✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_تن_ماهی
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🥙🥗🌮🥦
مواد لازم:
1 قوطی تن ماهی
2_3 ساقه کرفس ریز خرد شده
1 پیاز ریز خرد شده
1/3 لیوان سس مایونز یا ماست یونانی ساده
2 قاشق چایخوریی سس خردل
یک مشت کوچک جعفری تازه خرد شده
2 قاشق چای خوری آب لیمو تازه
چند برگ ترخون تازه
2 عدد فلفل دلمه ای قرمز برای سرو سالاد
نمک ،فلفل طبق ذائقه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#گشنیز_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍛🍚🥘
⭕️ طرز تهیه :
اول از همه مخلوط کره و روغن رو بزارین با حرارت ملایم ذوب بشه، پیاز رو خلالی کنید (اگر دوست ندارین معلوم باشه، ریزتر کنید)، با حرارت ملایم تفت بدین، چون میخوایم که نرم بشه،نه اینکه خیلی رنگ بگیره !
بعد بهش زیره و فلفل سیاه و رب انار ملس اضافه کنید. در حد چند ثاینه تفت بدین، مرغ ریش ریش شده با محلول زعفران و نمک اضافه کنید. در حد مخلوط شدن یکم تفت بدین. بعد شعله رو خاموش کنید.
حالا گشنیز رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
برنج رو دونتر آبکش کنید و از این مخلوط لابلای برنج بریزین و بزارین دم بکشه.
.
⭕️ نکات :
-مرغ رو به هر روشی که دوست دارین بپزین، من با پیاز، چوب دارچین، برگبو، نمک و فلفل سیاه پختم و آبش که کاملا غلیظ شد، به اندازه نصف استکان به مواد لابلای پلو اضافه کنید چون خوشمزه تر میشه.
-گشنیز رو زیاد خرد نکنید، یه چاقو بزنید که فقط یکم عطرش آزاد شه. درشت تر باشه جذاب تر و لذیذتره.
-برای مجلسی تر شدن این غذا میتونین سینه ی بدون استخوان (خام) رو مکعبی خرد کنید و با پیاز وادویه ها تفت بدین.
.
⭕️ مواد لازم :
سینهمرغ درشت ۱ عدد
گشنیز پاک شده و خرد شده ۴ تا مشت بزرگ
پیاز بزرگ ۲ عدد
زیره سیاه ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
رب انار ملس ۲ ق غ
کره ۵۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زعفران ونمک به مقدار لازم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کماج_تبریز
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🍞🥯
دو تا تخم مرغ (که زرده یکیشو برمیداریم برای رومال)
یه قاشق مرباخوری خمیرمایه
نصف قاشق چایخوری نمک
یه قاشق مرباخوری پودر بهبود دهنده
نصف قاشق چایخوری وانیل
3 قاشق غذاخوری ماست سفت
دو سوم لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
یه لیوان آب گرم که دست رو نسوزونه
همه موادو مخلوط کنید حدود 4 لیوان آرد هم اضافه کنید البته ممکنه کمی کمتر یا بیشتر لازم شه پس آرد رو کم کم اضافه کنید
خیلی آرد بخورد خمیر ندین خمیر باید نرم باشه و اواخر کار اگه یکم چسبنده بود دستاتونو روغنی کنید و خمیرو ورز بدید و 100 بار به ظرف بکوبیدش
بذارید خمیر تو جای گرم استراحت کنه و حجمش دو برابر شه
دوباره دستاتونو روغنی کنید پف خمیرو بگیرید چونه های هم اندازه درست کنید روشونو بپوشونید و بذارید 40 دقیقه چونه ها استراحت کنن اون زرده ای رو هم ک نگه داشته بودین چونه ها رو باهاش رومال کنین و کنجد بپاشین بذارید داخل فر تو دمای 180 درجه طبقه وسط تا بپزه
بهتر هست حین پخت یک ظرف اب داخل فر قرار دهید🌸
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیز_کیک_تیرامیسو
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍨🍫
💛🍀مواد لازم
قهوه تلخ : 1/2 پیمانه
خامه شیرین شده و فرم گرفته : 300 گرم
ماسکارپونه : 250 گرم
پنیر خامه ای : 150 تا 200 گرم
ژلاتین : 6 ورق
شکر : 50 گرم
وانیل : به مقدار لازم
مواد لازم کیک اسفنجی
تخم مرغ : 4 عدد
آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
وانیل شکری : یک قاشق مرباخوری سرپر
شکر : 200 گرم
آرد : 180 گرم
بکینگ پودر : قاشق چایخوری سرصاف
💛🍀طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو
روی کیک سرد شده با قلمو قهوه تلخ بزنید تا خوب به خورد کیک برود. سپس پنیر خامه ای، ماسکارپونه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تا یکدست شود.
ژلاتین را در آب سرد خیس کنید.
چند قاشق از مواد و چند قاشق از خامه را کمی حرارت دهید.
بعد از 7 دقیقه که ژلاتین نرم شد، آن را از آب خارج کنید و با مواد گرم مخلوط کنید، تا حل شود.
این مایع را به مخلوط پنیر اضافه کنید و آرام به خورد کرم بدهید. در آخر خامه فرم گرفته را اضافه کنید.
کیک را داخل قالب گذاشته یا دورکیک را با کاغذی محکم بپوشانید تا کرم از روی کیک خارح نشود.
سپس کرم را روی کیک داده و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از سفت شدن کرم برش داده و با پودر کاکائو تزیین کرده و سرو کنید.
💛🍀نکات تکمیلی
چیز کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ســـلام صبح زیبـاتون بخیر🌸🍃
به اولین روز فصل تابستان 🌸🍃
خـوش آمـدید
امیدوارم
با به پایان رسیدن بهار🌸🍃
تمام یاس و نا امیدی ها
هم به پایان رسیده باشه
و فصل تابستان شـروع 🌸🍃
بـهتـریـن روزهـا براتـون باشـه....🌸🍃
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#محلبی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍒🍮🍧
محلبی_خامه_ای_البالویی
👈مواد لازم
🍒 1 لیتر شیر
🍒2 قاشق غذاخوری آرد
🍒 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍒1لیوان شکر
🍒1 پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
🍒200 میلی لیتر خامه صبحانه یا 1پاکت
-
👈برای سس آلبالویی
🍒1 کاسه آلبالو بدون هسته
🍒 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍒نصف لیوان شکر
🍒1استکان آب آلبالو برای حل کردن نشاسته(من آب آلبالوهای تازه را گرفتم و استفاده کردم )
👈طرز تهیه
🍒 برای پختن کرم ، شیر ، آرد ، شکر و نشاسته را در یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و بپزید تا به غلظت خامه برسد 🍒 بعد از اینکه از روی گاز برداشتید ، خامه و وانیل را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. این کرم را داخل جامهای پذیرایی یا لیوانهایی که میخواهید استفاده کنید تقسیم کنید و بریزید . برای سس آلبالویی آلبالو و شکر را درون یک قابلمه بریزید، و روی گاز بزارید .یک دقیقه ز زمانی که شروع به جوشیدن کرد بجوشانید. نشاسته را با آب آلبالو حل کنید و داخل قابلمه بریزید و مرتبا روی حرارت کم هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود.(زیاد نجوشانید چون رنگ آن تیره میشود)🍒 بعد از غلیظ شدن سس آلبالو آن را از روی گاز بردارید و داخل جامها روی محلبی یا کرم سفید رنگ رریزید و تقسیم کنید و 2-3 ساعت در یخچال بزارید و استراحت بدید و سپس سرو کنید.نوش جان💝
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بورک
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🌯🫔🌮
موادمیانی
(پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_لواشکی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍒🍚
۱-ابتدا در ماهی تابه ای دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه سپس نصف استکان آب اضافه کنید دوباره تفت بدید آب پیازها که کشیده شد دوباره کمی آب اضافه کنید و باز تفت بدید تا پیازها کاملا کاراملی و خوشرنگ بشن.
۲- قطعات مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نصف استکان زعفران دم شده به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید و حدود نیم ساعتی زمان بدید تا دو طرف تکه های مرغ با شعله ی کم خوب طلایی و مغزپخت بشن.
۳- چند تکه لواشک ملس(بنا به ذائقه چند دانه آلو هم میتونید اضافه کنید)رو کنار مرغهای سرخ شده قرار بدید ، یک قاشق غذاخوری رب انار ، یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی ، دو قاشق آب نارنج یا آب لیموی تازه و بنا به ذائقه کمی شکر رو به همراه نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه ی دیگه زمان بدید تا مرغها طعمدار و کم آب بشن و به روغن بیفتن مرغ لواشکی ملس شما آماده اس نوش جان🥲
پ. ن : من از لواشک آلو سیاه با طعم ملس که چند پست قبل طرز تهیه اش رو گذاشتم استفاده کردم شما میتونید از ترکیب چند طعم لواشک استفاده کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شیر_عسلی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍨
مواد لازم📝
شير عسلي الفجر نصف قوطي
شكر نصف پيمانه
شير ٤پيمانه
خامه صبحانه صورتي يك بسته
پودر ژلاتين سه ق.غ
نشاسته ذرت ٣ق.غ
زرده تخم مرغ دو عدد
وانيل نصف ق.چ
آب يك چهارم پيمانه
✍طرز تهیه:
ابتدا شير و شكر و شيرعسلي و نشاسته ذرت و با هم مخلوط كنيد،بذاريد رو شعله ملايم تا شير گرم بشه و شكر حل بشه،بعد دوتا زرده رو با همزن دستي بزنيد و بهش اضافه كنيد .
انقدر رو شعله بمونه و هم بزنيد تا كمي غليظ بشه.
بعد بذاريد خنك بشه.
پودر ژلاتين و با يك چهارم پيمانه آب بن ماري كنيد.
به موادتون اضافه كنيد.
موادتون كه از داغي افتاد كمي ازش برداريد و به خامه اضافه كنيد و باهاش مخلوط كنيد ،بعد به كل مواد اضافه كنيد. يهو كل خامه رو به كل مخلوطتون اضافه نكنيد.
بريزيد تو قالب،به مدت شش ساعت داخل يخچال تا ببنده.i
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوفته_برنجی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🍚🍛
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کوفته_برنجی
مواد لازم برای ۶ نفر:
برنج دو پیمانه پلوپز
زعفران دم کرده یک قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده کم چربی ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده یک عدد
سبزی کوفته پاک کرده و ریز خرد شده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم(شامل:تره،جعفری،کمی شوید، کمی ترخون و مرزه)
تخممرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ نگینی ۳ قاشق غذاخوری
آلوبخارا ۱۵ عدد(در صورت دلخواه)
قرص عصاره سوپ ۱ عدد یا استاک مرغ به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را پاک کرده، شسته و با ۳ لیوان آب به مدت یک ساعت خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا با شعله ملایم بپزد، در حین پخت زعفران دم کرده را هم اضافه کنید تا برنج زعفرانی و خوشرنگ شود. بعد از نیم پز شدن برنج و کشیده شدن آبش آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. در کاسه بزرگی برنج نیم پز، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شدع، سبزی خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل و ادویه ها را بریزید و مخلوط کنید، کمی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند
مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید(تقریبا ۱۰۰ گرمی) و با دست مرطوب کوفته ها را در دست گرد کنید و در سینی بچینید. کوفته ها را برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و در این فاصله سس کوفته را آماده کنید. در قابلمه بزرگی متناسب با تعداد کوفته ها سه قاشق روغن بریزید، رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید حدود یک و نیم لیتر آب اضافه کنید، قرص سوپ را هم پودر کرده و در آب بریزید. پیاز داغ و کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید.
سس که به جوش آمد حرارت را کم کنید و کوفته ها را دانه دانه اضافه کنید و اجازه دهید سس مجددا به جوش آید، حرارت را کم کنید تا سس ریز جوش بزند در قابلمه را به هیچ عنوان نگذارید چون باعث از هم پاشیدن کوفته ها میشود. آلوبخارا را شسته و برای نیم ساعت خیس کنید. نیم ساعت که از پخت کوفته ها گذشت به آرامی کوفته ها را در سس بچرخانید تا نیمه دیگر کوفته ها هم بپزد. یک ربع آخر پخت، آلوبخارا را هم اضافه کنید و اجازه دهید بپزد و سس غلیظ شود.
کوفته های آماده را در دیس کشیده و با نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید.
پیشنهاد: شما میتوانید از سبزی دلمه، کوکو یا پلویی هم برای پخت این کوفته استفاده کنید. اگر دوست دارید سس کوفته طعم ملسی پیدا کند دو قاشق چایخوری شکر و آب ۱ عدد لیموی تازه را در سس بریزید.
من مایه کوفته را به ۸ قسمت ۱۵۰ گرمی تقسیم کردم تا کوفته های بزرگتری داشته باشم که هر کوفته برای یک نفر کافی باشه، شما میتونید کوفته های کوچکتری درست کنید زمان پختشم کمتره، فقط به میزان سس کوفته توجه کنید که کوفته ها در حال پخت در سس فرو برن یا حداقل دو سوم کوفته داخل سس باشه و خوب مغزپخت بشن
در صورت اضافه کردن قرص سوپ به سس کوفته، دیگه لازم نیست نمک اضافه کنید.
اضافه کردن زعفران به برنج دلخواه است.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_ایتالیایی
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🥙🥗🍞
موادلازم :
سينه ي مرغ ١ عدد
ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم
پاستافرمي ١/٢ بسته
پيازداغ ١ ق غذاخوري
١/٢ پيمانه ذرت پخته شده
١/٢ پيمانه خيارشورخردشده
٢عددهويج
٢ق غذاخوري جعفري خردشده
٢ق غذاخوري شويدتازه
نعناخشك به مقدارلازم
اب يك عددليموترش تازه
فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف
ادويه هاي لازم : ١ ق پورپاپريكا
١ ق پودراويشن
نمك وفلفل به مقدارلازم
طرزتهيه:
مرغ روخردكرده وباپياز تفت بدين ،نمك وفلفل بزنين وهويج روخردواضافه كنين وباكمي اب بذارين بپزه .
درظرفي ديگرپاستاروبااب ونمك ويك ق روغن مايع بپزين وابكش كنين
مابقي سبزيجات روتميزوخردكنين وبذارين كنار.
درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين وبعدپاستاروبريزين ومخلوط وبقيه موادروهم اضافه كنين .
ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين .
️نكته : هويج روميتونين خام رنده كنين
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پای_سیب
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍎🥮🍏
#کیک_سیب_دارچین_و_گردو
#کیک_سیب
مواد لازم
برای وسط کیک:
سیب دو عدد
شکر یکی دوقاشق غ
دارچین به مقدار لازم
🌸موادلازم برای کیک:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ پیمانه و نیم
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر یا ماست ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ
گردو خوردشده به میزان دلخواه
ته قالبمو کاغذروغنی انداختم خوب چرب کردم دوروبرقالبمو با روغن جداکننده آردپاشی کردم
سیبهارو تقریبا نازک قاچ کردم چیدم روتوتابه که با مقداری کره چرب کردم وگذاشتم روحرارت که دوطرفش تفت بخوره ونرم بشه.
بعدرفتم سراغ کیک...
تخم مرغو شکر ووانیل رو با همزن زدم تاکرم رنگ وکشداربشه
ماست وروغن را اضافه کرده وهمزدم
آرد و بکینگ پودر را که قبلاً الککردم به مخلوط اضافه کردم، کمی هم زدم درحدمخلوط شدن
نصف بیشتر موادو ریختم توقالب بعد سیبهارو چیدم روی مواد وشکرودارچین ریختم روی سیبها اگر خواستید گردو بریزید هم میتونید بامواد کیک مخلوط کنید هم میتونید مثل من اینجا بریزید رو سیب ودارچین بعدبقیه موادو ریختم وروشوصاف کردم که روی سیبهاپوشیده بشه
وطبق معمول همیشه گذاشتم توی قابلمه روگاز یاهمون فردستسازخونگی تایکساعت آماده شد.
🌸برای داخل فرهم ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید.
🌸میتونید توی قالبهای کوچک بریزید .
من قالب پای سیب نداشتم واین قالب بزرگو(نسبت به موادم) انتخاب کردم که ارتفاع کیکم زیادنشه وبیشترشبیه پای سیب بشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸صبحتان با گل خورشید
🌱هم آغوش باد
🌸درد و غم از دل و
🌱از سینه فراموش باد
🌸صبح امید
🌱بخندد به گل روی کسی
🌸که او به شادی کسی
🌱یکسره در جوش باد
┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#گلت_توت_فرنگی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🥞🍯
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#گلت یه دسر فرانسویه که هم خانواده #تارت و #پای هست و داخلش رو با هر چیزی که دوست دارین میتونید پرکنید
#گلت_توت_فرنگی
آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه
کره حبه ای خرد شده ۱۰۰ گرم
شکر ۲ ق غ(ترجیحاقهوه ای)
نمک یک هشتم ق چ
وانیل نصف ق چ
تخم مرغ متوسط ۱ عدد
آب یخ ۲ ق غ
برای رومال
زرده تخم مرغ/ کمی وانیل / شکر / پرک یا خلال بادام
ابتدا آرد و کره و شکر و نمک و وانیل رو مخلوط میکنیم و با نوک انگشتان دست ورز میدیم تا کره با آرد مخلوط بشه و حالت شنی پیدا کنه دقت کنید که فقط با انگشتان دست اینکارو انجام بدیم که گرمای دستتون به کره منتقل نشه که خمیرتون خراب بشه
بعد تخم مرغ و آب یخ رو به آردمون اضافه میکنیم و با انگشتان دستمون تا حدی ورز میدیم که فقط خمیرمون جمع بشه این خمیر نیاز به ورز نداره ورز زیاد باعث خراب شدن خمیرتون میشه.
سپس خمیر رو داخل نایلون فریزر پهن میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم به مدت ۴۵ دقیقه که خمیر استراحت کنه و کره سفت بشه.
بعد این مدت خمیر رو روی کاغذ روغنی به شکل گرد پهن میکنیم و از سس توت فرنگی که از قبل آماده کردیم و سرد شده وسط خمیرمون به فاصله ۲ سانت از لبه میریزیم
لبه های خمیر رو روی سس به حالت پلیسه (چین دار)برمیگردونیم
و با زرده تخم مرغ و وانیل روی خمیر رو رومال میکنیم کمی شکر روی خمیر میریزیم و کمی پرک یا خلال بادوم روش میریزیم و دوباره به مدت نیم ساعت داخل یخچال برای استراحت دوم قرار میدیم
در آخر گلت رو داخل فری که از قبل با درجه ۱۸۰ گرم کردیم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار میدیم.
#سس_توت_فرنگی
توت فرنگی ۴۰۰ گرم
کره ۱۵ گرم
شکر ۳ ق غ
وانیل نصف ق چ
نشاسته ذرت ۲ ق چ
توت فرنگی کره و شکر نشاسته رو داخل تابه بریزید و دو دقیقه با حرارت بالا هم بزنید وانیل رو اضافه کنید دو دقیقه هم بزنید و خاموش کنید، تا سرد بشه.
🌸 خمیر کره ای رو فقط با نوک انگشت ماساژ بدین تا کره به خورد آرد بره، مواظب باشین گرمای دستتون کره رو آب نکنه
🌸مواد میوه ای گلت کاملا سرد باشه بعد روی خمیر بریزید وگرنه کره خمیر و آب میکنه.
🌸گلت با سیب یا گلابی یا خرمالو، انجیر، زرد آلو یا مارمالاد و...هم عالی میشه فقط به شرطی که شیرینی میوه ای ومارمالادی دوست داشته باشین
🌸خمیر و نازک باز کنید.فر از قبل گرم شده باشه و سینی رو طبقه وسط قرار بدین
🌸میتونید شکر خمیر رو کم کنید و با مواد غذایی پر کنیدو بعنوان غذا یا پیش غذا یه گلت غذایی داشته باشید.
🌸این دسرمعمولابابستنی سرو میشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_بدون_فر
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🍪🥧🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#رولت_بدون_فر 😋😋
دوستان طرز تهیه رولت بدون فر رو براتون میزارم لطفا کامل بخونید چون من طرز تهیه رو مو ب مو میزارم ک جای هیییییچ سوالی باقی نمونه😊
مواد لازم برای چهارده عدد رولت: تخم مرغ سه عدد_ شکر سه ق غ سر پر_ ارد سفید سه ق ع سر پر که تقریبا نصف پیمانه شد_ بکینگ پورد نصف ق چ_ وانیل نوک ق چ_ گلاب یک ق غ_ روغن مایع یک ق غ
ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه بزن_ بعد شکر رو اضافه کن و چهار دقیقه با دور تند بزن_ بعد گلاب رو اضافه کن و ده ثانیه بزن و بعد هم روغن و پنج ثانیه بزن . و در اخر ارد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو طی دو مرحله هر مرحله شش ثانیه با دور کند هم بزن و تماممممم . شعله پخش کن رو از ربع ساعت زودتر بزار روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم . تابه رو در بیارید و کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کن با برس کف کاغذ رو یکممممم ارده یا کره اب شده بزن البته این کارا رو باید از قبل انجام بدین و اماده باشه. مواد رو بریز کف تابه مواد رو با پشت قاشق اروم صاف و یکدست کن واشر قرمز دور تابه هم در بیار . درب تابه رو ببند بزار رو حرارت و بعد از بیست دقیقه چک کن اگه روی کیک سفت شده و خمیری نیست تابه رو برگردون و یه هفت دقیقه ای اجازه بده که اونطرفش هم یکممممم فقط یکم طلایی شه . اگه زیاد طلایی شه رولت خسک میشه و موقع رول میشکنه. خمیر رولت باید نرم و سبک باشه پس نزارید خشک شه. بعد رولت رو بزار روی ی پنجره فلزی و کاغذش رو جدا کن و ده دقیقه اجازه بده از گرما بیوفته. دوباره رولت رو بزار روی همون کاغذ که جدا کردی و ی لایه نازک پودر قند روی کیک بپاش خیلی کممممم. و به همراه کاغذ رول کن. یعنی کاغذ هم بینش رول بشه. بعد بزارش توی یه پلاستیک و بزار گوشه یخچال تا شکل بگیره . این کار برا اینه که خمیر حالت لوله ای به خودش بگیره. بعد از نیم ساعت رول رو باز کن و خامه کشی کن و بعد دوباره رولش کن البته بدون کاغذ. 😊 رول کنید و دوباره بزارید توی یه پلاستیک تا شکل خودش رو حفظ کنه و باز نشه . دو ساعتی بزارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش دهید و میل کنید. میتونید روی نون هم با خامه یا شکلات تزیین کنید. یا اینکه بین رولت از تیکه های کوچک موز یا گردو استفاده کنید. سایز تابه رژیمی من بیست و پنج در سی و هفت هست . توی تابه معمولی هم میتونید درست کنید . حتما روی کاغذ رو چرب کنید وگرنه رولت بهش میچسبه. حتما حتما کاغذ روغنی لازمه بدون کاغذ نمیشه. خامه حتما باید فرم گرفته باشه (خامه قنادی) من اماده میخرم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_ماکارونی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥟🌮
ماکارونی فرمی دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ. آبپز شده نصف یک عدد
قارچ 200 گرم
پیاز دوعدد
پنیر پیتزا دو مشت
ذرت نصف یک قوطی کنسرو(من فریز شده داشتم دو مشت استفاده کردم)
فلفل دلمه ای کمی
سوسیس یک عدد
تخم مرغ سه عدد
رب و نمک و فلفل و آویشن .
.
پیازها رو سرخ میکنیم و قارچها رو بهش اضافه میکنیم بعد از اینکه آبشون رو کشیدن سوسیس رو هم که نگینی خرد کردیم اضافه میکنیم که کمی سرخ بشن. سینه مرغ ریش شده و فلفل دلمه و ذرت رو هم اضافه میکنیم. در آخر به موادمون رب و نمک و فلفل و آویشن اضافه میکنیم. بعد از خاموش کردن شعله دو مشت پنیر پیتزا به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. موادمون رو میذاریم کنار تا خنک بشه. ماکارونی رو طبق دستور بسته آبکش میکنین وقتی آبشون رفت با موادمون خوب مخلوط میکنیم سه عدد تخم مرغ رو تو یه ظرف دیگه خوب هم میزنیم و به ماکارونی اضافه میکنیم. تو یه تابه بزرگ روغن میریزیم تا خوووب داغ بشه. روغن باید خوب داغ بشه که هم کوکو به تابه نچسبه و هم اطراف کوکوتون ترد بشه. مایه کوکو رو تو تابه میریزیم و روشو صاف میکنیم بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد طرف دیگه اش رو هم سرخ میکنیم و سرو میکنیم.
پ.ن: من چون دوست داشتم کوکوم نازک باشه توی دو تا تابه درست کردم. به نظر من نازکش خوشمزه تره. و یا اگه تعدادتون کمه با نصف مواد درست کنید که بشه یه تابه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#باقلا_قاتق
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🥗🍲
مواد لازم📝
لوبیای مخصوص باقلاقاتق ۲۵۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
سیر یک بوته
تخم مرغ ۴–۳ عدد
شوید خشک ۲/۱ فنجان یا شوید تازه: ۱۰۰ گرم
زرد چوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
✍طرز تهیه:
لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس میکنیم. سپس پوست آن را میگیریم. سیر را پوست گرفته و خرد میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم. باقلای پوست گرفته را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم. زرد چوبه و شوید را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. به باقلا آنقدر آب اضافه میکنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و میگذاریم بپزد، ولی له نشود. نمک و فلفل آن را میزان کرده و ۳ عدد تخم مرغ را هم میزنیم و به خورشت اضافه میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا تخم مرغها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف میکشیم. یکی از تخم مرغها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار میدهیم.
نکته:
۱_اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم، هنگام پختن له نمیشود. ۲- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#رولت_کوکو_سبزی
با قالب ریلیف مت برای 10 نفر
مواد لازم
سبزی کوکو 400 گرم ریز
تخم مرغ 9 عدد
آرد 100 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 100 میلی لیتر
طرز تهیه : رولت کوکو سبزی با قالب ریلیف مت
مواد لازم برای داخل حفره های ریلیف مت :
آرد 2 قاشق سوپ خوری * کره 3 قاشق سوپ خوری * تخم مرغ 2 عدد * آب جوش 3 قاشق سوپ خوری*
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با آب جوش به هم می زنیم. سفیده ها را نیز جداگانه آنقدر می زنیم تا پف کند. کره را به همراه آرد با زرده مخلوط کرده و سپس سفیده را با مواد مخلوط می کنیم. می توانیم این مواد را با رنگ های مجاز به دلخواه رنگی هم بکنید. سپس با پالت مخصوص حفره های ریلیف مت را پر می کنیم.
تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی به هم می زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت که حفره هایش را پر کرده ایم پخش می کنیم. رولت را به مدت 15 دقیقه روی پنجره ی بالایی فر که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم.
برای داخل رولت هم میتونین 400 گرم پنیر خامه ای و 400 گرم تن ماهی را مخلوط کرده بین رولت می مالیم و لوله می کنیم.
واسه مواد میانی هم دستتون بازه میتونین :
1- ماست چکیده ومغز گردو
2- پنیرخامه ای ومغز گردو
3-ماست چکیده وسینه مرغ ریش ریش +مغزگردو وزرشک
4-ماست چکیده وکمی مایونز + سوسیس درسته یا کالباس ورقه ای
5-ماست چکیده وفلفل دلمه رنگی وسوسیس درسته
ویا هرچیزی که مایل بودین بزنین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بورک_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫔🥗🍗
سینه مرغ دو عدد
پیاز ۵ عدد متوسط
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا یکپیمانه
نمک فلفل آویشن زردچوبه به میزان لازم
خمیر یوفکا یک بسته
مرغهای آبپز شده رو ریش ریش میکنیم
پیازهارو خلالی میکنیم سرخ میکنیم (پیاز تو طمش خیلی تاثیر داره هرچی پیاز بیشتر طعم بهتر😋) قارچ و اضافه میکنیم تفت ک خورد فلفل دلمه ای و در اخر مرغهارو اضافه میکنیم ادویه میزنیم و تفت میدیم
موادو کنار میزاریم خنک که شد خامه و پنیر پیتزا اضافه میکنیم
خمیر یوفکارو باز کرده و روش (یک عدد تخممرغ+یک ق غ روغن+ ۴ ق غ شیر که مخلوط کردیم) با فرچه میمالیممواد میریزیم میپیچیم و سرخ میکنیم
میتونید داخل فر هم یک ربع با دمای ۱۷۰ بپزید و در اخر گریلش کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شیری_سه_رنگ
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍫☕️
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر ( لیوان 200 میلی ، یا چهار پنجم لیوان دسته دار)
4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم(نشاسته ذرت هم میشه)
1 عدد زرده تخم مرغ (اگر دوست ندارید میتوانید حذف کنید)
80 گرم شکلات شیری
60 گرم شکلات تلخ
1 پاکت خامه صبحانه
برای لایه وسط:
بیسکوییت کودک (یا هر نوع بیسکوییت دیگر مثل پتی بور )
طرز تهیه:
شیر ، نشاسته ، شکر و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید. وقتی شروع به حباب زدن کرد اجاق را خاموش کنید. حدود 10 دقیقه گاهی هم بزنید تا از داغی بیفتد. خامه صبحانه را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید و بدون معطلی داخل ظرف های مورد نظر بریزید از نصف ظرف کمی کمتر پر کنید. حدود 2 قاشق بیسکوییت پودر شده را داخل هر ظرف بریزید. سپس روی بیسکوییت ها دو عدد موز حلقه ای خرد شده بذارید. کرم باقیمانده را گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. شکلات ها را به کرم باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود. کرم شکلاتی را داخل ظرف ها بریزید و با لیسک روی کرم را صاف کنید. روی دسر را با هر چیزی که دوست دارید میتوانید تزیین کنید. با این مقدار مواد 5 عدد از ظرفهایی که در فیلم میبینید و یک ظرف کوچک دسر آماده میشود اگر داخل ظرف های کوچکتر بریزید تعداد دسرها بیشتر میشود نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌺 ســـلام
🌸صبح زیباتون بخیر
🌺امیدوارم
🌸روزی تون افزون
🌺 وجودتون شادی آفرین
🌸دستاتون روزی رسون
🌺آرزوهاتون دست یافتنی
🌸و تنتون سالم وسلامت باشه
🌺صبح تون پر از بهترینها
┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_فرانسوی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🧁🍮🍨
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_فرانسوی_فغزیه
دسر فرانسوی بی نظیر که با توت فرنگی هستش و بمب کالری
یکم کارش زیاده اما می ارزه چون بسیار خوشمزه اس
از سه قسمت تشکیل شده یک کیک اسفنجی و نازک بعد کرم موسلین و توت فرنگی و یه رویه ی خوشمزه
مواد لازم کیک
تخم مرغ 4 عدد
پودر شکر 125 گرم
وانیل کمی
کره 50 گرم
آرد 125 گرم
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
همه ی مواد رو توی محیط آشپزخونه میذاریم
فر رو روی 180 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم، قالب رو آمادده میکنیم میتونین از دو تا قالب گرد یا سینی فر استفاده کنین
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تقریبا پنچ دقیقه تا حسابی کشدار و سبک بشه
بعد کره ی نرم شده رو اضافه میکنیم و باز خوب میزنیم
آرد رو تو مایه ی کیک فولد میکنیم وقتی مواد یکدست شد توی قالب میریزیم
من نصف این مواد رو تو دو تا قالب گرد ریختم و ده دقیقه توی فر بود و آماده شد با تستر چک کنین
از فر بیارین بیرون تا خنک بشه
مواد لازم کرم موسلین
شیر 600 میلی لیتر
تخم مرغ 5 عدد
وانیل کمی
پودر شکر 180 گرم
نشاسته ذرت 100 گرم
کره 150 گرم
شیر رو با نصفی از پودر شکر میذاریم تا بجوشه
تخم مرغها رو با وانیل و باقی شکر میزنیم به مدت 5 دقیقه تا حسابی کشدار بشه بعد نشاسته رو اضافه میکنیم و میزنیم تا حل بشه
شیر که جوشید در حین هم زدن به تخم مرغها اضافه میکنیم
مایه ی کرم رو به قابلمه برمیگردونیم و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه
وقتی غلیظ شد به یه کاسه ی بزرگ منتقل میکنیم و میزنیم تا فرم بگیره و سرد بشه، نصفی از کره رو میریزیم و خوب میزنیم
روی سطحش رو نایلون میکشیم و میذاریم خوب سرد بشه
بعد از سرد شدن نصف دیگه ی کره رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا پفکی و فرم دار بشه
مواد لازم دسر خوشمزه ی فغذیه
کیک بالا
کرم موسلین بالا
توت فرنگی نیم کیلو
مارمالاد 3 قاشق
آب جوش 4 قاشق
سس توت فرنگی یا خمیر مارزیپان برای روی دسر
کیک رو کف قالب میذاریم، مارمالاد رو با آب جوش رقیق میکنیم و نصفیش رو روی کیک میدیم و مرطوبش میکنیم
تعدادی از توت فرنگی ها رو نصف میکنیم و دور تا دور به دیواره میزنیم
تا نصف ارتفاع توت فرنگیا کرم میریزیم و روش یه لایه توت فرنگی خورد شده میریزیم
یک سوم دیگه ی کرم رو روی توت فرنگیا میریزیم
لایه ی بعدی کیک رو میذاریم و با بقیه مارمالاد رقیق شده مرطوبش میکنیم
مابقی کرم رو روی کیک میریزیم و کامل صافش میکنیم
میذاریم برای 5 ساعت توی یخچال تا خوب ببنده
برای سرو دور دسر رو جدا میکنیم و کمربندشو باز میکنیم روی دسر از سس توت فرنگی یا مارزیپان یا شکلات آب شده و توت فرنگی استفاده میکنیم
توی قالب کمربندی یا ظروف شیشه ای مرتفع درستش کنین
هر بیشتر تو یخچال باشه بهتره میبنده و تمیزتر
اين دستور اصلى هست شما ميتونيد از كيك شكلاتى يا قهوه و نسكافه براى درست كردن فغزيه شكلاتى استفاده كنيد
براى كرم يا موس شكلات ميتونيد توى دستور پودر كاكائو يا نسكافه يا شكلات دلخواه كه بن مارى شده استفاده كنيد فقط به مقدار شكر توجه كنيد كه كم شيرين نشه
توى دسر شكلاتى يا قهوه نسكافه ميتونيد از فندوق يا گردو و موز و اناناس بهره بگيريد كه خيلى هم خوشمزه ميشه و براى روى كار هم از گاناش سفت و هم از نوتلا ميتونيد استفاده کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شامی_رودباری
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🍚
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
جعفری و ریحان خرد شده کمی
گلپر نمک و فلفل مقداری
روغن زیتون مقداری
گوجه فرنگی نیم کیلو
رب گوجه یک قاشق
سبزی پلنگ موشت (بوانجیل) خشک شده یک قاشق غ
طرز تهیه:
گوشت چرخ شده با پیاز رنده شده و اب گرفته نمک وفلفل سیاه و گلپر و سبزیها خوب چنگ زده بعد به اندازه کف دست و نازک پهن می کنیم سپس در روغن زیتون با حرارت خیلی کم سرخ میکنیم .
گوجها را پوست کنده و رنده میکنیم یک پیاز کوچک را با روغن زیتون تفت داده تا طلایی شود یک قاشق رب گوجه را اضافه کرده بعد از این که رنگ باز کرد به ان نمک فلفل زردچوبه اضافه کرده در اخر پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده می گذاریم تا جا بیوفتد در اخر هنگام سرو کف ظرف سس ریخته شامی را روی سس قرار داده کمی گلپر روی ان می ریزیم و میل میکنیم
نوش جان
پ.ن تمام مراحل سرخ شدن این غذا حتما باید با روغن زیتون بودار بوده تا طعم و مزه اصیل ان حفظ شود
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پف_پفی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍭🍵🍭
#پف_پفی_چوبی (مارشمالو)
ژله .......۲بسته (دو رنگ)
آب.....یک سوم پیمانه برای هر بسته ژله
شکر......یک چهارم پیمانه برای هر بسته ژله
پودر نارگیل
طرز تهیه :
یک بسته ژله رو با یک سوم پیمانه آب و یک چهارم پیمانه شکر رو شعله کم قرار میدید و با قاشق هم میزنید تا شکر و ژله خوب حل بشن.حواستون باشه قل نخوره.بعد که حل شدن از رو گاز برمیدارید یک ربع با همزن برقی اول دور کند بعد هم دور تند میزنید تا بافتش شبیه خامه بشه داخل قالب پودر نارگیل ریخته مواد خامه ای شکل را توش میریزیم و صاف میکنیم سیخ چوبی و از وسط دو قسمت کرده داخلش میذاریم و میزارید یخچال تا ببنده حدود ۱۰ دقیقه.
بعد از یخچال خارج کرده چاقو را خیس کنید(برای راحتی کار)دور ژله رو از قالب جدا کرده و به آرومی جدا کنید و داخل پودر نارگیل میغلتونید.
من دور ژله رو داخل ترافل زدم.
نکته : با هرطعم ژله ای که دوست دارید میتونیددرست کنید ولی مواد طبق دستورباشه و حرارت زیاد ندهید فقط شکر اب بشه بنظر من شکر زیاد بود یک ششم پیمانه شکر بنظرم کافیه من از دو طعم ژله بلوبری و آناناس و رنگ خوراکی بنفش و مشکی استفاده کردم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_مخلوط
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍲🫕🥘
سه عدد بادمجون رو نگینی خورد میکنیم و یک ساعت توی آب نمک میذاریم که تلخیش گرفته بشه بعد آبکش میکنیم
هویج نگینی شده، و بادمجون نگینی شده رو جداگونه سرخ میکنیم وکنار میذاریم
یه پیاز متوسط رو نگینی میکنیم و تفت میدیم، وقتی نرم شد گوشت چرخ شده رو اضاف میکنیم و سرخ میکنیم،
سپس دو قاشق رب گوجه، نمک فلفل زردچوبه کمی دارچین رواضاف میکنیم و هم میزنیم ، وقتی رنگ رب باز شد، به اندازه نصف استکان زعفرون دم کرده اضاف میکنیم و پنج دقیقه زمان میدیم که آب اون کشیده بشه
سپس هویج و بادمجون سرخ شده به همراه جعفری خورد شده رو اضاف میکنیم و بلافاصله شعله رو خاموش میکنیم ، جعفری نباید حرارت ببینه .
برنج وعدس رو دم میندازیم و از مواد بالا برای تزیین استفاده میکنیم
من کمی زرشک هم برای تزیین استفاده کردم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ترشی_بادمجان
#ترشی
#طعم_رنگین_کمان 🍆🥙🍵
دو کیلو بادمجون بنفش که همگی متوسط بودن رو شستم و تاجشونو کمی کوتاه کردم. گذاشتم حدودا یکروز روی پارچه اشپزخونه خشک بشه. توی شکمشون یه شکاف عمودی کم عمق دادم و توی سرکه انگور درحال جوش بمدت ده دقیقه جوش دادم.قبلش توی سرکه کمی زردچوبه ریخته بودم. از سرکه خارجشون کردم. گذاشتم سرکه خنک بشه. مواد میانی رو از قبل درست کرده بودم .با هردو دستم اروم داخل شکم بادمجون رو فشار دادم تا گود بشه و هر بادمجون رو با دو قاشق غذاخوری از مواد پر کردم و لبه های بادمجون رو روی هم قرار دادم . توی شیشه مرتب چیدمشون چندحبه سیر خرد شده و نصف یه فلفل تند خشک شده رو لابلای بادمجونا قرار دادم. توی سرکه، نمک و ادویه ترشی حل کردم و اروم روی بادمجونا ریختم.تا کاملا سطح بادمجون از سرکه پر بشه. اون رو در جای خنک مث سایه ی باغچه (در فصل سرما )گذاشتم تا یک هفته و بعد هم مصرف کردم. اگه این ترشی رو در فصل گرم درست میکنید باید حتما از ابتدا در یخچال نگهداری کنید.
مواد میانی:
هویج، ریحان، سیر، ترخون، کمی شوید، اگه داشتید یه کم مرزه، نمک، فلفل، سیاهدانه، تخم گشنیز همه رو باهم در غذاساز خرد کردم و وسط بادمجونا گذاشتم. میتونید تمام این ها رو با چاقو ریز خرد کنید و مخلوط کنید.
📍نکته: عطرو طعم خوب این ترشی به ریحون و ترخون و سیر اونه پس حذفشون نکنید.
نوش جانتون
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6