✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ماهی_شکم_پر
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🐟🥙🍚
مواد لازم و طرز تهیه ماهی شکم گرفته مازندرانی:
ماهی سفید، آزاد یا قزل ۱عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۱حبه
گردو خردشده ۴قاشق
سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود(گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) ۲ ق غذاخوری
زرشک و ناردون
رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم ۱قاشق
آلوچه
نمک، فلفل، ادویه ماهی
ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید (یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخمگشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
مواد داخل شکم ماهی پیاز، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.
سپس سبزی معطر را به آنها اضافه کنید.
حالا گردو خردشده و رب انار و ادویهجات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
کف ظرف فر رو چرب کنید ۲عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین.
ماهی را از داخل مواد مرینیت خارج کرده
داخل شکم ماهی را با مواد میانی آمادهشده پرکنید.
حالا شکم ماهی را یا با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید.
یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها، داخل ظرف قرار دهید، بهصورتیکه ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد.
یک استکان آب کف ظرف بریزید.
میتوانید مواد مرینت ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰درجه قرار دهید.
بعد از ۴۵دقیقه که از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود.
و ۱۰دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود.
ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. میتوانید این ماهی خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید.
پ ن :ماهی شکمپر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوههای مختلف پخته میشود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویههایی که به در آن استفاده می شه👍🏼جنوبی ها از عصاره ی تمبر هندی و شمالی ها از رب انار استفاده می کنن
داخل ماهی تابه هم میشه درست کرد با شعله ملایم😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_لانه_زنبوری
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🍞🥖🥯
آرد نون فانتزی دو لیوان
شیر ولرم دو سوم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
شکر سه ق غ + یک ق غ برای خمیرمایه
خمیر مایه دو ق چ
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
نمک یک پنس
پنیر خامه ای به میزان لازم
ابتدا یک ق شکر و خمیر مایه را به شیر ولرم اضافه کنید و یک دور هم بزنید و روی ظرف درپوش بگذارید و ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل آید.
درون ظرفی روغن مایع را بریزید و بهش سه ق شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس خمیر مایه عمل آمده را بهش اضافه کنید و از آخر آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و به مدت ده دقیقه خمیر را ورز دهید .
خمیر را درون کاسه ای چرب شده قرار دهید و روی آن درپوش گذاشته و یک ساعت استراحت دهید.
بعد از یک ساعت پف خمیر را گرفته و آن را به دایره های کوچک تقسیم کنید و وسط هر دایره به اندازه ی یک ق م پنیر خامه ای قرار دهید و خمیر را به شکل توپک فرم دهید و توپکها را کنار هم درون قالبی که با مقداری کره به دمای محیط رسانده چرب شده، قرار دهید.
در انتها روی نان را با یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق غ شیر و یک ق غ زعفران دمکرده رومال کنید و سپس کنجد بپاشید و درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
حتما داخل فر یک ظرف آب جوش برای لطافت خمیر قرار دهید.
بعد از پخت روی نان را با مقداری عسل که بهش یک ق آب جوش اضافه کرده و روان شده رومال کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_دنت
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🍧🍡
دنت توت فرنگی ۲عدد
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
پودر ژلاتين ۲ ق غ
ابتداپودر ژله را با يک و نیم ليوان ابجوش بن ماری ميكنيم واجازه ميدهيم تا خنک شود.
نصف ليوان آبسرد راز روی پودر ژلاتین میریزیم تا حالت خميری پيدا كند بعد بن ماری ميكنيم و ميگذاريم تا سرد شود ژله و ژلاتين را که خنک شدن به دنت اضافه ميكنيم و ماملا مخلوط میکنیم و داخل قالب چربشده ميريزيم سه ساعت درون يخچال قرار ميدهيم تا ببندد براحتی از قالب جدا ميشود.
🌺من برای این قالبم مواد را دو برابر کردم.
🌺 این دسر بخاطر دنت و پودر ژله شیرینی خودش رو داره ولی اگه دوست داشتید شیرینتر بشه میتونید چند قاشق شکر به پودر ژله هنگام بنماری کردن اضافه کنید.
🌺میتونید از پودر ژله با طعم های مختلف استفاده کنید وطعم دنت رو هم طبق پودرژله تون انتخاب کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#میکادو
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🍪🍩🍫
موادلازم
آرد سفید ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
کره یا مارگارین ۱۰۰گرم
شکلات خرد شده ۶۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
پودرشکر۱۵۰ گرم
نان میکادو ۶عدد
پودرهل یا دارچین یا وانیل۱قاشق چایخوری
پودرکاکایو۱قاشق سوپخوری
ابتدا آرد سفید رو روی حرارت کم یک ربع تفت بدید تغییر رنگ نده.بعد آرد نخودچی اضافه و۱۰ دقیقه دیگه تفت بخوره.ودرنهایت پودر کاکائو رو زدم ویه همی زدم آرد ها رو الک کردم ودوباره به تابه برگردوندم وکره وروغن مایع رو اضافه کردم ومرتب هم زدم وقتی یکدست شد پودر هل وپودرشکر رو اضافه کردم ودوباره هم زدم حالا شکلات خرد شده اضافه کردم هم زدم.مواد نه باید خیلی آبکی باشه نه غلیظ بین این دوتا میزاریم از داغی بیفته ولی نباید سرد بشه وگرنه بهم نمیچسبد نونها.لایه اول رو تو سینی بزرگتر از نانها قرار دادم از مواد روش ریختم وبا پالت هم جای نون پخش کردم .لایه بعدی نان رو قرار دادم کمی با دست فشار دادم واز مواد ریخته وباز نان گذاشتم تا ۶ تا لایه تکرار کردم .ودرنهایت روش باید یه چیز سنگین بزاریم که خوب بهم بچسبه وگذاشتم ۲تا۳ ساعت یخچال بعد روش رو باشکلات بیماری شده تزیین کردم وبا چاقو برش زدم .
باید سرعت عمل داشته باشید مواد سرد وسط کار
اگه موادغلیظ شد بهش کمی روغن مایع اضافه کنید اگه زیادی آبکی شد کمی آرد تفت داده شده
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
⚘ســلام بــه صبح 🌞
⚘سلام به زنـــدگی
⚘که برای بودنش زنــده ایم
⚘سلام به مهربانی
⚘که همه بهش محتـاجیم
⚘سلام به شما
⚘روزتون پرخیـر و برکت
صبحتون بخیــــر و شادی ♥️
┈••✾•🌾🌸🌾•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پنکیک
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥞🧇🍯
تخم مرغ 1عدد
شیر 1و1/2لیوان
ارد 1/5لیوان
روغنمایع 3 ق غ
شکر 4قاشق غذاخوری ( من نریختم داخل کلیپمشخصه)
پکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
البته میتونید اگر پنکیک شیرین دوست ندارید شکرو حذف کنید و روی پن کیکتون بعد از پخت مربا یا عسل بریزید
ابتدا شکر و آرد رو مخلوط کرده و میزاریم کنار
و کره رو ذوب میکنیم
تخم مرغ وانیل رو با همزن بزنید تا صاف بشه و از لختگی در بیاد
حالا شیر و روغن رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
آرد و بکینپودر اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط صاف و یکدستی بشه اگر صاف نبود از الک رد میکنیم
داخل تابه تفلون رو روغن نمالید و با ملاقه از مواد بریزید توی تابه با حرارت کم تا یک طرف پنکیک بپزه برمیگردونید تا طرف دیگه هم بپزه به همین شکل تمام موادتونو بپزید
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیر_برنج
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍚🍨🍙
برنج ......۱ پیمانه
شیر ......1لیتر
گلاب...... 1/4 پیمانه
هل.....به مقدار لازم
خامه....... 50 گرم(به دلخواه)
طرزتهیه:
برنج رادوساعت با مقداری اب خیس می کنیم. سپس اب برنج را خالی کرده و با دو لیوان اب می گذاریم تا کمی بپزد و نرم شود. شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم میکنیم تا کاملا پخته و غلیظ شود.گلاب را اضافه میکنیم و بعد از دو سه جوش خاموش می کنیم. و خامه را اضافه میکنیم. در ظرف کشیده و با شکر , شیره و مربا سرو می کنیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_روسی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍰🥧🥮
✅مواد لازم برای خمیر :
کره 200 گرم
بکینگ پودر 10 گرم
شکر 1 استکان
تخم مرغ 2 عدد
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
آرد 3 لیوان
✅مواد میانی :
پنیر خامه ای 1 کیلو گرم
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پودینگ وانیلی 2 بسته
کره 200 گرم
پوست لیمو 1 عدد
کنسرو نارنگی 1 عدد
اندازه قالب کمربندی 36×24 cm است.
✅طرز تهیه :
ابتدا کره ، تخم مرغ ، بکینگ پودر ، شکر و کاکائو را در دمای محیط در ظرفی ریخته با هم مخلوط کرده ورز دهید.آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
کاغذ روغنی را کف قالب کمربندی بیندازید و گیره آنرا ببندید.
از نصف بیشتر خمیر را داخل قالب بریزید و داخل قالب فشار دهید.هم کف و هم کناره ها را خوب فشار دهید.نصف دیگر خمیر را برای قسمت بالایی کنار بگذارید.
برای فیلینگ ، کره را ذوب کرده کنار بگذارید تا خنک شود.پنیر خامه ای ، شکر ، تخم مرغ و پودینگ وانیلی ، کره ذوب شده و در آخر پوست رنده شده لیمو را در کاسه همزن بریزید و خوب مخلوط کنید.مواد را در قالب کمربندی ریخته و پخش کنید تا سطحش صاف و یکدست شود.1 نارنگی پوست گرفته را ریز کرده و روی آن بچینید ویا از کنسرو نارنگی استفاده کنید.با کمک چاقو داخل مواد فشار دهید.خمیر کاکائویی کوچکی که جدا کردیم را با دست تکه تکه کنید و روی آن قرار دهید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه با حرارت از بالا و پایین به مدت 1 ساعت بپزید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آلبالو_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍒🥩🍚
اول یه لیوان آلبالو رو (من توی فریزر داشتم )هسته اش رو گرفتم و با دوتا ق شکر گذاشتم رو حرارت کم تا بپزه و آب باز کنه(اگه شیرین دوست دارید شکر بیشتر بریزید )
برنج رو که آبکش کردم اندازه ی یه کاسه ازش برداشتم و با آب آلبالو ها مخلوط کردم که قرمز رنگ بشه (آلبالوها رو کنار بذارید برای تزیین)
توی قابلمه برنج سفید رو که ریختم برنج آلبالویی رو یه گوشش گذاشتم تا دم بکشه
موقع سرو یه کاسه از برنج رو با زعفران مخلوط کردم و بعد هر سه رنگ برنج رو با هم ترکیب کردم
راستی میتونی هم با مرغ سرو کنی هم با گوشت چرخ کرده
که من گوشت رو با ادویه و یک پیاز رنده شده که آبش رو گرفتم مخلوط کردم و توی تابه بدون روغن و با حرارت کم تفت دادم
بعد که برنج رو توی ظرف کشیدم روی سطح رو با آلبالو ،گوشت قلقلی ها،خلال پسته و بادام تزیین کردم
همینقدر خوشمزه 😍😍
#خلال_پسته
برای داشتن که خلال پسته سبز و خوشرنگ وقتی پسته ی تازه رو از غلاف جدا کردید نیم ساعت توی اب یخ بگذارید که راحت تر پوستش جدا بشه بعد با چاقو اره ای خلالی برش بزنید و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه یادتون باشه اصلا توی آفتاب نگذارید که زرد میشه توی دستگاه هم میسوزه چون نازکه وقتی خلال ها کامل خشک شد یا توی کیسه ی پارچه ای بریزید یا توی شیشه و در یخچال نگهداری کنید
تا فصل بادام تازه هست میتونید بادام رو هم خلال کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کرم_لاته
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍨🍮🍫
مواد لازم:
1 لیتر شیر (5 فنجان 200 میلی لیتر)
1.5 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری ارد
1 زرده تخم مرغ
1 بسته وانیل
1 قوطی خامه
2 قاشق غذاخوری قهوه(برای تغیر رنگ دسر)
80 گرم شکلات تلخ(برای تغیر رنگ دسر)
پودر کاکائو (برای روی دسر)
طرز تهیه:
تمام مواد دسر را به جز خامه در قابلمه ای مناسب بریزید خوب مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید
مرتبا هم بزنیم تا قوام غلیظی حاصل شود.
سپس از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید.
محلبی تهیه شده را به 3 ظرف تقسیم کنید.
به یکیش قهوه اضافه کنید وبه دومی شکلات تلخ اضافه کنید هم بزنید تا با هم مخلوط بشن
ظرف مناسب دسر را بردارید اول محلبی سفید ساده را بریزید سپس محلبی با طعم قهوه و درآخر محلبی با طعم بی نظیر شکلات😍
در آخر میتونید روشو با پودر کاکائو یا هرچیزی که دوست داشتین تزئین کنید.
سپس یک ساعتی در یخچال گذاشته بعد میل کنید.
نوش جان😘
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سبزی_پلو_با_ماهی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍚🥗🐟
تیکه های ماهی رو با نمک زردچوبه و آبلیمو مزه دار کنید.
بعد از چند ساعت داخل تابه با شعله ی ملایم سرخ کنید.
چنتا پیاز رو خلالی کنید داخل تابه کمی سرخ کنید بعد چندین حبه سیر رو حلقه ای برش بدین و به پیازا اضافه کنید وقتی خوب سرخ شدن بهش زردچوبه فلفل سیاه نمک اضافه کنید یکم که تفت خوردن یه کوچولو رب گوجه اضافه کنید تا خوب باهم تفت بخورن بعد ماهی هایی که سرخ کردین رو بذارین رو مواد داخل تابه و شعله رو کم کنید و اجازه بدین یکم به خورد هم برن.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_کدو_سبز
#کوکو
#طعم_رنگین_کمان 🧆🫓🥗
مواد لازم:
6 عدد سیب زمینی متوسط
2 عدد کدو سبز
1عدد پیاز
2 شاخه پیازچه خورد شده
4-5 شاخه جعفری خرد شده
3 عدد تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5قاشق غذاخوری پر آرد
1.2 قاشق چایخوری پکینگ پودر
1قاشق چایخوری نعنا خشک
1.2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1.2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک به مقدار لازم
مقداری هم پنیر چدار
طرز تهیه:
سیب زمینی و کدو هارو رنده کنید و با دست آبشو بگیرید و توی ظرف مناسب بریزید پیاز و پیازچه و جعفری ریز خورد شده را هم اضافه کنید
سپس تخم مرغ،روغن زیتون،آرد و اودیه هارو در ظرف دیگری خوب هم بزنید و به ظرف سبزیجات اضافه کرده دوباره مخلوط کنید
حالا در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید مواد را بریزید و با قاشق سطحشو صاف کنید
در فر از قبل گرم شده به مدت40 دقیقه با دمای 180 درجه خوب بپزید.
10 دقیقه ی آخر سینی رو بیرون بیارید و روش پنیر بپاشید دوباره بزازید فر تا پنیر روشم سرخ شود
با ماست یا انواع سس میتونین سرو کنین.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_شاتوت
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🍰🧁
ارد۲ و۱/۴ پیمانه+ دو قاشق غذاخوری برای غلطوندن شا توت ها
شکر ۱و۲/ ۱ پیمانه
روغن مایه ۳/ ۱ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
شاتوت ۵ / ۱ پیمانه ماست پر چرب ا پیمانه سر خا لی
بکین پودر یک ق چ خ
رنده پوست لبمو ۱ ق چ خ
طرز تهیه ابتدا ارد رابه همراه بکین پودرسه بار الک کنید شاتوت ها را با دو قاشق ارد اغشته ارد اضافه رو دور بریزید تخم مرغها را به همراه شکر حدودا شش دقیقه با دور تند همزن بزنید کاملا سبک شه بعد روغن مایه وماست را به ترتیب بریرید در حد مخلوط شدن ارد را با لیسک در سه مرحله از یک جهت
شاتوت ها را اضافه کنید
قالب را با روغن جامد کمی چرب کنید
نیم سانت از دیواره قالب وکف قالب
فر از قبل گرم کنید طبقه پایین فر دمای فر ۱۸۰ مدت زمان پخت پنجاه وپنج بستگی به دمای فر شماست
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ماکارونی_با_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍝🥗🍜
سینه مرغ رو ریز خرد کردم داخل تابه با شعله ملایم گذاشتم هم بپزه هم سرخ بشه،بعد بهش پیاز نگینی زردچوبه نمک فلفل سیاه پاپریکا اضافه کردم و گذاشتم خوب تفت بخوره،و در آخر یکم رب گوجه ریختم و اجازه دادم تفت بخوره و تمام.
برای ماکارونی هم که یه پیاز نگینی رو سرخ کردم بهش زردچوبه فلفل سیاه کمی آویشن پاپریکا اضافه کردم بعد به اندازه دلخواه رب گوجه ریختم وقتی خوب سرخ شد نمک ریختم و تمام.
و در آخر ماکارونی که دم کشید اینچنین مرغهارو داخل بشقاب رو ماکارونی سرو کردم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#حلوا_آرد_گندم
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥮🍘🥧
مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
روغن یک پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
آب یک پیمانه
گلاب یک پیمانه
زعفران غلیظ ۴ قاشق
طرز تهیه:
آرد را داخل قابلمه روی حرارت گذاشتم تا بوی خامیش از بین بره و کمی تغییر رنگ بده بعد الک کردم و با یک پیمانه روغن ( میتونید فقط جامد یا مخلوط مایع و جامد یا مخلوط کره و روغن مایع بریزید ) را اضافه کردم و گذاشتم تا کم کم طلایی رنگ شود تو این فاصله شکر و آب و گلاب و زعفران را روی حرارت گذاشتم تا شکر کاملا حل شود شربت نباید بجوشد فقط تا حدی که شکر حل شود حرارت میدهیم اگر شربت بجوشد حلوا خشک میشه و تزیینش سخت میشه وقتی آرد به رنگ دلخواه سرخ شد شربت را در چند مرحله اضافه کردم و مرتب هم زدم تا شربت به خورد حلوا بره و وسط قابلمه جمع بشه حلوا حاضر.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ناگت_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥐🥖
مرغ چرخ کرده نیم کیلو
پنیر پیتزا 150گرم
پیاز نصفی
نمک فلفل به مقدار کافی
پفک نصف پیمانه
پودر سوخاری به مقدارلازم
تخم مرغ دوعدد
مرغ چرخکرده پنیر پیتزا رنده شده وپیاز رنده شده ونمک وفلفل را یا خوب چنگ بزنید یا در غذا ساز دو دقیقه بزنید تا مواد حسابی مخلوط شوند.
مواد چسبناکی بدست میاد سپس برای ده دقیقه در یخچال قرار بدید.
بعد از ده دقیقه از یخچال خارج کنین .با دست به اندازه ی گردو بردارید و هر شکلی دوست دارید درست کنید .
اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری و پودر پفک برنید و در روغن فراوون داغ سرخ کنید .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_مرغ_کرفس
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥦🍗🥗
سینه مرغ پخته شده یک عدد
کرفس یک ساقه
قارچ سیصد گرم
گردو ریز شده یک دوم پیمانه
سیب زمینی پخته یک پیمانه
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل
قارچ را نگینی خرد کرده و در کمی کره تف می دهیم و میگذاریم سرد شود.
سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش کنید .
سیب زمینی را بپزید و سپس پوست آن را جدا کرده و رنده ی درشت کنید .
برای کرفس از ساقه های نازک استفاده شود و بعد از شستشو آن را خام، ریز ریز خرد کنید .
سپس در ظرفی قارچ و سینه مرغ و سیب زمینی و کرفس خام و گردو ی ریز شده و سس مایونز و نمک وفلفل را مخلوط کرده و چند ساعت درون یخچال میگذاریم.
میزان نمک سالاد را لطفا ملاحظه بفرمائید چون ترد نمکی شور هست .
میزان سس را هم زیاد نریزید تا مواد شل شود، باید کمی سفت تر باشد تا بین دو عدد بیسکویت قرار بگیرد .
سپس از مواد به اندازه ی یک ق غذا خوری پر بین دو بیسکویت ترد نمکی قرار دهید .
اگر این فینگر فود را بیست دقیقه اول میل فرمائید ، بیسکویت ترد هست وگرنه بیسکویت ها بعد از این مدت نرم می شود ولی در هر دو صورت خیلی خوشمزه هست .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌺ســلام صبحتون بخیر
🌾امروزتان به نیکی و
🌺پراز عطر دعا
🌾روزتان را به شکرانه
🌺هرآنچه خدا داده آغاز کنید
🌾الهی
🌺حـال دلتـون خـوب
🌾لحظه های عمرتون شیرین
🌺کارتون پررونق و سایه
🌾زندگیتون خوشبختی باشی
┈••✾•🌾🌺🌾•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پاناکوتا_شکلاتی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍫🍨
مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری
شکر 6 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکلات 20 گرم
روش تهیه:
پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل که شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و یا به صورت تک نفره آماده کنید.
بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین، برای خارج کردن دسر از ظرف لبه های دسر رو به با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه.
برای تزیین میتونید از شکلات تخته ای که روی حرارت غیر مستقیم کاملا ذوب و روان شده استفاده کنید. البته نباید داغ روی پاناکوتا بریزید که پاناکوتا از حالت خارج نشه. نیم ساعت هم برای سفت شدن شکلات داخل یخچال بزارید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_کرفس
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍲🥗
من اول ساقه های کرفس رو به اندازه دلخواه خرد میکنم برگای تازشم جدا ریز خرد میکنم با مقدار کمی جعفری/نعنا…
بعد پیاز گوشت تفت میدم ادویه هارو میزنم حالا برگ های ساقه های کرفس+جعفری نعنا رو اضافه میکنیم رنگش که کامل برگشت ساقه های کرفس رو هم اضافه میکنم تفت میدم بوی خامیش بره..بعد لوبیا چیتی که نیم پخته رو اضافه میکنم ۲/۳لیوان آب اضافه میکنم میزارم جا افتاده بشه…نیم ساعت قبل سرو،کمی نعنا داغ به خورشت اضافه میکنم بوی عطر خاصی میگیره یه کمم آبغوره برا چاشنی و تمام🤤🍃
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#اسلایس_کیک_ژله
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🥮🍰
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#اسلایس_کیک_ژله
مواد لازم:👇
بیسکوئیت ساده: دویست و پنجاه گرم
کره آب شده :صد و بیست و پنج گرم
پودر نارگیل : پنجاه گرم
مواد میانی:👇
پنیر خامه ای دویست گرم
شکر پنجاه گرم
پودر ژلاتین یک ق س سر پر
آب سرد نصف لیوان
خامه فرم گرفته سیصد گرم
توت فرنگی نگینی خرد شده دویست و پنجاه گرم
مواد رویه:👇
پودر ژله توت فرنگی دو بسته
آب جوش دو و نیم لیوان
طرزتهیه👇
بیسکویت خرد شده را با پودر نارگیل و کره آب شده مخلوط کنید.
و کف و اطراف قالب بیست در سی را با نایلون بپوشانید و مواد را داخل قالب بریزید و فشرده کنید و در یخچال قرار بدین.
خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیره و کنار بزارید سپس پنیر خامه ای را همراه شکر با همزن یک دقیقه بزنید تا نرم بشه ، ژلاتین را روی اب سرد بریزید بعد از اینکه حالت اسفنجی شد روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا ذراتش اب بشه و بعد از خنک شدن به پنیر خامه ای اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید خامه فرم گرفته را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه و در اخر توت فرنگی را اضافه کرده و با بقیه مواد کمی مخلوط کنید و مواد اماده را روی بیسکوئیت بریزید و صاف کنید و در یخچال قرار بدین تا بسته بشه .
پودر ژله را هم با آب جوش مخلوط کنید و کنار بزارید تا خنک بشه ولی مواظب باشید نبنده.
سپس روی موادی قبلی بریزید و برای سه چهار ساعت در یخچال قرار بدین تا کاملا بسته بشه.
بعد از این زمان با کمک نایلون که از اطراف قالب بیرون هست ، دسر را از قالب خارج کنید و برای اینکه برش ها تمیز در بیاد چاقو را داخل اب داغ بزنید بعد خشک کنید و به ابعاد دلخواه برش بزنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فیله_استریپسی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥐🌮
فیله مرغ.....۱۰ عدد
پیاز.....۱عدد
نمک.....۱قاشق چای خوری
پاپریکا.....۱قاشق چای خوری
فلفل سیاه.....۱قاشق چای خوری
پودر سیر......۱قاشق چای خوری
فلفل قرمز......نصف قاشق چای خوری
تخم گشنیز......۱قاشق چای خوری
ارد.....۱پیمانه
بکین پودر......۱قاشق چای خوری
اب یخ
طرز تهیه:
ابتدا همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید.اگه فیله های مرغ بزرگ هست می تونید از وسط نصف کنید،پیاز خلالی کنید به فیله ها اضافه کنید.ادویه ها رو به فیله اضافه کنید.در ظرف را گذاشته بزارید چند ساعت استراحت کند و خوب مزه دار شود.در صورت دلخواه کمی لیمو تازه به فیله اضافه کنید.بکین پودر به ارد اضافه کنید.فیله ها را ابتدا در ارد بعد اب یخ بزنید.این کار را حدود ۳ بار انجام بدید.تا خوب پولکی بشه.بعد داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.می تونید قارچ یا پیاز حلقه شده هم در همین مخلوط بزنید و سرخ کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سمبوسه
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫔🥙🫓
مواد لازم:
گوشت چرخکرده آماده 250 گرم
سیب زمینی پخته 4 عدد
سبزیجات تازه :
تره, جعفری, پیازچه, ترخان یا مرزه از هر کدوم یک دسته
پودر آویشن, نمک, فلفل به میزان لازم
(درجریانید که فلفلش باید بیشتر باشه)
روغن مایع 2 ق.غ
طرزتهیه:
ابتدا سبزیجات را شسته, خرد کرده و مخلوط کنید, به اندازه 10 ق.غ از این مخلوط را با 2 ق.غ روغن درون تابه کمی تفت دهید,
سپس به ترتیب, گوشت چرخکرده, سیب زمینی پوره شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید,
در آخر کار هم پودر آویشن, فلفل و نمک را اضافه کنید,
وقتی مواد از حرارت افتاد, نان لواش تازه را از وسط دونیم کرده و از مواد به اندازه 2-3 ق.غ لایه نون گذاشته و بصورت مثلثی بپیچید, چهار دو بپیچید کافیه.
بعد سمبوسه ها رو درون روغن به اندازه ایی سرخ کنید که فقط تغییر رنگ دهد.
بعد روی دستمال پهن کرده تا روغن اضافیش رو جذب کنه.
نوش جان🌷🌷🌷
پ.ن: سبزی ها رو خیلی تفت ندید, تا سبزینگی و عطرشون حفظ بمونه.
پ.ن: حتما از نان لواش تازه استفاده شود,
ترجیحا تا نون گرمه سمبوسه ها رو بپیچید,
در غیر اینصورت خشک شده و ریز میشود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6