فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیبزمینی استانبولی تنوری
مواد لازم
سیبزمینی استانبولی
آویشن
نمک
فلفل سیاه
پاپریکا
روغن زیتون
شوید خرد شده
پیازچه خرد شده
آبلیموی تازه
سیبزمینی استانبولی را با آب تمیز بشویید و با پوست دو نصف کنید
در ظرفی همراه آویشن، نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا و روغن زیتون مخلوط کنید در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیبزمینی هارو بریزید قسمت پوست بسمت پایین باشه در فر ازقبل گرم شده 180 درجه تا زمانیکه طلایی بشه بپزید
بعد در ظرفی بریزید و شوید و پیازچه خرد شده و کمی آبلیمو ریخته در ظرف سرو بکشید.
#سیب_زمینی
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مرغ رنگی
مواد لازم
۲ تا سینه ی مرغ کامل
نون تست یک بسته
خیارشور یک پیمانه
پیازچه یک پیمانه
جعفری دو سوم پیمامه
سس مایونز یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
گردو نصف پیمانه
آرد سوخاری رنگی
(نمک،فلفل)
#کیک_مرغ_رنگی
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه نان صبحانه :
◗ ۵۵۰ گرم آرد
◗ ۱۰ گرم خمیرمایه فوری
◗ ۱۵ گرم شکر
◗ ۸ گرم نمک
◗ ۱/۵ گرم ریحان خشک
◗ ۷۰ گرم پنیر خامه ای
◗ ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
◗ ۲۷۵ میلی لیتر آب گرم
◗ پنیر خامه ای
◗ گوجه فرنگی
◗ پیازچه
◗ ریحان خشک شده
#نان
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندآشپزی
بهترین روش سرخ کردن بادمجون همینه خیلی طلایی سرخ میشه بدون اینکه جذب روغن داشته باشه
مواد لازم:
بادمجون+روغن +1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا آرد ذرت
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو متفاوت
با صدا ببینید🔈
2 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 لیوان آرد قنادی
یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شه
#کوکو_متفاوت
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا استانبولی 😍😋
این مقدار مواد برای یه سینی بزرگ کافیه
میتونید مقدار مواد رو کمتر کنید
چیا لازم داریم؟
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا
گردو خرد شده
۱۵۰ گرم کره
سه چهارم استکان روغن مایع
برای شربت:
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب
چند قطره لیمو ترش تازه
❌ وقتی کره و روغن رو مخلوط میکنید سریع از روی حرارت بردارید اصلا نباید کره بجوشه
❌داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید اول ۱۵ دقیقه فقط حرارت از پایین باشه بعدش ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین باشه تا روش حسابی طلایی بشه
❌اجازه بدین باقلوا از داغی بیفته بعد روش شربت خنک بریزید
❌هرچی بمونه خوشمزه تر میشه 😋😋
خیلیا دوس دارن به شربت زعفرون اضافه کنن یا به گردو هل و دارچین میزنن نمیگم بد میشه ولی زعفرون و هل و دارچین اینا همش طعم های قوی و غالب هستن و مزه باقلواتونو عوض میکنن ( تو ترکیه هیچ کدومو نمیزنن 😁)
#باقلوا
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه دلت یه ساندویچ با طعم لذیذ میخواد که وقتی حتی بهش فکر میکنی آب دهنتون و قورت بدی
دیگه میدونید ما تو چهارشنبه های ساندویچی فقط ساندویچای درجه یک باهم یاد میگیریم😍
.
ساندویج_ویژه
مواد لازم:
خمیرهزارلای شورینی کاپو
پیاز
قارج
فلفل دلمه سبز
پنیر(پیتزا یا گودا)
سوسیس شکاری کاپو
کالباس چیکن پاپریکا کاپو
سس گوجه(مقداری رب گوجه را در تابه باروغن تفت بدین رنگش که باز شد بهش آب اضافه کنید تا یه سس غلیظ داشته باشیم، فلفل سیاه و پودرسیر و آویشن هم بزنید)
ادویه(فلفل سیاه،آویشن،پاپریکا،پودرسیر و پیاز)
.
◀️سوسیس شکاری و کالباس چیکن پاپریکا کاپو دو تا محصول باکیفیت از برند کاپو که برای امتحان کردنش لحظه ای شک نکنید چون طعم غذاتونو چندبرابر خوشمزه تر میکنه😍😋
مدت زمان پخت در فر حرارت ۲۲۰ درجه و ۲۰ دقیقه کاملااا عالیه برای این ساندویج جذاب ۴ نفره
#ساندویج_ویژه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوبیده خونگی بدون گوشت و منقل
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه
جوش شیرین ½ ق چ
سینه ی مرغ ½ عدد
دل مرغ نیم کیلو
دنبه ۱۰۰ گرم
#کوبیده
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلبالو زرشک
1 ژانویهٔ، 2025
مواد لازم برای ۲ تیکه مرغ
آلبالو بدون هسته ۱/۵ لیوان
نمک ۱ ق م (برای تعدیل طعمش میتونید کم و زیاد کنید)
زرشک خیس خورده ۱تا ۲ ق غ
آب ۲ لیوان (اگه حس کردید کمه میتونید بازهم اضافه کنید)
**مرغ رو بدون رب درست کنید حتما
نیم ساعت الی چهل دقیقه بعد از پخت مرغ ، سس البالو زرشک رو بهش اضافه کنید واحازه بدید بپزه و غلیظ و لعاب داره بشه.
از سس باشید و نمک و شکر(شیرینی و ترشی ) اش رو بنا به ذائقه تون تنظیم کنید.
امیدوارم درست کنید لذت ببرید❤️
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
حلوا لبو
ابتدای کار ، لبو رو خوب بشورین و بعد از زدن سر و ته ، با نسبت لازم آب بذارین کاملا بپزه . بعد از پخت ، خنک شدن و پوست کندن ، کامل لبو رو پوره کرده و برای پخت حلوا استفاده کنین . حالا نصف پیمونه شکر ، نصف پیمونه پوره لبو و نصف پیمونه آب و گلاب ( مجموع آب و گلاب ، نصف پیمونه بشه ) روی حرارت بذارین تا جایی که دونه های شکر حل بشه کفایت میکنه . نصف پیمونه آرد رو با یه چهارم پیمونه روغن تفت بدین تا حدی که بوی خامی آرد دربیاد کافیه و آرد تغییر رنگ نده . بعد ترکیب لبو رو توی دو سه مرحله به آرد اضافه و مرتب مخلوط کنین تا حلوا جمع بشه . نهایتا حلوا رو گهواره کرده و به شکل دلخواه ، سرو کنین .
#نکات
این حلوا نیازی به زعفرون نداره . برای خوشرنگ شدن حلوای لبو میتونین از آب لبو بجای آب داخل رسپی استفاده کنین . توی این نمونه حلوا ، طعم لبو ، اصلا احساس نمیشه و فوق العاده خوش رنگ طعم و بافته . من توی نسبت کم درست کردم که شما بسته به ذائقتون و مقدار سروتون ، میتونین نسبتها رو دو تا چند برابر کنین . این حلوا مناسب برای قالب و ماسوره زدن و حتی نمونه رولی .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#حلوا_لبو
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
درود مهرآفرینان روزتان به مهر
حلوا خرمای مرمری بهشتی👇
خرما کبکاب نصف پیمانه
رطب تازه نصف پیمانه
خرما سفت یک چهارم پیمانه
آرد گندم یک پیمانه
پودر هل پودر دارچین پودر زنجبیل
روغن مایع و کره گیاهی به مقدار لازم مقدار کره بیشتر از روغن مایع چشمی اضافه کردم...
قالب سیلیکونی یا هر قالب و ظروف کوچک یکبار مصرف و....
👈ابتدا خرماهای هسته گرفته را با کره و روغن مایع با حرارت بسیار کم و سوزنی کاملا تفت و با پشت قاشق چوبی نرم ... وقتی کاملا مانند حلوا نرم و یکدست شدند، آرد گندمی را که دو بار الک و جداگانه با حرارت سوزنی تفت داده به خرماها اضافه، در این رسپی خرما با روغن بر خلاف سایر حلواها تفت داده میشود، مواد حلوایی را با ته قاشق مخلوط و سپس پودر دارچین هل زنجبیل اضافه، کمی از دما افتادش در قالب سیلیکونی قالب زده و دو ساعت در یخچال استراحت، تا کاملا منسجم شود سپس از قالب خارج و به دلخواه تزیین ...
👈استفاده از سه نوع خرما باعث زیبایی و مرمری شدن و طعم لذیذ آن شد
مقادیر مواد من زیاد هستش شما نصف مواد را به کار ببرید، خواستم با بقیه مواد امید یزدان پاک خرما رولی اسنیکرز تهیه نمایم
#حلوا
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنچ رول شکلاتی
°نان تست 7_8 عدد
°تخم مرغ 1 عدد
°شیر 5 ق غذاخوری
°شکر 2 ق غذاخوری
°وانیل نصف ق چایخوری
°موز کوچیک 1عدد
°شکلات صبحونه و کره بادوم زمینی به مقدار لازم
°کره 25 گرمی 1عدد
#فرنچ_رول_شکلاتی
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو