#دسر_بوتیکی_نسکافه
این دسر از سه بخش موس نسکافه ای ،مغزی شکلاتی و کیک کاپوچینو تشکیل شده،دستور کیک کاپوچینو تو دو پست قبلتر هست،شما میتونید با نصف مواد کیکشو بپزید و کیکو به ضخامت یکسانت برش بزنید بعد با کاتر گرد به اندازه قالب دسرتون قالب بزنید.
دسر بوتیکی نسکافه و شکلات
مواد لازم برای مغزی شکلاتی:
شیر ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۲ قاشق غ
شکر ۳ قاشق غ
پودرکاکائو ۱ قاشق چ
پودر ژلاتین ۲ قاشق غ سرخالی
آب سرد ۱/۴ پیمانه
شکلات تخته ای ۲۰ گرم
قالب نیم دایره کوچیک
طرز تهیه مغزی شکلاتی:
اول روی ژلاتین آب سرد میریزیم و روی سماور بن ماری میکنیم،شیر،شکر و پودرکاکائو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا گرم بشه و شکر در شیر حل شود بعد از حل شدن شکر شکلاتو اضافه میکنیم و حرارتو خاموش میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شکلات در شیر حل شود بعد ژلاتینو به مواد شکلاتی اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه بعد از خنک شدن چند قاشقشو روی خامه میریزیم و خامه رو باهاش یکنواخت میکنیم و بعد همه مواد رو با هم قاطی میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شود سپس قالب نیم دایره کوچیکو چرب میکنیم و موادمونو توش میریزیم و حداقل ۵ ساعت تو یخچال میذاریم تا ببندد.
موس نسکافه
مواد لازم:
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۸۰ گرم
نسکافه فوری یا کاپوچینو ۲ قاشق غ سرپر
وانیل نصف قاشق چ
آب سرد کمتر از نصف پیمانه
آب جوش نصف فنجان
طرز تهیه:
ژلاتین را با آب سرد اسفنجی میکنیم سپس روی سماور در حال جوش بن ماری میکنیم تا شفاف شود،خامه صبحانه ،وانیل و شکر را درقابلمه ای میذاریم و روی حرارت مرتب هم میزنیم تا شکر در خامه حل شود،وقتی از کناره ها ریز جوش زد از روی حرارت برمیداریم
نسکافه فوری را در نصف فنجان آب جوش حل میکنیم،ژلاتین شفاف و نسکافه حل شده را به مخلوط خامه و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
خامه قنادی را کمی فرم میدیم و پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنیم ودوباره کمی با همزن میزنیم،مواد نسکافه ای رو که خنک شده کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکنواخت شود،قالب اصلیمونو که به شکل نیمدایره هست چرب میکنیم و تا یک سوم قالب مواد نسکافه ای رو توش میریزیم وداخل هر کدوم یدونه مغزی شکلاتی میذاریم. بعد از گذاشتن مغزی دوباره موس نسکافه میریزیم و کیک کاپوچینوی برش زده روش میزاریم و کمی فشار میدیم و داخل یخچال میزاریم تا کامل ببنده. بعد از قالب خارج میکنیم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلامے گرم درطلوعی🌸🍃
زیبـا تقدیم شما مهربانان
سلامے بہ زیبایے عشق🌸🍃
بہ لطافت دل مهربونتون
آرزومیڪنم
پنجرہ دلتـون هـمیشہ رو 🌸🍃
بـہ خوشبختے باز بشه
ودلتون سرشار ازشادے باشه🌸🍃
صبح یکشنبه تون بخیر و خوشے 🌸
┈••✾•🍀🌼🍀•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_ساندی_شکلات
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍹🍸🍓
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
◀نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نمک 1 پنس
شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم)
شکلات تخته ای 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه
.
ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید.
وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید.
1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید.
روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید.
لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید.
◀به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید.
◀به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه.
◀◀◀این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_گردو_زرشک
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍲🍚🍗
ابتدا گوشتمو با يك عدد پياز خرد شده خوب تفت دادم و طلايي شد و بعد ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و كمي تفت دادم و با يك ليتر اب پختم و بعد دوپيمانه مغز گردو ريختم داخلش و رب انار هم اضافه كردم با پنج ق غ شكر،حالتي كه ملس بشه و بعد نصف استكان زرشك اضافه كردم و كمي زعفران اب شده ريختم و گذاشتم با حرارت كم بپزه و جابيوفته❤️🌹
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شکوفه_شکری
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🌼🌸🌺
مواد لازم
شکر یک فنجان
گلاب یا عرق بهار نارنج 2 تا 3 قاشق غذا خوری
رنگ دلخواه یا زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
گلاب یا عرق بهار نارنج و قاشق قاشق به شکر اضافه میکنیم تا مثل ماسه بشه و بعد رنگ یا زعفران رو اضافه میکنیم روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم
و با قالب های ریز و دلخواه اونا رو قالب میزنیم و توی سینی میچینیم مدت یه شب تا صبح بذارین تو همون سینی بمونه تا مثل قند سفت و محکم بشه .
برای دور قندون کار قشنگیه . عطر و بوی بهار نارنج توی این قند ها ماندگار است.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_مخلوط
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍚🍲🍛
#پلو_یونانی
#پلو_سبزیجات_یونانی
.برنج........ سه پیمانه( پیمانه ی برنج )
سینه ی مرغ .......1عدد کامل
پیاز .......دوعدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی......1عدد
قارچ...... 400_500 گرم
نخود فرنگی پخته ......یک لیوان
ذرت پخته....... یک لیوان سرخالی
روغن یا کره....... به مقدار لازم
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم ... نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم ... سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم ( اگر از قسمت ران مرغ استفاده کردین ، کاملا بپزین و گوشت پخته رو ریش ریش کنین و حین پخت اضافه کنین و آب حاصل و برای داخل غذا استفاده کنین ) قارچ ها رو ورقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم ...
پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ قیمه ای رو اضافه میکنیم ( کم کم بریزین آب نندازه ) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم.برنج رو آبکش می کنیم.از مواد لابه لای برنج می دهیم.می زاریم خوب دم بکشه.داخل دیس می کشیم.یه قسمت از مواد و سبزیجات و که کنار گذاشته بودیم ، میریزیم روی غذا و سرو میکنیم .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دیپ_اسفناج_هویج
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥦🥙🍲
#پیش_غذا
خوب بریم سراغ مواد من چون چشمی ریختم مقدار رو دقیق نمیگم
اول اسفناج رو درسته بخار پز کردم چون اسفناج من بیبی بود اگه برای شما درشت بود خیلی کم خرد کنید وابشو کامل بگیرید
ماست یونانی رو با اسفناج قاطی کنید مثل بورانی اسفناج وکمی پودر سیر (خووم درست کرده بودم) ریختم اگه سیر خام له شده هم بزنید عالی میشه نمک وفلفل سیاه هم بریزید 😉خوب تا اینجا که همون بورانی اسفناج بود
حالا یه هویج فرنگی رو رنده ریز کنید وتو مواد بریزید ویه مقدار گرده رو نگینی خرد کنید وبه مواد اضافه کنید کمی فلفل قرمز پاپریکا بریزید وپیاز خلال خشک یه مقدار بریزید (پیاز خشک خلال رو تو دستگاه قبلا خشک کرده بودم ) یه مقدار پنیر تبریز رو له کردم وتو دیپ ریختم بعد همه مواد رو با هم قاطی کردم ویه روز گذاشتم موند ومزه ها به خورد هم رفت
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_ریواس
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥦🥘🍛
ساقه ریواس پوست گرفته 500 گرم
سینه مرغ بدون استخوان 300 گرم
پیاز بزرگ 3 عدد
جعفری 100 گرم
نعنا 100 گرم
زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری
سیر 1 حبه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبغوره 1/2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش ریواس با مرغ
پیاز ها را پوست گرفته و سرخ کنید، یک حبه سیر له کنید و روی پیاز تفت دهید تا طلایی شود.
اگر تمایل به استفاده از پودر سیر دارید، به جای یک حبه سیر از 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.
سینه مرغ را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده، سپس مرغ را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا نوبت اضافه کردن ادویه و زردچوبه و سبزی های تفت داده شده س و بعد هم سه لیوان اب ریخته و در قابلمه رو میذاریم و با حرارت متوسط صبر میکنیم تا به روغن بیفته و خورشتمون جا بیفته کامل حالا
ریواس را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
ریواس تفت داده شده به مرغ اضافه کنید.
بعد از حدود پنج تا ده دقیقه خورش پخته شده و آماده سرو است، در پایان نصف قاشق غذاخوری آبغوره، و نصف قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید.
خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج نوش جان کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_قارچ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🌮🫓
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم
حتما درست کنید و لذتش رو ببرید 👌
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_بیسکوییتی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🧁
بهمراه باترکریم نسکافه ای
برای باترکریم نسکافه ای:
250 گرم کره نرم
140 گرم شکر
2 تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
10 گرم نسکافه
1 قاشق غذاخوری آب
وانیل
300 گرم بیسکوییت کاکائویی (مثلا پتی بور)
1 پیمانه شیر
2 قاشق چایخوری نسکافه
کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، نسکافه رو داخل آب حل کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفی شن، بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامی شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد کره رو اضافه کنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلی سفت میشه.
نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنین، یک لایه بچینین و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸صبحتان با گل خورشید
🌱هم آغوش باد
🌸درد و غم از دل و
🌱از سینه فراموش باد
🌸صبح امید
🌱بخندد به گل روی کسی
🌸که او به شادی کسی
🌱یکسره در جوش باد
🌸سلام صبحتون بخیر و شادی
┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سیب_زمینی_شکم_پر
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🧀🥔🧈
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#صبحانه_مدرن
مواد لازم
سیب زمینی پخته شده 4 عدد
کره 50 گرم
پنیر رنده شده 50 گرم
تخم مرغ کوچک 4 عدد
خامه ساده 4 قاشق سوپخوری
اسفناج به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
ساقه پیازچه تازه خرد شده به مقدار لازم
میوه به مقدار لازم
طرز تهیه
فر را با دمای 450 درجهی فارنهایت(230 درجهی سانتیگراد) یا شمارهی 8 گاز روشن کنید.ابتدا برشی از بالای سیبزمینیها را برداشته و بوسیلهی اسکوپ و یا با هر وسیلهی دیگری مقداری از داخل سیبزمینیها را خارج کرده و پس از پوره کردن در کاسهای بریزید و به میزان لازم از مقدار کره را آب کرده و به پوره اضافه کنید و پنیر رنده شده را بیافزائید. گرمای سیبزمینی پوره شده پنیر را شل میکند و با هم زدن، مواد به راحتی با هم مخلوط میشوند، سپس داخل سیبزمینیهای کمی خالی شده را با مایهی به دست آمده پوشش دهید، به طوری که کاملاً سطح داخلی سیبزمینیها با مایه آستر شده و کاملاً مایه به داخل سیبزمینیها پِرِس شود و به اندازهی یک تخممرغ کوچک، حفرهای در وسط آن پدید آید و سپس داخل هر حفرهی ایجاد شده را با یک عدد تخممرغ پُر کنید. بعد روی هر سفیدهی تخممرغ را با یک قاشق سوپخوری از خامه پوشش دهید. پس از آماده کردن همهی سیبزمینیها، آنها را داخل ظرف مناسب مخصوص داخل فر بچینید و سپس ظرف را در طبقهی وسط فر گرم شده برای 8 تا 10 دقیقه و یا تا زمانی که تخممرغها بسته شوند، بگذارید.
سیبزمینیهای آماده شده را از فر خارج کرده و به ظرف سرو منتقل کنید، برگی از اسفناج یا برگ چغندر را کنار آن گذاشته و گوجه گیلاسیهای نیمه شده را روی برگ سبز بگذارید، ساقهی خرد شدهی سبز پیازچه را روی تخممرغهای بسته شده پاشیده و صبحانهی مدرن را به صورت داغ همراه با میوهی خرد شده سرو کنید.
نکته:
1-در صورت تمایل میتوانید ابتدا سیبزمینیهای شسته و خشک شده را با کمی از کرهی فوق چرب کرده و داخل فویل بپیچید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجهی فارنهایت(200 درجهی سانتیگراد) یا شمارهی 6 گاز برای 60 یا 75 دقیقه بپزید و سپس صبحانه را تهیه کنید.
2-میوههای مورد علاقه و هماهنگ را میتوانید، پس از برش دادن به شکل زیبائی در ظرف سرو بچینید، با خامهی شیرین شده یا با خامهی عسلی منقش کرده و همراه صبحانه سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_میگو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍤🍚🍛
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_مرغ_عربی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍛🍚
🔴مواد لازم:
مرغ: 400 گرم
برنج: 2 پيمانه
پیاز: 3 عدد (دايره بريده شده)
فلفل دلمه ای: 2 عدد
زعفران: 2 قاشق غذاخورى
سیب زمینی: 2 عدد
فلفل قرمز: 2 عدد
پوره گوجه فرنگی: ٣٠٠ گرم
جعفرى خرد شده: ١/٣ ليوان
سیر رنده شده: 1 حبه
میخک: ٢ عدد
هل: ٣ عدد
برگ بو: 2 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
مخلوط ادویه مرغ یا 7 ادویه: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: ١ و ١/٥ قاشق چایخوری
🔴دستورالعمل:
تكنيك اصلى اين غذا اين هست كه مواد هم نخورند و فشار لايه هاى بالا به مواد پايين باعث بشه كه مواد ميانى به صورت خوب و نرم پخته شود! اگر مثل من قابلمه خيلى كوچكى داريد پس مرغ را مثل بعد از سيبزمينى ها اضافه كنيد! ولى اگر قابلمه جا دار داريد و براى تعداد زيادى اين غذا را درست ميكنيد مرغ و ادويه را بلافاصله بعد از لايه هاى فلفل دلمه اى اضافه كنيد! در مرحله ى آخر كه پوره گوجه فرنگى و جعفرى خرد شده را اضافه كرديد، در قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه در دماى متوسط مرغ بپزد! بعد برنج شسته شده را اضافه ميكنيد (هم نزنيد) و بگذاريد تا آب مرغ خوب به خورد برنج بره و برنج كاملا بپزه و بعد نوش جان!❤️😘
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_باگت
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥯🍞🥖
#نان_ساندویچی
🌸برای داشتن کیفیت بهترحتماازترازواستفاده کنید🌸
آردنان فانتزی 500 گرم
آب ولرم 250 میلی لیتر
خمیر مایه 8 گرم
بهبود دهنده 5 گرم
نمک 7 گرم
شکر 8 گرم
روغن مایع یا کره 30
طرز تهیه
همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید.
وبعداب وروغن رو اضافه کنید موادرو
خوب مخلوط کنید حسابی وبعد روی
میز کار ارد کمی ارد بریزید ده دقیقه
ورز دهید می تونید از همزن هم
استفاده کنید .
خمیر رو در کاسه چرب شده به مدت
نیم تا 1ساعت قرار دهید تا حجم خمیر
دوبرابر شود بعد پف خمیر رو می گیریم
چونه های 60گرمی برای نون گرد
و 80 گرمی برای باگت می گیریم داخل
سینی فر می چینیم وروشون ارد
الک می کنیم وبا پارچه می پوشانیم
برای استراحت دوم 40 تا 50 دقیقه
وقتی حجم گرفتن کمی اب اسپری
می کنیم وداخل فر 200درجه که از
قبل گرم شده به مدت 20 تا 25
دقیقه بپزد.
ازفرکه خارج کردیدبانایلون تمیزوپارچه بپوشونیدیه نیمساعتی بمونه بعدبرش بزنیدباهرچی دوست داشتیدمیل کنید👌
🌸من طبق معمول همیشه بدون فربافردستسازخونگی پختم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کرپ_بقچه_ای
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥟🍗🥗
تخم مرغ....۳عدد
ارد....۱پیمانه
شیر....۲/۳پیمانه
روغن....۳قاشق غذاخوری
آب سرد....۲/۳پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا ارد داخل ظرفی بریزد.تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید.شیر و روغن و یک پنس نمک اضافه می کنیم.مواد را با همزن دستی بزنید.اب را کم کم بریزد.مواد نسبتا رقیقی درست میشه.حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید.کف تابه تفلونی رو چرب کنید.یک ملاقه از مواد داخلش بریزد.یکم تابه رو بچرخونید تا صاف و یکدست بشه.وقتی که حباب زد،زیر و رو می کنیم.همه مواد رو دونه دونه درست می کنیم.داخل بشقاب بزارید .روشو حتما پلاستیک بکشید تا خشک نشه.
سپس دونه دونه برداشته مواد دلخواه داخلش بریزد.و به شکل پلیسه جمع کنید و خلال بزنید.من داخل کرپ #سالاد_مرغ_کرفس ریختم.شما هم به سلیقه خودتون هر چی دوست دارید بریزد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_غوره_بادمجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍇🍆🥘
بادمجان قلمی متوسط .....۳عدد
پیاز متوسط خلالی شده .....۱عدد
گوشت ماهیچه گوسفند ....۳۰۰گرم
• گوجه گیلاسی....۱۰عدد
رب کوجه فرنگی .....۱/۵ قاشق سوپ خوری
غوره ....۱/۳پیمانه
زعفران دم کرده....۱قاشق سوپ خوری
روغن برای سرخ کردن
آب .....به میزان لازم
نمک،زردچوبه،فلفل .....به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را توی قابلمه ای که مقدار کمی روغن داخلش ریختیم تفت میدیم تا نرم و شفاف بشه. سپس گوشت را بهش اضافه می کنیم و همراه پیاز با هم تفت می دیم تا آبِ گوشت کشیده بشه.
بعد زردچوبه را اضافه کرده وکمی به تفت دادن ادامه میدیم تا گوشت و پیاز رنگ بگیره. رب و زغفرون رو بهش اضافه می کنیم .اجازه بدید رب کمی سرخ بشه.بهش دو لیوان اب اضافه کنید تا جوش بیاد.حالا حرارت رو ملایم می کنیم و اجازه میدیم تا گوشت بپزه.
بادمجان پوست کنید.روش نمک بپاشید تا تلخیش گرفته بشه.بعد بشورید و سرخ کنید.اگه دوست دارید عین من برش بزنید تا لایه هاش کامل سرخ بشه و زودتر بپزه.😌
بعد از پخت گوشت نیم ساعت آخر غوره و گوجه و بادمجان اضافه کنید.بزارید کمی نرم بشه.
خورش بادمجان آماده شده رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و همراه چلو سرو کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_مرمری
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🍰🥧
تخم مرغ…..۴عدد
شکر…..۱پیمانه
روغن…..۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو….۲ قاشق غذاخوری
ارد…..۲پیمانه
بکین پودر …..۲ قاشق غذاخوری
وانیل
شیر…..۱پیمانه
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ و وانیل با همزن بزنید تا حجمش دو برابر بشه .بعد شیر اضافه کنید حدود یک دقیقه بزنید بعد روغن را بریزد.بکین پودر با ارد مخلوط کنید.در دو مرحله اضافه کنید.با دور کند همزن بزنید.مواد دو قسمت کنید.به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید.قالب را با روغن جدا کنده چرب کنید.مواد کیک داخل قالب بریزد.در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شیر_پسته
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍧🧁
▫️شیر 6 لیوان
▫️شکر 1 1/2 لیوان
▫️آرد 3 قاشق غذاخوری
▫️نشاسته 3 قاشق غذاخوری
▫️وانیل 10 گرم
▫️کره پسته 3 قاشق غذاخوری
▫️کره 1 قاشق غذاخوری
🔸ابتدا شیر، شکر، آرد و نشاسته را در قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس آن را روی گاز بذارید تا به قوام برسد.
کره پسته، وانیل و کره را به مواد اضافه کنید و آن را با همزن بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و درون قالب مورد نظرتون بریزید و درون یخچال بگذارید بعد از گذشت 8 ساعت از قالب جدا کنید. می تونید با پودر پسته یا پسته خرد شده تزئین کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸سلام
🌺صبح سه شنبه تون بخیر
🌸چون همیشه
🌺دعایم برایتان
🌸عاقبت به خیری
🌺سلامت جسم و جان
🌸و دلی خالی ازغم وغصه است
🌺روزتان پراز رحمت الهی
🌸زندگیتان پراز برکت وموفقیت
┈••✾•🦋🌹🦋•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_لبنانی
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🫓🥖🧈
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#نان_لبنانی
مواد لازم:
شیر ولرم یک پیمانه
شکر یک قاشق سوپ خوری
خمیر مایه فوری یک قاشق سوپخوری
آرد نان ۳۵۰گرم= حدودا سه پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری
روغن یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و در جای تاریکی بگذارید و پنج تا هشت دقیقه صبر کنید خمیرمایه عمل کند. آرد را یکبار الک کرده و نمک را به آن اضافه کنید. شیر و خمیرمایه عمل آمده را به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود اگر نیاز بود مقدار کمی آب اضافه کنید تا خمیر کاملا جمع شود، خمیر را به میز کار منتقل کنید و یک قاشق روغن را اضافه کنید و پنج دقیقه ورز دهید تا صاف و کمی براق شود، در کاسه ای کمی روغن بریزید و خمیر را در کاسه بگذارید و بچرخانید تا همه جای خمیر چرب شود، روی کاسه سلفون بکشید و نیم ساعت در جای تاریک و نسبتا گرمی بگذارید تا استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر را به میز کار منتقل کرده و به چونه های ۸۰ تا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید و هر تکه را چونه کنید، روی میز کار را کمی چرب کنید و چونه ها را بچینید و روی آن ها را با سلفون یا پارچه تمیز نامداری بپوشانید و ده دقیقه دیگر استراحت دهید.
هر چونه را روی سطح چرب شده با کمک وردنه به قطر تقریبی بیست سانت باز کنید. یک تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کاملا داغ شود، هر چونه را که باز کردید در تابه داغ بیاندازید و هر طرف را ۴۵ تا ۶۰ ثانیه بپزید، زیاده از حد نپزید چون نان ها نازک هستند و پخت زیادی آن ها را خشک میکند. بعد از پخت نان ها را در پارچه تمیزی بپیچید.
پیشنهاد: میتوانید از آرد سبوس دار برای تهیه این نان خوشمزه استفاده کنید، من از آرد گنبد استفاده کردم آرد نان تافتون هم گزینه مناسبیه چون سبوس داره و قطعا سالم تره
برای پخت نان لبنانی از ساج هم میتونید استفاده کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_مرغ
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🥗🍗🥙
مواد لازم:
2 لیوان سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
1/4 لیوان پیاز قرمز خرد شده
2 قاشق غذاخوری کرفس خرد شده
2 قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1/2 لیوان سس مایونز
نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و ادویه دلخواه آبپز کنید و بعد از خنک شده ریش ریش کنید،در یک کاسه مرغ، پیاز،کرفس،شوید،سس ها، ابلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،و بعد در ظرف مخصوص سالاد یا روی برگ کاهو سرو کنید،نوش جان😊
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بقچه_کدو
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫑🍆🌯
مواد لازم :
كدو: ٤عدد
گوشت چرخ كرده :٣٠٠ گرم
پياز :٢عدد
پوره گوجه:نصف پيمانه
روغن :به اندازه لازم
نمك و فلفل و زردچوبه:به اندازه لازم
آرد سوخاري :يك ق غ
طرز تهيه:
كدوها رو پوست گرفته و ورقه مي كنيم
و در روغن سرخ ميكنيم وكنار ميذاريم
گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده و نمك و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاري مخلوط مي كنيم
و گلوله ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم
حالا از كدوها برميداريم يدونه گوشت قلقلي وسطش ميذاريم و مي پيچيم با خلال دندون فيكسش مي كنيم
كنار ميذاريم
توي همون تابه پياز رنده شده رو تفت ميديم بعد پوره گوجه رو اضافه ميكنيم من كمي هم رب زدم
كمي هم نمك و فلفل و زرد چوبه اضافه كردم و يه ته ليوان اب ريختم و كدوها رو چيدم توي تابه بعد ده دقيقه غذا حاضره
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_سینامون
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥧🍰
موادلازم:
تخم مرغ 2عدد
آرد 1ونیم پیمانه
شیر 1پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
روغن نصف پیمانه
وانیل کمی
بکینگ پودر 1 ق غ
نمک یک هشتم ق چ
🔅مواد میانی کیک:
پودر نارگیل 1/2پیمانه
شکر 1/4پیمانه
پودر کاکائو 1 ق غ
پودردارچین 1ق غ
روش تهیه:
تخم مرغ و وانیل وشکر رو خوب زده تا کرمی شود وروغن و شیر رااضافه کرده وکم کم مخلوط آرد وبکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیر یکدست بشه.نصف خمیر کیک رو توی قالب چرب شده ریخته وسپس مواد میانی روی خمیر ریخته(میشه لایه لایه بریزیم یا همه رو مخلوط کرده وروی سطح خمیر بپوشانیم)وبقیه خمیر را روی مواد اضافه کرده ودر فر با حرارت 180بمدت 45دقیقه بپزد.
نکته:
🌼قالب 20سانت برای این کیک مناسبتره.
🌼میتونید از گردوی آسیاب شده برای وسط کیک استفاده کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چکدرمه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥩🍛🍚
پیاز دو عدد متوسط
گوشت گوسفندی ( ترجیحا ماهیچه با گردن) سیصد گرم
برنج سه پیمانه
رب گوجه فرنگی سه ق غ پر
نمک،فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
اول پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم طلایی که شد بهش گوشت رو اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم، حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه هست، رب که رنگ باز کرد داخلش آب جوش ریخته و اجازه میدیم گوشت به مدت سه ساعت بپزه، وقتی که گوشت پخت بهش نمک و فلفل و در صورت تمایل دارچین اضافه کنید و زیر حرارت رو خاموش کنید ( آب گوشت نباید خیلی کشیده بشه چون ما برای پختن برنج به آب گوشت نیاز داریم)
حالا برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم آبش رو خالی میکنیم و از آب گوشت داخلش میریزیم ، دقت کنید به اندازه آب گوشت بریزید ،کلا یه بند انگشت روی برنج رو بگیره کافیه در غیر این صورت برنج شما شفته میشه، حالا اجازه بدید آب برنج کشیده بشه و برنج دم بکشه و بعد از دم کشیدن برنج رو داخل ظرف مورد نظر کشیده و تیکه های گوشت رو روش گذاشته و تماااام😍😋
پ.ن: رسپی اصلی دارچین نداره برای همین میتونید حذف کنید، اگه دوست داشتید میتونید گوشت رو داخل برنج دم بذارید ولی به نظرم این مدلی خوشمزه تره مخصوصا اینکه مقداری از آب گوشت رو هم همراه باهاش در آخر بریزی روی برنج😋
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6