eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
33هزار دنبال‌کننده
963 عکس
2.7هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: شیر ولرم یک پیمانه شکر یک قاشق سوپ خوری خمیر مایه فوری یک قاشق سوپ‌خوری آرد نان ۳۵۰گرم= حدودا سه پیمانه نمک یک قاشق چای خوری روغن یک قاشق سوپ‌خوری طرز تهیه: ابتدا شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و در جای تاریکی بگذارید و پنج تا هشت دقیقه صبر کنید خمیرمایه عمل کند. آرد را یکبار الک کرده و نمک را به آن اضافه کنید. شیر و خمیرمایه عمل آمده را به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود اگر نیاز بود مقدار کمی آب اضافه کنید تا خمیر کاملا جمع شود، خمیر را به میز کار منتقل کنید و یک قاشق روغن را اضافه کنید و پنج دقیقه ورز دهید تا صاف و کمی براق شود، در کاسه ای کمی روغن بریزید و خمیر را در کاسه بگذارید و بچرخانید تا همه جای خمیر چرب شود، روی کاسه سلفون بکشید و نیم ساعت در جای تاریک و نسبتا گرمی بگذارید تا استراحت کند. بعد از استراحت خمیر را به میز کار منتقل کرده و به چونه های ۸۰ تا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید و هر تکه را چونه کنید، روی میز کار را کمی چرب کنید و چونه ها را بچینید و روی آن ها را با سلفون یا پارچه تمیز نامداری بپوشانید و ده دقیقه دیگر استراحت دهید. هر چونه را روی سطح چرب شده با کمک وردنه به قطر تقریبی بیست سانت باز کنید. یک تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کاملا داغ شود، هر چونه را که باز کردید در تابه داغ بیاندازید و هر طرف را ۴۵ تا ۶۰ ثانیه بپزید، زیاده از حد نپزید چون نان ها نازک هستند و پخت زیادی آن ها را خشک می‌کند. بعد از پخت نان ها را در پارچه تمیزی بپیچید. پیشنهاد: میتوانید از آرد سبوس دار برای تهیه این نان خوشمزه استفاده کنید، من از آرد گنبد استفاده کردم آرد نان تافتون هم گزینه مناسبیه چون سبوس داره و قطعا سالم تره برای پخت نان لبنانی از ساج هم میتونید استفاده کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥗🍗🥙 مواد لازم: 2 لیوان سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 1/4 لیوان پیاز قرمز خرد شده 2 قاشق غذاخوری کرفس خرد شده 2 قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1/2 لیوان سس مایونز نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را با پیاز و ادویه دلخواه آبپز کنید و بعد از خنک شده ریش ریش کنید،در یک کاسه مرغ، پیاز،کرفس،شوید،سس ها، ابلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،و بعد در ظرف مخصوص سالاد یا روی برگ کاهو سرو کنید،نوش جان😊 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫑🍆🌯 مواد لازم : كدو: ٤عدد گوشت چرخ كرده :٣٠٠ گرم پياز :٢عدد پوره گوجه:نصف پيمانه روغن :به اندازه لازم نمك و فلفل و زردچوبه:به اندازه لازم آرد سوخاري :يك ق غ طرز تهيه: كدوها رو پوست گرفته و ورقه مي كنيم و در روغن سرخ ميكنيم وكنار ميذاريم گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده و نمك و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاري مخلوط مي كنيم و گلوله ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم حالا از كدوها برميداريم يدونه گوشت قلقلي وسطش ميذاريم و مي پيچيم با خلال دندون فيكسش مي كنيم كنار ميذاريم توي همون تابه پياز رنده شده رو تفت ميديم بعد پوره گوجه رو اضافه ميكنيم من كمي هم رب زدم كمي هم نمك و فلفل و زرد چوبه اضافه كردم و يه ته ليوان اب ريختم و كدوها رو چيدم توي تابه بعد ده دقيقه غذا حاضره رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🍰 موادلازم: تخم مرغ     2عدد آرد            1ونیم پیمانه شیر          1پیمانه شکر     3/4 پیمانه روغن          نصف پیمانه وانیل         کمی بکینگ پودر   1 ق غ نمک یک هشتم ق چ 🔅مواد میانی کیک: پودر نارگیل 1/2پیمانه شکر            1/4پیمانه پودر کاکائو   1 ق غ پودردارچین    1ق غ روش تهیه: تخم مرغ و وانیل وشکر رو خوب زده تا کرمی شود وروغن و شیر رااضافه کرده وکم کم مخلوط آرد وبکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیر یکدست بشه.نصف خمیر کیک رو توی قالب چرب شده ریخته وسپس مواد میانی روی خمیر ریخته(میشه لایه لایه بریزیم یا همه رو مخلوط کرده وروی سطح خمیر بپوشانیم)وبقیه خمیر را روی مواد اضافه کرده ودر فر با حرارت 180بمدت 45دقیقه بپزد. نکته: 🌼قالب 20سانت برای این کیک مناسبتره. 🌼میتونید از گردوی آسیاب شده برای وسط کیک استفاده کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥩🍛🍚 ⁣ پیاز دو عدد متوسط⁣ گوشت گوسفندی ( ترجیحا ماهیچه با گردن) سیصد گرم⁣ برنج سه پیمانه⁣ رب گوجه فرنگی سه ق غ پر⁣ نمک،فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم⁣ ⁣ ⁣ اول پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم طلایی که شد بهش گوشت رو اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم، حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه هست، رب که رنگ باز کرد داخلش آب جوش ریخته و اجازه میدیم گوشت به مدت سه ساعت بپزه، وقتی که گوشت پخت بهش نمک و فلفل و در صورت تمایل دارچین اضافه کنید و زیر حرارت رو خاموش کنید ( آب گوشت نباید خیلی کشیده بشه چون ما برای پختن برنج به آب گوشت نیاز داریم)⁣ ⁣ ⁣ حالا برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم آبش رو خالی میکنیم و از آب گوشت داخلش میریزیم ، دقت کنید به اندازه آب گوشت بریزید ،کلا یه بند انگشت روی برنج رو بگیره کافیه در غیر این صورت برنج شما شفته میشه، حالا اجازه بدید آب برنج کشیده بشه و برنج دم بکشه و بعد از دم کشیدن برنج رو داخل ظرف مورد نظر کشیده و تیکه های گوشت رو روش گذاشته و تماااام😍😋⁣ ⁣ ⁣ پ.ن: رسپی اصلی دارچین نداره برای همین میتونید حذف کنید، اگه دوست داشتید میتونید گوشت رو داخل برنج دم بذارید ولی به نظرم این مدلی خوشمزه تره مخصوصا اینکه مقداری از آب گوشت رو هم همراه باهاش در آخر بریزی روی برنج😋⁣ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🍟🍔 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
. /کلزون(نوعی پیتزای ایتالیایی) مواد لازم: 2 لیوان آب ولرم 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن‌مایع 2 قاشق‌غذاخوری شکر 1 قاشق‌مرباخوری نمک 1 پاکت خمیرمایه خیس(42 گرم یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک) آرد به مقدار لازم برای سس: 1 پاکت پوره گوجه‌فرنگی (200 گرم) 2 حبه سیر رنده شده 2 قاشق‌چایخوری آویشن 2 قاشق‌غذاخوری روغن‌زیتون برای داخل آن: 300 گرم یا پنیر پیتزا سوجوک ریز خرد شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) 6_5 عدد قارچ برای داخل کالزونه هر چیزی که دوست دارید میتونید بذارید طرز تهیه: برای سس، پوره گوجه‌فرنگی را داخل ظرف مناسبی ریخته، سیر، آویشن، روغن‌زیتون را اضافه کرده مخلوط کنید. برای خمیر، تمام مواد بجز آرد را داخل ظرف مناسبی ریخته خوب مخلوط کنید،(خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری را میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس همراه بقیه مواد داخل ظرف بریزید) سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده خمیر را ورز دهید، آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی بدست آورید. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. خمیر عمل آمده را به 5 قسمت مساوی تقسیم کرده شکل چانه بدید. روی میز آرد بپاشید چانه‌ها را به کمک وردنه باز کنید. به نصف خمیر سس بمالید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید، سوجوک و قارچ را اضافه کرده خمیر را تا کنید(به شکل نیم دایره) کناره‌هایش را با نوک انگشتها فشار داده، قسمت‌های کناره را به سمت داخل بپیچید. داخل سینی فر که کف آن کاغذروغنی انداخته شده قرار دهید. دوباره روی آنها سس بمالید داخل فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از پخت روی آنها پنیر پیتزا بپاشید  تا وقتی روی آنها سرخ شود دوباره بپزید. نوش جان💕 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍫🍰 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم برای تهیه براونی: کره  ۲۰۰ گرم شکلات تلخ  ۱۳۰ گرم تخم مرغ  ۳۰۰ گرم(حدودا ۶ عدد کوچک) شکر دانه ریز  ۲۰۰ گرم وانیل مایع  یک قاشق چای خوری آرد شیرینی پزی  ۲۰۰ گرم پودر کاکائو  ۱۵ گرم(۲ قاشق سوپ خوری) بیکینگ پودر  ۶ گرم(یک و یک دوم قاشق چای خوری) نمک  یک چهارم قاشق چای خوری مواد لازم برای لایه پنیری: کره  ۲۵ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه  ۱۵۰ گرم شکر دانه ریز  ۵۰ گرم تخم مرغ  ۵۰ گرم( یک عدد کوچک) وانیل مایع  یک قاشق چای خوری آرد شیرینی پزی  ۱۵ گرم طرز تهیه: ابتدا همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شوند. کف قالب ۲۰ در ۳۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا گرم شود. برای درست کردن لایه پنیری، ابتدا کره و پنیر را در کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شوند، شکر را اضافه کرده و هم بزنید، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند، در آخر آرد را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مایه لطیفی به دست آید. برای درست کردن براونی ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود و رنگش کرم رنگ و روشن تر شکلات تلخ(ریز خرد شده یا چیپسی) و کره مکعبی خرد شده را در کاسه ریخته و به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید(زیاده از حد داغ نشود) هم بزنید تا یکدست شوند. آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید. مخلوط شکلات و کره را به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده و با همزن برقی دور متوسط هم بزنید، مواد که یکدست شدند مخلوط مواد خشک را اضافه کنید و با همزن دور متوسط هم بزنید تا یکدست شوند، مایه براونی را در قالب بریزید سپس از مایه پنیری با قاشق یا قیف روی سطح مایه شکلاتی بریزید سپس سیخ چوبی یا خلال دندان را در مواد فرو کنید و بصورت مارپیچ بچرخانید تا لایه شکلاتی و پنیری داخل هم شوند و شکل مرمری یا ماربل پیدا کنند. قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود. بعداز پخت، روی پنجره فلزی منتقل کنید تا خنک شود، برای برگرداندن قالب ابتدا دور تادور کیک را با چاقو از قالب جدا کنید سپس روی براونی کاغذ روغنی بگذارید و قالب را برگردانید، کاغذ کف براونی را جدا کنید و تخته ای را روی براونی بگذارید و مجددا براونی را برگردانید و کاغذ روغنی را از روی آن بردارید و برش بزنید. نکته: هر چقدر کیفیت شکلات بالاتر باشد طعم براونی هم بهتر خواهد بود. اگر از وانیل سفید استفاده میکنید میزان آن در هر قسمت یک چهارم قاشق چای خوری خواهد بود. از قالب ۲۸ در ۳۸ یا قالب گرد ۳۰ سانتی هم میتونید استفاده کنید ولی ضخامت کیکتون کمتر میشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6