✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_زبرا
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍨
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲
#دسر_زبرا
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره..
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یا گندم دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
شیر دو پیمونه
شکر دو سوم پیمونه
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
( میتونین از کره به همین نسبت ، جایگزین کنین )
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
نشاسته رو با شیر سرد حل کنین تا گلوله نشه و بعد شکر و آرد سفید رو اضافه کنین . مرتب هم بزنین تا کمی غلظت بگیره . در آخر خامه هم دمای محیط رو به همراه وانیل و پودر ژلاتین بن ماری شده به مایه دسر اضافه و در حد یک دست شدن بزنین و از روی حرارت بردارین . حالا مایه دسر رو به دو نیم تقسیم کنین . به یه نیمه ، پودر کاکائو الک شده رو اضافه کنین . بعد داخل ظرف سروتون یا قالب دلخواهتون ، یه ملاقه از مایه سفید ( توی مرکز ظرف ) بریزین و روی اون یه ملاقه مایه کاکائویی ( به روش زبرا ) . به این ترتیب ادامه بدین تا مایه ها تموم بشه . نهایتا حداقل دو سه ساعتی داخل یخچال بذارین تا کاملا بسته بشه .
#نکات
- برای ریختن مایه ها توی ظرف سرو ، باید سرعت عمل داشته باشین . چون اگه سرد بشن ، به مشکل میخورین برای ریخته شدن مایه های دسر به شکل زبرا .
- ریختن مایه دسر رو از مرکز ظرف یا قالبتون انجام بدین که تعداد لایه ها هم بستگی به خودتون داره . با ملاقه بریزین یا قاشق .
- داخل هر ظرف و قالبی میتونین تهیه کنین ولی حتما باید چرب شده باشه .
- خامه ، هم دمای محیط باشه چون در غیر این صورت داخل مایه دسر ، میبره .
- پودر کاکائو رو حتما الک کنین .
- هر قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری و بعد به مایه دسر اضافه کنین .
نوش جونتون عزیزانم 😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیپس_دوریتوس
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥔🍟🥫
#چیپس_خانگی
موادلازم:
نان لواش بسته ای 1بسته
پاپریکا(فلفل پودری قرمز)2ق م
فلفل سیاه1ق چ
نمک1ق چ
روغن زیتون 5الی 6ق غ
پودر آویشن 2ق م
سس چیپس: ماست (ماست چکیده توصیه میشود)
فلفل سیاه مقداری
نعنا خشک1ق چ
طرز تهیه :
نان ها رو برش میزنیم که من مثلثی
برش زدم.بعد داخل کاسه ای ریخته و ادویجات و روغن رو روی نون ها ریخته و هم می زنیم تا کامل مخلوط بشه داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و نون ها رو ،روی کاغذ روغنی پهن کرده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 230درجه قرارداده که حرارت فرها متفاوت هستن حتماً دائم چک کنید و با قاشق چیپس هارو هم زده زیرو رو کرده تا همگی برشته و ترد وخشک بشه.در آخر گریل رو هم روشن کرده تا کمی سرخ بشه.روی هم نیم ساعت زمان میبره فقط باید حواستون بهش باشه که نسوزه.بعد مواد سس رو هم با هم مخلوط کرده و سرو می کنید.به همین راحتی❤
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بوریتو_گوشت
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🌮🌯🫔
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه ۲ عدد
ذرت پخته ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،آویشن،زردچوبه،روغن به میزان لازم
سس گوجه مقداری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان ترتیلا یا نان پیتا یا نان لواش ۱ بسته
سس مایونز مقداری
طرز تهیه:
داخل تابه مقداری روغن بریزید. پیاز را خرد کرده و با روغن تفت بدید. وقتی سبک و شیشه ای شد ،گوشت چرخ شده را اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک و ادویه ها را اضافه کنید و تفت بدید. گوجه ها را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. فلفل دلمه ریز خرد شده و ذرت پخته را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه تفت بدید تا گوشت کاملا سرخ بشه و گوجه و فلفل دلمه نرم بشه.بعد ۱۵ دقیقه ،مقداری سس گوجه بزنید و گاز را خاموش کنید.
میتونید از نان پیتا یا نان ترتیلا یا نان لواش یا تافتون استفاده کنید.داخل نان ،مقداری سس مایونز بزنید.از مواد گوشتی آماده ،داخلش بریزید.روش پنیر پیتزا بریزید. نان را بپیچید .میتونید به همین صورت میل کنید یا گریل کنید.
برای گریل میتونید از ساندویچ ساز استفاده کنید یا داخل تابه ای را چرب کنیدو نان ها را بچینید. روی حرارت بزارید و یه جسم سنگین روش بزارید.یه طرفش که گریل شد،برگردونید تا طرف دیگر هم گریل و برشته بشه.هر طرف را به مدت یک دقیقه ،گریل کنید.
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_کیوی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🥝
مواد لازم :
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره.
تخم مرغ سه عدد
شکر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
کیوی پوره شده یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔹 چون تکه های میوه داخل کیک رو زیاد دوست ندارم ، اکثر کیکای میوه ای رو با پوره میوه ها درست میکنم . البته داخل پیج و کانالم چند نمونه کیک میوه ای موجوده . تهیه کنین و در کنار خونواده و عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید 😍.
شما میتونین کیوی رو تکه و خورد کرده و با یه قاشق آرد مخلوط کنین که توی مایه کیک حین پخت ، ته نشین نشه و بعد به مایه کیک اضافه کنین.
طرز تهیه :
تخم مرغ ، وانیل و شکر رو حدود پنج شش دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد به ترتیب ، روغن و پوره کیوی ( کیوی رو با هر وسیله ای پوره کنین ) . در آخر آرد ، بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده را اضافه و در حد مخلوط شدن ، هم بزنید . قالبتون رو یا چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بذارید ( من روغن جدا کننده میزنم ) و مایه کیک رو بریزید . نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنید.
نوش جونتون عزیزانم 😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#قلیه_ماهی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍲🐟🍚
ابتدا یدونه پیاز رو نگینی کرده با خیلی کم روغن تفت داده کمی که شیشه ای شد سیر رنده شده اضافه کرده بعداز سرخ شدن زردچوبه و ادویه قلیه ماهی و فلفل زده و سبزی که شامل گشنیز و شنبلیله بمیزان نیم کیلو که 400 گرم گشنیز 100 گرم شنبلیله خردشده و سرخ کرده اضافه کرده و یک ق غ خ آرد نان اضافه میکنیم و یک بسته تمبرهندی که با آبجوش هل کرده و از الک رد کرده و کاملا صاف میکنیم و بهمراه کمی آب به خورش اضافه کرده و میگذاریم تا نیم ساعت پخته شود و میریم سراغ ماهی من از ماهی سنگسر استفاده کردم بعداز پاک کردن آب جوش ریختم روی پوست ماهی و بطور کامل پوستش جدا شد و اون قسمتهای گوشتی سیاه رنگ ماهی رو جدا کردم و کاملا شسته و در کمی نمک و زعفران مزه دار کردم و سه ساعت در یخچال ماند تا ماهی طعم خیلی خوبی گرفت و بعد بصورت فیله سرخ کردم..دوستان با این روش ماهی هرگز بوی بد نمیگیره حتی اگر بصورت پخته بمونه اصلا طعم بد نمیگیره با خیال راحت درست کنید.. و بعد با حرارت کم ماهی رو سرخ کنید.. و بعداز نیم ساعت که خورشت پخته شده ماهی رو اضافه بر خورشت کنید و نیم ساعت دیگه تایم دهید برای پخت مجدد..
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_دورنگ
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍣🍥🧁
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان معادل ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
ماست یک لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
پودر کاکاوو تیره سه ق غ
کنجد چهار ق غ
پرک بادام چهار ق غ
طرز تهیه :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید . سپس تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم زن پنج شش دقیقه هم بزنید وقتی کرم رنگ و کش دار شد ماست و روغن اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید آخر هم مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد آماده شد مواد را داخل قالب که روغن جدا کننده ( مخلوط یک ق غ کره به محیط رسیده + یک ق غ روغن مایع + یک ق غ آرد ) زدید یاکاغذ روغنی انداختید ریخته و به اندازه یک لیوان از مواد را نگه دارید و با پودر کاکاوو مخلوط کنید مواد کاکاوویی را به صورت یه خط وسط مواد سفید بریزید خودش ته نشین میشه و دو رنگ میشه ( قالب من گالوانیزه و به ابعاد 10 در 30 و ارتفاع ده سانت هست و فقط کف قالب و یکی دو سانت از دیواره را با کاغذ روغنی پوشش دادم ) یکم صبر کنید مواد کاکاوویی ته نشین بشه بعد روی مواد را کنجد فراوان و پرک بادام ریخته و داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط دمای ۱۸۰ ( من با حرارت پایین به همراه فن تنظیم کردم ) به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بزارید تا وقتی با تست خلال دندان یا چاقو مطمئن شوید پخته و روی کیک طلایی شده از فر خارج کنید .
نوش جان 🌸
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سیب_زمینی_با_سس_قارچ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥔🍞🥙
برای دو نفر ، دو تا سیب زمینی کوچیک رو میذارم کامل بپزه . تا سیب زمینی آماده بشه ، سس قارچ رو آماده میکنم . شش هفت تا قارچ متوسط رو شسته و برش داده و با نمک ، آبلیمو ، جدا تفت میدم . بعد یه دونه پیاز کوچیک رو ساتوری کرده و با سی گرم کره یا روغن تفت داده ، کمی که سبک شد ، دو حبه سیر رو هم ریز خرد و اضافه کرده و تفت میدم . بعد قارچ تفت داده شده رو به همراه جعفری ریز خورد شده (جعفری ، یه دسته کوچیک کافیه ) ، نمک ، فلفل و پاپریکا اضافه و خوب تفت داده میشه . در این مرحله ، نصف پیمانه خامه صبحانه و نصف پیمانه شیر رو اضافه میکنم . حالا روی حرارت متوسط میمونه تا سس غليظ بشه . روی سیب زمینی های پخته شده رو با پشت لیوان کمی فشار میدم تا سطحش صاف و پهن بشه و بعد با همون پوستش داخل تابه ، تفت داده و کمی روغن ، نمک و پودر سیر ، روشون میپاشم . میتونین سیب زمینی پخته رو بجای سرخ ، گریل هم کنین . نهایتا سیب زمینی پخته و کبابی شده رو داخل ظرف سرو گذاشته و روی اون ، سس قارچ رو میریزم . یه پیش غذای خوشمزه ، داخل سس قارچ از پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا هم میتونین استفاده کنین و اگه داخل ادویه ، پاپریکا مصرف نکنین ، سس قارچ رنگ سفیدی داره که من بخاطر عطرش میریزم . خامه هم بسته به ذائقتون قابل حذفه ولی اگه حتی توی نسبت کم هم بریزین ، طعم عالی به سس میده .
این سس قارچ برای استیک مرغ یا گوشت ، اسپاگتی و پنه هم عالی میشه .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_سیر
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🍞🧄🥖
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲
#نان_سیر با جعفری و پنیر
مواد لازم. :
آرد به میزان لازم ( به اندازه ایی که خمیر به دست نچسبد چون نوع اردها متفاوته )
خمیرمایه 1قاشق غذاخوری
شکر2قاشق مرباخوری
آب سه چهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست۲قاشق غذاخوری ( من از ماست سون استفاده کردم )
روغن زیتون ( یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری ) و کره 1 قاشق غذا خوری پر
حبه سیر خردشده 4 حبه
جعفری ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک به اندازه نوک کارد
طرز تهیه. :
آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی کتری یا سماور قرار بدین تا عمل بیاید و مطمئن بشین خمیرمایه تون سالم هست بعد درون کاسه یا لگنی ارد ونمک رو الک کنید
نمک و آرد الک شده و تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید.
کم کم خمیرمایه را اضافه کنید و بعد روغن و کره اب شده رو اضافه کنین تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد روی خمیر موشما گذاشته و پارچه یا پتو گذاشته درجای گرم قرار داده تا حجم خمیر دوبرابر شود حدود یه ساعت تا یه ساعت و نیم طول میکشد خمیر اماده شود. حالا دوباره خمیر رو یه بار ورز داده جعفری خرد شده و سیر له شده رو می ریزیم. ممکن هست خمیر کمی به دست بچسبد نگران نباشین روی سطح کار میزتون کمی ارد پاشی کرده و به هر شکلی دوست دارین نون سیر رو درست کنین من از نانها رو چونه ای کوچک گرفتم و در دستم گود کردم و وسطش رو پنیر مازارلا و پنیر گودای رنده شده ریختم و دوباره با دستم گرد کردم و در سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم و نان ها رو کمی فاصله دادم درسینی و برای رومالی کردن نان ها دو عدد زرده تخم مرغ و کمی زغفران قاطی کردم و با شط روی نانها زدم و گذاشتم حدود 20 دقیقه تو هوای ازاد باشه بعد فر رو هم از قبل روشن کرده نان ها رو داخل فر با دمای 180 درجه طبقه وسط فر قرار میدیم تا پخته شود و طلایی شود مراقب باشین تا نان ها نسوزد
نکته : نان سیر رو می تونین به روش دیگه هم درست کنین
خمیر رو به درازا به شکل نوار و به اندازه ارتفاع قالب ببرید و انها رو روی یکدیگر قرار دهید پس ان رو از پهنا به شکل مربع برش دهید و کنار هم در قالب لوف چرب شده پچینید و روی قالب رو بپوشانید به مدت نیم ساعت بعد داخل فر طبقه وسط با دمای 180 درجه قرار داده تا بپزد .
نکته دوم :
اگر میخواهین تو قالب لوف بزارین باید پنیر و جعفری رو بعد اینکه خمیر رو درست کردین و عمل اومد باید قاطی کنین می تونین بجای جعفری از گشنیز هم استفاده کنین یا از سبزی دیگه اون دیگه بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد
خودم چون طعم جعفری رو بیشتر دوست دارم از جعفری استفاده کردم .
نکته سوم : می تونین از هر پنیری استفاده کنین .
نکته چهارم. : حتما فرتون رو 20 دقیقه قبل روشن کنین و زمان پخت نان تو هر فری فرق دارد پس دقیق مشخص نمیشه چقدر طول میکشه تا بپزه ممکن است 20 دقیقه یا بیشتر طول بکشد تا اماده بشه .
نکته پنجم : یکی از دلایلی که برای پخت هرنانی به مشکل میخورین این است خمیرمایه فاسد شده و وقتی داخل خمیرتون ریختین خمیرتون عمل نمیاد و اگر نان ها رو بپزین نان ها پف نمیکنه و بافت نان تون سنگین هست و نرم نیست .
امیدوارم این نان خوشمزه رو. برای عصرونه درست کنین و در کنار اعضای خانواده لذت ببرین .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
۲ خرداد ۱۴۰۲