🌸سلام
🌺صبح سه شنبه تون بخیر
🌸چون همیشه
🌺دعایم برایتان
🌸عاقبت به خیری
🌺سلامت جسم و جان
🌸و دلی خالی ازغم وغصه است
🌺روزتان پراز رحمت الهی
🌸زندگیتان پراز برکت وموفقیت
┈••✾•🦋🌹🦋•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_لبنانی
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🫓🥖🧈
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#نان_لبنانی
مواد لازم:
شیر ولرم یک پیمانه
شکر یک قاشق سوپ خوری
خمیر مایه فوری یک قاشق سوپخوری
آرد نان ۳۵۰گرم= حدودا سه پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری
روغن یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و در جای تاریکی بگذارید و پنج تا هشت دقیقه صبر کنید خمیرمایه عمل کند. آرد را یکبار الک کرده و نمک را به آن اضافه کنید. شیر و خمیرمایه عمل آمده را به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود اگر نیاز بود مقدار کمی آب اضافه کنید تا خمیر کاملا جمع شود، خمیر را به میز کار منتقل کنید و یک قاشق روغن را اضافه کنید و پنج دقیقه ورز دهید تا صاف و کمی براق شود، در کاسه ای کمی روغن بریزید و خمیر را در کاسه بگذارید و بچرخانید تا همه جای خمیر چرب شود، روی کاسه سلفون بکشید و نیم ساعت در جای تاریک و نسبتا گرمی بگذارید تا استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر را به میز کار منتقل کرده و به چونه های ۸۰ تا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید و هر تکه را چونه کنید، روی میز کار را کمی چرب کنید و چونه ها را بچینید و روی آن ها را با سلفون یا پارچه تمیز نامداری بپوشانید و ده دقیقه دیگر استراحت دهید.
هر چونه را روی سطح چرب شده با کمک وردنه به قطر تقریبی بیست سانت باز کنید. یک تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کاملا داغ شود، هر چونه را که باز کردید در تابه داغ بیاندازید و هر طرف را ۴۵ تا ۶۰ ثانیه بپزید، زیاده از حد نپزید چون نان ها نازک هستند و پخت زیادی آن ها را خشک میکند. بعد از پخت نان ها را در پارچه تمیزی بپیچید.
پیشنهاد: میتوانید از آرد سبوس دار برای تهیه این نان خوشمزه استفاده کنید، من از آرد گنبد استفاده کردم آرد نان تافتون هم گزینه مناسبیه چون سبوس داره و قطعا سالم تره
برای پخت نان لبنانی از ساج هم میتونید استفاده کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_مرغ
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🥗🍗🥙
مواد لازم:
2 لیوان سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
1/4 لیوان پیاز قرمز خرد شده
2 قاشق غذاخوری کرفس خرد شده
2 قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1/2 لیوان سس مایونز
نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و ادویه دلخواه آبپز کنید و بعد از خنک شده ریش ریش کنید،در یک کاسه مرغ، پیاز،کرفس،شوید،سس ها، ابلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،و بعد در ظرف مخصوص سالاد یا روی برگ کاهو سرو کنید،نوش جان😊
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بقچه_کدو
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫑🍆🌯
مواد لازم :
كدو: ٤عدد
گوشت چرخ كرده :٣٠٠ گرم
پياز :٢عدد
پوره گوجه:نصف پيمانه
روغن :به اندازه لازم
نمك و فلفل و زردچوبه:به اندازه لازم
آرد سوخاري :يك ق غ
طرز تهيه:
كدوها رو پوست گرفته و ورقه مي كنيم
و در روغن سرخ ميكنيم وكنار ميذاريم
گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده و نمك و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاري مخلوط مي كنيم
و گلوله ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم
حالا از كدوها برميداريم يدونه گوشت قلقلي وسطش ميذاريم و مي پيچيم با خلال دندون فيكسش مي كنيم
كنار ميذاريم
توي همون تابه پياز رنده شده رو تفت ميديم بعد پوره گوجه رو اضافه ميكنيم من كمي هم رب زدم
كمي هم نمك و فلفل و زرد چوبه اضافه كردم و يه ته ليوان اب ريختم و كدوها رو چيدم توي تابه بعد ده دقيقه غذا حاضره
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_سینامون
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥧🍰
موادلازم:
تخم مرغ 2عدد
آرد 1ونیم پیمانه
شیر 1پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
روغن نصف پیمانه
وانیل کمی
بکینگ پودر 1 ق غ
نمک یک هشتم ق چ
🔅مواد میانی کیک:
پودر نارگیل 1/2پیمانه
شکر 1/4پیمانه
پودر کاکائو 1 ق غ
پودردارچین 1ق غ
روش تهیه:
تخم مرغ و وانیل وشکر رو خوب زده تا کرمی شود وروغن و شیر رااضافه کرده وکم کم مخلوط آرد وبکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیر یکدست بشه.نصف خمیر کیک رو توی قالب چرب شده ریخته وسپس مواد میانی روی خمیر ریخته(میشه لایه لایه بریزیم یا همه رو مخلوط کرده وروی سطح خمیر بپوشانیم)وبقیه خمیر را روی مواد اضافه کرده ودر فر با حرارت 180بمدت 45دقیقه بپزد.
نکته:
🌼قالب 20سانت برای این کیک مناسبتره.
🌼میتونید از گردوی آسیاب شده برای وسط کیک استفاده کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چکدرمه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥩🍛🍚
پیاز دو عدد متوسط
گوشت گوسفندی ( ترجیحا ماهیچه با گردن) سیصد گرم
برنج سه پیمانه
رب گوجه فرنگی سه ق غ پر
نمک،فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
اول پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم طلایی که شد بهش گوشت رو اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم، حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه هست، رب که رنگ باز کرد داخلش آب جوش ریخته و اجازه میدیم گوشت به مدت سه ساعت بپزه، وقتی که گوشت پخت بهش نمک و فلفل و در صورت تمایل دارچین اضافه کنید و زیر حرارت رو خاموش کنید ( آب گوشت نباید خیلی کشیده بشه چون ما برای پختن برنج به آب گوشت نیاز داریم)
حالا برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم آبش رو خالی میکنیم و از آب گوشت داخلش میریزیم ، دقت کنید به اندازه آب گوشت بریزید ،کلا یه بند انگشت روی برنج رو بگیره کافیه در غیر این صورت برنج شما شفته میشه، حالا اجازه بدید آب برنج کشیده بشه و برنج دم بکشه و بعد از دم کشیدن برنج رو داخل ظرف مورد نظر کشیده و تیکه های گوشت رو روش گذاشته و تماااام😍😋
پ.ن: رسپی اصلی دارچین نداره برای همین میتونید حذف کنید، اگه دوست داشتید میتونید گوشت رو داخل برنج دم بذارید ولی به نظرم این مدلی خوشمزه تره مخصوصا اینکه مقداری از آب گوشت رو هم همراه باهاش در آخر بریزی روی برنج😋
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کالزونه
#پیتزا
#طعم_رنگین_کمان 🍕🍟🍔
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
.
#کالزونه/کلزون(نوعی پیتزای ایتالیایی)
مواد لازم:
2 لیوان آب ولرم
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغنمایع
2 قاشقغذاخوری شکر
1 قاشقمرباخوری نمک
1 پاکت خمیرمایه خیس(42 گرم یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
آرد به مقدار لازم
برای سس:
1 پاکت پوره گوجهفرنگی (200 گرم)
2 حبه سیر رنده شده
2 قاشقچایخوری آویشن
2 قاشقغذاخوری روغنزیتون
برای داخل آن:
300 گرم یا پنیر پیتزا
سوجوک ریز خرد شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
6_5 عدد قارچ
برای داخل کالزونه هر چیزی که دوست دارید میتونید بذارید
طرز تهیه:
برای سس، پوره گوجهفرنگی را داخل ظرف مناسبی ریخته، سیر، آویشن، روغنزیتون را اضافه کرده مخلوط کنید.
برای خمیر، تمام مواد بجز آرد را داخل ظرف مناسبی ریخته خوب مخلوط کنید،(خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری را میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس همراه بقیه مواد داخل ظرف بریزید) سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده خمیر را ورز دهید، آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی بدست آورید. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. خمیر عمل آمده را به 5 قسمت مساوی تقسیم کرده شکل چانه بدید. روی میز آرد بپاشید چانهها را به کمک وردنه باز کنید. به نصف خمیر سس بمالید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید، سوجوک و قارچ را اضافه کرده خمیر را تا کنید(به شکل نیم دایره) کنارههایش را با نوک انگشتها فشار داده، قسمتهای کناره را به سمت داخل بپیچید. داخل سینی فر که کف آن کاغذروغنی انداخته شده قرار دهید. دوباره روی آنها سس بمالید داخل فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از پخت روی آنها پنیر پیتزا بپاشید تا وقتی روی آنها سرخ شود دوباره بپزید. نوش جان💕
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#براونی_شکلاتی_ماربل
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥧🍫🍰
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#براونی_شکلاتی_ماربل
مواد لازم برای تهیه براونی:
کره ۲۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۳۰ گرم
تخم مرغ ۳۰۰ گرم(حدودا ۶ عدد کوچک)
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم
وانیل مایع یک قاشق چای خوری
آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم(۲ قاشق سوپ خوری)
بیکینگ پودر ۶ گرم(یک و یک دوم قاشق چای خوری)
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم برای لایه پنیری:
کره ۲۵ گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
شکر دانه ریز ۵۰ گرم
تخم مرغ ۵۰ گرم( یک عدد کوچک)
وانیل مایع یک قاشق چای خوری
آرد شیرینی پزی ۱۵ گرم
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شوند. کف قالب ۲۰ در ۳۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا گرم شود.
برای درست کردن لایه پنیری، ابتدا کره و پنیر را در کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شوند، شکر را اضافه کرده و هم بزنید، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند، در آخر آرد را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مایه لطیفی به دست آید.
برای درست کردن براونی ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود و رنگش کرم رنگ و روشن تر
شکلات تلخ(ریز خرد شده یا چیپسی) و کره مکعبی خرد شده را در کاسه ریخته و به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید(زیاده از حد داغ نشود) هم بزنید تا یکدست شوند. آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید. مخلوط شکلات و کره را به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده و با همزن برقی دور متوسط هم بزنید، مواد که یکدست شدند مخلوط مواد خشک را اضافه کنید و با همزن دور متوسط هم بزنید تا یکدست شوند، مایه براونی را در قالب بریزید سپس از مایه پنیری با قاشق یا قیف روی سطح مایه شکلاتی بریزید سپس سیخ چوبی یا خلال دندان را در مواد فرو کنید و بصورت مارپیچ بچرخانید تا لایه شکلاتی و پنیری داخل هم شوند و شکل مرمری یا ماربل پیدا کنند.
قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود. بعداز پخت، روی پنجره فلزی منتقل کنید تا خنک شود، برای برگرداندن قالب ابتدا دور تادور کیک را با چاقو از قالب جدا کنید سپس روی براونی کاغذ روغنی بگذارید و قالب را برگردانید، کاغذ کف براونی را جدا کنید و تخته ای را روی براونی بگذارید و مجددا براونی را برگردانید و کاغذ روغنی را از روی آن بردارید و برش بزنید.
نکته: هر چقدر کیفیت شکلات بالاتر باشد طعم براونی هم بهتر خواهد بود.
اگر از وانیل سفید استفاده میکنید میزان آن در هر قسمت یک چهارم قاشق چای خوری خواهد بود.
از قالب ۲۸ در ۳۸ یا قالب گرد ۳۰ سانتی هم میتونید استفاده کنید ولی ضخامت کیکتون کمتر میشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#موس_قهوه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮☕️🥧
مواد لازم:
زرده تخم مرغ۵عدد
سفیده تخم مرغ ۵عدد
شیر داغ ۱لیوان
پودرکاکائو ۱قاشق سوپ خوری
قهوه ۲قاشق سوپ خوری
خامه شیرین شده ۲۵۰گرم
ورق ژلاتین ۶ورق یا ۶قاشق مربا خوری
شکر ۶قاشق غذا خوری
کیک شکلاتی یک ورق
زرده و سفیده را از هم جدا کرده، سفیده ها را با همزن میزینم تا کاملا فرم بگیرد و بعد زرده ها را با شکر و وانیل بزنید تا کرم و غلیظ شود
شیر را جدا روی حرارت گرم کرده و پودر کاکائو و قهوه را هم درشیر حل کنید و بعد زرده های زده شده را به شیر داغ اضافه کرده مرتب روی حرارت ملایم هم بزنید تا کرم مقداری غلیظ شود.ژلاتین را در آب سرد گذاشته و در آب داغ آن راحل کنید و بعد به کرم اضافه نموده، خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و بعد با سفیده مخلوط نموده و با کرم سرد شده مخلوط نموده و در قالب نیمی از موس را می ریزیم و بعد کیک شکلاتی را رویش گذاشته و مابقی موس را در قالب می ریزیم
سپس در یخچال گذاشته تا کرم بسته شود و حداقل به مدت هشت ساعت در یخچال بماند
دور کرم را با چاقو جدا کرده و ته قالب را در یک لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه تزیین کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌷زمان منتظر نمیماند
🌸امروز میرود و دور میشود
🌷هر روز را باید زندگی کرد
🌸بـه تـمامی..
سلام روز تون بخیر 💫
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیرینی_زبان
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🍪🍩🥖
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#خمیر_هزار_لا
مواد لازم
ارد 300 گرم
تخم مرغ درشت 1 عدد
روغن مایع 30 گرم
نمک1/4 ق م خ
آب (بسته به آرد فوق مقدار تغییر می کند)100 گرم
روغن (44)150 گرم
وانیل کمی
طرز تهیه.
تخم مرغ و وانیل + نمک را با همزن دستی خوب بزنید. بعد از یک شدن روغن مایع را اضافه کنید. کمی از آب را اضافه کنید. بعد ارد را به یکباره به مخلوط اضافه کنید. اب به اندازه ای اضافه شود که خمیر به دست نچسبد. خمیر بدست آمده صاف نیست. شروع به ورز دادن کنید تا جائی که خمیر صاف و یک دستی داشته باشید.
روغن 44 را خوب با وردنه می زنیم تا گره های روغن باز شود و روغن صاف شود. روغن را جمع کنید اگر به دستتان چسبید از کمی آرد کمک بگیرید. روغن را به شکل مستطیل درآورد.
میز کار را پاک و تمیز کنید و آردپاشی کنید. خمیر را با وردنه بازکنید. با فرچه آرد اضافی را از روی خمیر بردارید. خمیر را به صورت گرد بازکنید. در این خمیر حرکت وردنه از وسط به اطراف باشد. روغن را در وسط خمیر گذاشته و اطراف خمیر را روی روغن بیاورید. روغن از هیچ جای خمیر بیرون نزند.
در هر تازدن لبه ها روی روغن، اضافی ارد را با فرچه بگیرید. با وردنه سه ضربه روی خمیر وارد کنید: یکی سمت چپ یکی وسط یکی سمت راست. حالا از وسط به اطراف شروع کنید به وردنه کشی ضربه ای حرکت کنید. از یک سو به سوی دیگر نکشید. به حرکت روغن داخل خمیر دقت کنید. اگر احساس کردید روغن به یک سمت بیشتر حرکت می کند خمیر را بچرخانید، جابجا کنید تا همه روغن در همه جای خمیر یک دست پخش شود. وسط کار چند بار خمیر را پشت و رو کنید یا بچرخانید. وقتی حسابی خمیر را باز کردید و از پخش شدن یکنواخت روغن اطمینان حاصل کردید شروع به 6 تا زدن کنید.
یعنی 6 تا لایه شمرده بشه
حالا باید خمیر را داخل نایلون بگذارید و اجازه دهید خمیر به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند. بعد از استراحت اول مجددا خمیر را باز کنید. وردنه کشی کنید و 6 تای دوم را بزنید و بگذارید خمیر برای بار دوم استراحت کند. استراحت دوم نیز ۲۰ دقیقه است.
این کار رو تا ۳ بار انجام میدیم
#شیرینی_زبان
خمیر را بعد از استراحت سوم خوب پهن کنید. با کاتر قالب یزنید و رومال کنید و ی چاک وسط شیرینی ها ب کمک چاقو ایجاد کنید تا باعث پخته شدن وسط شیرینی ها شه( من رومال از ترکیب عسل و گلاب و کمی زعفرون ک با کمی اب گرم رقیق کردم استفاده کردم و روشون کنجد پاشیدم )از کاتر یاقالب فلزی استفاده کنید. از لبه خمیر 5/1 سانتیمتر بگذارید و بعد شروع به کاتر زدن کنیددقت کنین قالب زدن باید بصورت صاف انجام شود که بعدا باعث چپ شدن زبان نشود و بعد ب مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه میزاریم تا بپزه و طلایی شه ولی باز چشمی کنترل کنید
من چون عجول بودم زود دراوردم میتونید ۵ دقیقه بیشتر بزارید بمونه تا کاملا روشون برشته شه
بعد از اینکه از فر خارج کردم دوباره از مواد رومال روشون زدم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شاورما
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🌮🌯🫔
و اماطرز تهيه اين نوع ساندويچ كه بسيار راحت وخوشمزه ست
ابتدا دو سه عدد پياز رو با خرد كن، خرد ميكنيم يا نگيني خيلي خيلي ريز ،
بعد يكي و نصفي سينه مرغ رو به شكل مكعبي خيلي ريز در مياريم و بعد با پياز داغ تفت ميديم به همراه زردچوبه و ادويه كاري و فلفل سياه و پودرسير و آويشن و پاپريكا و نمك ، كه اندازه هر كدوم نصف قاشق چايخوري باز هم مقدار ادويه جات سليقه ايه .نصف استكان آب ميريزيم تا مرغها كاملاً مغز پخت بشه و در آخر . براي چاشني اين مرغ من از سس باربيكو و مقداري سس كچاپ استفاده كردم هر كدوم يك قاشق غذا خوري اضافه كردم بعد كمي تفت ميديم تا رنگ و طعم بگيره .
.بعد از اينكه مرغها آماده شد مقداري از مواد رو روي نون لبناني ميذاريم مقداري هم از تركيبات : خيار شور نگيني شده و گوجه فرنگي و پياز خلالي و فلفل سبز ( من امروز فلفل سبز نداشتم ) توي نون ميذاريم و اگر هم دوست داريد سس مايونز و سس خردل ميذاريم ( ام
من هيچ سسي رو توي نون نزدم چون خود مواد پرملات بود ) و نون رو بصورت رول مي پيچيم و با آلومينيوم فيكسش ميكنيم و نوش جان .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آش_گوجه_سبز
#آش
#طعم_رنگین_کمان 🍝🍜🍲
حالا که فصل گوجه سبز است اگر با طعم ترش میانه خوبی دارید آش گوجه سبز یکی از خوشمزه ترین غذای فصل است.
بلغور گندم .....1پیمانه
عدس و لوبیا قرمز از هر کدام...... 2/1پیمانه
برنج نیم دانه.....۱پیمانع
گوجه سبز .....300 گرم
سبزی آش ....500 گرم
نعناخشک .....2ق س
نمک وفلفل وزردچوبه وروغن .....بمیزان لازم
طرز تهیه:
لوبیا قرمز را از آبی که در آن خیس کرده اید بیرون بیاورید ودر قابلمه ای با مقداری آب بپزید لوبیا نیم پز شد عدس وبلغور را اضافه کنید سپس بلغور وبرنج که نیم پز شد .سبزی آش را اضافه کنید .پیاز را خلالی سرخ کنیدوکمی زردچوبه ونمک وفلفل ونعنا داغ را اضافه کنید وتوی آش بریزید وسپس گوجه سبزها را ریخته وصبر کنید تا آش خوب جا بیفتد
نکته لوبیا قرمز وبلغور وعدس را هر.کدام جداگانه در آب چند ساعت خیس کنید
مقداری از پیاز سرخ شده ونعنا رابه همراه زردچوبه در آش ریخته ومقداری را برای تریین نگه دارید.من گوجه رو جداگانه پختم.بعد از صافی رد کردم.عصاره گوجه رو داخل اش ریختم.شما می تونید گوجه را درسته بریزد.ولی مواظب هسته هاش باشید🤭
در آشی که بلغور و برنج هست آش را.خیلی هم نزنید تا ته نگیرد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_تن_ماهی
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🥙🥗🌮🥦
مواد لازم:
1 قوطی تن ماهی
2_3 ساقه کرفس ریز خرد شده
1 پیاز ریز خرد شده
1/3 لیوان سس مایونز یا ماست یونانی ساده
2 قاشق چایخوریی سس خردل
یک مشت کوچک جعفری تازه خرد شده
2 قاشق چای خوری آب لیمو تازه
چند برگ ترخون تازه
2 عدد فلفل دلمه ای قرمز برای سرو سالاد
نمک ،فلفل طبق ذائقه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#گشنیز_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍛🍚🥘
⭕️ طرز تهیه :
اول از همه مخلوط کره و روغن رو بزارین با حرارت ملایم ذوب بشه، پیاز رو خلالی کنید (اگر دوست ندارین معلوم باشه، ریزتر کنید)، با حرارت ملایم تفت بدین، چون میخوایم که نرم بشه،نه اینکه خیلی رنگ بگیره !
بعد بهش زیره و فلفل سیاه و رب انار ملس اضافه کنید. در حد چند ثاینه تفت بدین، مرغ ریش ریش شده با محلول زعفران و نمک اضافه کنید. در حد مخلوط شدن یکم تفت بدین. بعد شعله رو خاموش کنید.
حالا گشنیز رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
برنج رو دونتر آبکش کنید و از این مخلوط لابلای برنج بریزین و بزارین دم بکشه.
.
⭕️ نکات :
-مرغ رو به هر روشی که دوست دارین بپزین، من با پیاز، چوب دارچین، برگبو، نمک و فلفل سیاه پختم و آبش که کاملا غلیظ شد، به اندازه نصف استکان به مواد لابلای پلو اضافه کنید چون خوشمزه تر میشه.
-گشنیز رو زیاد خرد نکنید، یه چاقو بزنید که فقط یکم عطرش آزاد شه. درشت تر باشه جذاب تر و لذیذتره.
-برای مجلسی تر شدن این غذا میتونین سینه ی بدون استخوان (خام) رو مکعبی خرد کنید و با پیاز وادویه ها تفت بدین.
.
⭕️ مواد لازم :
سینهمرغ درشت ۱ عدد
گشنیز پاک شده و خرد شده ۴ تا مشت بزرگ
پیاز بزرگ ۲ عدد
زیره سیاه ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
رب انار ملس ۲ ق غ
کره ۵۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زعفران ونمک به مقدار لازم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کماج_تبریز
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🍞🥯
دو تا تخم مرغ (که زرده یکیشو برمیداریم برای رومال)
یه قاشق مرباخوری خمیرمایه
نصف قاشق چایخوری نمک
یه قاشق مرباخوری پودر بهبود دهنده
نصف قاشق چایخوری وانیل
3 قاشق غذاخوری ماست سفت
دو سوم لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
یه لیوان آب گرم که دست رو نسوزونه
همه موادو مخلوط کنید حدود 4 لیوان آرد هم اضافه کنید البته ممکنه کمی کمتر یا بیشتر لازم شه پس آرد رو کم کم اضافه کنید
خیلی آرد بخورد خمیر ندین خمیر باید نرم باشه و اواخر کار اگه یکم چسبنده بود دستاتونو روغنی کنید و خمیرو ورز بدید و 100 بار به ظرف بکوبیدش
بذارید خمیر تو جای گرم استراحت کنه و حجمش دو برابر شه
دوباره دستاتونو روغنی کنید پف خمیرو بگیرید چونه های هم اندازه درست کنید روشونو بپوشونید و بذارید 40 دقیقه چونه ها استراحت کنن اون زرده ای رو هم ک نگه داشته بودین چونه ها رو باهاش رومال کنین و کنجد بپاشین بذارید داخل فر تو دمای 180 درجه طبقه وسط تا بپزه
بهتر هست حین پخت یک ظرف اب داخل فر قرار دهید🌸
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیز_کیک_تیرامیسو
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍨🍫
💛🍀مواد لازم
قهوه تلخ : 1/2 پیمانه
خامه شیرین شده و فرم گرفته : 300 گرم
ماسکارپونه : 250 گرم
پنیر خامه ای : 150 تا 200 گرم
ژلاتین : 6 ورق
شکر : 50 گرم
وانیل : به مقدار لازم
مواد لازم کیک اسفنجی
تخم مرغ : 4 عدد
آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
وانیل شکری : یک قاشق مرباخوری سرپر
شکر : 200 گرم
آرد : 180 گرم
بکینگ پودر : قاشق چایخوری سرصاف
💛🍀طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو
روی کیک سرد شده با قلمو قهوه تلخ بزنید تا خوب به خورد کیک برود. سپس پنیر خامه ای، ماسکارپونه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تا یکدست شود.
ژلاتین را در آب سرد خیس کنید.
چند قاشق از مواد و چند قاشق از خامه را کمی حرارت دهید.
بعد از 7 دقیقه که ژلاتین نرم شد، آن را از آب خارج کنید و با مواد گرم مخلوط کنید، تا حل شود.
این مایع را به مخلوط پنیر اضافه کنید و آرام به خورد کرم بدهید. در آخر خامه فرم گرفته را اضافه کنید.
کیک را داخل قالب گذاشته یا دورکیک را با کاغذی محکم بپوشانید تا کرم از روی کیک خارح نشود.
سپس کرم را روی کیک داده و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از سفت شدن کرم برش داده و با پودر کاکائو تزیین کرده و سرو کنید.
💛🍀نکات تکمیلی
چیز کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6