eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
961 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥦🥘🍛 ساقه ریواس پوست گرفته 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان 300 گرم پیاز بزرگ 3 عدد جعفری 100 گرم نعنا 100 گرم زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری سیر 1 حبه روغن  به میزان لازم نمک به میزان لازم آبغوره 1/2 قاشق غذاخوری آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری طرز تهیه خورش ریواس با مرغ پیاز ها را پوست گرفته و سرخ کنید، یک حبه سیر له کنید و روی پیاز تفت دهید تا طلایی شود. اگر تمایل به استفاده از پودر سیر دارید، به جای یک حبه سیر از 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید. سینه مرغ را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده، سپس مرغ را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا نوبت اضافه کردن ادویه و زردچوبه و سبزی های تفت داده شده س  و بعد هم سه لیوان اب ریخته و در قابلمه رو میذاریم و با حرارت متوسط صبر میکنیم تا به روغن بیفته و خورشتمون جا بیفته کامل حالا ریواس را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. ریواس تفت داده شده به مرغ اضافه کنید. بعد از حدود پنج تا ده دقیقه خورش پخته شده و آماده سرو است، در پایان نصف قاشق غذاخوری آبغوره، و نصف قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید. خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج نوش جان کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🌮🫓 ۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم حتما درست کنید و لذتش رو ببرید 👌 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🥧🧁 بهمراه باترکریم نسکافه ای برای باترکریم نسکافه ای: 250 گرم کره نرم 140 گرم شکر 2 تخم مرغ 2 زرده تخم مرغ 10 گرم نسکافه 1 قاشق غذاخوری آب وانیل 300 گرم بیسکوییت کاکائویی (مثلا پتی بور) 1 پیمانه شیر 2 قاشق چایخوری نسکافه کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، نسکافه رو داخل آب حل کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفی شن، بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامی شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد کره رو اضافه کنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلی سفت میشه. نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنین، یک لایه بچینین و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸صبحتان با گل خورشید 🌱هم آغوش باد 🌸درد و غم از دل و 🌱از سینه فراموش باد 🌸صبح امید 🌱بخندد به گل روی کسی 🌸که او به شادی کسی 🌱یکسره در جوش باد 🌸سلام صبحتون بخیر و شادی ┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧀🥔🧈 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم سیب‌ زمینی پخته شده 4 عدد کره 50 گرم پنیر رنده شده 50 گرم تخم‌ مرغ کوچک 4 عدد خامه ساده 4 قاشق سوپخوری اسفناج به مقدار لازم گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم ساقه پیازچه تازه خرد شده به مقدار لازم میوه به مقدار لازم طرز تهیه فر را با دمای 450 درجه‌ی فارنهایت(230 درجه‌ی سانتی‌گراد) یا شماره‌ی 8 گاز روشن کنید.ابتدا برشی از بالای سیب‌زمینی‌ها را برداشته و بوسیله‌ی اسکوپ و یا با هر وسیله‌ی دیگری مقداری از داخل سیب‌زمینی‌ها را خارج کرده و پس از پوره کردن در کاسه‌ای بریزید و به میزان لازم از مقدار کره را آب کرده و به پوره اضافه کنید و پنیر رنده شده را بیافزائید. گرمای سیب‌زمینی پوره شده پنیر را شل می‌کند و با هم زدن، مواد به راحتی با هم مخلوط می‌شوند، سپس داخل سیب‌زمینی‌های کمی خالی شده را با مایه‌ی به دست آمده پوشش دهید، به طوری که کاملاً سطح داخلی سیب‌زمینی‌ها با مایه آستر شده و کاملاً مایه به داخل سیب‌زمینی‌ها پِرِس شود و به اندازه‌ی یک تخم‌مرغ کوچک، حفره‌ای در وسط آن پدید آید و سپس داخل هر حفره‌ی ایجاد شده را با یک عدد تخم‌مرغ پُر کنید. بعد روی هر سفیده‌ی تخم‌مرغ را با یک قاشق سوپخوری از خامه پوشش دهید. پس از آماده کردن همه‌ی سیب‌زمینی‌ها، آن‌ها را داخل ظرف مناسب مخصوص داخل فر بچینید و سپس ظرف را در طبقه‌ی وسط فر گرم شده برای 8 تا 10 دقیقه و یا تا زمانی که تخم‌مرغ‌ها بسته شوند، بگذارید. سیب‌زمینی‌های آماده شده را از فر خارج کرده و به ظرف سرو منتقل کنید، برگی از اسفناج یا برگ چغندر را کنار آن گذاشته و گوجه گیلاسی‌های نیمه شده را روی برگ سبز بگذارید، ساقه‌ی خرد شده‌ی سبز پیازچه را روی تخم‌مرغ‌های بسته شده پاشیده و صبحانه‌ی مدرن را به صورت داغ همراه با میوه‌ی خرد شده سرو کنید. نکته: 1-در صورت تمایل می‌توانید ابتدا سیب‌زمینی‌های شسته و خشک شده را با کمی از کره‌ی فوق چرب کرده و داخل فویل بپیچید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه‌ی فارنهایت(200 درجه‌ی سانتی‌گراد) یا شماره‌ی 6 گاز برای 60 یا 75 دقیقه بپزید و سپس صبحانه را تهیه کنید. 2-میوه‌های مورد علاقه و هماهنگ را می‌توانید، پس از برش دادن به شکل زیبائی در ظرف سرو بچینید، با خامه‌ی شیرین شده یا با خامه‌ی عسلی منقش کرده و همراه صبحانه سرو کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍤🍚🍛 من یکی دو ساعت میگو‌ ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه  بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگو‌را هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردو‌خرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا  دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از ‌مدل میگو‌پفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🍛🍚 🔴مواد لازم: مرغ: 400 گرم برنج: 2 پيمانه پیاز: 3 عدد (دايره بريده شده) فلفل دلمه ای: 2 عدد زعفران: 2 قاشق غذاخورى سیب زمینی: 2 عدد فلفل قرمز: 2 عدد پوره گوجه فرنگی: ٣٠٠ گرم جعفرى خرد شده: ١/٣ ليوان سیر رنده شده: 1 حبه میخک: ٢ عدد هل: ٣ عدد برگ بو: 2 عدد زردچوبه: 1 قاشق چایخوری زیره سبز: 1 قاشق چایخوری مخلوط ادویه مرغ یا 7 ادویه: 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری نمک: ١ و ١/٥ قاشق چایخوری 🔴دستورالعمل: تكنيك اصلى اين غذا اين هست كه مواد هم نخورند و فشار لايه هاى بالا به مواد پايين باعث بشه كه مواد ميانى به صورت خوب و نرم پخته شود! اگر مثل من قابلمه خيلى كوچكى داريد پس مرغ را مثل  بعد از سيبزمينى ها اضافه كنيد! ولى اگر قابلمه جا دار داريد و براى تعداد زيادى اين غذا را درست ميكنيد مرغ و ادويه را بلافاصله بعد از لايه هاى فلفل دلمه اى اضافه كنيد! در مرحله ى آخر كه پوره گوجه فرنگى و جعفرى خرد شده را اضافه كرديد، در قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه در دماى متوسط مرغ بپزد! بعد برنج شسته شده را اضافه ميكنيد (هم نزنيد) و بگذاريد تا آب مرغ خوب به خورد برنج بره و برنج كاملا بپزه و بعد نوش جان!❤️😘 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥯🍞🥖 🌸برای داشتن کیفیت بهترحتماازترازواستفاده کنید🌸 آردنان فانتزی  500   گرم آب ولرم 250   میلی لیتر خمیر مایه  8  گرم بهبود دهنده  5  گرم نمک  7   گرم شکر  8  گرم روغن مایع یا کره  30  طرز تهیه همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید. وبعداب وروغن رو اضافه کنید موادرو خوب مخلوط کنید حسابی وبعد روی میز کار ارد کمی ارد بریزید ده دقیقه ورز دهید می تونید از همزن هم استفاده کنید . خمیر رو در کاسه چرب شده به مدت نیم تا 1ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود بعد پف خمیر رو می گیریم چونه های 60گرمی برای نون گرد و 80 گرمی برای باگت  می گیریم  داخل سینی فر می چینیم وروشون ارد الک می کنیم وبا پارچه می پوشانیم برای استراحت دوم 40   تا  50 دقیقه وقتی حجم گرفتن کمی اب اسپری می کنیم وداخل فر 200درجه که از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد. ازفرکه خارج کردیدبانایلون تمیزوپارچه بپوشونیدیه نیمساعتی بمونه بعدبرش بزنیدباهرچی دوست داشتیدمیل کنید👌 🌸من طبق معمول همیشه بدون فربافردستسازخونگی پختم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥟🍗🥗 تخم مرغ....۳عدد ارد....۱پیمانه شیر....۲/۳پیمانه روغن....۳قاشق غذاخوری آب سرد....۲/۳پیمانه طرز تهیه: ابتدا ارد داخل ظرفی بریزد.تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید.شیر و روغن و یک پنس نمک اضافه می کنیم.مواد را با همزن دستی بزنید.اب را کم کم بریزد.مواد نسبتا رقیقی درست میشه.حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید.کف تابه تفلونی رو چرب کنید.یک ملاقه از مواد داخلش بریزد.یکم تابه رو بچرخونید تا صاف و یکدست بشه.وقتی که حباب زد،زیر و رو می کنیم.همه مواد رو دونه دونه درست می کنیم.داخل بشقاب بزارید .روشو حتما پلاستیک بکشید تا خشک نشه. سپس دونه دونه برداشته مواد دلخواه داخلش بریزد.و به شکل پلیسه جمع کنید و خلال بزنید.من داخل کرپ ریختم.شما هم به سلیقه خودتون هر چی دوست دارید بریزد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍇🍆🥘 بادمجان قلمی متوسط .....۳عدد پیاز متوسط خلالی شده .....۱عدد گوشت ماهیچه گوسفند ....۳۰۰گرم • گوجه گیلاسی....۱۰عدد رب کوجه فرنگی .....۱/۵ قاشق سوپ خوری غوره ....۱/۳پیمانه زعفران دم کرده....۱قاشق سوپ خوری روغن برای سرخ کردن آب .....به میزان لازم نمک،زردچوبه،فلفل .....به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا پیاز را توی قابلمه‏ ای که مقدار کمی روغن داخلش ریختیم تفت میدیم تا نرم و شفاف بشه. سپس گوشت را بهش اضافه می کنیم و همراه پیاز با هم تفت می دیم تا آبِ گوشت کشیده بشه. بعد زردچوبه را اضافه کرده وکمی به تفت دادن ادامه میدیم تا گوشت و پیاز رنگ بگیره. رب و زغفرون رو بهش اضافه می کنیم .اجازه بدید رب کمی سرخ بشه.بهش دو لیوان اب اضافه کنید تا جوش بیاد.حالا حرارت رو ملایم می کنیم و اجازه میدیم تا گوشت بپزه. بادمجان پوست کنید.روش نمک بپاشید تا تلخیش گرفته بشه.بعد بشورید و سرخ کنید.اگه دوست دارید عین من برش بزنید تا لایه هاش کامل سرخ بشه و زودتر بپزه.😌 بعد از پخت گوشت نیم ساعت آخر غوره و گوجه و بادمجان اضافه کنید.بزارید کمی نرم بشه. خورش بادمجان آماده شده رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و همراه چلو سرو کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🍰🥧 تخم مرغ…..۴عدد شکر…..۱پیمانه روغن…..۳/۴ پیمانه پودر کاکائو….۲ قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه بکین پودر …..۲ قاشق غذاخوری وانیل شیر…..۱پیمانه طرز تهیه: شکر و تخم مرغ و وانیل با همزن بزنید تا حجمش دو برابر بشه .بعد شیر اضافه کنید حدود یک دقیقه بزنید بعد روغن را بریزد.بکین پودر با ارد مخلوط کنید.در دو مرحله اضافه کنید.با دور کند همزن بزنید.مواد دو قسمت کنید.به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید.قالب را با روغن جدا کنده چرب کنید.مواد کیک داخل قالب بریزد.در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍧🧁 ▫️شیر 6 لیوان ▫️شکر 1 1/2 لیوان ▫️آرد 3 قاشق غذاخوری ▫️نشاسته 3 قاشق غذاخوری ▫️وانیل 10 گرم ▫️کره پسته 3 قاشق غذاخوری ▫️کره 1 قاشق غذاخوری 🔸ابتدا شیر، شکر، آرد و نشاسته را در قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس آن را روی گاز بذارید تا به قوام برسد. کره پسته، وانیل و کره را به مواد اضافه کنید و آن را با همزن بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و درون قالب مورد نظرتون بریزید و درون یخچال بگذارید بعد از گذشت 8 ساعت از قالب جدا کنید. می تونید با پودر پسته یا پسته خرد شده تزئین کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸سلام 🌺صبح سه شنبه تون بخیر 🌸چون همیشه 🌺دعایم برایتان 🌸عاقبت به خیری 🌺سلامت جسم و جان 🌸و دلی خالی ازغم وغصه است 🌺روزتان پراز رحمت الهی 🌸زندگیتان پراز برکت وموفقیت ┈••✾•🦋🌹🦋•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫓🥖🧈 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم: شیر ولرم یک پیمانه شکر یک قاشق سوپ خوری خمیر مایه فوری یک قاشق سوپ‌خوری آرد نان ۳۵۰گرم= حدودا سه پیمانه نمک یک قاشق چای خوری روغن یک قاشق سوپ‌خوری طرز تهیه: ابتدا شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و در جای تاریکی بگذارید و پنج تا هشت دقیقه صبر کنید خمیرمایه عمل کند. آرد را یکبار الک کرده و نمک را به آن اضافه کنید. شیر و خمیرمایه عمل آمده را به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود اگر نیاز بود مقدار کمی آب اضافه کنید تا خمیر کاملا جمع شود، خمیر را به میز کار منتقل کنید و یک قاشق روغن را اضافه کنید و پنج دقیقه ورز دهید تا صاف و کمی براق شود، در کاسه ای کمی روغن بریزید و خمیر را در کاسه بگذارید و بچرخانید تا همه جای خمیر چرب شود، روی کاسه سلفون بکشید و نیم ساعت در جای تاریک و نسبتا گرمی بگذارید تا استراحت کند. بعد از استراحت خمیر را به میز کار منتقل کرده و به چونه های ۸۰ تا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید و هر تکه را چونه کنید، روی میز کار را کمی چرب کنید و چونه ها را بچینید و روی آن ها را با سلفون یا پارچه تمیز نامداری بپوشانید و ده دقیقه دیگر استراحت دهید. هر چونه را روی سطح چرب شده با کمک وردنه به قطر تقریبی بیست سانت باز کنید. یک تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کاملا داغ شود، هر چونه را که باز کردید در تابه داغ بیاندازید و هر طرف را ۴۵ تا ۶۰ ثانیه بپزید، زیاده از حد نپزید چون نان ها نازک هستند و پخت زیادی آن ها را خشک می‌کند. بعد از پخت نان ها را در پارچه تمیزی بپیچید. پیشنهاد: میتوانید از آرد سبوس دار برای تهیه این نان خوشمزه استفاده کنید، من از آرد گنبد استفاده کردم آرد نان تافتون هم گزینه مناسبیه چون سبوس داره و قطعا سالم تره برای پخت نان لبنانی از ساج هم میتونید استفاده کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ #سالاد_مرغ #سالاد #طعم_رنگین_کمان 🥗🍗🥙 مواد لازم: 2 لیوان سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 1/4 لیوان پیاز قرمز خرد شده 2 قاشق غذاخوری کرفس خرد شده 2 قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1/2 لیوان سس مایونز نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را با پیاز و ادویه دلخواه آبپز کنید و بعد از خنک شده ریش ریش کنید،در یک کاسه مرغ، پیاز،کرفس،شوید،سس ها، ابلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،و بعد در ظرف مخصوص سالاد یا روی برگ کاهو سرو کنید،نوش جان😊 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫑🍆🌯 مواد لازم : كدو: ٤عدد گوشت چرخ كرده :٣٠٠ گرم پياز :٢عدد پوره گوجه:نصف پيمانه روغن :به اندازه لازم نمك و فلفل و زردچوبه:به اندازه لازم آرد سوخاري :يك ق غ طرز تهيه: كدوها رو پوست گرفته و ورقه مي كنيم و در روغن سرخ ميكنيم وكنار ميذاريم گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده و نمك و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاري مخلوط مي كنيم و گلوله ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم حالا از كدوها برميداريم يدونه گوشت قلقلي وسطش ميذاريم و مي پيچيم با خلال دندون فيكسش مي كنيم كنار ميذاريم توي همون تابه پياز رنده شده رو تفت ميديم بعد پوره گوجه رو اضافه ميكنيم من كمي هم رب زدم كمي هم نمك و فلفل و زرد چوبه اضافه كردم و يه ته ليوان اب ريختم و كدوها رو چيدم توي تابه بعد ده دقيقه غذا حاضره رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🍰 موادلازم: تخم مرغ     2عدد آرد            1ونیم پیمانه شیر          1پیمانه شکر     3/4 پیمانه روغن          نصف پیمانه وانیل         کمی بکینگ پودر   1 ق غ نمک یک هشتم ق چ 🔅مواد میانی کیک: پودر نارگیل 1/2پیمانه شکر            1/4پیمانه پودر کاکائو   1 ق غ پودردارچین    1ق غ روش تهیه: تخم مرغ و وانیل وشکر رو خوب زده تا کرمی شود وروغن و شیر رااضافه کرده وکم کم مخلوط آرد وبکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیر یکدست بشه.نصف خمیر کیک رو توی قالب چرب شده ریخته وسپس مواد میانی روی خمیر ریخته(میشه لایه لایه بریزیم یا همه رو مخلوط کرده وروی سطح خمیر بپوشانیم)وبقیه خمیر را روی مواد اضافه کرده ودر فر با حرارت 180بمدت 45دقیقه بپزد. نکته: 🌼قالب 20سانت برای این کیک مناسبتره. 🌼میتونید از گردوی آسیاب شده برای وسط کیک استفاده کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥩🍛🍚 ⁣ پیاز دو عدد متوسط⁣ گوشت گوسفندی ( ترجیحا ماهیچه با گردن) سیصد گرم⁣ برنج سه پیمانه⁣ رب گوجه فرنگی سه ق غ پر⁣ نمک،فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم⁣ ⁣ ⁣ اول پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم طلایی که شد بهش گوشت رو اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم، حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه هست، رب که رنگ باز کرد داخلش آب جوش ریخته و اجازه میدیم گوشت به مدت سه ساعت بپزه، وقتی که گوشت پخت بهش نمک و فلفل و در صورت تمایل دارچین اضافه کنید و زیر حرارت رو خاموش کنید ( آب گوشت نباید خیلی کشیده بشه چون ما برای پختن برنج به آب گوشت نیاز داریم)⁣ ⁣ ⁣ حالا برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم آبش رو خالی میکنیم و از آب گوشت داخلش میریزیم ، دقت کنید به اندازه آب گوشت بریزید ،کلا یه بند انگشت روی برنج رو بگیره کافیه در غیر این صورت برنج شما شفته میشه، حالا اجازه بدید آب برنج کشیده بشه و برنج دم بکشه و بعد از دم کشیدن برنج رو داخل ظرف مورد نظر کشیده و تیکه های گوشت رو روش گذاشته و تماااام😍😋⁣ ⁣ ⁣ پ.ن: رسپی اصلی دارچین نداره برای همین میتونید حذف کنید، اگه دوست داشتید میتونید گوشت رو داخل برنج دم بذارید ولی به نظرم این مدلی خوشمزه تره مخصوصا اینکه مقداری از آب گوشت رو هم همراه باهاش در آخر بریزی روی برنج😋⁣ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🍟🍔 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
. /کلزون(نوعی پیتزای ایتالیایی) مواد لازم: 2 لیوان آب ولرم 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن‌مایع 2 قاشق‌غذاخوری شکر 1 قاشق‌مرباخوری نمک 1 پاکت خمیرمایه خیس(42 گرم یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک) آرد به مقدار لازم برای سس: 1 پاکت پوره گوجه‌فرنگی (200 گرم) 2 حبه سیر رنده شده 2 قاشق‌چایخوری آویشن 2 قاشق‌غذاخوری روغن‌زیتون برای داخل آن: 300 گرم یا پنیر پیتزا سوجوک ریز خرد شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) 6_5 عدد قارچ برای داخل کالزونه هر چیزی که دوست دارید میتونید بذارید طرز تهیه: برای سس، پوره گوجه‌فرنگی را داخل ظرف مناسبی ریخته، سیر، آویشن، روغن‌زیتون را اضافه کرده مخلوط کنید. برای خمیر، تمام مواد بجز آرد را داخل ظرف مناسبی ریخته خوب مخلوط کنید،(خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری را میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس همراه بقیه مواد داخل ظرف بریزید) سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده خمیر را ورز دهید، آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی بدست آورید. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. خمیر عمل آمده را به 5 قسمت مساوی تقسیم کرده شکل چانه بدید. روی میز آرد بپاشید چانه‌ها را به کمک وردنه باز کنید. به نصف خمیر سس بمالید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید، سوجوک و قارچ را اضافه کرده خمیر را تا کنید(به شکل نیم دایره) کناره‌هایش را با نوک انگشتها فشار داده، قسمت‌های کناره را به سمت داخل بپیچید. داخل سینی فر که کف آن کاغذروغنی انداخته شده قرار دهید. دوباره روی آنها سس بمالید داخل فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از پخت روی آنها پنیر پیتزا بپاشید  تا وقتی روی آنها سرخ شود دوباره بپزید. نوش جان💕 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍫🍰 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم برای تهیه براونی: کره  ۲۰۰ گرم شکلات تلخ  ۱۳۰ گرم تخم مرغ  ۳۰۰ گرم(حدودا ۶ عدد کوچک) شکر دانه ریز  ۲۰۰ گرم وانیل مایع  یک قاشق چای خوری آرد شیرینی پزی  ۲۰۰ گرم پودر کاکائو  ۱۵ گرم(۲ قاشق سوپ خوری) بیکینگ پودر  ۶ گرم(یک و یک دوم قاشق چای خوری) نمک  یک چهارم قاشق چای خوری مواد لازم برای لایه پنیری: کره  ۲۵ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه  ۱۵۰ گرم شکر دانه ریز  ۵۰ گرم تخم مرغ  ۵۰ گرم( یک عدد کوچک) وانیل مایع  یک قاشق چای خوری آرد شیرینی پزی  ۱۵ گرم طرز تهیه: ابتدا همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شوند. کف قالب ۲۰ در ۳۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا گرم شود. برای درست کردن لایه پنیری، ابتدا کره و پنیر را در کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شوند، شکر را اضافه کرده و هم بزنید، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند، در آخر آرد را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مایه لطیفی به دست آید. برای درست کردن براونی ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود و رنگش کرم رنگ و روشن تر شکلات تلخ(ریز خرد شده یا چیپسی) و کره مکعبی خرد شده را در کاسه ریخته و به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید(زیاده از حد داغ نشود) هم بزنید تا یکدست شوند. آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید. مخلوط شکلات و کره را به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده و با همزن برقی دور متوسط هم بزنید، مواد که یکدست شدند مخلوط مواد خشک را اضافه کنید و با همزن دور متوسط هم بزنید تا یکدست شوند، مایه براونی را در قالب بریزید سپس از مایه پنیری با قاشق یا قیف روی سطح مایه شکلاتی بریزید سپس سیخ چوبی یا خلال دندان را در مواد فرو کنید و بصورت مارپیچ بچرخانید تا لایه شکلاتی و پنیری داخل هم شوند و شکل مرمری یا ماربل پیدا کنند. قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود. بعداز پخت، روی پنجره فلزی منتقل کنید تا خنک شود، برای برگرداندن قالب ابتدا دور تادور کیک را با چاقو از قالب جدا کنید سپس روی براونی کاغذ روغنی بگذارید و قالب را برگردانید، کاغذ کف براونی را جدا کنید و تخته ای را روی براونی بگذارید و مجددا براونی را برگردانید و کاغذ روغنی را از روی آن بردارید و برش بزنید. نکته: هر چقدر کیفیت شکلات بالاتر باشد طعم براونی هم بهتر خواهد بود. اگر از وانیل سفید استفاده میکنید میزان آن در هر قسمت یک چهارم قاشق چای خوری خواهد بود. از قالب ۲۸ در ۳۸ یا قالب گرد ۳۰ سانتی هم میتونید استفاده کنید ولی ضخامت کیکتون کمتر میشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮☕️🥧 مواد لازم: زرده تخم مرغ۵عدد سفیده تخم مرغ ۵عدد شیر داغ ۱لیوان پودرکاکائو ۱قاشق سوپ خوری قهوه ۲قاشق سوپ خوری خامه شیرین شده ۲۵۰گرم ورق ژلاتین ۶ورق یا ۶قاشق مربا خوری شکر ۶قاشق غذا خوری کیک شکلاتی یک ورق زرده و سفیده را از هم جدا کرده، سفیده ها را با همزن میزینم تا کاملا فرم بگیرد و بعد زرده ها را با شکر و وانیل بزنید تا کرم و غلیظ شود شیر را جدا روی حرارت گرم کرده و پودر کاکائو و قهوه را هم درشیر حل کنید و بعد زرده های زده شده را به شیر داغ اضافه کرده مرتب روی حرارت ملایم هم بزنید تا کرم مقداری غلیظ شود.ژلاتین را در آب سرد گذاشته و در آب داغ آن راحل کنید و بعد به کرم اضافه نموده، خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و بعد با سفیده مخلوط نموده و با کرم سرد شده مخلوط نموده و در قالب نیمی از موس را می ریزیم و بعد کیک شکلاتی را رویش گذاشته و مابقی موس را در قالب می ریزیم سپس در یخچال گذاشته تا کرم بسته شود و حداقل به مدت هشت ساعت در یخچال بماند دور کرم را با چاقو جدا کرده و ته قالب را در یک لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه تزیین کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌷زمان منتظر نمی‌ماند 🌸امروز می‌رود و دور می‌شود 🌷هر روز را باید زندگی کرد 🌸بـه تـمامی.. سلام روز تون بخیر 💫 ┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🍩🥖 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6