6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_جالب_پخت_تخم_مرغ با سبزیجات و سوسیس☝️☝️😋
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيک_دو_دقیقه ای مایکروفری🧁🧁
آرد ۳ قاشق سوپخوری
شکر ۳ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
شیر ۵ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
دسر پان اسپانيا
1/2 پیمانه گردوي خرد شده
1/2 پیمانه آرد
2 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1/2 قاشق چایخوری وانيل
50 گرم کره
2 بسته بيسكويیت
2 قاشق غذاخوری پودر کاکایو
2 قاشق غذاخوری نسکافه یا قهوه فوری
100 گرم خامه
1 لیتر شیر
طرز تهیه
ابتدا شكر و تخم مرغ رو با دور كند همرن بمدت 5 دقيقه هم ميزنيم
داخل ظرفي شير رو ريخته آرد رو الك كرده و نشاسته ذرت را اضافه ميكنيم هم ميزنيم بعد مايع تخم مرغ و شكر را ك هم زديم هم اضافه كرده همزده ميتونيد
مواد را نصف كرده ب يكيش پودر نسكافه يا كاكاوو برنيد و يك قسمت هم وانيلي باشه حالا موادو رو روي حرارت ميگزاريم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر وانيل و كره را اضافه كرده هم ميزنيم مواد رو از رو حرارت برداشته بعد خامه رو اضافه ميكنيم
ابتدا توي ظرف مورد نظر يا ليوان يك قسمت مواد رو ريخته بعد بيسكوييت روو خرد كرده روش ريخته همراه گردو بعد لايه بعدي رو ريخته و طبق سليقه خودتون تزيين كنيد داخل يخچال بمدت 2 ساعت قرار ميدهيمم
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
#دسر_لیوانی☝️☝️ 🍷🍸🍹 👩🍳 @ashpazibanoo ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩🍳#آشپزی_کدبانو
مواد لازم
برای 4 نفر
دسر لیوانی
1 کیلوگرم شیر
1 پیمانه آرد
1 پیمانه یا کمتر شکر
وانیل به مقدار لازم
50 گرم کره
خامه فرم گرفته به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه
بجز وانیل و کره همه موادو داخل قابلمه بریزین و بپزین تا غلیظ شه، بعد از روی شعله بردارین و وانیل و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین دسر لیوانی
لیوان هارو خیس کنین توشون رو ولی آب نمونه توشون و مخلوط رو توشون بریزین و بعد ازینکه ولرم شدن، 1 شب و یا حداقل 4-5 ساعت بزارین یخچال. دسر لیوانی
با چاقو اطراف لیوان رو ببرین(پیشنهاد میکنم ویدئویی که در پست بعدی میزارم رو ببینین) و روی میز برگردونین دسر هارو و به چند لایه تقسیم کنین و بینشون خامه فرم گرفته بزنین
با ماسوره و یکی دیگه روش بزارین و بعد اطرافشونو داخل پودر نارگیل، پسته یا ... بغلطونین و تزیین کنید
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#آیس_تی
🔻آیس تی زنجفیل و لیمو
یک معجون حال خوب کنیه که دومی نداره😊.
.
استوریهای امروز نکات اساسی گاناشه از دستشون ندین.
.
دیروز گفتید دوست دارید در مورد نوشیدنیهای سرد هم پست بزارم.
اولین نوشیدنی تقدیم به شما.
.
اگر از اون دسته آفراد نیستید که تو هوای سرد و هوای داغ تابستون چای بنوشید ،یا اصلا مثل من اهلش نیستید ؛بشدت این مدلشو پیشنهاد میکنم.
.
این نوشیدنی انفجار عطر و طعمه به اضافه کافئین داخلش که برای یک روز گرم عالیه.
میتونید اماده کنید و بزارید یخچال خوب خنک بشه و بعد میل کنید.
چند سال پیش یه مدل دیگشو که ایس تی شلیل بود تو پیج آشپزیم گذاشته بودم میتونید با مراجعه به پیج اون و هم امتحان کنید واگر دوستش داشته باشید مدل توت فرنگی دارشم میتونم آموزش بدم.
.
میزان موادی که میگم برای دوتا لیوانه.
یک پیمانه آب و با یک تیکه ۳سانتی زنجفیل حلقه شده ۱۵ دقیقه بزارید بجوشه .
بعد از روی گاز بردارید درصورت تمایل و بسته به ذائقه خودتون شکر و یا کمی عسل اضافه کنید .بزارید تا به دمای محیط برسه.
حالا چای دمشده سرد شده رو به اندازه ۱/۲پ به این ترکیب اضافه کنید.یک لیمو و بردارید پوستشو رنده کنید داخل مواد بریزید و بعد اب خود لیمو رو هم اضافه کنید.
در صورت تمایل ۱ق هم عرق نعنا بریزید و با یخ و یا چند ساعت استراحت دادن تو یخچال سروش کنید.
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#کله_جوش
. دستور پخت:
آرد
پیاز
گردو
سیب زمینی
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
سیر
ماست یا کشک
نعناع خشک
پیاز رو نگینی خرد میکنیم، در روغن زیاد سرخ میکنیم.(روغن یکم زیاد بریزید چون آرد روغن زیاد میخواد). یکم که طلایی شد سیر رو هم باهاش کمی تفت میدیم، بوش که در امد، زردچوبه، فلفل سیاه،نمک، گردو( آسیاب یا خرد شده)، رو اضافه میکنیم تا تفت بخورن بعد آرد رو به اضافه میکنیم.( به ازای هر کاسه، یک قاشق غذا خوری). وقتی غلیظ شد، سیب زمینی آبپز شده رو بهش اضافه میکنیم( درسته و با پوست باشه بهتره). بعد ماست رو هم زده و اضافه میکنیم. وقتی به جوش امد، شعله رو خاموش میکنیم.( ماست برای دو نفر یک کاسه کافیه)
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز می خوایم یه سس پایه به اسم #گارلیک_باتر رو با هم درست کنیم و تو همین ویدیو باهاش یه #نان_سیر (گارلیک پیزا بِرِد) درست کنیم.
.
مواد لازم:
.
صد گرم کره هم دمای محیط.
نصف پیمانه جعفری تازه.
پنج حبه سیر پوست کنده.
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
نمک و فلفل به میزان لازم.
.
طرز تهیه #سس:
کل مواد رو با هم در #بلندر میریزیم و حسابی میکس می کنیم.
تمام😁.
برای نان سیر هم #خمیر رو در هایلایت استوری هستش که قبلا بهتون آموزش دادم.
خمیر رو پهن می کنیم.
کمی #سس_سیر و روی اون پنیر موتزارلا میریزیم..
.
مدت پخت 10 تا 12 دقیقه در دمای 180-200 درجه سانتیگراد و فر هم از قبل بیست دقیقه گرم شده.
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
#لازانیا 👩🍳 @ashpazibanoo ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩🍳#آشپزی_کدبانو
#لازانیا و #سس_مخصوص
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه 3 قاشق غذاخوری (یا گوجه فرنگی تازه خرد شده 4 عدد متوسط)
سس سالسا 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 300 گرم
پنیر پارمزان(به دلخواه)
سیر دو حبه
آویشن، ریحان خشک هر کدام نصف قاشق چایخوری
جعفری تازه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
روغن
لازانیای خشک یک بسته
برای تهیه لازانیا ابتدا پیاز رو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم. وقتی که طلایی شد گوشت رو اضافه میکنیم و فلفل سیاه و نمک رو اصافه میکنیم و کمی تفت میدیم. رنگ گوشت که عوض شد رب گوجه یا گوجه خرد شده و سس سالسا رو اضافه میکنیم و باز به تفت دادن ادامه میدیم. اگه رب گوجه استفاده کردید 3 قاشق غذاخوری آب هم بریزید و کمی تفت بدید. حالا آویشن و ریحان خشک و جعفری رو اضافه میکنیم و بعد از دو سه دقیقه زیر گاز رو خاموش میکنیم (مراقب باشید سس خیلی خشک نشه)لازانیای ها رو هم با مقداری نمک و روغن در آب در حال جوش میریزیم تا کمی نرم بشه. بعد از حدود 7-8 دقیقه خیلی آروم آبکش میکنیم که خرد نشن. بعد هم ابتدا لازانیا سپس پنیر و بعد سس رو روی لازانیا میریزیم و دوباره پنیر همین مراحل را چند لایه ادامه میدیم(برای بهتر شدن پنیر لازانیا میتونید به نسبت مساوی پارمسان و موزارلا رو با یک تخم مرغ و مقداری نمک مخلوط کنید بعد به شکل بالا عمل کنید) نکته: کف ظرف مورد نظرتون رو در برابر حرارت باید مقاوم باشه و کمی چرب کنید روی لازانیا هم میتونید کمی پنیر پارمزان بریزید.فر را از قبل گرم کنید در دمای 180 درجه سانتی گراد حدود نیم ساعت بزارید تا کاملا بپزه و روش طلایی بشه.در ماهیتابه هم با حرارت کم میتونید لازانیا رو تهیه کنید. فقط روش طلایی نمیشه.
.👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو