eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.4هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🐟🍚 ابتدا یدونه پیاز رو نگینی کرده با خیلی کم روغن تفت داده کمی که شیشه ای شد سیر رنده شده اضافه کرده بعداز سرخ شدن زردچوبه و ادویه قلیه ماهی و فلفل زده و سبزی که شامل گشنیز و شنبلیله بمیزان  نیم کیلو که 400 گرم گشنیز 100 گرم شنبلیله خردشده و سرخ کرده اضافه کرده و یک ق غ خ آرد نان اضافه میکنیم و یک بسته تمبرهندی که با آبجوش هل کرده و از الک رد کرده و کاملا صاف میکنیم و بهمراه کمی آب به خورش اضافه کرده و میگذاریم تا نیم ساعت پخته شود و میریم سراغ ماهی من از ماهی سنگسر استفاده کردم بعداز پاک کردن آب جوش ریختم روی پوست ماهی و بطور کامل پوستش جدا شد و اون قسمت‌های گوشتی سیاه رنگ ماهی رو جدا کردم و کاملا شسته و در کمی نمک و زعفران مزه دار کردم و سه ساعت در یخچال ماند تا ماهی طعم خیلی خوبی گرفت و بعد بصورت فیله سرخ کردم..دوستان با این روش ماهی هرگز بوی بد نمیگیره حتی اگر بصورت پخته بمونه اصلا طعم بد نمیگیره با خیال راحت درست کنید.. و بعد با حرارت کم ماهی رو سرخ کنید.. و بعداز نیم ساعت که خورشت پخته شده ماهی رو اضافه بر خورشت کنید و نیم ساعت دیگه تایم دهید برای پخت مجدد.. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍣🍥🧁 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد آرد دو لیوان شکر یک لیوان معادل ۲۰۰ گرم بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک چهارم ق چ ماست یک لیوان روغن مایع یک دوم لیوان پودر کاکاوو تیره سه ق غ کنجد چهار ق غ پرک بادام چهار ق غ طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید . سپس تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم زن پنج شش دقیقه هم بزنید وقتی کرم رنگ و کش دار شد ماست و روغن اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید آخر هم مخلوط  الک شده آرد و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد آماده شد مواد را داخل قالب که روغن جدا کننده ( مخلوط یک ق غ کره به محیط رسیده + یک ق غ روغن مایع + یک ق غ آرد ) زدید یاکاغذ روغنی انداختید ریخته و به اندازه یک لیوان از مواد را نگه دارید و با پودر کاکاوو مخلوط کنید مواد کاکاوویی را به صورت یه خط  وسط مواد سفید بریزید خودش ته نشین میشه و دو رنگ میشه ( قالب من گالوانیزه و به ابعاد 10 در 30 و ارتفاع ده سانت هست و فقط کف قالب و یکی دو سانت از دیواره را با کاغذ روغنی پوشش دادم ) یکم صبر کنید مواد کاکاوویی ته نشین بشه بعد روی مواد را کنجد فراوان و پرک بادام ریخته و داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط دمای ۱۸۰ ( من با حرارت پایین به همراه فن تنظیم کردم ) به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بزارید  تا وقتی با تست خلال دندان یا چاقو مطمئن شوید پخته و روی کیک طلایی شده از فر خارج کنید . نوش جان 🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🍞🥙 برای دو نفر ، دو تا سیب زمینی کوچیک رو میذارم کامل بپزه . تا سیب زمینی آماده بشه ، سس قارچ رو آماده میکنم . شش هفت تا قارچ متوسط رو شسته و برش داده و با نمک ، آبلیمو ، جدا تفت میدم . بعد یه دونه پیاز کوچیک رو ساتوری کرده و با سی گرم کره یا روغن تفت داده ، کمی که سبک شد ، دو حبه سیر رو هم ریز خرد و اضافه کرده و تفت میدم . بعد قارچ تفت داده شده رو به همراه جعفری ریز خورد شده (جعفری ، یه دسته کوچیک کافیه ) ، نمک ، فلفل و پاپریکا اضافه و خوب تفت داده میشه . در این مرحله ، نصف پیمانه خامه صبحانه و نصف پیمانه شیر رو اضافه میکنم . حالا روی حرارت متوسط میمونه تا سس غليظ بشه .  روی سیب زمینی های پخته شده رو با پشت لیوان کمی فشار میدم تا سطحش صاف و پهن بشه و بعد با همون پوستش داخل تابه ، تفت داده و کمی روغن ، نمک و پودر سیر ، روشون میپاشم . میتونین سیب زمینی پخته رو بجای سرخ ، گریل هم کنین . نهایتا سیب زمینی پخته و کبابی شده رو داخل ظرف سرو گذاشته و روی اون ، سس قارچ رو میریزم . یه پیش غذای خوشمزه ، داخل سس قارچ از پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا هم میتونین استفاده کنین و اگه داخل ادویه ، پاپریکا مصرف نکنین ، سس قارچ رنگ سفیدی داره که من بخاطر عطرش میریزم . خامه هم بسته به ذائقتون قابل حذفه ولی اگه حتی توی نسبت کم هم بریزین ، طعم عالی به سس میده . این سس قارچ برای استیک مرغ یا گوشت ، اسپاگتی و پنه هم عالی میشه . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🧄🥖 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
با جعفری و پنیر مواد لازم. :  آرد به میزان لازم ( به اندازه ایی که خمیر به دست نچسبد چون نوع اردها متفاوته ) خمیرمایه 1قاشق غذاخوری شکر2قاشق مرباخوری  آب سه چهارم پیمانه  تخم مرغ یک عدد ماست۲قاشق غذاخوری ( من از ماست سون استفاده کردم ) روغن زیتون ( یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری ) و کره 1 قاشق غذا خوری پر حبه سیر خردشده 4 حبه جعفری ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری نمک به اندازه نوک کارد طرز تهیه. : آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی کتری یا سماور قرار بدین تا عمل بیاید و مطمئن بشین خمیرمایه تون سالم هست بعد درون کاسه یا لگنی ارد ونمک رو الک کنید نمک و آرد الک شده و تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید. کم کم خمیرمایه را اضافه کنید و بعد روغن و کره اب شده رو اضافه کنین تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد روی خمیر موشما گذاشته و پارچه یا پتو گذاشته درجای گرم قرار داده تا حجم خمیر دوبرابر شود حدود یه ساعت تا یه ساعت و نیم طول میکشد خمیر اماده شود. حالا دوباره خمیر رو یه بار ورز داده جعفری خرد شده و سیر له شده رو می ریزیم. ممکن هست خمیر کمی به دست بچسبد نگران نباشین روی سطح کار میزتون کمی ارد پاشی کرده و به هر شکلی دوست دارین نون سیر رو درست کنین من از نانها رو چونه ای کوچک گرفتم و در دستم گود کردم و وسطش رو پنیر مازارلا و پنیر گودای رنده شده ریختم و دوباره با دستم گرد کردم و در سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم و نان ها رو کمی فاصله دادم درسینی و برای رومالی کردن نان ها دو عدد زرده تخم مرغ و کمی زغفران قاطی کردم و با شط روی نانها زدم و گذاشتم حدود 20 دقیقه تو هوای ازاد باشه بعد فر رو هم از قبل روشن کرده نان ها رو داخل فر با دمای 180 درجه طبقه وسط فر قرار میدیم تا پخته شود و طلایی شود مراقب باشین تا نان ها نسوزد نکته :  نان سیر رو می تونین به روش دیگه هم درست کنین خمیر رو به درازا به شکل نوار و به اندازه ارتفاع قالب ببرید و انها رو روی یکدیگر قرار دهید پس ان رو از پهنا به شکل مربع برش دهید و کنار هم در قالب لوف چرب شده پچینید و روی قالب رو بپوشانید به مدت نیم ساعت بعد داخل فر طبقه وسط با دمای 180 درجه قرار داده تا بپزد . نکته دوم :  اگر میخواهین تو قالب لوف بزارین باید پنیر و جعفری رو بعد اینکه خمیر رو درست کردین و عمل اومد باید قاطی کنین می تونین بجای جعفری از گشنیز هم استفاده کنین یا از سبزی دیگه اون دیگه بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد خودم چون طعم جعفری رو بیشتر دوست دارم از جعفری استفاده کردم . نکته سوم : می تونین از هر پنیری استفاده کنین .  نکته چهارم. :  حتما فرتون رو 20 دقیقه قبل روشن کنین و زمان پخت نان تو هر فری فرق دارد پس دقیق مشخص نمیشه چقدر طول میکشه تا بپزه ممکن است 20 دقیقه یا بیشتر طول بکشد تا اماده بشه . نکته پنجم :  یکی از دلایلی که برای پخت هرنانی به مشکل میخورین این است خمیرمایه فاسد شده و وقتی داخل خمیرتون ریختین خمیرتون عمل نمیاد و اگر نان ها رو بپزین نان ها پف نمیکنه و بافت نان تون سنگین هست و نرم نیست . امیدوارم این نان خوشمزه رو. برای عصرونه درست کنین و در کنار اعضای خانواده لذت ببرین . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥕🥮🍰 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🥕🥕🥕🥕 مواد لازم: شکر ۲۵۰ گرم (معادل یک پیمانه پر) تخم مرغ ۵ عدد روغن مایع ۱۵۰ گرم (معادل ۲/۳ پیمانه) آرد ۳۰۰ گرم (معادل دو پیمانه سر پر) بکینگ پودر ۲ ق چ گردو ۵۰ تا ۸۰ گرم (معادل ۲/۳ پیمانه) دارچین یک ق چ شیر ۳ قاشق سوپخوری (معادل ۴۵ میلی لیتر) نمک یک پنس👌(معادل ۱/۸ ق چ) هویج رنده شده یک پیمانه معادل ها را هم گفتم‌ ولی بهتر با ترازو اندازه گیری کنید . طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر  را با هم زن میزنیم تا سبک و کرمی رنگ شود سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط میکنیم آرد و بکینگ پودر و نمک و دارچین الک شده را اضافه کرده با لیسک یا دور کند همزن هم میزنیم در آخر گردو خرد شده و شیر و هویج را اضافه میکنیم و مجدو هم میزنیم مواد را داخل قالب ۲۰ تا ۲۵ سانتی که کاغذ روعنی انداخته و چرب کرده ایم ریخته و در فر ار قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم بستگی به دمای فر داره بعد از اینکه تست کردید و پخته بود از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده تزیین و سرو میکنیم. من این اندازه مواد را تو قالب ۲۵ سانتی و سه تا کاپ کیک ریختم . برای تزیین از استفاده کردم 👇 ۲۰۰ گرم خامه قنادی فرم‌گرفته + ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای( ماسکار پونه ، ویلی یا لبنه که کم نمک هستن باشه) میتونید دو سه قاشق هم‌ پودر قند هم اضافه کنید من نریختم. نسبت خامه و پنیر را هم میتونید کم و زیاد کنید. دیواره کیک را یک لایه نازک از کرم چیز کشیدم و گردو خرد شده و خورده های کیک چسبوندم به دیواره اش و روی کیک و یک لایه کرم چیز کشیدم و با ماسوره شکوفه زدم. اون هویج ها هم با فوندانت درست کردم. نوش جان🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
یاران مهربان صبح شما بخير گلهای پرنیان صبح شما بخير با یک سبد نسیم؛ با یک بغل شمیم سرسبز و گل فشان؛ صبح شما بخير ای جمع هم نظر؛ روشنتر از سحر بر بال کهکشان؛ صبح شما بخير وقت شما سپید؛ سرشار از امید بخت شما جوان؛ صبح شما بخير همسایه های نور؛ چون آیه های نور در اوج آسمان؛ صبح شما بخير در آستان عشق؛ در بوستان عشق همرنگ ارغوان؛ صبح شما بخير 💐🌾💐🌾💐🌾💐🌾💐 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥯🍞🥖 آرد...... یک کیلو الک شده نمک.... نوک ق چ بکین پودر....یه ق غ شکر....یه استکان کوچک کمی کمتر خمیرمایه فوری ....یه ق چ روغن مایع پخت وپز.....دوق غ آب ولرم....نصف لیوان شیر ولرم......یک لیوان کمی بیشتر تمام مواد خشک رو تو ظرفی مخلوط..بعد اب رو اضافه وسپس اروم شیر هم اضافه و مخلوط می کنیم تاخمیر درست بشه ...احتیاج به ورز دادن نیست فقط درحد مخلوط شدن مواد اندازه شلی وسفتی خمیر باید مثل بربری باشه بعداز یک ساعتی استراحت چونه گرفته و روش رومال زده وداخل فر میزاریم پنج دقیقه قبل از فرستادن کولیره به فر...فرو ۱۷۰گرم کرده در طبقه اول فر پنج شش دقیقه ای میزاریم چک میکنیم اگه زیرش پخته شده بود میزاریم طبقه دوم ..حرارت بالا را روشن کرده تا سطح کولیره طلایی بشه 🌸رومال🌸 زرده تخم مرغ و زعفران غلیظ کمی سیاهدانه و کنجد و گلرنگ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍸🍹🥃 شربت ژله ایی با دانه های تخم شربتی و خاکشیر معلق، یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و دلچسب است که به سادگی میتوانید در منزل تهیه سرو نمایید. این شربت برای مهمانی های رسمی و مجالس بسیار شیک و مناسب است..🍷🥂🥤 پودر ژله🍊 به دلخواه یک بسته ،من از پرتقال استفاده کردم خاکشیر به مقدار لازم تخم شربتی به مقدار لازم شکر به مقدار لازم پودر ژله و با یک لیوان آب جوش بنماری کردم ،بعد از حل شدن دو لیوان آب سرد اضافه کردم و داخل یخچال گذاشتم تا ببندد. خاکشیر و تخم شربتی و شکر با مقداری آب مخلوط کردم ( زیاد آب نریزید) .بعد ژله و با چنگال حسابی می زنیم  و با خاکشیر و تخم شربتی مخلوط میکنیم . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍝🍗🥪 انواع پاستا گزینه خوبیه برای شام هم برای مهونی ها وهم برای شام خانوادگی خیلی مناسبه وبا موادی که در دسترس دارید وخیلی ساده ودرحین حال فوق العاده خوشمزه  وهمه پسنده. روش پخت: یک چهارم‌پیمانه روغن زیتون رو بریزید داخل ماهیتابه ویک پیاز رو نگینی خرد کنید وتفت بدید یکم که طلایی شد نصف ق چ پوره سیر یا سیرتازه اضافه کنید وهم بزنید ۲ق غ رب گوجه+نمک+فلفل تند+ وادویه کاری اضافه کنید وهم بزنید حرارت وخیلی کم کنید و۵دقیقه اجازه بدید روی حرارت بمونه  وبعد زیر حرارت وخاموش کنید. میتونید برای سس از جعفری ،فلفل دلمه،وبرگ ریحون استفاده کنید کاملان سلیقه ایه. من استفاده نکردم. اسپاگتی یا همون فتوچینی رو طبق دستور روی بستش بپزید وابکش کنید بعد اسپاگتی های ابکش شده رو به سس بالا اضافه کنید وهمه جای اسپاگتی ها به سس آغشته بشه.وداخل ظرف موردنظر ریخته ودم میذاریم حدود ۲۰ الی ۲۵دقیقه. شما میتونید از پنیر پارمیزان برای روی اسپاگتی استفاده کنید من چون دوست ندارم نریختم. برای روی اسپاگتی هم من از مرغ گریل شده استفاده کردم. سینه مرغ را با کمی نمک،فلفل،ادویه،روغن زیتون،کمی لیموی تازه مزه دارکنید وبعد داخل ماهتابه رو کمی چرب کنید وسرخ کنید وبعد برش بزنید وروی اسپاکتی بچینید ونوش جان کنید😋 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍨🍦 شیر سرد  ۲ لیوان پودر نشاسته ذرت  ۱ ق غ آرد سفید  ۱ ق غ شکر  ۴ ق غ گلاب  ۲ ق غ خامه صبحانه  ۱ ق غ بستنی وانیلی لیوانی  ۱ عدد زعفران دم کرده غلیظ  به مقدار لازم نشاسته ذرت،آرد و شکر رو با شیر سرد کامل مخلوط میکنیم تا گلوله ای نباشه،روی حرارت ملایم گاز میذاریم و مدام هم میزنیم که ته نگیرد و کم کم غلیظ بشه،بعد گلاب و زعفرون رو اضافه  و چند جوش زد حرارت رو خاموش میکنیم وسپس خامه و بستنی رو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد داخل ظرف سرو ریخته به دلخواه تزئین و تا زمان مصرف داخل یخچال میذاریم.دسری نرم و لطیف و خوشمزه مناسب افطار‌‌.بنا به سلیقه خودتون میتونید از بستنی زعفرانی هم استفاده کنید‌،یا با بستنی کاکائویی و مقداری پودر کاکائو درست کنید و فرنی کاکائویی داشته باشید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍚🍛 طرز تهیه: دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍰🍨🍢 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
شیرینی خاتون پنجره  یا همان نان پنجره ایی یکی از شیرینی های خوشمزه سنتی ایرانی است که از قدیم الایام توسط بانوان خوش سلیقه و کدبانو برای ایام نوروزطبخ میشد. شیر یک لیوان نشاسته گندم (گل) نصف لیوان گلاب ۳ ق غ آرد قنادی یک پیمانه تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱/۴ ق چ زعفران ۳ ق غ پودر هل یک ق م بگینگ پودر یک ق م پودر قند به مقدار لازم طرز تهیه: نشاسته و شیر با هم مخلوط میکنیم تا حل بشه. بعد تخم مرغ ها و یکی یکی اضافه میکنیم. بعد وانیل و گلاب و هل و زعفران و اضافه میکنم. آرد و بگینگ پودر الک شده و اضافه میکنیم. روغن و میزاریم داغ بشه. قالب و داخل روغن میزاریم خوب که داغ شد داخل مواد فرو میبریم.وبعد در روغن قرار میدیم. بعد که خنک شد روشو پودر قند الک میکنیم. این رسپی حدود ۵۵ ،۶۰ شیرینی به شما میده نوش جان😋😊 من رسپی و دو برابر کردم، یک کیلو و ۴۰۰ وزن شیرینی شد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥨🥐🥞 مواد لازم: ارد حدود 350 گرم; روغن مایع 65 گرم; شکر 150 گرم; مایه خمیر یک دوم ق س (معادل 5گرم); هل کمی; شیر 150 گرم; بیکینگ پودر یک دوم ق چ; طرز تهیه: خمیر مایه را با یک قاشق چ از شکر, داخل یک دوم از شیر ولرم حل کنید و بذارید تا عمل بیاد. درظرفی مابقی شکر و بقیه شیر و هل و بیکینگ پودر را بریزید و مخلوط کنید. بعد خمیرمایه ی عمل آمده و نصف روغن را اضافه کنید. بعد ارد و در اخر بقیه روغن را اضافه کنید. یک ساعت و نیم الی دو ساعت روی خمیر را با سلفون یا پارچه ضخیم بپوشانید و  استراحت دهید تا خمیر ورآید. بعد از این زمان, از خمیر چانه های 100 گرمی برداشته و در سینی به شکل بیضی باز کرده و روی آن شانه بزنید و یک ربع به آن استراحت دهید و بعد رومال بزنید. نان را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که روی نان طلایی شود (حدود 30 دقیقه). برای رومال از مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و نصف ق س شیر, استفاده کنید و روی آن کمی کنجد بپاشید.  نکته: یه ظرف اب داخل فر بذارید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍱🍟🍲 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
من برای مواد لازانیا یه پیاز درشت رو نگینی خرد کردم و تفت دادم بعد بهش یه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده اضافه کردم یکم که فلفل تفت خورد بهش گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و بعد نمک فلفل زردچوبه آویشن و ادویه اضافه کردم بعد پنج تا قارچ درشت ورقه شده رو به موادم اضافه کردم نصف قاشق رب گوجه هم به موادم اضافه کردم موادمون آمادست برای سس بشامل دو قاشق کره رو روی حرارت کم گذاشتم وقتی که آب شد دوقاشق آرد بهش اضافه کردم و سریع هم زدم تا خامی آرد گرفته بشه بعد دولیوان شیر رو کم کم به مواد اضافه کردم و سریع هم زدم تا آرد گوله نشه بعد نمک و فلفل به سس اضافه کردم سس باید به غلظت فرنی برسه بعد کف ظرف رو با کره چرب کردم ورقه های لازانیارو روش چیدم (من از ورقه های نیمه آماده استفاده کردم و پنج دقیقه داخل اب گذاشتم اگه موادتون ابدار بود احتیاجی به این کار نیست)بعد روی ورق لازانیا رو با فرچه سس بشامل زدم روی سس پنیر ریختم و مقداری از مواد روی پنیر ریختم و مجدد روی مواد پنیر پیتزا لایه بعدی هم به همین صورت ادامه می دیم برای لایه آخر روی ورق های لازانیا فقط سس فراوان و پنیر پیتزا می پاشیم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ ودقیقه و پنج دقیقه گریل رو روشن می کنیم من واسه نون سیر باگت ها رو برش زدم و سه حبه سیر له شده رو با پنجاه گرم کره و یه قاشق پنیر پارمسان و جعفری ساطوری شده ترکیب کردم روی نون مالیدم و بعد روی نون پنیر پیتزا پاشیدم و ده دقیقه داخل فر گذاشتم برای نون سیر می تونید از خمیر پیتزا استفاده کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🧁 ❌نكات كيك شيرازي❌ نكته ي مهم اينه كه توقالبا روحتما يك ق روغن مايع وياكره ي ذوب شده بريزين. ديواره ،نيازبه چرب كردن ندارد. موادلازم ؛ ارد.  ٣٤٠ گرم (٢ ليوان پرو ١/٣ ليوان تخم مرغ درشت  ٤ عدد(يا ٥ عدد كوچك) ماست. ٢٠٠ گرم روغن مايع. ٢٠٠ گرم (١٨٠ گرم زدم) شكر ٢٠٠ گرم بكين پودر.١/٥ ق چ ،،،،جوش شيرين  ١/٢ ق چ وانيل  ١/٢ ق چ طرزتهيه ؛ شكر،تخم مرغ،وانيل ونمك رو١٠ دقيقه باهمزن بزنين تاسفيدوپفكي بشه فرگازي ٢٠٠ويا فربرقي ١٨٠ درجه روشن شود. دورهمزن روكم كنين،سپس ماست ،اضافه ومخلوط،روغن مايع اضافه ومخلوط،بكين پودروجوش شيرين اضافه ومخلوط بشه.  اردسه بارالك شده روتوچندمرحله،اضافه وبادوركم همزن مخلوط كنين.موادروداخل قيف بريزين وياباقاشق داخل قالب كاپ كيك كه بايك ق چ روغن مايع پرشده بريزين،وبذارين داخل فرداغ به مدت ٢٠ تا٢٥ دقيقه،پخت راانجام بدين.  بعدازخنك شدن كيك،كيك روازفالب خارج وروي كيك روشربت داغ بريزين. نوش جان 🌹🌹 براي تهيه ي شربت ،دوليوان شكرودوليوان اب روروي حرارت بذارين،نيم ساعت ريزجوش بزنه،كمي زعفران وگلاب هم اضافه كنين. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🫕🥖 مواد لازم برای 4 نفر نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری شوید نصف پیمانه خشک نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرگ سیر به دلخواه نمک فلفل زردچوبه این غذا یکم بیشتره دوغ محلی  ترش دو پیمانه حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس) حبوبات از شب قبل بخیسونید و روز بعد جداگانه بپزید پیاز من درشت سرخ کردم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت  بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه و تا اب آش کشیده بشه این آش باید غلیظ باشه بعد از مطمعن شدن غلظتش دوغی که داشتیم میزاریم روی حرارت و مدام با یک قاشق هم نیزنید والا دوغ بریده بریده میشه بعد از اینکه کمی داغ شد داخل آش میریزیم و هم میزنیم حالا اش شما رقیقتر میشه و باز مدام هم بزنید تا جوش بیاد و بعد از روی اجاق گاز بردارید تو ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعنا تزیین کنید نوش جان💖 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🍘🍫 مواد لازم بیسکوئیت 👇 کره مارگارین : ۱۵۰ گرم پودر قند با پودر شکر : نصف پیمانه وانیل : ۱/۴ ق‌چ پودر هل : ۱/۲ ق‌چ تخم مرغ : ۱ عدد آرد : ۲ تا ۲/۵ پیمانه پودر کاکائو : ۱ ق‌غ‌سرپر مواد لازم حلوا زعفرونی 👇 شکر : ۲/۵ تا ۳ پیمانه آب : ۳ پیمانه گلاب : ۱ پیمانه عرق هل : ۲ ق‌غ یا ۲ عدد هل زعفران دم شده : ۲ ق‌غ آرد : ۳ پیمانه روغن : ۱/۵ پیمانه کره : ۱۰۰ گرم 🔺برای بیسکوئیت ها میتونید به جای کره از روغن نیمه جامد هم میتونید استفاده کنید فقط اول روی بخار کتری بنماری کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه بعد استفاده کنید 🔺هرچی خمیر بیسکوئیت داخل یخچال بیشتر بمونه موقع کاتر زدن راحترید بعد ازینکه خمیرهای بیسکوئیت رو داخل سینی فر گذاشتید اول به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یخچال بزارید و بعد داخل فر بزارید اینجوری بیسکوئیت شکل خودشو بهتر حفظ میکنه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🫕 💜مواد لازم: سینه یا ران مرغ 5 تکه سس مایونز 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع 3 تا 4 قاشق غذاخوری نمک ،  فلفل ، پودر زیره سبز ، پودر تخم گشنیز ، پودر پاپریکای ساده یا دودی به میزان لازم 💜ادویه های استفاده شده کاملا بنا به سلیقه شما قابل تغییر هستند آب 1 و نیم تا 2 لیوان 💜مقدار آب بسته به تعداد تکه های مرغ داره یا اینکه از چه قسمتی از مرغ استفاده میکنید...ران مرغ آب بیشتر و سینه مرغ آب کمتری برای پخت لازم داره پیاز خلالی شده 1 عدد بزرگ سیر 2 تا 3 حبه ورقه شده هویج و فلفل دلمه و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری 📝اگر فر ندارید میتونید تمام مراحل رو در تابه روی گاز انجام بدید و حتما زیر تابه شعله پخش کن بذارید 📝من معمولا با دمای 200 درجه به مدت حدودا 1 و نیم تا 2 ساعت بسته به سایز تکه های مرغ، خوراک را در فر میپزم 📝برای فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر تنظیم شود 📝حتما بین پخت ظرف را از فر دربیارید و از سس روی تکه های مرغ بریزید تا ضمن مغز پخت شدن تکه های مرغ خوشرنگ بشن 📝اگه خواستید گوجه گیلاسی استفاده کنید حتما اواسط پخت گوجه ها رو در ظرف بریزید تا له نشن 📝من سیب زمینی رو به صورت تنوری و جداگانه پختم و کنار مرغ ها سرو کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6