✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_کنافه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥧🍮🍧
مواد لازم👇🏻
رشته تل کادایف ۱۱۰ گرم
کره ذوب شده ۵۰ گرم
زعفرون دم کرده به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
برای شربت👇🏻
اب نصف لیوان
شکر نصف لیوان
پودر هل کمی
ابلیمو نصف ق چ
گلاب ۱ ق غ
🔺بهتره از رشته تل کادایف تازه استفاده کنید ولی اگه پیدا نکردید با رشته خشک هم عالیه👌🏻
🔺اگه قالب مخصوص کنوفه نداشتید از تابه استفاده کنید.
🔺حتما تا زمانی که گرمه میل کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فطیر_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍞🥘
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#فطیر_مرغ
👈🏻خمیر
دو پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه شیرخشک
نصف لیوان آب ولرم(میتونید به جای آب ولرم و شیر خشک از شیر به مقدار کمی بیشتر از نصف پیمانه استفاده کنید)
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری مایه خمیر خشک فوری
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری ماست
یک چهارم پیمانه روغن مایع
طرز تهیه
برای خمیر اگر خمیر مایه تون معمولی هست به همراه آب ولرم و یک ق غ شکر در ظرفی بریزید و مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود.
در غیر این صورت خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد .همه مواد به جز آرد و نمک را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس نمک را افزوده و آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد بعد از اینکه خمیر آماده شد خمیر ره در یک ظرف چرب شده بزارید و روی خمیر را بپوشانید و حدود یکساعت استراجت بدید تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند
برای فیلینگ
یک پیاز تفت داده و دو سینه مرغ خرد شده و دو حبه سیر خرد شده اضافه کرده و بعد از تفت دادن یک فلفل دلمه ای کوچک و یک هویج کوچک رنده شده و 4 قاشق غذاخوری ذرت اضافه کنید.ادویه و نمک را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید وقتی مخلوط مرغ پخته شد زیر آن را خاموش کرده و کنار بزارید
خمیر را به دو نیم تقسیم کرده و یک قسمت خمیر را با وردنه باز کرده وداخل سینی فر قرار بدین وروی آن پنیر خامه ای مایع (پنیر خامه ای ایرانی را با کمی شیر هم بزنید تا غلظت آن شل بشه)و مخلوط مرغ و پنیر پیتزا بریزید و خمیر دیگر را با وردنه باز کرده و با کمک کاغذ روغنی روی مخلوط مرغ قرار داده وروی مخلوط مرغ را بپوشانید و لبه های کناری را با دست فشار داده و مانند فیلم فیکس کنید و روی خمیر را با دست شکل بدید و روی نان سیاه دانه و
پنیر پیتزا و جعفری بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید تا روی نان طلایی شودنوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_کره_ای
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥠🥮🥧
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
#کیک_کره_ای
کیک کره ایگردویی با سس کارامل
تخم مرغ۳ عدد
شیر½ پیمانه
کره½ پیمانه (۱۰۰ گرم)
شکر½ و ⅛ پیمانه
آرد۱ و ¼ پیمانه
بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده½ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
کشمش پلویی۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
پودر کاکائو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک گردویی
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می گذاریم.
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم.
ترکیب کره و شکر را حدود ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شیر اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم.
هنگام اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده را به همراه کشمش درون آرد می غلطانیم تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم.
در این مرحله سفیده های تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا فرم بگیرند، سپس در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.
حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می باشد.
پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با سس کارامل پوشش میدهیم در ظرف مورد نظرمان به صورت دلخواه برش می زنیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#زرشک_پلو_با_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥘🍚
مرغ ها را به همراه هویج ، فلفل دلمه، چوب دارچین ، زعفران و نمک کمی نیم پز کردم.
مرغ ها را داخل آبکش قرار دادم تا خشک شود.
بعد داخل روغن سرخ کردم.
یک پیاز را رنده درشت کرده کنار مرغ تفت دادم.
رب را به همراه ادویه های دلخواه (زردچوبه، دارچین، آویشن) اضافه کردم کمی تفت دادم تا رنگ باز کند سپس درب قابلمه را بستم تا یک ربع خوراک جا بیفتد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیرینی_بدون_فر
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🍥
مواد لازم👇🏻👩🏻🍳
تخم مرغ یک عدد
شکر 60 گرم
روغن مایع 50 گرم
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 1 ق چ
وانیل کمی
نمک 1 پینچ
برای تزئین 👇🏻
شکلات شیری 50 گرم
پودر پسته/پودر نارگيل /فندق خرد شده
یا هرچیز دیگه ای که دوست دارید
با فر👇🏻
فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه
مدت 20 تا 25 دقیقه
بدون فر👇🏻
داخل تابه دو طرفه یا فر دست ساز میتونید درست کنید.
داخل تابه کاغذ روغنی بزارید و شیرینی هارو قرار بدید حرارت کم باشه و یک ربع بعد چک کنید اگه هنوز طلایی نشده بود باز بهش زمان بدید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بادمجان_شکم_پر
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🍛🍲
قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پاره
بادمجان یک کیلو
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم
گوجه ۳عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه یک قاشق غ
نمک فلفل سیاه زردچوبه به میزان لازم
پیاز و گوجه رو نگینی خورد کنید
بادمجون رو مثل کلیپ نواری پوست بگیرید
بزارید یک رب داخل اب نمک تا تلخیش گرفته بشه
بعد با دستمال خشک کنید و سرخ کنید
حالا نوبت مواد داخل بادمجونه
پیاز رو تفت بدید
زردچوبه بزنید و گوشت رو اضافه کنید
گوجه رو بهمراه یه قاشق رب گوجه اضافه و تفت بدید
ادویه ها فراموش نشه
کمی اب اضافه کنید و بزارید جا بیوفده
بوسیله قاشق داخل بادمجون رو باز کنید و از مواد پر کنید
برای سس این غذا یک قاشق رب گوجه رو داخل روغن حیوانی تفت بدید ادویه بزنید کمی اب و بزارید بجوش بیاد
حالا به آرامی بادمجون ها رو داخل سس بچینید
رب تابه رو نیمه باز بزارید تا جا بیوفده
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شیر_عسلی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍨🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_شیر_عسلی
شیر ۳ لیوان
شیر عسلی ۱ قوطی (۴۰۰ گرم)
آب سه چهارم لیوان
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرپر
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو مرغوب 1قاشق غذاخوری
نسکافه فوری 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشە ولی نجوشد وانیل را اضافه میکنیم ودر کاسه ای سە چهارم لیوان آب میریزیم و پودر ژلاتین را بهش اضافه میکنیم تا اسفنجی شود سپس روی حرارت میذاریم تا بن ماری شود،بعد از اینکه شیر داغ شد شیر عسلی رو بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شیر عسلی در شیر حل شود،سپس اجازه میدیم خنک بشه بعد چند قاشق از مواد دسرمونو به خامه صبحانه اضافه میکنیم و با قاشق کمی هم میزنیم سپس خامه ی حل شده در شیر را دوباره به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم وقتی پودر ژلاتین شفاف شد میذاریم کمی خنک بشه و به دسرمون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم،مواد را به دوقسمت تقسیم میکنیم به یک قسمتش پودر کاکائو اضافه کنیم و به قسمت دیگش نسکافه فوری اضافه میکنیم،بهتره برای بهتر حل شدن پودر کاکائو و نسکافه اول اونا رو تو چند قاشق از مواد دسر حل کنید بعد هر کدومو به دو قسمتها اضافه کنیم.
قالب مورد نظرو چرب میکنیم و اول لایه کاکاٸویی توش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببنده بعد با قاشق و آرام لایه نسکافه رو اضافه میکنیم و دوباره میذاریم تقریبا ببنده و زمانی که اون لایه هم خودشو گرفت دوباره لایه کاکائویی و در نهایت قالبو بمدت حداقل 6ساعت داخل یخچال میذاریم تا کامل ببنده بعد دسر را از قالب خارج میکنیم.
چون دسر خامە دارە خیلی راحت از قالب جدا میشە
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مینی_پنکیک
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥞🧈🧇
آرد یک لیوان ونیم
شير یک لیوان
روغن مايع يك سوم ليوان
شكر 4ق غ
وانیل کمی
تخم مرغ ١ عدد
بكينگ پودر یک ق چ
تخم مرغ و شكر وانیل را با همزن ميزنيم سپس شير و اضافه و باز هم با همزن دستي ميزنيم تا كاملا مخلوط بشن حالا ارد و بكينگ پودر الک شدە را اضافه ميكنيم و کمی هم ميزنيم
و در اخر روغن رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا يكدست بشه
حتماباید تابه خوب و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت بزارين بعد از اين كه داغ شد یا درقیف یکبار مصرف بریزید یا مث من در پلاستیک مخصوص اکسیدان رنگ😁بریزید یادتون باشه نباید داخل تابه روغن بریزیددر نهایت به صورت کوچیک داخل تابه بریزید وحرارت زير تابه رو کم کنید وقتي پنكيك ها شروع كردن به حباب زدن يني موقعش شده كه برگردونيد به كمك ليسك
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلام دوستان
صبح یکشنبه تون
به زیبایی گلها 🌷🍃
امیدوارم امروزتون
پراز سرزندگی 🌷🍃
لبتون پراز تبسم
قلب تون پراز نور
روزگارتون شیرین و
نعمت های
الهی نصیبتون باشه 🌷🍃
┈••✾•🌻🌞🌻•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥪🥞🥮
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_شکلاتی_گلدار
مواد لازم :
140میلی لیتر شیر
کره 175 گرم
140 گرم شکلات تلخ
4 عدد تخم مرغ
160گرم شکر
155گرم آرد همه منظوره
20گرم پودرکاکائو
3گرم \/ 3\/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
3 گرم \/ 3\/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک
-,✎طرز تهیه :
1_فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کن.
2_. شکلاتُ به روش بنماری ذوب کرده ، کره رو بهش اضافه کن و مخلوط کن، و پس از اینکه شیر از داغی افتاد شیرُ هم بهش اضافه کن و خوب مخلوط کن و کنار بگذار.
3_. مواد خشک رو در ظرفی الک کن و کنار بذار.
4_ تخم مرغ و شکر رو هم بزن تا غلیظ بشه اما سفت نشه.
5_ مواد خشک و مخلوط شکلاتی رو به هم اضافه کن.
6_ هم بزن تا مواد کاملا یکدست و یکنواخت بشه.
7_ داخل سینی فر 24285 سانتی متر که با کاغذ روغنی یا پخت پوشانده ای بریز.
8_. به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بپز.
9_پس از پخت و سردشدن کیک رو با گاناش کاور کرده بذار کمی خودشُ بگیره و سپس با گلهای خوراکی مثل بنفشه، محمدی، رز، یاس، ختمی، لادن، اسطوخودوس، مریم گلی، بنفشه آفریقایی و... رو روی گاناش گذاشته و کمی فشار بده (میتونی گلهای شسته شده و خشک شده رو لای حوله یا پارچه تمیز بذاری تا پهن بشه و برجسته نباشه)، گلهارو هم از گل فروشی ها، باغچه و پارک😁 تهیه کن.
,✎گاناش شکلاتی :
200 گرم شکلات و 200 گرم خامه (اگه بخوای خیلی مرطوب بشه ار 500 گرم خامه و 500 گرم شکلات استفاده کنی)
برای تهیه گاناش شکلاتی ابتدا خامه رو درون یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار بده تا به جوش بیاد، شکلاتُ خرد کن و به محض اینکه خامه جوشید، از روی حرارت بردار و شکلات خرد شده رو داخل خامه ریخته و تند هم بزن تا شکلات با دمای خامه ذوب بشه ، کمی که خنک شد داخل یک ظرف ریخته و بدون آنکه روشُ بپوشونی بمدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار بده
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پاناکوتا_سه_رنگ
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍫🍨
مواد لازم:
شير ٤ليوان
شكر ١٢ق غ
ژلاتين ٤ق غ
آب سرد ١/٢ليوان
خامه ٢٠٠گرم
نسکافه ۱ بسته
پودر کاکائو ۱ ق غ
وانیل ۱ق چ
.
.
#👇🏻طرز تهیه:
شير و شكر رو مخلوط كنين بزارين رو حرارت تا شكر حل بشه
حالا ژلاتين رو بريزين داخل آبسرد هم بزنين بزارين رو كترى بنمارى بشه تا ذرات ژلاتين همگى حل بشن
و بعد هم خامه رو تو ظرف جدا بزارين رو كترى تا شُل بشه
شكر كه داخل شير حل شد زيرش رو خاموش كنين و کمی از شيرتون رو بريزين تو خامه و هم بزنین تا خامه رقيق بشه.
بعد همه مواد رو باهم مخلوط كنين و حدود ٢دقيقه هم بزنين تا مواد خوب مخلوط بشن
حالا مواد رو به ٣قسمت تقسيم كنين،به يک قسمت وانيل ،يک قسمت حدود ١بسته نسكافه و قسمت آخر١ق غ پودر كاكائو اضافه كنين .
بعد بستگی به سلیقه خودتون داره که چطوری داخل قالب بریزین.من مدل عکس که میبینی ریختم.هر ردیف که میریزین بزارید داخل يخچال نيم بند شد قسمت بعد رو بريزين.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیکن_پاپس
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🌮
مواد لازم؛
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
نون تست ۶ عدد
شیر یک لیوان
پیاز دو عدد متوسط
پنیر پارمسان ۲ قاشق غ خ ( میتونید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید )
نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پاپریکا
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ریز و درشت
ابتدا نون تست ها رو با شیر ۲ الی ۳ دقیقه خیس میدیدم
بعد شیر اضافه ش رو میگیریم و نون تست ها رو یکم ورز میدیم تا یدست شه
مرغ چرخ شده ، پیاز رنده و آب گرفته شده ، نمک و ادویه ها ، پنیر پارمسان
همه رو باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یدست بشه
دستمون رو خیس میکنیم
گوله های ۶ یا ۷ گرمی برمیداریم و توی دستمون گرد میکنیم
به تخم مرغ ها کمی شیر و نمک و فلفل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا از لختگی دربیاد
چیکن پاپسامون رو اول داخل تخم مرغ بعد پودر سوخاری ریز و دوباره تخم مرغ و توی پودر سوخاری درشت میغلتونیم و داخل روغن داغ و شناور ولی با حرارت کم میزاریم سرخ شن و کاملا مغزپخت بشن
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_مارمالادی
#یک
#طعم_رنگین_کمان🍰🥠🍓
آرد یک و نیم پ
نشاسته ذرت نصف پ
تخم مرغ ۳ عدد
کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر۲ ق چ خ
روغن مایع یک چهارم پ
شیر۳ قاشق غذاخوری
شکر دو سوم پ
!رنده پوست لیمو ترش ۱ ق م خ
وانیل ۱/۴ ق چ خ
و مارمالاد دلخواه
اول کره نرم هم دمای محیط و شکر رو درکاسه میریزیم و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم کاسه همزن رو با لیسک دور گیری میکنیم تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم هر دانه رو یک دقیقه کامل با همزن میزنیم همزمان با تخم مرغ سوم وانیل رو اضافه میکنیم و پنج دقیقه کامل مخلوط تخم مرغ و شکر را با همزن برقی میزنیم تا کاملا پفکی و روشن بشه رنده پوست لیمو ترش و روغن مایع و شیر را اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن به هم میزنیم همزن برقی رو کنار میذاریم مواد خشکمون که شامل آرد نشاسته ذرت و بکینگ پودر است قبل از۳ بار الک کردیم با همزن دستی مخلوط مواد کنیم دورانی و آروم به هم میزنیم خمیر این کیک کاملاً سفت است و بر خلاف تصور این کیک بافت پوک و و عالی داره
خمیر کیک را در قالب چرب و آردپاشی شده شده قالب من ۲۰ در ۳۰ هست قالب گرد ۲۵ هم برای این کیک مناسبه
روی خمیر رو کاملاً صاف میکنیم مارمالاد دلخواهمون رو روی کیک میریزیم و با خلال چوبی طرح روی کیک رو به هم میزنیم در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار میدیم تا اطراف روی کیک طلایی بشه آموزش براتون مفید بوده باشه
من از مارمالاد خانگی توت فرنگی در این کیک استفاده کردم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کباب_تابه_ای
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🍛🍚
#کباب_تابهای با سس خوشمزه، همراه سماق و زعفرون که تو سس ریختم و طعمش معرکست و با برنج و سیب زمینی سرو میشود بی نهایت لذیذه 😋👌🏼
💜#طرزتهيه:
گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و نمك و فلفل قرمز مخلوط میكنيم و بصورت دایرههای کوچولو درمياريم و سرخ میكنيم. بعد توی یه قابلمه جداگانه یه پیاز رندهشده رو تفت میدیم و ادویجاتی مثل نمک، زردچوبه و فلفل قرمز رو بهش اضافه میکنیم بعد گوجهفرنگي پوره شده میريزيم تا آبش تمام بشه و در صورت تمایل يك يا دو قاشق رب گوجه هم میريزيم و خوب سرخ میكنيم و کمی آب میریزيم و زمانی که به جوش آومد، گوشتها رو بهش اضافه میکنیم و بعد سماق و زعفرون رو هم بهش اضافه میکنیم و ميزاريم تا جا بیوفته. و بعد از پخت روش سیبزمینی سرخ شده میریزيم و در نهایت با کته برنج ایرانی سرو میشه که بینظیره
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
آدمهاے بزرگ قامتشان
بلندتر نیست...
خانـہ شان بزرگتر
نیست...
ثروتشان هم بیشتر
نیست...
آنها قلبــ❤️ـــے بزرگ و نگاهے
مهربان دارند...
سلام
صبح زیباتون بخیر🌞
┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_خرده_شیشه
#ژله
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍡🍥
از ژله ها با رنگ های مختلف درست کردم
برای هربسته ژله یک و نیم لیوان آب جوش کافیه
داخل ظرف های مناسب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده
وقتی خودشو گرفت حبه قندی برش زدم گذاشتم کنار
یک بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کردم وقتی کاملا سرد شده یه بستنی لیوانی آب شده رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا یکدست بشه
وقتی کاملا سرد و هم دما با محیط شد حبه قندارو ریختم توش.....
نکته؛
برای اینکه ژله راحتر از ظرف جدا بشه و قالبی در بیاد
ظرف شیشه ای رو یه آب بزن بعد بذار تو فریزر نیم ساعت بمونه یا اینکه ژله رو هم یه کمی غلیظتر بگیر مثلا یه لیوان آب گرم نصف لیوان آب سرد.....بعد ژله رو بریز توش موقعی که میخوای برگردونی دور تادورشو با چاقو جدا کن ۳۰ ثانیه هم بذار رو آب گرم راحت بر میگرده.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#توپک_بیسکوئیتی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍥🍪🥧
توپ های بیسکویتی با روکش شکلاتی
🌟مواد لازم⬇️
1 بسته بیسکویت پتیبور
1 عدد موز
150 گرم شکلات ذوب شده (میتونید از شکلات شیری یا تیره استفاده کنید/من مخلوط کردم و بنماری...)
بیسکویت پودر شده در ظرف مناسبی می ریزیم موز له شده را روی آن می گذاریم و خوب ورز می دهیم و به غلظت خمیر در می آوریم و مانند گردو دایره های کوچک درست می کنیم و روی کاغذ روغنی می چینیم. شکلات را بنماری کرده و بیسکوییت ها را داخل شکلات می غلتانیم و دوباره روی کاغذ می گذاریم و در یخچال می گذاریم بعد از 1 ساعت سرو می کنیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شامی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🍛
🔺️گوشت و پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو با هم خوووووبه خوووب ورز دادم
🔺️توو تابه گوشت رو ب شکل دلخواه درآوردم و سرخ کردم
🔺️گوجه رو رنده کردم،البته اگه شما قرتی بازی بلدین توو غذا ساز بریزین و پوره کنید😀
🔺️ توو همون تابه که گوشتارو سرخ کردم یه قاشق رب تفت دادم و پوره گوجه رو اضافه کردم
🔺️وقتی رب و پوره گوجه ب خورد هم رفتن گوشتو اضافه کردم و با نصف استکان آبجوش گذاشتم رو شعله ی ملایم
🔺️نیم ساعت بعد آماده شد🥰
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کاپ_کیک_شکلاتی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥧🧁🍫
آرد سفید یک پیمانه
تخم مرغ کوچیک ۲ عدد
شکر دوسوم پیمانه
شیر یک سوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر کاکايو یک ق غ
بکینگ پودر یک ق م
وانیل کمی
طرز تهیه
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل رو باهمزن بزنید تا کرم رنگ شه بعد روغن مایع رو بریزید بعد شیر رو ، کمی که مخلوط شد بهش آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو از قبل سه بار الک کردید ، اضافه کنید( در سه مرحله) بعد بریزید داخل کپسول ( نصف کمتری کپسول پر بشه از مواد) بعد بزارید تو فر ( گازی ۱۸۰) تو فر برقی(۱۷۰) از یه ده دقیقه قبل که گرم کردین به مدت ۱۵ دقیقه بپزه
چون موادمون ارتفاعش کمه، زود میپزه .
برای تزیینشم من خامه قنادی رو یکم فرم
دادم بعد بهش گاناش ( خنک باشه) اضافه کردم به خامه قنادی و فرم دادم.
.
⛔دستور کلی گاناش⛔
صد گرم خامه ی صبحانه رو روی حرارت ملایم قرار دهید،خامه کم کم روان شده و از اطراف ظرف شروع به حباب زدن میکنید،وقتی از اطراف ظرف شروع به حباب زدن کرد،بلافاصله حرارت را خاموش کنید و صد گرم شکلات تکه شده رو بهش اضافه کنید،هم بزنید تا شکلات توسط گرمای خامه ذوب و یکدست شود،گاناش اماده ست هم بزنید تا از داغی بیوفته و به خامه ی قنادی اضافه کنید و فرم دهید...
امیدوارم که درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_مرغ
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🥬🍗🥗
موادلازم:
مرغ خرد شده (من از 2 باگت استفاده کردم می توانید از قسمت مورد نظر خود استفاده کنید)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز قرمز
1 قاشق چایخوری نمک
2 لیوان ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
نصف آب لیمو
7-8 خیارشور
2 هویج کوچک
کاهو
ذرت
طرز تهیه:
اول از همه مرغ های خود را به ظرفی که روغن زیتون ریختیم میریزیم و می پزیم. نزدیک به پخت ادویه و نمک اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
در یک کاسه جداگانه, اضافه کردن ماست, سس مایونز و لیمو و خیارشور را که خرد کرده ایم به ماست اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم. سپس هویج و کاهو را خرد کرده ایم در ظرفی قرار می دهیم. ذرت را اضافه کرده و مخلوط ماست را روی آنها بریزید. در نهایت مرغ خود را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
سالاد خوشمزه ی ما آماده ی سرو است
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_سیر
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥖🧄🧀
موادلازم:
4 عدد نان ساندویچی
100 گرم کره (هم دمای اتاق)
1 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
3 حبه سیر
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چای خوری آویشن
نصف قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
نصف قاشق چایخوری نعنا
1 مشت جعفری
برای روی نان ها👇🏼
پنیر چدار رنده شده
پنیر تولوم (اختیاری)
طرز تهیه:
ابتدا نان ساندویچی را سه تکه می کنیم.
نان های ورقه شده را کنار هم روی سینی فری که روی آن کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم.
کره، سس مایونز، روغن، سیر رنده شده، نمک، آویشن، فلفل پاپریکا و نعنا را که در ظرفی میریزیم با هم مخلوط کرده
سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و برای آخرین بار مخلوط می کنیم.
مخلوطی که آماده کرده بودیم را با کمک چاقو روی برش های نان پخش می کنیم.
نان ها را دوباره در سینی قرار می دهیم و پنیر چدار رنده شده و پنیر تولوم (اختیاری )را روی آن ها پخش می کنیم (از لبه ها سرریز نشوند.)
حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با 180 درجه میپزیم .
نان برشته شده ما آماده سرو است.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شير_خرما
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🧁🍨
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_شير_خرما
٤ ليوان شير رو با١٠ الي ١٢عدد خرمامن از خرما خشك استفاده كردم(مونده به سايز و جنس خرما،اكر بزرگ و خيلي شيرين و آتشي بودن همون ١٠عدد يا كمتر همون ٧،٨ تا بزنيد)(خرما حالت اسيدي داره اگر زياد باشه و باعث ميشه دسر نبنده،)⭕️پس خواهشا دقت كنيد،،،و ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كره تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر (ختما بچشيد و به شيرين بودنش دقتكنيد)تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيد
و بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد ..
خيلي دسر خوشمزه اي هست حتما درست كنيد و لذت ببريد😍🤗😋
⭕️⭕️✅من به ازاي هر دو ليوان شير يك ق غ ژلاتين زدم،،اما الان كيفيت ژلاتين ها اومده پايين،،شما ٦ ق غ ژلاتين بزنيد و مطمئن شويد كه حتما ژله ميگيره،،بعد از من شكايت نكنيد كه چرا دسرم نبسته!
✅نكته:من يك ق غ هم نوتلا زدم،اگر در دسترس نبود،شكلات صبحانه يا همون شكلات تخته اي بزنيد،داخل مواد شير گرم بريزيد تا با دماي شير گرم باز بشه و مخلوط مواد بشه،طعمش رو بي نظير مي كنه😍😍👌👌
✅ليوان اندازه گيري من،ليوان دسته دار فرانسوي هست
كلا اين دسر ٦ ليوان شير لازم داره،٤ليوان با خرما ميكس ميشه و ٢ليوان با آرد تفت داده ميشه....
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6