سیب زمینی تنوری با سس قارچ و خامه.
دستور تهیه :👇
(سیب زمینی تنوری)
سیب زمینی رو درشت خرد کنید، بهتره که با پوست باشه تو این روش،
اما من دوست ندارم😁
یه قابلمه آب رو جوش بیارید
و سیب زمینی ها رو داخلش بریزید
سه تا پنج دقیقه زمان بدید تا له نشه
من کمی زردچوبه هم میریزم
که خوشرنگ تر بشه
آبکش کنید و فورا داخل آب سرد
با چند تکه یخ بریزید
سرد که شد دوباره آبکش کنيد بزارید خووووب خشک بشه
میتونید تو این مرحله سیب زمینی رو داخل روغن داغ سرخ کنید یا اگه تنوری میخواین
به روش زیر عمل کنید :
داخل تابه بریزید یکم روغن و نمک و فلفل قرمز و آویشن و به دلخواه رزماری
و پودر سیر بریزید
همه رو باهم مخلوط کنید
توی فر صد و هشتاد درجه چهل دقیقه بزارید و هر ده دقیقه سیبها رو زیر و رو کنید تا خوب سرخ بشن ممکنه
کمتر طول بکشه ممکنه بیشتر
برای من توی توستر با المنت زیر و رو همینقدر زمان برد.
(سس قارچ و خامه)
مقداری قارچ رو با حرارت بالا تفت بدید تا آبش کشیده بشه
بعد قارچها رو از تابه در بیارید و با یه قاشق غذاخوری کره یه حبه سیر رنده شده
رو تفت بدید
یه قاشق آرد سفید رو اضافه و تا جایی که از خامی در بیاد تفت بدید
قارچ رو به تابه برگردونید و یک لیوان شیر گرم رو کم کم اضافه کنید
نمک فلفل آویشن فراموش نشه
یکم که قوام اومد خامه رو بریزید و تا سس داغه روی سیب زمینی ها بریزید
اگه سس رو آماده کردین و
گذاشتین بمونه سس میبنده
یکم شیر بریزید و دوباره سس رو گرم کنید مشکلی نداره
من عجله داشتم و سس رو زیاد گرم نکردم همونطور که میبینید یکم سفت شده 😁
سیب زمینی های نیم پخت شده رو میتونید دو ساعت فریز کنید بعد سرخ کنید اینطور ترد تر و خوشمزه تره😋
نوش جان کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#شيريني_انگشتي_شكلاتي 🍪 😋
♦️مواد لازم:آرد شيريني پزي سيصد گرم،پودر كاكائو پنجاه گرم،زرده تخم مرغ سه عدد،نشاسته ذرت(سفيد رنگ،ترد و پودريه)هفتاد گرم،بيكينگ پودر يك ق چايخوري،نمک نوك ق چ ،کره دويست و پنجاه گرم، شکر صد و پنجاه گرم
🔸طرز تهيه:شکر +زرده تخم مرغ+کره را با همزن برقي ده دقيقه بزیند تا کرم رنگ و كشدار بشه بعد تركيب آرد و بيكينگ پودر و نشاسته و نمک و پودر كاكائو رو باهم الك كنيد و به مواد قبلي اضافه كنيد.در اين مرحله خمير رو با دست مخلوط و مثل توپ جمع كنيد و در مشما بذاريد.اين خمير بايد نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت كنه. بعد از خمير به اندازه گردو برداريد و در دست گرد كنيد،روي خمير رو در شكر بزنيد،در سيني فر با كمي فاصله بچينيد(داخل سيني كاغذ روغني بذاريد) و با انگشت وسطشون رو گود كنيد.فر رو از يك ربع قبل با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد و شيرينيها رو طبقه وسط فر حدود ده تا دوازده دقيقه بپزيد.
بعد از پخت و خنك شدن از سيني بيرون بياريد و داخل حفره ها رو با شكلات ذوب شده پر كنيد.
شكلات در رنگ و طعمهاي مختلف در لوازم قناديها موجوده.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_ویفری🌼🌼
125 گرم آرد گندم
75 گرم آرد برنج
60 گرم کره هم دمای محیط
60 گرم پودر قند
75 گرم ویفر پودر شده
100 گرم گردو پودر شده
3 قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه یا 150 گرم شکلات آب شده
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
خاگینه رولی هویج
مواد لازم:
هویج متوسط 3 عدد
تخم مرغ 5 عدد
روغن مایع 100 میلی لیتر
گردوی خرد کرده 240 گرم
پودر قند 60 گرم
دارچین 3 قاشق سوپخوری
زعفران غلیظ دو سه قاشق غ
پودر پسته یا خلال پسته به میزان لازم
مواد لازم شربت:
شکر 400 گرم (2 پیمانه)
آب 500 میلی لیتر(2 پیمانه)
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
زعفران حل کره 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
* ابتدا پوست هویجها را بگیرید و پس از شستن آنها را رنده ریز کنید. * در کاسه دیگری تخم مرغها را کمی با چنگال بزنید و هویج وزعفران و ارد را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. * اکنون قدری روغن در تابه ای که بهتر است مستطیل باشد، بریزید و روی حرارت تند قرار دهید تا روغن کاملاً داغ شود.(اینکارمیتونید با انداختن کاغذ روغنی داخل دیس فر) انجام دهید * آنگاه مایه را درون تابه بریزید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. * سپس خاگینه را از فر خارج کنید و مخلوط گردو، پودر قند و دارچین را روی آن بریزید. * حالا خاگینه را رول کنید و در قالب مستطیل شکل (لوف) بگذارید. * شربت را روی آن بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود. * حالا خاگینه را در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با پسته تزئین کنید.
روش تهیه شربت * شکر و آب را داخل قابلمه مناسبی بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. * پس از حل شدن شکر حرارت را کم کنید و بعد از یکی دو جوش آبلیمو را به آن بیفزایید و بعد از 3 تا 4 دقیقه زعفران را اضافه کنید و پس از یکی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پف پفی
همه مراحل و مقادیر در ویدئو واضح هست...
در پف پفی فقط پودر ژله استفاده میشه و منظور از ژلاتین؛ژلاتین داخل پودر ژله ست.
به جای نشاسته ذرت میتونید پودر نارگیل استفاده کنید.
بیشتر از 10 دقیقه پف پفی رو هم نزنید ...چون سفت میشه و دیگه نمیتونید توی ظرف پهن کنید.
10 دقیقه با دور تند همزن پف پفی رو هم بزنید.
پف پفی با مارشمالو از نظر دستور متفاوت هست،مارشمالو دستور پیچیده تر و متفاوت تری داره...ولی اکثر جاها پف پفی رو به عنوان مارشمالو معرفی میکنن.
پف پفی تا یک ماه در ظرف دربسته و در یخچال قابل نگهداری ست
#ترفند_آشپزی 🍲
🔸مدت زمان سرخ كردن سبزی قورمهسبزی روی شعله متوسط حدود ٢٠ دقیقه است تا زمانی كه رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود. در طول مدت سرخ كردن، سبزی را 2 یا 3 بار بیشتر هم نزنید، زیرا زیر و رو كردن بیش از اندازه حرارت روغن را پایین میآورد و روغن بیشتری جذب سبزی میشود.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_بخیر ☕️
شروع صبح را با نام ادب و معرفت ،
وفاداری آغاز میکنم
با نام اباالفضل العباس علیه السلام 🖤
ان شاءالله باب الحوائج🖤
دستگیر شما در دنیا و آخرت باشه 🙏
ان شاءالله 🙏
التماس دعا 🙏
رولت خرما
خرمای هسته گرفته(خرمای بوشهر و دشتستان)_(خرماهای نرم و شیره دار مثل مضافتی مناسب رولت نیست)ششصد گرم
آرد گندم سبوس دار یا آرد سفید یک ونیم لیوان سر پر
کره یا روغن جامد پنجاه گرم _روغن مایع یکچهارم لیوان
پودر گردو کمتر از نصف لیوان
دارچین و زنجبیل هر کدام نصف ق غ(بسته به ذائقه قابل تغییره)
خرما را چرخ کنید یا با دست چرب شده ورز بدید تا به صورت خمیری دربیاد،سپس بین دو لایه کیسه فریزر چرب شده با وردنه به ضخامت پنج تا شش میلی متر باز کنید
آرد را با حرارت ملایم تفت بدید تا تغییر رنگ بده سپس الک کنید ودوباره به تابه برگردونید کره و روغن مایع رو اضافه کنید (روغن مایع. و کم کم اضافه کنید ممکنه مقدار کمتری مصرف بشه مایه خمیری باید سفت تر از حلوای معمولی باشه) سپس پودر دارچین و زنجبیل بریزید و از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه از داغی افتاد روی خرما بریزید و صاف کنید،حدود نصف پیمانه پودر گردو بریزید و به آرامی از یک طرف شروع به رول کردن کنید سپس روی رولت کنجد بپاشید و رولت را در همان کیسه فریزر پیچیده و چندساعت در یخچال قرار بدید،و بعد با چاقو برش بزنید و سرو کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا تخم مرغی بازلاما
مواد لازم:
کالباس
سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
یک تکه کره برای مالیدن روی نان
پنیر پیتزا
تخم مرغ
طرز تهیه:
مثل فیلم قسمت بالای نان را به شکل گرد ببرید و جدا کنید. روی نان کره بمالید سپس پنیر پیتزا را روی نان بریزید. کالباس و سوجوک خرد شده را روی پنیر پیتزا بریزید و یک عدد تخم مرغ را در قسمت وسط بذارید و سپس در فر 200 درجه تا وقتی که بپزد نگه دارید.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#خورش_هویج_و_زرشک_پلو 🍛
از غذاهای اصیل و خوشمزه تبریز😋
🔸ابتدا مرغ برش خورده را شسته و بذارین توی صافی کمی روش نمک بپاشین و بذارین آب اضافیش بره و بعد توی مقداری روغن دوطرفشو سرخ کنید، مرغها رو از روغن جدا کنید و یه پیاز نگینی خرد شده رو به روغن اضافه کنید و اجازه بدین طلایی بشه ، یک قاشق رب گوجه اضافه کنید و تو روغن حسابی تفت بدین تا رنگش باز بشه، پودر فلفل و زردچوبه هم بریزین وقتی تفت خورد یک لیوان آب بریزین و احازه بدین بجوشه و مرغ سرخ شده رو به سس درحال جوش اضافه کنید ، هویج رو خلالی یا رشته ای خرد کنید (من با دندونه ریز رنده کردم) و توی مقداری کره سرخ کنید و به خورش اضافه کنید و بذارین روحرارت ملایم تا جابیفته و درانتها نصف استکان زعفران دم شده و کمی هم آبغوره بریزین و نمک رو هم اندازه کنید و ده دقیقه دیگه بذارین روحرارت ملایم بمونه تا آماده بشه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو