7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر پیتزا
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#خمیر_پیتزا
این میزان خمیر برای تقریبا 3 عدد پیتزای متوسط میشه،
خمیر مایه 3ق چ اندازه گیری(بیشتر از نان فانتزی فروشیها بصورت فله ای میخرم بسته بندی هم مارک فریمان استفاده کردم خوب بوده)
شکر 3 ق چ اندازه گیری
اب ولرم 1/4لیوان
شیر ولرم 1لیوان(باشیر خمیر خوشمزه تری خواهید داشت ،ولی میشه از آب یا ماست شیرین رقیق استفاده کرد)
روغن مایع 6ق غ پر
نمک 1ق م
تخم مرغ 1عدد
آرد سفید 3 تا 4 لیوان حدود 500گرم(کم کم ریخته میشه تا خمیر لطیفی شکل بگیره شاید کمتر مصرف بشه )
برای تهیه خمیر پیتزا بهتره ارد از نان فانتزی فروشیها تهیه کنید البته ارد مخصوص کیک پزی هم میشه ولی ارد نون فانتزی بهتره،
خمیرمایه+یک ق چ از شکر +اب ولرم رامخلوط کرده ، درب ان را گذاشته وجای تاریک مثلا داخل کابینت حدود ده دقیقه ای قرار دهید تا خمیرمایه پف کرده وبه اصطلاح عمل اید،
درون ظرفی دیگر یک عدد تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا ازلختی دراید روغن مایع،شیر ولرم،نمک،مابقی شکر ومایه خمیر عمل امده را اضافه کنید کمی هم بزنید،
ارد الک شده را کم کم افزوده تا جایی ممکن باقاشق ودرنهایت با دست مخلوط کنید،خمیر چسبنده را روی میز کار اردپاشی شده انتقال دهید وحدود ده دقیقه ای ورز دهید کم کم اردبپاشید وخمیر را ورز دهید تا کاااملا لطیف ویکدست شود،
بیش از اندازه ارد به خورد خمیر ندین که خمیر سفت بشه ودرنهایت نون خشک،خمیر کمی چسبندگی هم داشت مشکلی نداره با دست چرب شده یا اردی خمیر را ورز بدین چسبندگی خمیر رفع میشه،
خمیر راداخل ظرف چرب شده با پوشش ودرجای گرم حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود،پس ازورامدن پف ان راگرفته به ضخامت حدود نیم سانت پهن کنید،و کف ظرف کمی چرب شده قرار دهید،مواد پیتزا راطبق کلیپ وبا مواد دلخواه بچینید وخمیررا
در فر ازقبل گرم 180درجه حدود بیست تاسی دقیقه پخت دهید، دست آخر کمی روی پنیر رابرای خوشرنگ شدن گریل کنید،
یک کاسه آب داغ هم درون فر بگذارید،
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای آسون و خوشمزه
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
غذای آسون و خوشمزه🥰🥰 .
مواد لازم
1 عدد —— پیاز نگینی خورد شده
2-3 عدد ——- بادمجان کبابی
1 حبه ——- سیر
2-3 عدد ——- فلفل سبز تند🌶
200 گرم —— قارچ
1 قاشق چایخوری —— پول بیبر
نمک و فلفل سیاه
مواد لازم سس
1 قاشق غذاخوری پر ——- کره
1 قاشق غذاخوری ——- آرد
یک و نیم لیوان —— شیر ( بستگی داره به قوام سستون)
نمک
2قاشق غذاخوری—— پنیر کاشار ( پنیر پیتزا)
طرز تهیه
بادمجان هارا کباب کنید و بعد مغز بادمجان را جدا کرده و خورد و له کنید.( بدون بادمجان هم خوشمزه میشه)
داخل طرفی روغن بریزید و پیاز را یرخ کنید . فلفل و سیر را اضافه کنید و خوب تفت دهید . قارچ هایی که خورد کردین و بهش اضافه کنید و بذارین بپزه. و از روی حرارت بردارین.
داخل یه ظرف دیگه کره را روی حرارت آب کنید. آرد را اضافه کنید تفت دهید تا بوی خامی از بین برود. بادمجان های خورد شده را داخل آن بریزید و کم کم شیر اضافه کنید و هم بزنید. تا اندازه ای که قوام بیاد. نمک فلفل و پنیر کاشار را اضافه کنید و در اخر مواد اولیه رو داخل آن بریزید .
بعد از این که مواد یک دست شدن، از روی حرارت بردارین و داخل ظرف فر بریزید سطح آن را صاف کنید و پنیر پیتزا را روی مواد پخش کنید.
فر را از قبل گرم کنید و تا زمانی که پنیر آب شود و طلایی رنگ شود داخل فر با دمای 200 درجه بپزید.
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک توت فرنگی
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پاپکورنی
یک طرف سینه ی مرغ +نصف طرف بعدیش مکعبی خرد شده رو به همراه
نمک
فلفل
آویشن
سس خردل(عالی میشه)
سس باربیکیو
#پارت_اول
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#شیرینی_پفکی_گردویی
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودرقندالک شده ۱ لیوان
آردسفید ۱ قاشق غذاخوری
گردوی خردشده نصف لیوان
پودرهل نوک قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسه است
زرده ها وپودرقند و هل و وانیل رو باهمزن برقی میزنیم تا کرمرنگ و کشداربشه بعدآرد رو اضافه میکنیم یه دور دیگه باهمزن میزنیم و درآخر گردو رو اضافه میکنیم و بالیسک مخلوط میکنیم کف سینی کاغذروغنی پهن میکنیم و از مواد داخل قیف ریخته و با فاصله روی سینی پایپ میکنیم من از قیف استفاده نکردم با قاشق مرباخوری از مواد شیرینی بافاصله روی سینی دونه دونه گذاشتم و بعد در فر از قبل گرم شده روی درجه ۱۶۰ به مدت ۸ دقیقه قرار میدهیم
✔درجه حرارت فر در این شیرینی نسبت به شیرینی های دیگه باید کم باشه چون این شیرینی زود میسوزه
✔پودرهل زیاد نزنید که رنگشو تیره میکنه
✔بعدازپخت دست به شیرینی ها نزنید تا خنک بشن
✔بجای پودرقند از شکر اسیاب شده یا دانه ریز میتونید استفاده کنید
✔سفیده های تخم مرغ رو هم دریخچال یا فریزر بذارید برای مصارف دیگتون
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نسکافه_ای_رزت
#پارت_دوم
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو