✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_دورنگ
#کوکو
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🥪
ابتدا... ۵ عدد سیب زمینی متوسط رو بذارید بپزه . بعد از پخت پوستش بگیرید و رنده کنید. از حرارت که افتاد ۳ عدد تخممرغ _فلفل و زردچوبه و نمک_ من شوید و مرزه خشک هم ریختم .شما می تونید پیازچه یا جعفری و یا گشنیز بریزید یا اصن هیچی نریزید) مواد رو مخلوط کنید و کنار بذارید. . کوکوسبزی سبزی کوکو ۵۰۰ گرم (البته بستگی به حجم تابه تون داره. این مقدار سبزی برای تابه با قطر ۲۵ سانت کافیه) تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد_ آرد یک ق غذا _ زرشک و گردو( اختیاری)_ نمک و فلفل و زردچوبه ونصف ق چایخوری بکینگ پودر. همه مواد کوکو سبزی رو مخلوط کنید چند دقیقه خوب هم بزنید. کف تابه روغن ریخته و مواد رو بریزید و صاف کنید یک دقیقه اول حرارت متوسط رو به بالا باشه و در تابه رو بذارید تا پف کنه و خودش و بگیره. حالا مایه کوکوسیب زمینی رو آرام روی کوکوسبزی بریزید و صاف کنید حدود یک ق روغن روی کوکو بریزید و آرام با پشت قاشق پخش کنید. حدود ۵ دقیقه بعد در تابه رو با دمکنی بذارید تا کوکو مغز پخت بشه. اگر دوست داشتید روی کوکوسیب زمینی هم طلایی بشه ، داخل بشقاب برگردونید و دوباره به تابه منتقل کنید. _ تابه باید نچسب باشه _ دیواره های تابه رو چرب کنید . .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_رولی
#ژله
#طعم_رنگین_کمان 🍡🍮🍭
۱بسته پودر ژله با طعم دلخواه رو با ۳/۴ لیوان آب جوش حل میکنیم و روی حرارت کتری یا سماور بنماری میکنیم...
✅مقدار ها حتما دقیق اضافه بشه.
✅ژله باید کاملا شفاف بشه و هیچ ذره ای باقی نمونه....
وقتی ژله یکم از داغی افتاد (سرد نشه) ۱دونه بستنی لیوانی وانیلی (معادل ۶۰گرم)
رو توی دمای محیط میذاریم تا شل بشه و به ژله اضافه میکنیم...
✅سینی حتما سایزش ۲۰ ×۳۰ باشه...
کف سینی رو خیس میکنيم نایلون ضخیم میندازیم ...
روی نایلون رو چرب میکنیم ...
ژله و بستنی رو توی سینی میریزیم ...
۱ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده...
نوک چاقو رو خیس میکنيم و بصورت دالبری برش میزنیم و رول میکنیم...
✅بهتره چاقو ساده باشه نه اره ای...
بعد از این مرحله دوباره ۱ساعت ژله ها رو توی یخچال بذارید تا گل ها کاملا فیکس بشن....
و تمام ....
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_ماکارونی
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🍜🍝🥟
ژامبون ده برگ یا سینه مرغ ۲ عدد
ماکارونی فرمی: یک بسته
کنسرو مخلوط سبزیجات (هویج،نخود فرنگی، ذرت) یک عدد
قارچ اسلایس شده پخته ده عدد
خیارشور نگینی ده عدد
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
ماست چکیده سه قاشق غذاخوری
👈برحسب سلیقه میتوانید هر کدام از این سبزیجات را حذف کنید.
طرز تهیه :
برای شروع درست کردن سالاد ماکارونی با مرغ ساده، سینه مرغ را با کمی نمک آبپز و سپس ریش ریش کنید.
در یک کاسه ژامبون ریز خرد شده یا مرغ ریش ریش شده، خیارشورنگینی، سبزیجات کنسروی (آبکش شده)،قارچ پخته، سس مایونز، ماست چکیده،کمی نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید و به کناری بگذارید.
ماکارونیهای فرمی را بپزید تا نرم شوند. پس از آن،ماکارونیها را آبکش کنید.
پس از آنکه آب ماکارونی فرمی کامل رفت و خنک شد، آنها را به دیگر مواد سالاد ماکارونی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_زعفرانی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🍰🎂
تخم مرغ 6 عدد
آرد ۳ پیمانه
شکر ۱/۵پیمانه
بکینگ پودر 1 ق مرباخوری
روغن مایع ۱پیمانه
مایعات ۱پیمانه(۱چهارم پیمانه شیر و بقیه پیمانه با گلاب پر شود)
وانیل ۱ق چای خوری
پودر هل ۱ ق غذاخوری
زعفران غلیظ دم شده ۳ ق غذاخوری پر
.
طرز تهیه :
.
ابتدا تخم مرغ هارو با شکر ووانیل و هل میزنیم تا پف دارو حجمش چند برابر و کرم رنگ بشه و کاملا غلیظ شود....
بعد شیر هم دما وگلاب و زعفران و اضافه و برای چند دقیقه مخلوط میکنیم و بعدش در حد یک دور روغن...... در این قسمت آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا مفتول مخلوط میکنیم .... قالب میان تهی سایز ۳۰👉:قالب را کمی چرب و آرد پاشی و با یه ضربه آرد اضافه را خارج میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 175تا180درجه به مدت 40تا45 دقیقه قرار میدهیم...
.
برای قالب مستطیل فقط کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم،سایز ۲۵×۳۵ با ارتفاع ۶ سانت
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_شیرمال
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🧇🥖🍞
زرده تخم مرغ دوعدد
شکر سه ق غ
کره سه ق غ
شیر یک لیوان
پودر خمیر مایه یک ق غ
آرد دو الی سه لیوان
نمک یک هشتم لیوان
ابتدا شیر رو جوشانده وقتی ولرم شد پودر خمیر مایه میزنیم.و شکر وکره و یه دونه از زرده ها رو خوب مخلوط میکنیم.
ارد ونمک را مخلوط و سه بار الک میکنیم بعد به مواد اضافه میکنیم تا حالت چسبندگی بگیرد وخمیر نرمی حاصل شود.خمیر را چن بار بلند کرده و به ظرف بکوبید.
سپس در ظرفی که چرب کردید خمیر را بگذارید و رویش رابپوشانید دو ساعت بعد خمیر را ورز دهیدو شکل دهید.سپس وقتی شکل دادید نیم ساعت استراحت دهید وبعد خمیرو توی قالب بزارید برای طلایی شدن روش اون یکی زرده را با کمی شیر و کره مخلوط کنید روی نانها رومال کنید با 180درجه بیست الی نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده بزارید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
"مدیون باش"
به همه آدمای زندگیت
که خوباش بهترین "حسارو" بهت میدن
و
بَداش بهترین "درسارو" ...
سلام بیکران 🪴
الهی حالتون بهتر از دیروز باشه 🪴
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پنکیک_ژاپنی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🧇🥞🧈
شیر ولرم دو سوم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
آرد یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
نشاسته ذرت نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
سفیده ی تخم مرغ رو از زرده جدا میکنید وحسابی میزنید تا فرم بگیره .
زرده رو با شکر ،وانیل خوب بزنید تا کشدار وکرمی بشه ،بعد شیر وروغن رو اضافه ومخلوط کنید بعد ارد الک شده و نشاسته رو اضافه وخوب مخلوط کنید،اخر کار سفیده رو اضافه واروم به صورت دورانی از یه طرف شروع به مخلوط کردن کنید.
تابه نچسب رو گرمکنید وبا ملاقه از مواد پنکیک داخل تابه بریزید وقتی که روش حباب زد برگردونید واحازه بدیدطرف دیگه هم بپزه.
تابه احتیاج به چرب کردن نداره.
پنکیک همیشه یه سمتش خوشرنگتر میشه.
حرارت باید متوسط و ملایم باشه.
این پنکیک پف میکنه وبافت فوق العاده نرمی داره.
آخر کار با شکلات ذوب شده یا سس کارامل یا عسل ومیوه تزیین کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#پلو_توپی_سوخاری
مواد لازم
برنج ٢پیمانه
جعفری ساطوری ١٠٠گرم
تخممرغ ٢عدد
زعفران دم کرده ٢ق چایخوری
شیر٢قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ٣٠٠گرم
گوشت چرخ کرده ١۵٠گرم
پیاز ١عدد،سیر ۲ حبه
رب گوجه ١قاشق
فلفل دلمه خرد شده ١عدد
نمک،فلفل، آویشن، زردچوبه
طرز تهیه
برنج خیس خورده رو با آب ونمک ویک قاشق روغن کته می کنیم
برنج را بعد از پخت کنار گذاشته که سرد بشه
داخل تابه پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت داده گوشت چرخ کرده و سیر رنده شده ادویه ها(آویشن ،فلفل زردچوبه ، کمی نمک، زعفرون) ورب گوجه فرنگی رااضافه کرده وتفت می دهیم
فلفل دلمه را هم اضافه کرده وتفت می دهیم
کمی آب اضافه کرده تا گوشت بپزه
برنج سرد شده و جعفری خرد شده را مخلوط کرده وله می کنیم (من با سبزی خشک شده مخلوط کردم )
تخم مرغ و نمک، فلفل، پودرآویشن ، شیر وزعفرون رو داخل ظرف جدا مخلوط کرده وهم می زنیم
دستمون رو با آب مرطوب کرده وبه برنج روبه شکل توپک در می آوریم وسط برنج رو کمی گود کرده واز مواد گوشتی داخلش می ریزیم
ودوباره گردش می کنیم
توپک ها رو اول در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری می زنیم ودر روغن شناور سرخ می کنیم وبعد از سرخ شدن روی دستمال گذاشته تا روغن اضافیه آن گرفته شود
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیراشکی_بادمجان
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🍆🥐🌯
خمیر دلخواه (میتونید خمیر جادویی درست کنید)
🌸مواد میانی🌸
2 عدد بادمجان
1 عدد پیاز
1 ق غ رب گوجه
نمک و فلفل
1 عدد زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال
ابتداخمیر درست کردم.
میتونید خمیر جادویی هم درست کنید یا هر خمیر دلخواه دیگه ای من این خمیرو خیلی دوست دارم عالی وراحت و خوش پخته قبلاچندین بار دستورشوگذاشتم👌😊
بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید و نمک بزنید و در سبد بگذارید تا زهرآب آن خارج شود.و در غذا ساز یا مخلو ط کن بریزید تا کاملا خرد شود.یا می توانید رنده کنید.پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا سبک شود بادمجان را هم اضافه کنید و تفت دهید گوجه فرنگی را هم خرد کنید و بریزید.
نمک و فلفل و رب را هم ریخته و بگذارید آرام آرام بپزد.
حالا خمیر را با وردنه باز کنید و با کاتر دایره یا لیوان قالب بزنید و یک قاشق از مواد داخل آن بگذارید.
و مانند عکس ببندید و در سینی فر بگذارید
روی آن زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید. و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم به مدت بیست دقیقه بپزید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_گرمساری
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍚🍛🥘
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#پلو_گرمساری
برنج:۵پیمانه
گوشت تازه گوسفندی: نیم کیلوگرم (سردست یا ماهیچه)
پیاز بزرگ: ۲ عدد نگینی خرد شده
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
زردچوبه: ½ قاشق چایخوری
دارچین برای تفت کشمش: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار دلخواه
ادویه مخصوص تهچین گرمساری: دارچین، پودر گوجه خشک، گرده غوره، گرده لیمو، فلفل، پودر زیره هر کدام ۱ قاشق مرباخوری (دارچین ۱ قاشق چایخوری)
کشمش: ۱ لیوان فرانسوی
برای مزهدار کردن گوشت بهتر است ابتدا آن را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و تقسیم کنید و در ادویه پلویی مخصوص تهچین به علاوه مقداری فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا و دو عدد پیاز نگینی خرد شده بزرگ بخوابانید. کمی گوشت را با دست در این مواد بچرخانید تا تمام قسمتها آغشته شوند. مدت زمان لازم برای مرینیت یا مزهدار کردن گوشت ته چین بهتر است از یک شب تا صبح باشد. برنج و کشمش را به صورت جداگانه خیس کنید. مدت زمان خیس خوردن برنج بستگی دارد به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از پختن برنج مورد نظرتان دارید. کشمش هم ۱ ساعت خیس شود کافی است.
در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بپزید. برنج را کمی دان بردارید یعنی همین که دانه برنج یک ترک برداشت کافی است. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه مقداری روغن بریزید.
وقتی روغن کمی داغ شد کف قابلمه مقداری نان بچینید و ½ برنج آبکش شده را روی نانها بریزید. حالا گوشت مزهدار شده را به صورت خام و به همراه سایر موادی که گوشت در آنها مزهدار شده یعنی پیاز خرد شده و ادویه خورده را روی برنج بریزید. روی گوشت زعفران دم کرده غلیظ یا زعفران سابیده شده (در ریختن زعفران دست و دل باز باشید) و ادویه پلویی (اختیاری است) بریزید و به اندازه دلخواه نمک بپاشید.
سپس روی مواد را با یک لایه دیگر برنج پر کنید. تهچین را ابتدا روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا حسابی بخار کند و سپس شعله را ملایم کنید. تهچین را روی شعله ملایم گاز دم کنید تا حسابی بخار کند و گوشت حسابی مغز پخت و نرم شود. برای اینکه تهچین بهتر بخار کند و دم بکشد ۱/۲ فنجان آب جوش روی برنج بریزید. ۳ الی ۴ ساعت زمان برای دم کشیدن تهچین گرمساری لازم است. در این فاصله کشمشها را با کمی روغن حیوانی یا کره تفت دهید و به آنها ½ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید. در یک ساعت پایانی پخت تهچین کشمشهای سرخ شده را روی برنج بریزید. اگر دوست داشتید یک عدد پیاز متوسط را هم ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمشها را به آن اضافه و سرخ کنید و سپس در یک ساعت پایانی پخت به تهچین به همان ترتیب اضافه کنید.
نکات مهم طرز تهیه تهچین گوشت در شهرهای مختلف سمنان
*در شهرهای نزدیک گرمسار مثل شاهرود تهچین را با تغییر در برخی جزییات درست میکنند. برای مثال در تهچین شاهرودی دور قابلمه تهچین اسفناج و بادمجان آغشته گرد غوره و ته دیگ سیب زمینی یا کدو حلوایی و گاهی لبو میچینند تا با برنج دم بکشد.
*در گرمسار در مراسم محرم گوسفند را درسته در پارچه توری پیچیده و لای برنج در دیگ میگذارند.
*گوشت این نوع تهچین حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود.
*برخی تهچین گرمساری را با مرغ هم به همین صورت درست میکنند البته بهتر است گوشت مرغ را قبل از گذاشتن لای پلو مقداری در کره یا روغن تفت دهید.
*ادویه مخصوص تهچین گرمساری شامل ترکیبات زیر است: پودر گوجه خشک، زردچوبه، فلفل، دارچین (کمتر)، گرده غوره، گرده لیمو، پودر زیره
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_ستاره_شکلاتی
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🧇🥖🍞
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#نان_ستاره_شکلاتی
کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری)
شکر 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
◀سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید
شیر ولرم 3/4 پیمانه
خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری
آرد حدود 4 پیمانه
◀میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود
شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه
.
کره نرم به دمای محیط رسیده+شکر+زرده ها+وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کردهذو کف کند.
سپس خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع و قابل ورز دادن شود.
◀آرد را از قبل سه مرتبه الک کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی 10 دقیقه ورز دهید.اگر خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و دوباره ورز دهید ولی حتی الامکان با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید تا خمیر کاملا لطیف شود.
خمیر را در کاسه چرب قرار داده و +روی آن با کارد بزنید و روی ظرف را بموشانید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
قسمت اول را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به کاغذ روغنی انتقال دهید.
با قالب گرد 25 سانت روی خمیر رد بیندازید و محدوده دایره را با شکلات صبحانه بپوشانید.
قسمت دوم خمیر را باز کرده و روی قسمت اول پهن کرده و دوباره با دهانه قالب روی آن رد بیندازید و محدود را با شکلات صبحانه کاور کنید.
قسمت سوم را به همین ترتیب باز کنید و مراحل را تکرار کنید.
قسمت چهارم را هم باز کرده و روی سه قسمت قبلی پهن کرده با دهانه قالب رد بیندازید.
وسط دایره لیوان قرار داده.
سپس ابتدا دایره را به 4 قسمت تقسیم کرده و بعد هز قسنت را دوباره 4 قسمت کنید تا مجموعا دایره به 16 قسمت تقسیم شود.
و با کارد یا قیجی برش زده.
دو به دو بپیچید و فرم دهید.
با سفیده تخم مرغ رومال کنید.
در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
◀حتما کف فر در زمان پخت یک ظرف آب جوش بگذارید.
◀وقتی خلال دندان تمیز خارج شد نان کاملا پخته.
◀در صورت نیاز چند لحظه گریل روشن کنید تا روی نان طلایی شود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#زرشک_پلو_با_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍛🥘
مواد لازم:
مرغ(ران، سینه): 4 عدد
برنج: 4 لیوان
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری یا پوره گوجه فرنگی دوپیمانه
زعفران: به مقدار لازم
روغن و کره: به مقدار لازم
فلفل دلمه سبز یک عدد
نخود فرنگی یک پیمانه البته دلبخواهیه
زرشک: به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا مقداری نمک و زردچوبه وفلفل سیاه را خوب مخلوط کرده و مرغ ها را به آن آغشته می کنیم، سپس آنها را در روغن سرخ کرده و بعد از سرخ شدن از روغن بر می داریم. پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و در همان روغن سرخ می کنیم حالافلفل دلمه نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم سپس رب گوجه یا پوره گوجه، نمک، فلفل، دارچین و زعفران اضافه کرده و همه را خوب تفت می دهیم. بعد مرغ ها را درون سس قرار داده، حدود 1 الی 2 لیوان آب می ریزیم، درپوش تابه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا مرغ خوب پخته و خورشت ما جا بیفتد و روغن بیندازد.
برنج را آبکش کرده و می گذاریم دم بکشد.
زرشک را حدود 10 دقیقه در آب خیس می کنیم تا تمیز شود، بعد آبکش کرده و در کره تفت می دهیم، کمی شکر و زعفران به آن اضافه می کنیم تا کمی شیرین و خوش رنگ شود. زرشک نباید زیاد سرخ شود، زیرا سیاه می شود. وقتی خورشت و برنج ما آماده شد، آنها را در ظرف کشیده روی برنج رو با پلو زعفرانی وخلال پسته وبادام وزرشک تزئین کرده و نوش جان می کنیم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_گلاب_زعفران_شربتی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🎂🥮🍰
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_گلاب_زعفران_شربتی
مواد لازم :
آرد سفید 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
هل 1 ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق غ
گلاب یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای شربت
آب 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب 4/1 پیمانه
زعفران 1 ق چ
هل ۱ق چ
طرز تهیه
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به اندازه کافی گرم شود.
روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ شود.
تخم مرغها را به مخلوط اضافه کرده و با همزن آنرا خوب هم بزنید. تا کرمی وکشدار شود.دقت کنید که مقدار هم زدن در کیفیت کیک تأثیر بسیاری دارد.
هل وگلاب ماست را به مخلوط اضافه کنید.
و آنرا خیلی خوب هم بزنید.
آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید. وبا لیسک زیرو رو کنید. در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نماند.
درون سینی فر کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید.سینی۲۵ در ۳۵مناسب این مواد هس.
مواد را توی قالب ریخته آن را به مدت 30 تا ۴۰دقیقه در فر قرار دهید .
شربت را آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشد. آب و شکر و زعفران را بمدت 10 دقیقه جوشانده و سپس هل و در پایان هم گلاب را به آن اضافه کنید.
برای اطمینان از پخت کیک، کاردی را در آن فرو برده و از آن بیرون آورید. اگر چاقو تمیز بیرون آمد، کیک پخته است و باید آن را از فر خارج کنید. معمولا روی کیک کاملا طلایی رنگ شود.
باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد شوند ( خیلی مهم).
بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید. سپس سینی را چرخانده و کیک را بطور مایل برش بزنید.
شربت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک رو شربت بگیره.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کشک_بادمجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🍚🥖
موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر:
پنج تا شش عدد بادمجان متوسط
شش تا هفت عدد گردو
دو عدد پیاز
پنج تا شش حبه سیر
کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست)
نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی
خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه.
بعد ازون،
بادمجونا رو با گوشتکوب دستی،
میکوبیم.
پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم
بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد،
نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم.
با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه.
بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم.
کمی بعد،
گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم،
بهش اضافه میکنیم؛
و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم،
جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود،
کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بستنی_دبل_چاکلت
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍧🍨🍦
مواد لازم :
شیر دو لیوان
نشاسته ذرت دو ق غ سر خالی
نشاسته گل دو ق غ سر خالی
خامه صبحانه یک بسته
شکر شش ق غ
پودر کاکائو دو ق غ سر پر
شکلات تخته ای 50گرم
وانیل نصف ق چ
طرز تهیه:
ابتدا داخل شیر سرد نشاسته ذرت و نشاسته گل رو میریزیم و با قاشق هم میزنیم تا کامل نشاسته ها در شیر سرد حل بشه بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم وقتی شیر داغ شد پودر کاکائو و شکلات تخته ای را به موادمون اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و چند جوش بزنه(که بستنی طعم نشاسته نگیره) بعد دو سه دقیقه از روی حرارت مواد رو بر میداریم وخامه و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه بعد داخل قالب چوب بستنی میذاریم مواد رو داخلش میریزیم و به مدت پنج الی شش ساعت یا یک شبانه روز داخل فریزر میذاریم تا سفت بشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پنینی_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫔🍗🥘
فیله ی مرغ و با کره تفت بده
قارچ با کره تفت بده
فلفل دلمه ای با پیاز و کره تفت بده
و کل مواد باهم مخلوط کن و با نمک و آویشن و فلفل سیاه باهم مخلوط کن روش پنیر پیتزا بریز بزار آب بشه و بعد نان باگت داخلش سس بزن و مواد بریز داخلش و تووتابه کره زدم و ساندویچ ها رو چیدم داخلش و که کاملا ترد بشه
نوش جانتون😋😋
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیرینی_نان_پنجره_ای
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🥨🧇🥠
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#شیرینی_نان_پنجره_ای
نشاسته گل نصف لیوان
شیر ۳چهارم لیوان
آرد ۱لیوان
تخم مرغ ۳عدد
وانیل شکری ۱بسته
نمک ۱پنس( مقداری که بین دو انگشت اشاره و شست باشد)
گلاب ۱چهارم لیوان
رنگ های خوراکی ژله ای در صورت تمایل از هر کدام چند قطره
پودر قند تقریبا نصف استکان
اول نشاسته و شیر و گلاب رو با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنین
بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل و نمک رو اضافه میکنیم و آخر سر آرد رو اضافه و هم میزنیم و مایع به دست اومده رو از صافی رد میکنیم
موادمون آمادس
من موادو ۳قسمت کردم و ریختم تو کاسه ها و بهشون رنگ خوراکی اضافه کردم و با قاشق های مجزا هم زدم
بعد ۳کاسه رو به کمک خواهرم همزمان ریختم تو کاسه بزرگتر
تابه کوچیکی رو انتخاب میکنیم وبه ارتفاع۲سانت توش روغن میریزیم و میزاریم رو شعله متوسط که گرم شه(نه داغ)
قالب رو ۱۰ثانیه میزاریم تو روغن که گرم شه و بعد میزنیم به مواد و میزاریم تو روغن که سرخ شه و قالبو ول کنه
نکته اینکه قالب اگه سرد باشه و کم تو روغن گرم گذاشته باشیم ،مواد ۳رنگمون بهش کم میچسبه و شیرینیا نازک و شکننده میشن
واگر قالبمون زیاد داغ شه تو روغن ،موقعی که قالبو میزنیم به موادمون مواد زود میپزه و از قالب جدا میشه و میریزه
پس ۱۰ثانیه قالب تو روغن بمونه کافیه
چندتا درست کنین قلق کار میاد دستتون😉
نکته دوم اینکه حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنین
شیرینی ها چند ثانیه ای میپزن، زیاد سرخ نکنین که رنگشون قهوه ای شه🥴
نکته سوم اینکه وسطای کار یه بار موادو با قاشق هم بزنین که ته نشین نشه مواد.
بعد از پخت هم شیرینی هارو به صورت برعکس رو دستمال بزارین که روغنشو بکشه
سعی کنین رو هم دیگه نچینینشون
آخر سر هم به مقدار دلخواه روشون پودر قند الک کنین
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ته_چین_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍛🍚
مواد لازم ته چین
برنج 3 الی 4 پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد من یه کامل و یه زرده استفاده کردم
ماست سفت و شیرین وبدون اب یک لیوان
فرانسه دسته دار
زعفرون دم کرده غلیظ
نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
سینه مرغ پخته و ریش شده
زرشک نصف لیوان
پیاز متوسط 2 عدد سرخ شده
کره پاستوریزه
طرز تهیه
اول سینه مرغ رو
به تیکه های کوچک خرد کنید
سپس با کمی روغن ونوک قاشق
چای خوری زردچوبه نمک کمی فلفل ویه دونه پیاز
تفت بدین و
بعد یک لیوان اب بریزید وزعفرون
هم کمی بریزید بزارین بپزد اب که تقریبا تمام شد
زیرش رو خاموش کنید کمی زرشک هم بریزید وبزارین از حرارت بیفته بعد در ظرفی
ماست سفت رو با نصف زعفرون وکمی فلفل سیاه خوب بزنید تا صاف
بشه وبعد برنج رو دراب
جوش بریزید وقتی جوشید باید کمی زودتر
از برنج معمولی که درست میکنین بردارین
وابکش میکنیم سپس برنج رو با مخلوط ماست مخلوط میکنیم و
داخل قابلمه کمی روغن وکره ریخته و
برنج رو میریزیم وبعد با پشت قاشق
کمی فشار میدهیم تا فشرده بشه وبه
هم بچسبه بعد مرغهارو روی برنج میریزیم وبقیه برنج رو روش ریخته وباقی مانده کره و کمی روغن رو روش میدهیم وروی حرارت
میگذاریم تا دم بکشه باید زیر حرارت
خیلی ملایم باشه من تو قالب مخصوص ته چین ریختم و در فر گذاشتم
وبه مدت 40 الی 45
دقیقه زمان میبره تا دم بکشه وبعد از
دم کشیدن برنج به شکل دلخواه تزیین کنید
نکته حتما از برنج ایرانی استفاده کنین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6