✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کالزونه
#پیتزا
#طعم_رنگین_کمان 🍕🍟🍔
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
.
#کالزونه/کلزون(نوعی پیتزای ایتالیایی)
مواد لازم:
2 لیوان آب ولرم
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغنمایع
2 قاشقغذاخوری شکر
1 قاشقمرباخوری نمک
1 پاکت خمیرمایه خیس(42 گرم یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
آرد به مقدار لازم
برای سس:
1 پاکت پوره گوجهفرنگی (200 گرم)
2 حبه سیر رنده شده
2 قاشقچایخوری آویشن
2 قاشقغذاخوری روغنزیتون
برای داخل آن:
300 گرم یا پنیر پیتزا
سوجوک ریز خرد شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
6_5 عدد قارچ
برای داخل کالزونه هر چیزی که دوست دارید میتونید بذارید
طرز تهیه:
برای سس، پوره گوجهفرنگی را داخل ظرف مناسبی ریخته، سیر، آویشن، روغنزیتون را اضافه کرده مخلوط کنید.
برای خمیر، تمام مواد بجز آرد را داخل ظرف مناسبی ریخته خوب مخلوط کنید،(خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری را میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس همراه بقیه مواد داخل ظرف بریزید) سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده خمیر را ورز دهید، آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی بدست آورید. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. خمیر عمل آمده را به 5 قسمت مساوی تقسیم کرده شکل چانه بدید. روی میز آرد بپاشید چانهها را به کمک وردنه باز کنید. به نصف خمیر سس بمالید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید، سوجوک و قارچ را اضافه کرده خمیر را تا کنید(به شکل نیم دایره) کنارههایش را با نوک انگشتها فشار داده، قسمتهای کناره را به سمت داخل بپیچید. داخل سینی فر که کف آن کاغذروغنی انداخته شده قرار دهید. دوباره روی آنها سس بمالید داخل فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از پخت روی آنها پنیر پیتزا بپاشید تا وقتی روی آنها سرخ شود دوباره بپزید. نوش جان💕
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#براونی_شکلاتی_ماربل
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥧🍫🍰
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#براونی_شکلاتی_ماربل
مواد لازم برای تهیه براونی:
کره ۲۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۳۰ گرم
تخم مرغ ۳۰۰ گرم(حدودا ۶ عدد کوچک)
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم
وانیل مایع یک قاشق چای خوری
آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم(۲ قاشق سوپ خوری)
بیکینگ پودر ۶ گرم(یک و یک دوم قاشق چای خوری)
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم برای لایه پنیری:
کره ۲۵ گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
شکر دانه ریز ۵۰ گرم
تخم مرغ ۵۰ گرم( یک عدد کوچک)
وانیل مایع یک قاشق چای خوری
آرد شیرینی پزی ۱۵ گرم
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شوند. کف قالب ۲۰ در ۳۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا گرم شود.
برای درست کردن لایه پنیری، ابتدا کره و پنیر را در کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شوند، شکر را اضافه کرده و هم بزنید، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند، در آخر آرد را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مایه لطیفی به دست آید.
برای درست کردن براونی ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود و رنگش کرم رنگ و روشن تر
شکلات تلخ(ریز خرد شده یا چیپسی) و کره مکعبی خرد شده را در کاسه ریخته و به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید(زیاده از حد داغ نشود) هم بزنید تا یکدست شوند. آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید. مخلوط شکلات و کره را به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده و با همزن برقی دور متوسط هم بزنید، مواد که یکدست شدند مخلوط مواد خشک را اضافه کنید و با همزن دور متوسط هم بزنید تا یکدست شوند، مایه براونی را در قالب بریزید سپس از مایه پنیری با قاشق یا قیف روی سطح مایه شکلاتی بریزید سپس سیخ چوبی یا خلال دندان را در مواد فرو کنید و بصورت مارپیچ بچرخانید تا لایه شکلاتی و پنیری داخل هم شوند و شکل مرمری یا ماربل پیدا کنند.
قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود. بعداز پخت، روی پنجره فلزی منتقل کنید تا خنک شود، برای برگرداندن قالب ابتدا دور تادور کیک را با چاقو از قالب جدا کنید سپس روی براونی کاغذ روغنی بگذارید و قالب را برگردانید، کاغذ کف براونی را جدا کنید و تخته ای را روی براونی بگذارید و مجددا براونی را برگردانید و کاغذ روغنی را از روی آن بردارید و برش بزنید.
نکته: هر چقدر کیفیت شکلات بالاتر باشد طعم براونی هم بهتر خواهد بود.
اگر از وانیل سفید استفاده میکنید میزان آن در هر قسمت یک چهارم قاشق چای خوری خواهد بود.
از قالب ۲۸ در ۳۸ یا قالب گرد ۳۰ سانتی هم میتونید استفاده کنید ولی ضخامت کیکتون کمتر میشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#موس_قهوه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮☕️🥧
مواد لازم:
زرده تخم مرغ۵عدد
سفیده تخم مرغ ۵عدد
شیر داغ ۱لیوان
پودرکاکائو ۱قاشق سوپ خوری
قهوه ۲قاشق سوپ خوری
خامه شیرین شده ۲۵۰گرم
ورق ژلاتین ۶ورق یا ۶قاشق مربا خوری
شکر ۶قاشق غذا خوری
کیک شکلاتی یک ورق
زرده و سفیده را از هم جدا کرده، سفیده ها را با همزن میزینم تا کاملا فرم بگیرد و بعد زرده ها را با شکر و وانیل بزنید تا کرم و غلیظ شود
شیر را جدا روی حرارت گرم کرده و پودر کاکائو و قهوه را هم درشیر حل کنید و بعد زرده های زده شده را به شیر داغ اضافه کرده مرتب روی حرارت ملایم هم بزنید تا کرم مقداری غلیظ شود.ژلاتین را در آب سرد گذاشته و در آب داغ آن راحل کنید و بعد به کرم اضافه نموده، خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و بعد با سفیده مخلوط نموده و با کرم سرد شده مخلوط نموده و در قالب نیمی از موس را می ریزیم و بعد کیک شکلاتی را رویش گذاشته و مابقی موس را در قالب می ریزیم
سپس در یخچال گذاشته تا کرم بسته شود و حداقل به مدت هشت ساعت در یخچال بماند
دور کرم را با چاقو جدا کرده و ته قالب را در یک لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه تزیین کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌷زمان منتظر نمیماند
🌸امروز میرود و دور میشود
🌷هر روز را باید زندگی کرد
🌸بـه تـمامی..
سلام روز تون بخیر 💫
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیرینی_زبان
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🍪🍩🥖
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#خمیر_هزار_لا
مواد لازم
ارد 300 گرم
تخم مرغ درشت 1 عدد
روغن مایع 30 گرم
نمک1/4 ق م خ
آب (بسته به آرد فوق مقدار تغییر می کند)100 گرم
روغن (44)150 گرم
وانیل کمی
طرز تهیه.
تخم مرغ و وانیل + نمک را با همزن دستی خوب بزنید. بعد از یک شدن روغن مایع را اضافه کنید. کمی از آب را اضافه کنید. بعد ارد را به یکباره به مخلوط اضافه کنید. اب به اندازه ای اضافه شود که خمیر به دست نچسبد. خمیر بدست آمده صاف نیست. شروع به ورز دادن کنید تا جائی که خمیر صاف و یک دستی داشته باشید.
روغن 44 را خوب با وردنه می زنیم تا گره های روغن باز شود و روغن صاف شود. روغن را جمع کنید اگر به دستتان چسبید از کمی آرد کمک بگیرید. روغن را به شکل مستطیل درآورد.
میز کار را پاک و تمیز کنید و آردپاشی کنید. خمیر را با وردنه بازکنید. با فرچه آرد اضافی را از روی خمیر بردارید. خمیر را به صورت گرد بازکنید. در این خمیر حرکت وردنه از وسط به اطراف باشد. روغن را در وسط خمیر گذاشته و اطراف خمیر را روی روغن بیاورید. روغن از هیچ جای خمیر بیرون نزند.
در هر تازدن لبه ها روی روغن، اضافی ارد را با فرچه بگیرید. با وردنه سه ضربه روی خمیر وارد کنید: یکی سمت چپ یکی وسط یکی سمت راست. حالا از وسط به اطراف شروع کنید به وردنه کشی ضربه ای حرکت کنید. از یک سو به سوی دیگر نکشید. به حرکت روغن داخل خمیر دقت کنید. اگر احساس کردید روغن به یک سمت بیشتر حرکت می کند خمیر را بچرخانید، جابجا کنید تا همه روغن در همه جای خمیر یک دست پخش شود. وسط کار چند بار خمیر را پشت و رو کنید یا بچرخانید. وقتی حسابی خمیر را باز کردید و از پخش شدن یکنواخت روغن اطمینان حاصل کردید شروع به 6 تا زدن کنید.
یعنی 6 تا لایه شمرده بشه
حالا باید خمیر را داخل نایلون بگذارید و اجازه دهید خمیر به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند. بعد از استراحت اول مجددا خمیر را باز کنید. وردنه کشی کنید و 6 تای دوم را بزنید و بگذارید خمیر برای بار دوم استراحت کند. استراحت دوم نیز ۲۰ دقیقه است.
این کار رو تا ۳ بار انجام میدیم
#شیرینی_زبان
خمیر را بعد از استراحت سوم خوب پهن کنید. با کاتر قالب یزنید و رومال کنید و ی چاک وسط شیرینی ها ب کمک چاقو ایجاد کنید تا باعث پخته شدن وسط شیرینی ها شه( من رومال از ترکیب عسل و گلاب و کمی زعفرون ک با کمی اب گرم رقیق کردم استفاده کردم و روشون کنجد پاشیدم )از کاتر یاقالب فلزی استفاده کنید. از لبه خمیر 5/1 سانتیمتر بگذارید و بعد شروع به کاتر زدن کنیددقت کنین قالب زدن باید بصورت صاف انجام شود که بعدا باعث چپ شدن زبان نشود و بعد ب مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه میزاریم تا بپزه و طلایی شه ولی باز چشمی کنترل کنید
من چون عجول بودم زود دراوردم میتونید ۵ دقیقه بیشتر بزارید بمونه تا کاملا روشون برشته شه
بعد از اینکه از فر خارج کردم دوباره از مواد رومال روشون زدم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شاورما
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🌮🌯🫔
و اماطرز تهيه اين نوع ساندويچ كه بسيار راحت وخوشمزه ست
ابتدا دو سه عدد پياز رو با خرد كن، خرد ميكنيم يا نگيني خيلي خيلي ريز ،
بعد يكي و نصفي سينه مرغ رو به شكل مكعبي خيلي ريز در مياريم و بعد با پياز داغ تفت ميديم به همراه زردچوبه و ادويه كاري و فلفل سياه و پودرسير و آويشن و پاپريكا و نمك ، كه اندازه هر كدوم نصف قاشق چايخوري باز هم مقدار ادويه جات سليقه ايه .نصف استكان آب ميريزيم تا مرغها كاملاً مغز پخت بشه و در آخر . براي چاشني اين مرغ من از سس باربيكو و مقداري سس كچاپ استفاده كردم هر كدوم يك قاشق غذا خوري اضافه كردم بعد كمي تفت ميديم تا رنگ و طعم بگيره .
.بعد از اينكه مرغها آماده شد مقداري از مواد رو روي نون لبناني ميذاريم مقداري هم از تركيبات : خيار شور نگيني شده و گوجه فرنگي و پياز خلالي و فلفل سبز ( من امروز فلفل سبز نداشتم ) توي نون ميذاريم و اگر هم دوست داريد سس مايونز و سس خردل ميذاريم ( ام
من هيچ سسي رو توي نون نزدم چون خود مواد پرملات بود ) و نون رو بصورت رول مي پيچيم و با آلومينيوم فيكسش ميكنيم و نوش جان .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آش_گوجه_سبز
#آش
#طعم_رنگین_کمان 🍝🍜🍲
حالا که فصل گوجه سبز است اگر با طعم ترش میانه خوبی دارید آش گوجه سبز یکی از خوشمزه ترین غذای فصل است.
بلغور گندم .....1پیمانه
عدس و لوبیا قرمز از هر کدام...... 2/1پیمانه
برنج نیم دانه.....۱پیمانع
گوجه سبز .....300 گرم
سبزی آش ....500 گرم
نعناخشک .....2ق س
نمک وفلفل وزردچوبه وروغن .....بمیزان لازم
طرز تهیه:
لوبیا قرمز را از آبی که در آن خیس کرده اید بیرون بیاورید ودر قابلمه ای با مقداری آب بپزید لوبیا نیم پز شد عدس وبلغور را اضافه کنید سپس بلغور وبرنج که نیم پز شد .سبزی آش را اضافه کنید .پیاز را خلالی سرخ کنیدوکمی زردچوبه ونمک وفلفل ونعنا داغ را اضافه کنید وتوی آش بریزید وسپس گوجه سبزها را ریخته وصبر کنید تا آش خوب جا بیفتد
نکته لوبیا قرمز وبلغور وعدس را هر.کدام جداگانه در آب چند ساعت خیس کنید
مقداری از پیاز سرخ شده ونعنا رابه همراه زردچوبه در آش ریخته ومقداری را برای تریین نگه دارید.من گوجه رو جداگانه پختم.بعد از صافی رد کردم.عصاره گوجه رو داخل اش ریختم.شما می تونید گوجه را درسته بریزد.ولی مواظب هسته هاش باشید🤭
در آشی که بلغور و برنج هست آش را.خیلی هم نزنید تا ته نگیرد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_تن_ماهی
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🥙🥗🌮🥦
مواد لازم:
1 قوطی تن ماهی
2_3 ساقه کرفس ریز خرد شده
1 پیاز ریز خرد شده
1/3 لیوان سس مایونز یا ماست یونانی ساده
2 قاشق چایخوریی سس خردل
یک مشت کوچک جعفری تازه خرد شده
2 قاشق چای خوری آب لیمو تازه
چند برگ ترخون تازه
2 عدد فلفل دلمه ای قرمز برای سرو سالاد
نمک ،فلفل طبق ذائقه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#گشنیز_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍛🍚🥘
⭕️ طرز تهیه :
اول از همه مخلوط کره و روغن رو بزارین با حرارت ملایم ذوب بشه، پیاز رو خلالی کنید (اگر دوست ندارین معلوم باشه، ریزتر کنید)، با حرارت ملایم تفت بدین، چون میخوایم که نرم بشه،نه اینکه خیلی رنگ بگیره !
بعد بهش زیره و فلفل سیاه و رب انار ملس اضافه کنید. در حد چند ثاینه تفت بدین، مرغ ریش ریش شده با محلول زعفران و نمک اضافه کنید. در حد مخلوط شدن یکم تفت بدین. بعد شعله رو خاموش کنید.
حالا گشنیز رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
برنج رو دونتر آبکش کنید و از این مخلوط لابلای برنج بریزین و بزارین دم بکشه.
.
⭕️ نکات :
-مرغ رو به هر روشی که دوست دارین بپزین، من با پیاز، چوب دارچین، برگبو، نمک و فلفل سیاه پختم و آبش که کاملا غلیظ شد، به اندازه نصف استکان به مواد لابلای پلو اضافه کنید چون خوشمزه تر میشه.
-گشنیز رو زیاد خرد نکنید، یه چاقو بزنید که فقط یکم عطرش آزاد شه. درشت تر باشه جذاب تر و لذیذتره.
-برای مجلسی تر شدن این غذا میتونین سینه ی بدون استخوان (خام) رو مکعبی خرد کنید و با پیاز وادویه ها تفت بدین.
.
⭕️ مواد لازم :
سینهمرغ درشت ۱ عدد
گشنیز پاک شده و خرد شده ۴ تا مشت بزرگ
پیاز بزرگ ۲ عدد
زیره سیاه ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
رب انار ملس ۲ ق غ
کره ۵۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زعفران ونمک به مقدار لازم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کماج_تبریز
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🍞🥯
دو تا تخم مرغ (که زرده یکیشو برمیداریم برای رومال)
یه قاشق مرباخوری خمیرمایه
نصف قاشق چایخوری نمک
یه قاشق مرباخوری پودر بهبود دهنده
نصف قاشق چایخوری وانیل
3 قاشق غذاخوری ماست سفت
دو سوم لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
یه لیوان آب گرم که دست رو نسوزونه
همه موادو مخلوط کنید حدود 4 لیوان آرد هم اضافه کنید البته ممکنه کمی کمتر یا بیشتر لازم شه پس آرد رو کم کم اضافه کنید
خیلی آرد بخورد خمیر ندین خمیر باید نرم باشه و اواخر کار اگه یکم چسبنده بود دستاتونو روغنی کنید و خمیرو ورز بدید و 100 بار به ظرف بکوبیدش
بذارید خمیر تو جای گرم استراحت کنه و حجمش دو برابر شه
دوباره دستاتونو روغنی کنید پف خمیرو بگیرید چونه های هم اندازه درست کنید روشونو بپوشونید و بذارید 40 دقیقه چونه ها استراحت کنن اون زرده ای رو هم ک نگه داشته بودین چونه ها رو باهاش رومال کنین و کنجد بپاشین بذارید داخل فر تو دمای 180 درجه طبقه وسط تا بپزه
بهتر هست حین پخت یک ظرف اب داخل فر قرار دهید🌸
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیز_کیک_تیرامیسو
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍨🍫
💛🍀مواد لازم
قهوه تلخ : 1/2 پیمانه
خامه شیرین شده و فرم گرفته : 300 گرم
ماسکارپونه : 250 گرم
پنیر خامه ای : 150 تا 200 گرم
ژلاتین : 6 ورق
شکر : 50 گرم
وانیل : به مقدار لازم
مواد لازم کیک اسفنجی
تخم مرغ : 4 عدد
آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
وانیل شکری : یک قاشق مرباخوری سرپر
شکر : 200 گرم
آرد : 180 گرم
بکینگ پودر : قاشق چایخوری سرصاف
💛🍀طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو
روی کیک سرد شده با قلمو قهوه تلخ بزنید تا خوب به خورد کیک برود. سپس پنیر خامه ای، ماسکارپونه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تا یکدست شود.
ژلاتین را در آب سرد خیس کنید.
چند قاشق از مواد و چند قاشق از خامه را کمی حرارت دهید.
بعد از 7 دقیقه که ژلاتین نرم شد، آن را از آب خارج کنید و با مواد گرم مخلوط کنید، تا حل شود.
این مایع را به مخلوط پنیر اضافه کنید و آرام به خورد کرم بدهید. در آخر خامه فرم گرفته را اضافه کنید.
کیک را داخل قالب گذاشته یا دورکیک را با کاغذی محکم بپوشانید تا کرم از روی کیک خارح نشود.
سپس کرم را روی کیک داده و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از سفت شدن کرم برش داده و با پودر کاکائو تزیین کرده و سرو کنید.
💛🍀نکات تکمیلی
چیز کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ســـلام صبح زیبـاتون بخیر🌸🍃
به اولین روز فصل تابستان 🌸🍃
خـوش آمـدید
امیدوارم
با به پایان رسیدن بهار🌸🍃
تمام یاس و نا امیدی ها
هم به پایان رسیده باشه
و فصل تابستان شـروع 🌸🍃
بـهتـریـن روزهـا براتـون باشـه....🌸🍃
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#محلبی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍒🍮🍧
محلبی_خامه_ای_البالویی
👈مواد لازم
🍒 1 لیتر شیر
🍒2 قاشق غذاخوری آرد
🍒 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍒1لیوان شکر
🍒1 پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
🍒200 میلی لیتر خامه صبحانه یا 1پاکت
-
👈برای سس آلبالویی
🍒1 کاسه آلبالو بدون هسته
🍒 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍒نصف لیوان شکر
🍒1استکان آب آلبالو برای حل کردن نشاسته(من آب آلبالوهای تازه را گرفتم و استفاده کردم )
👈طرز تهیه
🍒 برای پختن کرم ، شیر ، آرد ، شکر و نشاسته را در یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و بپزید تا به غلظت خامه برسد 🍒 بعد از اینکه از روی گاز برداشتید ، خامه و وانیل را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. این کرم را داخل جامهای پذیرایی یا لیوانهایی که میخواهید استفاده کنید تقسیم کنید و بریزید . برای سس آلبالویی آلبالو و شکر را درون یک قابلمه بریزید، و روی گاز بزارید .یک دقیقه ز زمانی که شروع به جوشیدن کرد بجوشانید. نشاسته را با آب آلبالو حل کنید و داخل قابلمه بریزید و مرتبا روی حرارت کم هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود.(زیاد نجوشانید چون رنگ آن تیره میشود)🍒 بعد از غلیظ شدن سس آلبالو آن را از روی گاز بردارید و داخل جامها روی محلبی یا کرم سفید رنگ رریزید و تقسیم کنید و 2-3 ساعت در یخچال بزارید و استراحت بدید و سپس سرو کنید.نوش جان💝
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بورک
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🌯🫔🌮
موادمیانی
(پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_لواشکی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍒🍚
۱-ابتدا در ماهی تابه ای دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه سپس نصف استکان آب اضافه کنید دوباره تفت بدید آب پیازها که کشیده شد دوباره کمی آب اضافه کنید و باز تفت بدید تا پیازها کاملا کاراملی و خوشرنگ بشن.
۲- قطعات مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نصف استکان زعفران دم شده به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید و حدود نیم ساعتی زمان بدید تا دو طرف تکه های مرغ با شعله ی کم خوب طلایی و مغزپخت بشن.
۳- چند تکه لواشک ملس(بنا به ذائقه چند دانه آلو هم میتونید اضافه کنید)رو کنار مرغهای سرخ شده قرار بدید ، یک قاشق غذاخوری رب انار ، یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی ، دو قاشق آب نارنج یا آب لیموی تازه و بنا به ذائقه کمی شکر رو به همراه نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه ی دیگه زمان بدید تا مرغها طعمدار و کم آب بشن و به روغن بیفتن مرغ لواشکی ملس شما آماده اس نوش جان🥲
پ. ن : من از لواشک آلو سیاه با طعم ملس که چند پست قبل طرز تهیه اش رو گذاشتم استفاده کردم شما میتونید از ترکیب چند طعم لواشک استفاده کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شیر_عسلی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍨
مواد لازم📝
شير عسلي الفجر نصف قوطي
شكر نصف پيمانه
شير ٤پيمانه
خامه صبحانه صورتي يك بسته
پودر ژلاتين سه ق.غ
نشاسته ذرت ٣ق.غ
زرده تخم مرغ دو عدد
وانيل نصف ق.چ
آب يك چهارم پيمانه
✍طرز تهیه:
ابتدا شير و شكر و شيرعسلي و نشاسته ذرت و با هم مخلوط كنيد،بذاريد رو شعله ملايم تا شير گرم بشه و شكر حل بشه،بعد دوتا زرده رو با همزن دستي بزنيد و بهش اضافه كنيد .
انقدر رو شعله بمونه و هم بزنيد تا كمي غليظ بشه.
بعد بذاريد خنك بشه.
پودر ژلاتين و با يك چهارم پيمانه آب بن ماري كنيد.
به موادتون اضافه كنيد.
موادتون كه از داغي افتاد كمي ازش برداريد و به خامه اضافه كنيد و باهاش مخلوط كنيد ،بعد به كل مواد اضافه كنيد. يهو كل خامه رو به كل مخلوطتون اضافه نكنيد.
بريزيد تو قالب،به مدت شش ساعت داخل يخچال تا ببنده.i
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوفته_برنجی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🍚🍛
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کوفته_برنجی
مواد لازم برای ۶ نفر:
برنج دو پیمانه پلوپز
زعفران دم کرده یک قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده کم چربی ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده یک عدد
سبزی کوفته پاک کرده و ریز خرد شده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم(شامل:تره،جعفری،کمی شوید، کمی ترخون و مرزه)
تخممرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ نگینی ۳ قاشق غذاخوری
آلوبخارا ۱۵ عدد(در صورت دلخواه)
قرص عصاره سوپ ۱ عدد یا استاک مرغ به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را پاک کرده، شسته و با ۳ لیوان آب به مدت یک ساعت خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا با شعله ملایم بپزد، در حین پخت زعفران دم کرده را هم اضافه کنید تا برنج زعفرانی و خوشرنگ شود. بعد از نیم پز شدن برنج و کشیده شدن آبش آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. در کاسه بزرگی برنج نیم پز، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شدع، سبزی خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل و ادویه ها را بریزید و مخلوط کنید، کمی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند
مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید(تقریبا ۱۰۰ گرمی) و با دست مرطوب کوفته ها را در دست گرد کنید و در سینی بچینید. کوفته ها را برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و در این فاصله سس کوفته را آماده کنید. در قابلمه بزرگی متناسب با تعداد کوفته ها سه قاشق روغن بریزید، رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید حدود یک و نیم لیتر آب اضافه کنید، قرص سوپ را هم پودر کرده و در آب بریزید. پیاز داغ و کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید.
سس که به جوش آمد حرارت را کم کنید و کوفته ها را دانه دانه اضافه کنید و اجازه دهید سس مجددا به جوش آید، حرارت را کم کنید تا سس ریز جوش بزند در قابلمه را به هیچ عنوان نگذارید چون باعث از هم پاشیدن کوفته ها میشود. آلوبخارا را شسته و برای نیم ساعت خیس کنید. نیم ساعت که از پخت کوفته ها گذشت به آرامی کوفته ها را در سس بچرخانید تا نیمه دیگر کوفته ها هم بپزد. یک ربع آخر پخت، آلوبخارا را هم اضافه کنید و اجازه دهید بپزد و سس غلیظ شود.
کوفته های آماده را در دیس کشیده و با نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید.
پیشنهاد: شما میتوانید از سبزی دلمه، کوکو یا پلویی هم برای پخت این کوفته استفاده کنید. اگر دوست دارید سس کوفته طعم ملسی پیدا کند دو قاشق چایخوری شکر و آب ۱ عدد لیموی تازه را در سس بریزید.
من مایه کوفته را به ۸ قسمت ۱۵۰ گرمی تقسیم کردم تا کوفته های بزرگتری داشته باشم که هر کوفته برای یک نفر کافی باشه، شما میتونید کوفته های کوچکتری درست کنید زمان پختشم کمتره، فقط به میزان سس کوفته توجه کنید که کوفته ها در حال پخت در سس فرو برن یا حداقل دو سوم کوفته داخل سس باشه و خوب مغزپخت بشن
در صورت اضافه کردن قرص سوپ به سس کوفته، دیگه لازم نیست نمک اضافه کنید.
اضافه کردن زعفران به برنج دلخواه است.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_ایتالیایی
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🥙🥗🍞
موادلازم :
سينه ي مرغ ١ عدد
ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم
پاستافرمي ١/٢ بسته
پيازداغ ١ ق غذاخوري
١/٢ پيمانه ذرت پخته شده
١/٢ پيمانه خيارشورخردشده
٢عددهويج
٢ق غذاخوري جعفري خردشده
٢ق غذاخوري شويدتازه
نعناخشك به مقدارلازم
اب يك عددليموترش تازه
فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف
ادويه هاي لازم : ١ ق پورپاپريكا
١ ق پودراويشن
نمك وفلفل به مقدارلازم
طرزتهيه:
مرغ روخردكرده وباپياز تفت بدين ،نمك وفلفل بزنين وهويج روخردواضافه كنين وباكمي اب بذارين بپزه .
درظرفي ديگرپاستاروبااب ونمك ويك ق روغن مايع بپزين وابكش كنين
مابقي سبزيجات روتميزوخردكنين وبذارين كنار.
درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين وبعدپاستاروبريزين ومخلوط وبقيه موادروهم اضافه كنين .
ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين .
️نكته : هويج روميتونين خام رنده كنين
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پای_سیب
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍎🥮🍏
#کیک_سیب_دارچین_و_گردو
#کیک_سیب
مواد لازم
برای وسط کیک:
سیب دو عدد
شکر یکی دوقاشق غ
دارچین به مقدار لازم
🌸موادلازم برای کیک:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ پیمانه و نیم
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر یا ماست ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ
گردو خوردشده به میزان دلخواه
ته قالبمو کاغذروغنی انداختم خوب چرب کردم دوروبرقالبمو با روغن جداکننده آردپاشی کردم
سیبهارو تقریبا نازک قاچ کردم چیدم روتوتابه که با مقداری کره چرب کردم وگذاشتم روحرارت که دوطرفش تفت بخوره ونرم بشه.
بعدرفتم سراغ کیک...
تخم مرغو شکر ووانیل رو با همزن زدم تاکرم رنگ وکشداربشه
ماست وروغن را اضافه کرده وهمزدم
آرد و بکینگ پودر را که قبلاً الککردم به مخلوط اضافه کردم، کمی هم زدم درحدمخلوط شدن
نصف بیشتر موادو ریختم توقالب بعد سیبهارو چیدم روی مواد وشکرودارچین ریختم روی سیبها اگر خواستید گردو بریزید هم میتونید بامواد کیک مخلوط کنید هم میتونید مثل من اینجا بریزید رو سیب ودارچین بعدبقیه موادو ریختم وروشوصاف کردم که روی سیبهاپوشیده بشه
وطبق معمول همیشه گذاشتم توی قابلمه روگاز یاهمون فردستسازخونگی تایکساعت آماده شد.
🌸برای داخل فرهم ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید.
🌸میتونید توی قالبهای کوچک بریزید .
من قالب پای سیب نداشتم واین قالب بزرگو(نسبت به موادم) انتخاب کردم که ارتفاع کیکم زیادنشه وبیشترشبیه پای سیب بشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸صبحتان با گل خورشید
🌱هم آغوش باد
🌸درد و غم از دل و
🌱از سینه فراموش باد
🌸صبح امید
🌱بخندد به گل روی کسی
🌸که او به شادی کسی
🌱یکسره در جوش باد
┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#گلت_توت_فرنگی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🥞🍯
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#گلت یه دسر فرانسویه که هم خانواده #تارت و #پای هست و داخلش رو با هر چیزی که دوست دارین میتونید پرکنید
#گلت_توت_فرنگی
آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه
کره حبه ای خرد شده ۱۰۰ گرم
شکر ۲ ق غ(ترجیحاقهوه ای)
نمک یک هشتم ق چ
وانیل نصف ق چ
تخم مرغ متوسط ۱ عدد
آب یخ ۲ ق غ
برای رومال
زرده تخم مرغ/ کمی وانیل / شکر / پرک یا خلال بادام
ابتدا آرد و کره و شکر و نمک و وانیل رو مخلوط میکنیم و با نوک انگشتان دست ورز میدیم تا کره با آرد مخلوط بشه و حالت شنی پیدا کنه دقت کنید که فقط با انگشتان دست اینکارو انجام بدیم که گرمای دستتون به کره منتقل نشه که خمیرتون خراب بشه
بعد تخم مرغ و آب یخ رو به آردمون اضافه میکنیم و با انگشتان دستمون تا حدی ورز میدیم که فقط خمیرمون جمع بشه این خمیر نیاز به ورز نداره ورز زیاد باعث خراب شدن خمیرتون میشه.
سپس خمیر رو داخل نایلون فریزر پهن میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم به مدت ۴۵ دقیقه که خمیر استراحت کنه و کره سفت بشه.
بعد این مدت خمیر رو روی کاغذ روغنی به شکل گرد پهن میکنیم و از سس توت فرنگی که از قبل آماده کردیم و سرد شده وسط خمیرمون به فاصله ۲ سانت از لبه میریزیم
لبه های خمیر رو روی سس به حالت پلیسه (چین دار)برمیگردونیم
و با زرده تخم مرغ و وانیل روی خمیر رو رومال میکنیم کمی شکر روی خمیر میریزیم و کمی پرک یا خلال بادوم روش میریزیم و دوباره به مدت نیم ساعت داخل یخچال برای استراحت دوم قرار میدیم
در آخر گلت رو داخل فری که از قبل با درجه ۱۸۰ گرم کردیم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار میدیم.
#سس_توت_فرنگی
توت فرنگی ۴۰۰ گرم
کره ۱۵ گرم
شکر ۳ ق غ
وانیل نصف ق چ
نشاسته ذرت ۲ ق چ
توت فرنگی کره و شکر نشاسته رو داخل تابه بریزید و دو دقیقه با حرارت بالا هم بزنید وانیل رو اضافه کنید دو دقیقه هم بزنید و خاموش کنید، تا سرد بشه.
🌸 خمیر کره ای رو فقط با نوک انگشت ماساژ بدین تا کره به خورد آرد بره، مواظب باشین گرمای دستتون کره رو آب نکنه
🌸مواد میوه ای گلت کاملا سرد باشه بعد روی خمیر بریزید وگرنه کره خمیر و آب میکنه.
🌸گلت با سیب یا گلابی یا خرمالو، انجیر، زرد آلو یا مارمالاد و...هم عالی میشه فقط به شرطی که شیرینی میوه ای ومارمالادی دوست داشته باشین
🌸خمیر و نازک باز کنید.فر از قبل گرم شده باشه و سینی رو طبقه وسط قرار بدین
🌸میتونید شکر خمیر رو کم کنید و با مواد غذایی پر کنیدو بعنوان غذا یا پیش غذا یه گلت غذایی داشته باشید.
🌸این دسرمعمولابابستنی سرو میشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_بدون_فر
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🍪🥧🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#رولت_بدون_فر 😋😋
دوستان طرز تهیه رولت بدون فر رو براتون میزارم لطفا کامل بخونید چون من طرز تهیه رو مو ب مو میزارم ک جای هیییییچ سوالی باقی نمونه😊
مواد لازم برای چهارده عدد رولت: تخم مرغ سه عدد_ شکر سه ق غ سر پر_ ارد سفید سه ق ع سر پر که تقریبا نصف پیمانه شد_ بکینگ پورد نصف ق چ_ وانیل نوک ق چ_ گلاب یک ق غ_ روغن مایع یک ق غ
ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه بزن_ بعد شکر رو اضافه کن و چهار دقیقه با دور تند بزن_ بعد گلاب رو اضافه کن و ده ثانیه بزن و بعد هم روغن و پنج ثانیه بزن . و در اخر ارد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو طی دو مرحله هر مرحله شش ثانیه با دور کند هم بزن و تماممممم . شعله پخش کن رو از ربع ساعت زودتر بزار روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم . تابه رو در بیارید و کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کن با برس کف کاغذ رو یکممممم ارده یا کره اب شده بزن البته این کارا رو باید از قبل انجام بدین و اماده باشه. مواد رو بریز کف تابه مواد رو با پشت قاشق اروم صاف و یکدست کن واشر قرمز دور تابه هم در بیار . درب تابه رو ببند بزار رو حرارت و بعد از بیست دقیقه چک کن اگه روی کیک سفت شده و خمیری نیست تابه رو برگردون و یه هفت دقیقه ای اجازه بده که اونطرفش هم یکممممم فقط یکم طلایی شه . اگه زیاد طلایی شه رولت خسک میشه و موقع رول میشکنه. خمیر رولت باید نرم و سبک باشه پس نزارید خشک شه. بعد رولت رو بزار روی ی پنجره فلزی و کاغذش رو جدا کن و ده دقیقه اجازه بده از گرما بیوفته. دوباره رولت رو بزار روی همون کاغذ که جدا کردی و ی لایه نازک پودر قند روی کیک بپاش خیلی کممممم. و به همراه کاغذ رول کن. یعنی کاغذ هم بینش رول بشه. بعد بزارش توی یه پلاستیک و بزار گوشه یخچال تا شکل بگیره . این کار برا اینه که خمیر حالت لوله ای به خودش بگیره. بعد از نیم ساعت رول رو باز کن و خامه کشی کن و بعد دوباره رولش کن البته بدون کاغذ. 😊 رول کنید و دوباره بزارید توی یه پلاستیک تا شکل خودش رو حفظ کنه و باز نشه . دو ساعتی بزارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش دهید و میل کنید. میتونید روی نون هم با خامه یا شکلات تزیین کنید. یا اینکه بین رولت از تیکه های کوچک موز یا گردو استفاده کنید. سایز تابه رژیمی من بیست و پنج در سی و هفت هست . توی تابه معمولی هم میتونید درست کنید . حتما روی کاغذ رو چرب کنید وگرنه رولت بهش میچسبه. حتما حتما کاغذ روغنی لازمه بدون کاغذ نمیشه. خامه حتما باید فرم گرفته باشه (خامه قنادی) من اماده میخرم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_ماکارونی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥟🌮
ماکارونی فرمی دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ. آبپز شده نصف یک عدد
قارچ 200 گرم
پیاز دوعدد
پنیر پیتزا دو مشت
ذرت نصف یک قوطی کنسرو(من فریز شده داشتم دو مشت استفاده کردم)
فلفل دلمه ای کمی
سوسیس یک عدد
تخم مرغ سه عدد
رب و نمک و فلفل و آویشن .
.
پیازها رو سرخ میکنیم و قارچها رو بهش اضافه میکنیم بعد از اینکه آبشون رو کشیدن سوسیس رو هم که نگینی خرد کردیم اضافه میکنیم که کمی سرخ بشن. سینه مرغ ریش شده و فلفل دلمه و ذرت رو هم اضافه میکنیم. در آخر به موادمون رب و نمک و فلفل و آویشن اضافه میکنیم. بعد از خاموش کردن شعله دو مشت پنیر پیتزا به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. موادمون رو میذاریم کنار تا خنک بشه. ماکارونی رو طبق دستور بسته آبکش میکنین وقتی آبشون رفت با موادمون خوب مخلوط میکنیم سه عدد تخم مرغ رو تو یه ظرف دیگه خوب هم میزنیم و به ماکارونی اضافه میکنیم. تو یه تابه بزرگ روغن میریزیم تا خوووب داغ بشه. روغن باید خوب داغ بشه که هم کوکو به تابه نچسبه و هم اطراف کوکوتون ترد بشه. مایه کوکو رو تو تابه میریزیم و روشو صاف میکنیم بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد طرف دیگه اش رو هم سرخ میکنیم و سرو میکنیم.
پ.ن: من چون دوست داشتم کوکوم نازک باشه توی دو تا تابه درست کردم. به نظر من نازکش خوشمزه تره. و یا اگه تعدادتون کمه با نصف مواد درست کنید که بشه یه تابه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6