12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آب_طالبی_با_بستنی
اومدم بگم اگه یه طالبی خریدید که مزه ی آب میداد بزنید لهش کنید تا هم حال اون جا بیاد هم شما
پوست طالبی رو بگیرید خردش کنید بزارید فریزر نیمه یخ زده بشه با شکر و گلاب میکسش کنید بعدم با بستنی نوش جان کنید
اندازه ی شکر بستگی به طالبی و ذائقه ی خودتون داره
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ژله_گردو
مواد لازم
شیر (تبخیر شده) دو پیمانه
پنیر خامهای صد و نود گرم
خامه (نسبتاً چرب) یک پیمانه
سس کارامل دو پیمانه
شیر (پرچرب) یک پیمانه
اسانس وانیل یک قاشق سوپخوری گردو یک و یک دوم پیمانه + مقداری برای سرو
پودر ژلاتین سی و پنج گرم
خامه فرم گرفته برای سرو
طرز تهیه
شیر تبخیر شده، پنیر خامهای، خامه نسبتاً پرچرب، سس کارامل، شیر پرچرب، اسانس وانیل، گردو و پودر ژلاتین (حل شده در مقداری آب) را در مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
این مخلوط را در قالب از قبل چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود. دسر را از قالب درآورید و روی آن را با خامه فرم گرفته و گردو تزئین کرده و سپس سرو کنید.
نکته
برای تهیه ۲ پیمانه شیر تبخیر شده، پنچ پیمانه شیر را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) بجوشانید تا در نهایت ۲ پیمانه شیر تبخیر شده به دست آید. به طور کلی برای تهیه شیر تبخیر شده باید ۶۰ درصد میزان اصلی شیر را تبخیر کرد.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
44.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه پای سیب
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_تبوله
مواد لازم
گوجه فرنگی سه عدد
تربچه سه عدد
پیازچه پنج عدد
لیمو ترش یک عدد
انار دون شده
روغن زیتون
نمک
جعفری
بلغور گندم 👈زیاد سخت نیست، گوجه فرنگی،تربچه ، پیازچه و جعفری را طبق فیلم خرد کرده و همراه بلغور گندم و نمک و روغن زیتون و دانه های انار میکس کنید....قشنگ که هم خورد ، با ساقه های جعفری و مقداری انار دون شده تزئیین کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوشنبه مرداد ماهتون🍀
سرشار از آرامش و شادمانی💐
پروردگارا...!!!!
دلمان خوش است "به بودنت"
به سفره ای که پهن کرده ای
و بدون منت به همه "میبخشی"♡
دلمان خوش است به
"معجزه ات"که اتفاق می افتد..
و ما شاد شاد فقط
سر بر سجده میگـــذاریم..
و میان اشـــکهای شوقمان
فقط میگوییم ..... 🍀
بودنت را شــــکر..
شیرینی شربتی نارگیل و ایرمیک
پیمانه مورد استفاده استکان چای با گنجایش صدوپنجاه میلی لیتره
ایرمیک یک استکان
پودر نارگیل یک استکان
کره آب شده یک استکان
ماست یک استکان
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد دو و نیم استکان
رنده پوست یک عدد پرتقال و یا لیمو ترش
مواد لازم برای شربت: پیمانه مورد استفاده لیوان دسته دار فرانسه با گنجایش دویست و پنجاه
میلی لیتر
شکر دو و نیم لیوان
آب دو و نیم لیوان
یک چهارم یک عدد لیمو ترش
طرز تهیه
ابتدا شکر و آب لیمو رو تو یه قابلمه میریزیم و میذاریم روی شعله گاز وقتی جوشید یک دقیقه بعد خاموش میکنیم. شکر که آب بشه کافیه.
شربت رو بذارید کنار تا کاملا خنک بشه. همه مواد لازم برای خمیر به غیر از آرد رو تو یه ظرف میریزیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد رو با احتیاط اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد. خمیر رو به اندازه گردو برداشته وبه شکل بیضی درمیاریم وصافش میکنیم وبه شکل برگ که درش اوردیم با چاقو روش شکل میدیم . تو یه بشقاب دو سه قاشق ایرمیک میریزیم و شیرینی ها رو توش میغلطونیم و میچینیم توی سینی فر و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با صد و نود درجه به مدت سی دقیقه.
بعد از اینکه شیرینی ها رو از فر در آوردین پنج دقیقه منتظر باشین تا داغی اولیه اش بره بعد شربت خنک رو روش بریزین و یک سینی روش برگردونید و بیست و چهار ساعت بذارید بمونه بعد با پودر نارگیل تزیین کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#کیک_تافی_شکلاتی
مواد لازم
کره ۱۱۳ گرم
آرد سفید ۱۳۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
شیر ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک یک پنس
آرد اضافی ۲/۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲/۵ قاشق غذاخوری
اسانس تافی چند قطره
نکته
اگر اسانس تافی ندارید طعم کیک وانیلی شکلاتی میشود
این کیک را میتوان به تنهایی با طعمهای تافی ، وانیلی یا شکلاتی تهیه کرد
برای طعم تافی ۵ قاشق غذاخوری آرد به کل مواد اضافه کنید
برای طعم شکلاتی ۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو به کل مواد اضافه کنید
برای طعم وانیلی یک قاشق چایخوری وانیل و ۵ قاشق غذاخوری آرد به کل مواد اضافه کنید
برای تهیه این کیک باید تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشد
سایز قالب برای تهیه این کیک ، قالب مستطیل با طول ۲۰ سانتیمتر، عرض ۹ سانتیمتر و ارتفاع ۷ سانتیمتر میباشد
زمانی که کیک آماده شد اجازه دهید برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه کیک در دمای محیط باشد تا خنک شود سپس از قالب خارج کرده و روی توری فلزی گذاشته تا کاملا سرد شود
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
🔴 #فوری_فوری
◾️انا لله و انا الیه الراجعون
⚫️باردیگر ایران عزادار شد.دو خبر بسیار بد در یک روز
◾️دقایقی پیش هنرمند بسیار ، محبوب کشورمان بر اثر #تصادف_شدید درگذشت
https://eitaa.com/joinchat/3206807598C81cd90ee59
https://eitaa.com/joinchat/3206807598C81cd90ee59
🎥 پخش زنده تلگرام،اینستاگرام،شبکه خبر در بیمارستان👆
هدایت شده از آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
کدوم استوری رو میخوای!؟بزن روش😍👇🏻
💬اینستا⟦ @STORY_INSTA ⟧
😋خوشمزه⟦ @STORY_INSTA ⟧
💁♂پسرونه⟦ @STORY_INSTA ⟧
💁♀دخترونه⟦ @STORY_INSTA ⟧
🤺باشگاه⟦ @STORY_INSTA ⟧
❤️عاشقانه⟦ @STORY_INSTA ⟧
💔غمگین⟦ @STORY_INSTA ⟧
بیمارستان⟦ @STORY_INSTA ⟧
🌊دریا⟦ @STORY_INSTA ⟧
🏖ساحل⟦ @STORY_INSTA ⟧
نان شیرینی پاپیونی
#خمیر_جادویی
🔸شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸آرد ۳ لیوان سر خالی
🔸روغن ۶ قاشق غذاخوری
🔸پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
🔸شکر ۱ قاشق مرباخوری
🔸نمک ۱ قاشق مرباخوری سر صاف
📝طرز تهیه:
اول شیر ولرم رو با یک قاشق مرباخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و روش بشقابی قرار داده و ۱۰ دقیقه بهش زمان میدیم تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، دو و نیم لیوان از آرد رو روی مواد الک میکنیم.
کمی با قاشق مخلوط میکنیم و بعد با دست خمیر رو انسجام میدیم.
بقیه آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه. خمیر رو به مدت ده دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک پوشانده و یک پتو روش کشیده و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و یک دور ورز میدیم و ازش استفاده میکنیم.بعد میتونید مثل تصویر خمیرو شکل بدید و در فر با دمای ۱۸۰درجه مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن پودر قند بپاشید اگر شیرین دوست دارید میتونید داخل خمیر شکر بیشتری استفاده کنید .
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو