✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#باقلوا_شیر_عسلی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥧🍮🍢
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
باقلوا شیر عسلی
مواد لازم
خمیر باقلوا یک بسته
کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
روغن مایع سه چهار قاشق
مغز گردو پسته ۲۰۰ گرم من بیشتر ریختم
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه شربت
آب ۱ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
شیر عسل نصف پیمانه
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل
طرز تهیه
خوب اول بهتره که شربت رو درست کنید. چون باید تا زمانیکه باقلواها می پزه سرد بشه. (باید حتما یکی سرد و دیگری گرم باشه) توی یه قابلمه موادتون رو بریزید بجز گلاب که در آخر باید اضافه شود. روی حرارت ملایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حاضره. وقت جوش آمدن کف روش رو بگیرید و در آخر گلاب رو اضافه کنید، دو تا قل که زد از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک شود.
در مرحله بعد مغزها من از گردو و پسته استفاده کردم را با هم داخل غذاساز ریخته و میکس کنید طوری که زیر دندون بیاد و کاملا له نشه. مغزها ی میکس شده را توی یه کاسه با پودر قند و گلاب پودر هل مخلوط کنید تا کمی حالت چسبندگی پیدا کند
حالا کره ذوب شده و چند قاشق روغن مایع مخلوط کنید و کنار دستتون با یه قلمو بگذارید و خمیر هاتون رو یه لایه ازش بردارید و مابقی رو سریعروش پارچه نمدار بکشید تا خشک نشود و بشکند ببندید (این خمیرها از بس که نازک هستند سریع خشک می شوند و کیفیت کار رو پایین مییارن.) پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید. پهن کنین با قلمو روش کمی کره بمالید و مغزها رو روش بریزید و یک کمک یک نی یا هر وسیله دیگری که دارین رولش کنید نی رو بکشید و کمی جمع کنین تا کمی چروک شود و بعد یه پیرکس یا قالب رو با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب باقلواها را داخل آن بچینید با یه چاقوی تیز به فاصله ۳ سانت برش بزنید.این کار رو با دقت انجام بدید و زیاد فشارش ندید که بافتش خراب نشه. بهتر با چاقوی اره ای تیز این کار رو بکنید.
فرتون رو با ۱۸۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مونده کره های آب شدهو زعفرون ابکرد روی تمام باقلوا ها رو با قلمو بکشید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید داخل فر.در آخر کار اگر به اون رنگ طلایی دلخواه نرسیدید ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا طلایی شوند.
بعد از اینکه باقلواها رو از فر درآوردید و زمانیکه داغ داغ هستند شربت سرد رو به آرامی روی باقلواها بریزید. توجه داشته باشید که اگه یک دفعه این کار را کنید باقلواها خمیر می شوند. بهتره که توی دو یا سه مرحله بریزید. کلا باید یا باقلواها سرد و شربت داغ باشه یا برعکس یا اینکه هر دو ولرم باشند. پس به این نکته خیلی توجه کنید.و ۴- ۵ ساعتی بگذارید تا باقلواها خنک شوند و شربت به خوردشان برود. و در آخر با پودر پسته روی باقلواها را تزئین کنید.
اگر طعم شیر عسلی رو نمی پسندید. همون شهد ساده رو با شکر و آب درست کنید و بگذارید تا قوام بیاد. اما باید توش آبلیمو بزنید تا شکرک نزنه. اما با شیر عسلی نیازی به آبلیمو نیست و شکرک هم نمی زنه. و طعم باقلوا مانند باقلواهای ترکی و عربی می شود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_مورب
#ژله
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍧🍭
مواد لازم
ژله آلوورا 1 بسته
ژله به دلخواه 1 بسته
بستنی لیوانی وانیلی کوچک یک عدد
شیر نصف لیوان
طرز تهیه
ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش کامل حل میکنیم و بعد یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم میزاریم کنار تا خنک بشه بعد ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش کامل حل میکنیم وبستنی رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم کنار تا کامل سرد بشه و به دمای شیر برسه.
شیر را هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
بعد در لیوان یا جام مورد نظر کمی از ژله به دلخواه رو میریزیم ودر یخچال به صورت کج میزاریم و بعد از ۴۵ دقیقه ژله آلوورا را رو روش میریزیم و درباره ۴۵دقیقه در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و تا آخر این کار رو میکنیم بعد از تمام شدن ژله ها دو ساعت باید در یخچال باشه تا کامل خودشو بگیره
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_گوشت_چندلایه
تخم مرغ 3 عدو
شیر نیم لیوان
پکینگ پودر یک ق م
نمک نوک ق چایخوری
زعفران دم کرده ی غلیظ کمی
روغن مایع نصف فنجان
ارد در حدی که یک خمیر روان و حتی رقیق تر از ماست روان بدست اید
مواد فیلینگ : قارچ تفت داده
گوشت چرخ شده ی سرخ شده و کمی رب زده
پیاز داغ
پنیر پیتزای رنده شده مقداری ( دلخواه هست میتونید نزنید )
طرز تهیه : تخم مرغها رو با چنگال زده به زعفران و روغن و شیر و نمک رو اضافه میکنیم بعد ارد رو بتدریج اضافه میکنیم تا خمیری روان بدست اید اگر گلوله های ایجاد شده یا از صافی رد میکنیم یا همه رو با پشت قاشق باز میکنیم تا خمیرمون صاف و یکدست بشه
حال تابه ی نچسبی را روی حرارت میزاریم تا داغ شود و با کمی روغن فقط کف تابه رو چرب میکنیم و از مایع خمیر با ملاغه داخل تابه ریخته و سریع میچرخانیم تا به تمام نقاط کف و نیم سانت از دیواره ی تاب برسد بعد حرارت را متوسط میکنیم همین که طلایی شد برمیگردانیم تا سمت دیگر هم طلایی شود بدین ترتیب ادامه میدیم تا تمام خمیر تموم شد برا درست کردنش باید صبوری کرد تا حاصل کار بهتر بشه من با یک و نیم برابر کردن مواد درست کردم یعنی با پنج تخم مرغ که کیکم رو با 25 لایه درست کردم
نکته : ممکنه خمیر اول به سبب داغ نشدن کامل تابه درست در نیاد نگران نباشید
نکته : در اواسط کار خواهید دید خمیر کمی غلیظ شده که با اضافه کردن مقدار خیلی کم شیر،،، دوباره به غلظت اولیه بر خواهد گشت
نکته : زعفران رو حذف نکنید چون خوش رنگش میکنه
نکته : وقتی نونها رو پختین رو هم نزارید تا عرق نکنند روی پارچه ی تمیزی پهن کنید اگر تعدادشون بیشتره
نان های لطیفی که این خمیر میده خیلی نرم و خوشمزه اس و قابلیت استفاده های زیادی در صبحانه ها
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کرپ_گوشت_پنیر
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥩🧀🫓
برای کرپ ها:
4 تخم مرغ بزرگ
2 پیمانه ویا 473 میلی لیتر شیر
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 پیمانه ویا 57 گرم کره، آب شده
2 و 1/4 پیمانه ویا 280 گرم آرد
برکای داخل کرپ ها:
450 گرم گوشت چرخ کرده، 85% گوشت
1 پیاز متوسط، رنده شده
1 قاشق غذاخوری شوید تازه
1ونیم قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1 پیمانه پنیر موزارلا
2 قاشق غذاخوری کره، برای سرخ کردن کرپ ها
📝همه مواد کرپ بجز آرد رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین، ویا با همزن بزنین، 2-3 دقیقه، بعد با 2 و 1/4 پیمانه آرد شروع کنین، اگه خیلی شل بود بازم آرد اضافه کنین.تابه رو روی شعله ملایم بزارین و برای هر کرپ، 1/4 پیمانه از مایع کرپ داخل تابه بریزین وسطش و هر دو طرفشو بپزین(بعد ازینکه یک طرفش پخت، طرف دومشو 30 ثانیه بپزین).
📝داخل تابه دیگه، روغن زیتون یا مایع بریزین و روی شعله ملایم بزارین و گوشت، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر رو بریزین داخل تابه و تفت بدین، 5-7 دقیقه، سپس پیاز رو اضافه کنین و 2-3 دقیقه دیگه تفت بدین تا آبشو بکشه و روغن بندازه.سپس از روی شعله بردارین و پنیر و شوید اضافه کنین و مخلوط کنین.مواد رو داخل کرپها بزارین و تا کنین مثل عکس.انگار که پاکته.
📝در آخر هم داخل تابه دیگه، 1/2 قاشق غذاخوری کره آب کنین و 3-4 تا از کرپ هارو 2-3 دقیقه هر طرفشونو سرخ کنین تا طلایی شن، بعد بازم 1/2 قاشق غذاخوری کره آب کنین و ... تا کرپ ها تموم شن.گرم سرو کنین با خامه ترش یا ماست.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_سفیده_تخم_مرغ
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥧🍰
مواد لازم:
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۲/۳ لیوان شیر یا ماست
۱٫۲ پیمانه روغن مایع
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲ پیمانه آرد
یک پیمانه شکر
طرزتهیه:
ابتدا سفیده ها را کمی با همزن زدم تا پف کرد بعد وانیل و همچنین شکر را کم کم در چند مرحله اضافه کردم و با همزن زدم تا کاملا پفکی شد و فرم گرفت در این مرحله روغن مایع را کم کم اضافه کردم و هم زدم سپس شیر یا ماست (من شیر که به دمای محیط رسیده بود و ریختم سرد یخچالی نباشه بهتر) میریزیم و مواد را خوب با دور کند هم میزنیم و در آخر مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله اضافه و با لیسک خوب فولد کردم . مواد کیک را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ که کاغذ روغنی انداخته بودم ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه گذاشتم تا کاملا پخت.
۵۰ گرم شکلات سکه ای را رو حرارت غیر مستقیم آب کردم بعد بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کردم هم زدم تا مخلوط شوند.
بعد که کیک خنک شد برش زدم و ابتدا داخل مواد شکلاتی زدم و با پودر نارگیل کاور کردم و داخل کپسولی گذاشتم.
از طعم و بافت سبک این کیک نگم براتون خودتون امتحان کنید 😍😋
نوش جان 🌸
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#راتا_بادمجان
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍆🥪🥗
#راتا_تارتلس_بادمجان_کبابی
موادلازم:
بادمجان کبابی مکعب خردشده ۵۰۰گرم
پنیرخامه ای ..............۱۰۰گرم
گوشت چرخ شده.................۱۰۰گرم
پیاز ...........یک عدد
نمک فلفل زرچوبه
سیر یکی دو حبه
پودرژلاتین یک ق غ خوری
روغن مقداری
نان تست به میزان لازم
طرزتهیه:
ژلاتین را با مقداری آب گذاشته تابه حالت بن ماری ژلاتین حل شود
بادمجان کبابی شده را خرد کرده با پیازداغ بعد گوشت تفت داده شده با پیاز و زردچوبه ونمک وفلفل را نیز به همراه سیر اضافه کرده و موادرا تفت میدهیم
پنیر خامه ای را به همراه ژلاتین بن ماری شده اضافه کرده و هم زده وبه مواد بادمجان وگوشت اضلفه کرده بعداز کمی خنک شدن روی نانها قالب زده ریخته وبا پالت صاف کرده وبه دلخواه تزئین کرده
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_بوتیکی_نسکافه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍨
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_بوتیکی_نسکافه
این دسر از سه بخش موس نسکافه ای ،مغزی شکلاتی و کیک کاپوچینو تشکیل شده،دستور کیک کاپوچینو تو دو پست قبلتر هست،شما میتونید با نصف مواد کیکشو بپزید و کیکو به ضخامت یکسانت برش بزنید بعد با کاتر گرد به اندازه قالب دسرتون قالب بزنید.
دسر بوتیکی نسکافه و شکلات
مواد لازم برای مغزی شکلاتی:
شیر ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۲ قاشق غ
شکر ۳ قاشق غ
پودرکاکائو ۱ قاشق چ
پودر ژلاتین ۲ قاشق غ سرخالی
آب سرد ۱/۴ پیمانه
شکلات تخته ای ۲۰ گرم
قالب نیم دایره کوچیک
طرز تهیه مغزی شکلاتی:
اول روی ژلاتین آب سرد میریزیم و روی سماور بن ماری میکنیم،شیر،شکر و پودرکاکائو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا گرم بشه و شکر در شیر حل شود بعد از حل شدن شکر شکلاتو اضافه میکنیم و حرارتو خاموش میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شکلات در شیر حل شود بعد ژلاتینو به مواد شکلاتی اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه بعد از خنک شدن چند قاشقشو روی خامه میریزیم و خامه رو باهاش یکنواخت میکنیم و بعد همه مواد رو با هم قاطی میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شود سپس قالب نیم دایره کوچیکو چرب میکنیم و موادمونو توش میریزیم و حداقل ۵ ساعت تو یخچال میذاریم تا ببندد.
موس نسکافه
مواد لازم:
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۸۰ گرم
نسکافه فوری یا کاپوچینو ۲ قاشق غ سرپر
وانیل نصف قاشق چ
آب سرد کمتر از نصف پیمانه
آب جوش نصف فنجان
طرز تهیه:
ژلاتین را با آب سرد اسفنجی میکنیم سپس روی سماور در حال جوش بن ماری میکنیم تا شفاف شود،خامه صبحانه ،وانیل و شکر را درقابلمه ای میذاریم و روی حرارت مرتب هم میزنیم تا شکر در خامه حل شود،وقتی از کناره ها ریز جوش زد از روی حرارت برمیداریم
نسکافه فوری را در نصف فنجان آب جوش حل میکنیم،ژلاتین شفاف و نسکافه حل شده را به مخلوط خامه و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
خامه قنادی را کمی فرم میدیم و پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنیم ودوباره کمی با همزن میزنیم،مواد نسکافه ای رو که خنک شده کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکنواخت شود،قالب اصلیمونو که به شکل نیمدایره هست چرب میکنیم و تا یک سوم قالب مواد نسکافه ای رو توش میریزیم وداخل هر کدوم یدونه مغزی شکلاتی میذاریم. بعد از گذاشتن مغزی دوباره موس نسکافه میریزیم و کیک کاپوچینوی برش زده روش میزاریم و کمی فشار میدیم و داخل یخچال میزاریم تا کامل ببنده. بعد از قالب خارج میکنیم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلامے گرم درطلوعی🌸🍃
زیبـا تقدیم شما مهربانان
سلامے بہ زیبایے عشق🌸🍃
بہ لطافت دل مهربونتون
آرزومیڪنم
پنجرہ دلتـون هـمیشہ رو 🌸🍃
بـہ خوشبختے باز بشه
ودلتون سرشار ازشادے باشه🌸🍃
صبح یکشنبه تون بخیر و خوشے 🌸
┈••✾•🍀🌼🍀•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_ساندی_شکلات
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍹🍸🍓
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
◀نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نمک 1 پنس
شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم)
شکلات تخته ای 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه
.
ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید.
وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید.
1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید.
روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید.
لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید.
◀به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید.
◀به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه.
◀◀◀این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_گردو_زرشک
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍲🍚🍗
ابتدا گوشتمو با يك عدد پياز خرد شده خوب تفت دادم و طلايي شد و بعد ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و كمي تفت دادم و با يك ليتر اب پختم و بعد دوپيمانه مغز گردو ريختم داخلش و رب انار هم اضافه كردم با پنج ق غ شكر،حالتي كه ملس بشه و بعد نصف استكان زرشك اضافه كردم و كمي زعفران اب شده ريختم و گذاشتم با حرارت كم بپزه و جابيوفته❤️🌹
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شکوفه_شکری
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🌼🌸🌺
مواد لازم
شکر یک فنجان
گلاب یا عرق بهار نارنج 2 تا 3 قاشق غذا خوری
رنگ دلخواه یا زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
گلاب یا عرق بهار نارنج و قاشق قاشق به شکر اضافه میکنیم تا مثل ماسه بشه و بعد رنگ یا زعفران رو اضافه میکنیم روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم
و با قالب های ریز و دلخواه اونا رو قالب میزنیم و توی سینی میچینیم مدت یه شب تا صبح بذارین تو همون سینی بمونه تا مثل قند سفت و محکم بشه .
برای دور قندون کار قشنگیه . عطر و بوی بهار نارنج توی این قند ها ماندگار است.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_مخلوط
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍚🍲🍛
#پلو_یونانی
#پلو_سبزیجات_یونانی
.برنج........ سه پیمانه( پیمانه ی برنج )
سینه ی مرغ .......1عدد کامل
پیاز .......دوعدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی......1عدد
قارچ...... 400_500 گرم
نخود فرنگی پخته ......یک لیوان
ذرت پخته....... یک لیوان سرخالی
روغن یا کره....... به مقدار لازم
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم ... نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم ... سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم ( اگر از قسمت ران مرغ استفاده کردین ، کاملا بپزین و گوشت پخته رو ریش ریش کنین و حین پخت اضافه کنین و آب حاصل و برای داخل غذا استفاده کنین ) قارچ ها رو ورقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم ...
پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ قیمه ای رو اضافه میکنیم ( کم کم بریزین آب نندازه ) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم.برنج رو آبکش می کنیم.از مواد لابه لای برنج می دهیم.می زاریم خوب دم بکشه.داخل دیس می کشیم.یه قسمت از مواد و سبزیجات و که کنار گذاشته بودیم ، میریزیم روی غذا و سرو میکنیم .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دیپ_اسفناج_هویج
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥦🥙🍲
#پیش_غذا
خوب بریم سراغ مواد من چون چشمی ریختم مقدار رو دقیق نمیگم
اول اسفناج رو درسته بخار پز کردم چون اسفناج من بیبی بود اگه برای شما درشت بود خیلی کم خرد کنید وابشو کامل بگیرید
ماست یونانی رو با اسفناج قاطی کنید مثل بورانی اسفناج وکمی پودر سیر (خووم درست کرده بودم) ریختم اگه سیر خام له شده هم بزنید عالی میشه نمک وفلفل سیاه هم بریزید 😉خوب تا اینجا که همون بورانی اسفناج بود
حالا یه هویج فرنگی رو رنده ریز کنید وتو مواد بریزید ویه مقدار گرده رو نگینی خرد کنید وبه مواد اضافه کنید کمی فلفل قرمز پاپریکا بریزید وپیاز خلال خشک یه مقدار بریزید (پیاز خشک خلال رو تو دستگاه قبلا خشک کرده بودم ) یه مقدار پنیر تبریز رو له کردم وتو دیپ ریختم بعد همه مواد رو با هم قاطی کردم ویه روز گذاشتم موند ومزه ها به خورد هم رفت
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_ریواس
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥦🥘🍛
ساقه ریواس پوست گرفته 500 گرم
سینه مرغ بدون استخوان 300 گرم
پیاز بزرگ 3 عدد
جعفری 100 گرم
نعنا 100 گرم
زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری
سیر 1 حبه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبغوره 1/2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش ریواس با مرغ
پیاز ها را پوست گرفته و سرخ کنید، یک حبه سیر له کنید و روی پیاز تفت دهید تا طلایی شود.
اگر تمایل به استفاده از پودر سیر دارید، به جای یک حبه سیر از 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.
سینه مرغ را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده، سپس مرغ را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا نوبت اضافه کردن ادویه و زردچوبه و سبزی های تفت داده شده س و بعد هم سه لیوان اب ریخته و در قابلمه رو میذاریم و با حرارت متوسط صبر میکنیم تا به روغن بیفته و خورشتمون جا بیفته کامل حالا
ریواس را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
ریواس تفت داده شده به مرغ اضافه کنید.
بعد از حدود پنج تا ده دقیقه خورش پخته شده و آماده سرو است، در پایان نصف قاشق غذاخوری آبغوره، و نصف قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید.
خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج نوش جان کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_قارچ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🌮🫓
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم
حتما درست کنید و لذتش رو ببرید 👌
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_بیسکوییتی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🧁
بهمراه باترکریم نسکافه ای
برای باترکریم نسکافه ای:
250 گرم کره نرم
140 گرم شکر
2 تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
10 گرم نسکافه
1 قاشق غذاخوری آب
وانیل
300 گرم بیسکوییت کاکائویی (مثلا پتی بور)
1 پیمانه شیر
2 قاشق چایخوری نسکافه
کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، نسکافه رو داخل آب حل کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفی شن، بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامی شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد کره رو اضافه کنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلی سفت میشه.
نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنین، یک لایه بچینین و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸صبحتان با گل خورشید
🌱هم آغوش باد
🌸درد و غم از دل و
🌱از سینه فراموش باد
🌸صبح امید
🌱بخندد به گل روی کسی
🌸که او به شادی کسی
🌱یکسره در جوش باد
🌸سلام صبحتون بخیر و شادی
┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سیب_زمینی_شکم_پر
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🧀🥔🧈
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#صبحانه_مدرن
مواد لازم
سیب زمینی پخته شده 4 عدد
کره 50 گرم
پنیر رنده شده 50 گرم
تخم مرغ کوچک 4 عدد
خامه ساده 4 قاشق سوپخوری
اسفناج به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
ساقه پیازچه تازه خرد شده به مقدار لازم
میوه به مقدار لازم
طرز تهیه
فر را با دمای 450 درجهی فارنهایت(230 درجهی سانتیگراد) یا شمارهی 8 گاز روشن کنید.ابتدا برشی از بالای سیبزمینیها را برداشته و بوسیلهی اسکوپ و یا با هر وسیلهی دیگری مقداری از داخل سیبزمینیها را خارج کرده و پس از پوره کردن در کاسهای بریزید و به میزان لازم از مقدار کره را آب کرده و به پوره اضافه کنید و پنیر رنده شده را بیافزائید. گرمای سیبزمینی پوره شده پنیر را شل میکند و با هم زدن، مواد به راحتی با هم مخلوط میشوند، سپس داخل سیبزمینیهای کمی خالی شده را با مایهی به دست آمده پوشش دهید، به طوری که کاملاً سطح داخلی سیبزمینیها با مایه آستر شده و کاملاً مایه به داخل سیبزمینیها پِرِس شود و به اندازهی یک تخممرغ کوچک، حفرهای در وسط آن پدید آید و سپس داخل هر حفرهی ایجاد شده را با یک عدد تخممرغ پُر کنید. بعد روی هر سفیدهی تخممرغ را با یک قاشق سوپخوری از خامه پوشش دهید. پس از آماده کردن همهی سیبزمینیها، آنها را داخل ظرف مناسب مخصوص داخل فر بچینید و سپس ظرف را در طبقهی وسط فر گرم شده برای 8 تا 10 دقیقه و یا تا زمانی که تخممرغها بسته شوند، بگذارید.
سیبزمینیهای آماده شده را از فر خارج کرده و به ظرف سرو منتقل کنید، برگی از اسفناج یا برگ چغندر را کنار آن گذاشته و گوجه گیلاسیهای نیمه شده را روی برگ سبز بگذارید، ساقهی خرد شدهی سبز پیازچه را روی تخممرغهای بسته شده پاشیده و صبحانهی مدرن را به صورت داغ همراه با میوهی خرد شده سرو کنید.
نکته:
1-در صورت تمایل میتوانید ابتدا سیبزمینیهای شسته و خشک شده را با کمی از کرهی فوق چرب کرده و داخل فویل بپیچید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجهی فارنهایت(200 درجهی سانتیگراد) یا شمارهی 6 گاز برای 60 یا 75 دقیقه بپزید و سپس صبحانه را تهیه کنید.
2-میوههای مورد علاقه و هماهنگ را میتوانید، پس از برش دادن به شکل زیبائی در ظرف سرو بچینید، با خامهی شیرین شده یا با خامهی عسلی منقش کرده و همراه صبحانه سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_میگو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍤🍚🍛
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_مرغ_عربی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍛🍚
🔴مواد لازم:
مرغ: 400 گرم
برنج: 2 پيمانه
پیاز: 3 عدد (دايره بريده شده)
فلفل دلمه ای: 2 عدد
زعفران: 2 قاشق غذاخورى
سیب زمینی: 2 عدد
فلفل قرمز: 2 عدد
پوره گوجه فرنگی: ٣٠٠ گرم
جعفرى خرد شده: ١/٣ ليوان
سیر رنده شده: 1 حبه
میخک: ٢ عدد
هل: ٣ عدد
برگ بو: 2 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
مخلوط ادویه مرغ یا 7 ادویه: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: ١ و ١/٥ قاشق چایخوری
🔴دستورالعمل:
تكنيك اصلى اين غذا اين هست كه مواد هم نخورند و فشار لايه هاى بالا به مواد پايين باعث بشه كه مواد ميانى به صورت خوب و نرم پخته شود! اگر مثل من قابلمه خيلى كوچكى داريد پس مرغ را مثل بعد از سيبزمينى ها اضافه كنيد! ولى اگر قابلمه جا دار داريد و براى تعداد زيادى اين غذا را درست ميكنيد مرغ و ادويه را بلافاصله بعد از لايه هاى فلفل دلمه اى اضافه كنيد! در مرحله ى آخر كه پوره گوجه فرنگى و جعفرى خرد شده را اضافه كرديد، در قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه در دماى متوسط مرغ بپزد! بعد برنج شسته شده را اضافه ميكنيد (هم نزنيد) و بگذاريد تا آب مرغ خوب به خورد برنج بره و برنج كاملا بپزه و بعد نوش جان!❤️😘
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_باگت
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥯🍞🥖
#نان_ساندویچی
🌸برای داشتن کیفیت بهترحتماازترازواستفاده کنید🌸
آردنان فانتزی 500 گرم
آب ولرم 250 میلی لیتر
خمیر مایه 8 گرم
بهبود دهنده 5 گرم
نمک 7 گرم
شکر 8 گرم
روغن مایع یا کره 30
طرز تهیه
همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید.
وبعداب وروغن رو اضافه کنید موادرو
خوب مخلوط کنید حسابی وبعد روی
میز کار ارد کمی ارد بریزید ده دقیقه
ورز دهید می تونید از همزن هم
استفاده کنید .
خمیر رو در کاسه چرب شده به مدت
نیم تا 1ساعت قرار دهید تا حجم خمیر
دوبرابر شود بعد پف خمیر رو می گیریم
چونه های 60گرمی برای نون گرد
و 80 گرمی برای باگت می گیریم داخل
سینی فر می چینیم وروشون ارد
الک می کنیم وبا پارچه می پوشانیم
برای استراحت دوم 40 تا 50 دقیقه
وقتی حجم گرفتن کمی اب اسپری
می کنیم وداخل فر 200درجه که از
قبل گرم شده به مدت 20 تا 25
دقیقه بپزد.
ازفرکه خارج کردیدبانایلون تمیزوپارچه بپوشونیدیه نیمساعتی بمونه بعدبرش بزنیدباهرچی دوست داشتیدمیل کنید👌
🌸من طبق معمول همیشه بدون فربافردستسازخونگی پختم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6