6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته پلو با مرغ😋
مواد لازم رشته پلو🔻
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره به دلخواه به مقدار لازم
مواد مرغ رشته پلو🔻
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و : به مقدار لازم
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته پلو با مرغ
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا😋
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
باقلوا😋 کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
مواد لازم🔻
خمیر باقلوای آماده (از لوازم قنادی تهیه کنید)
کره 150 گرم
گردو یا مغزیجات دلخواه 150 گرم
پودر قند یا پودر شکر 50 گرم
پودر هل 1 ق چ
پودر دارچین 1/2 ق چ
آب 3/4 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
شکر 1 لیوان
زعفران 2 ق غ
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیمو 1 ق چ
طرز تهیه🔻
اول شهد رو آماده میکنیم
آب و شکر رو داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم بزارید تا شکر کاملاً حل بشه بعد گلاب، زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید و بعد از 4-3 دقیقه حرارت رو خاموش کنید و شهد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید، بزارید کنار تا خنک بشه
بعد مواد میانی رو آماده کنید
گردو یا مغزیجات دلخواه رو درشت آسیاب کنید و بهش پودرقند، هل و دارچین اضافه کنید
◀️میزان هل و دارچین سلیقه ایه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید
برای درست کردن باقلوا از خمیر آماده ی باقلوا استفاده کنید. از اونجاییکه خیلی بزرگه خمیر رو از وسط به 2 قسمت مساوی برش بدید تا کار کردن باهاش راحتتر باشه
یک لایه از خمیر بردارید و روی باقیمونده ی خمیر دستمال نم دار بزارید تا خشک نشه
اون لایه ای که برداشتید رو با کره ذوب شده چرب کنید یک لایه دیگه بزارید روش و دوباره چرب کنید همینطور تا لایه پنجم ادامه بدید.
◀️میتونید تعداد لایه ها رو کمتر بزارید مثلاً سه یا چهار لایه
از مواد میانی روی خمیر بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید فقط یک سانتیمتر از لبه های خمیر رو خالی بزارید
یک میله نازک لبه ی خمیر بزارید و اون رو رول کنید، بعد خمیر رو از دو طرف به سمت مرکز هدایت کنید تا حالت چروک پیدا کنه
خمیر رو داخل ظرفی که با کره چرب کردید قرار بدید
وقتی ظرفتون پر شد باقیمانده کره رو روی خمیرهای آماده شده بریزید و با برس همه جاشو به کره آغشته کنید
در فر گرم شده با دمای 180 درجه نیم ساعت تا 40 دقیقه قرار بدید در آخر اگه لازم شد گریل رو روشن کنید فقط حواستون باشه چون خیلی زود میسوزه
بعد از پخت بلافاصله شهد همدمای محیط رو روی باقلوا بریزید و اون رو به سایز دلخواه برش بدید.
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
20.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب رفت صبوح آمدغم رفت فتوح آمد
خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا
#مولانا
ســلام دوستان عزیز صبـحـتـون بخیر
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
پاستا پنیری @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
#پاستا_پنیری
🔷مواد لازم:
نصف بسته ماکارونی فرم دار
300 گرم گوشت گاو
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
2 حبه سیر
1 هویج
2 عدد فلفل سبز
2 گوجه فرنگی خرد شده
فلفل سیاه،نمک
آب گرم
1 کاسه چدار رنده شده
🔷آماده سازی :
گوشت چرخ شده را درون تابه بریزید ، آن را تفت دهید تا آب آن تخلیه شود و جذب شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا سرخ شود. سیر ، هویج ، فلفل و گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. ماکارونی را اضافه کرده و مخلوط کنید ، به اندازه کافی آب داغ اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند و بگذارید تا با حرارت متوسط بپزد. روی ماکارونی آبدار چدار رنده شده بپاشید و به دلخواه گوجه گیلاسی بزارید ، در ظرف را بپوشانید و پنیر چدار را روی اجاق گاز نگه دارید تا ذوب شود و با برش دادن آن را سرو کنید. نوش جان
📍میتونید ماکارانی اول خیلی کم جداگانه بجوشانید یا همراه مواد بپزید(در پخت اولیه نزارید زیاد بجوشه)
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسفناج پلو
کوکو اسفناج
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
اسفناج پلو کوکو اسفناج @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
این شما و این هم کوکو اسفناج و اسفناج پلو 🤗😍
.
مواد لازم برای پلو اسفناج:
برنج 3 پیمانه
اسفناج یک دسته
زردچوبه یک ق م
زعفران دم کرده
نمک به مقدار لازم
روغن دو ق غ
.
مواد لازم کوکو اسفناج:
اسفناج یک دسته
تخم مرغ 4 عدد
پیاز چه 4 عدد
جعفری یک دسته کوچک
تره یک دسته کوچک
گشنیز یک دسته کوچیکتر از دسته کوچیکای قبلی😅
والک یک دسته کوچک
زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه، نمک مقدارلازم
پودر نان یا آرد نان باگت یک پیاله
.
بریم سراغ تکنیک ها البته بیشتر موارد تو ویدیو مشخص هست
.
برای پلو اسفناج اسفناج ها رو ریز کنید نه خیلی زیاد برنج رو به همراه نمک برای نیم ساعت خیس کنید بعد روی گاز بزارید روغن زردچوبه و زعفران رو اضافه کنید درنهایت اسفناج ها رو بریزید تا دم بکشه
.
برای کوکو مقدار اسفناج باید بیشتر باشه و باقی سبزی ها جهت عطر بیشتر و طعم دهی استفاده میشه که ما والک هم کمی میریزیم چون دوست داریم و سلیقه ای هست، تخم مرغ ها و ادویه ها رو هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. ممکنه کمی مواد آب بندازه ولی نگران نباشید مجدد هم بزنید همه چیز به حالت اول بر میگرده و سعی کنید خیلی هم هم نزنید🙋🏻♂️
.
زمانیکه روغن در تابه داغ شد مواد رو داخل تابه بریزید و یا مثل ما با یک قاشق بزرگ به شکلی که دیدی داخل روغن قرار بدین
💥نکته اینجاست که بعد از اون درب تابه رو بزارید تا کوکو خوب مغز پخت بشه
.
کوکو اسفناج و اسفناج پلو آماده است امیدوارم که دوست داشته باشید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو