سرخ کردن داخل شربت میندازین.
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا باورم نمیشه دنبه کبابی درست کرد 😶🌫
اولی کمی جوشوند بعد با ادویه های دلخواه مزه دار کرد و در نهایت کبابی کرد 🤤
بفرست واسه دنبه خورا 😍
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه خیارشور یک ساعته 😳
تا حالا خیار خارجی دیدین 😅 اگه ندیدین این خیارشور خارجیه 😁
خیار قلمی: ۱ کیلوگرم
شوید ، فلفل تند تخم گشنیز ، سیر ،
نمک: ۱.۲ فنجان
آب: به مقدار لازم
در این روش پس از شستوشو و آماده کردن خیار و سبزیجات آنها را در یک شیشه در فلزی بریزید.
محلول آب، نمک را بدون جوشاندن پس از ترکیب کردن مواد، مستقیم روی خیارها و سبزیجات بریزید. درپوش ظرف را محکم کنید.
یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و حدود ۱.۲ از حجم آن را با آب پر کنید. صبر کنید تا به نقطهجوش نزدیک شود و ظرف خیار شور را آرام در آن قرار دهید. ۱۵ دقیقه بعد رنگ خیارها کاملاً تغییر کرده و باید اجاق را خاموش کرد.
پس از خنک شدن آب ظرف خیارشور را از آن خارج کرده و از طعم خیار شور فوریتان لذت ببرید.
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تا حالا کله پاچه گاو ندیدی ، حتما این کلیپ رو ببین 😄
نکته قشنگ کلیپ دور هم بودنشون هست که بهترین حس دنیاست 👌
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ساندویچ دل مرغ کبابی😋
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اکبر جوجه 😋
ابتدا جوجه را از وسط نصف کرده و در قابلمه مناسبی قرار میدهیم. شیر( میتونید اضافه کنید یا حذف کنید )، آب، نمک، و فلفل سیاه را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم جوجهها برای ۴۵ دقیقه بپزند. سپس، جوجهها را سرخ کرده و به مدت یک ساعت با کره میپزیم برای ۲ عدد ران مرغ کوچک ۱۰۰ گرم کره لازم است.
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو بفرست واسه کباب خورای گوشت دوست 🤤
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کباب برای دورهمی ها ☺️
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کتلت گوشت 😍
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد نخودچی یا آرد سوخاری ۱.۵ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز به دلخواه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال و هوای مشهد الرضا 🖤
دعاگوی شما عزیزان هستیم
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرما تلی گوشتی 😍🤌
یه غذای بی دردسر برای تفریح و طبیعت
( از لحاظ صرف وقت )
هرچند دی جونی تلی گوشتیش یه مدل دیگس ، مثلا گوشتو گوجشو تفت میده
روش راحت و طبیعت گردیشم همینه که
همشو بریزی تو قابلمه و بزاری بپزه😋
#دیزی #تلیت_آبگوشت #طبیعت #غذای_خانگی #غذای_سنتی
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به چه صدایی🥰
ماهی کبابی😍😋
❤️ @ashpazi_rooya
28.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک گوشت و سیبزمینی 😋
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کباب ترکی مرغ با سس و نان 😋
فیله مرغ 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
روغن زیتون، پودر آویشن به میزان لازم
خیار شور،جعفری، گوجه فرنگی به میزان لازم
سس هزار جزیره به میزان لازم یا ماست و رب گوجه فرنگی
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه خورشت خوشمزه ای برای ماهی کیلکا درست کرد 😅
❤️ @ashpazi_rooya
26.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونی قشنگیش به دورهم بودنشه😍
تماته بادمجون با نون تیری ، ریحون، فلفل سبز و دوغ یه ترکیب بهشتیه😋
گوجه رو با پیازداغ ( نمک و فلفل و زردچوبه) میذاریم کامل بپزه
بعد بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم یه ربع باهم بپزن کافیه...
البته اگه سبزی نبود پیازم اوکیه😉
#گوجه #دورهمی #تماته_بادمجان
#خونه #طبیعت #آشپزی
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ 😍
مواد داخل پیراشکی کاملا سلیقهای و بر اساس ذائقه شماست 👌
ولی اگه خمیر به این روش تهیه کنید یک خمیر لطیف و خوشمزه دارین 👇☺️
آب یا شیر ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ لیوان
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
شیر ولرم را به همراه ۱ قاشق مرباخوری شکر و خمیر مایه درون یک ظرف مناسب می ریزیم.
حالا روی ظرف را با درپوش می پوشانیم تا خمیر مایه فعال شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه نمک، روغن مایع و مابقی شکر درون یک کاسه نسبتا گودی با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. پس از فعال شدن خمیر مایه، آنرا به کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و بدون هم زدن آرد الک شده را کم کم به کاسه می افزاییم.
حالا با دست ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبند حاصل شود. در ادامه روی سطح کار را با مقداری آرد می پوشانیم، سپس خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی ورز می دهیم. و بعد خمیر شما آماده است
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ایشون میگن زن زندگی 😜 عجب پختی زد 😋
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مرغ خوردن داره 🤤
با ماست ، رب ، نمک ، فلفل ، رزماری و کره مزه دار کرد 👌
❤️ @ashpazi_rooya
فکر کن توی همچین هوا و لوکیشنی از خواب بیدار شی 🥺
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مارمالاد هلو 😋
مواد لازم
هلو: ۱ کیلوگرم
• شکر: ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم (بسته به ذائقه و طبع شما)
• جوهر لیمو(آبلیمو هم میشه) : ۱/۴ قاشق چایخوری
زمان موردنیاز برای پخت: ۳۰ دقیقه
هلوها را بذارید بپزه تا پوره و له و یکدست شوند. سپس هلوها را روی حرارت قرار دهید و شکر را در این مرحله به مواد بیفزایید.
حرارت را روی حالت متوسط قرار دهید و جوهر لیمو را هم به مواد بیفزایید. البته میتوانید جوهر لیمو را در ۵ یا ۱۰ دقیقه پایانی پخت مارمالاد هلو اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا دانههای شکر حل شوند. سپس اجازه دهید کمی مارمالاد بجوشد و کفهای روی آن را جدا کنید تا رنگ مارمالاد شفاف شود.
البته میتونید پوست رو جدا کنید که این خانم نکرد
❤️ @ashpazi_rooya