eitaa logo
آشپزی با هم
3.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
10.7هزار ویدیو
14 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ ۱عدد، قارچ ۳۰۰گرم، کنسرو مخلوط سبزیجات(ذرت،هویج،نخود فرنگی) ۱عدد، کره ۵۰گرم، سس مایونز ۳ق غ، آب لیموی تازه ۲ عدد، پودر پیاز، پودر سیر،آویشن،نمک،فلفل سیاه،پول بیبر، چیپس خلالی نصف بسته . 🔴مرغ رو تکه های نواری برش بزنید بعد تو کره تفت بدید تا تقریبا پخته بشه بهش نمک و فلفل و پودر پیاز یا هر ادویه دلخواهی که دارید بزنید بعد از تابه درش بیارید و قارچ هایی که خرد کردید با حرارت بالا تفت بدید تا آبش کشیده بشه. کنسرو سبزیجات و مرغ رو به قارچ اضافه کنید سس مایونز و آبلیمو و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و در تابه رو بزارید تا ده دقیقه حرارت ببینه و مزه ها به خورد هم بره بعد هم بزارید لای نون باگت و با چیپس خلالی ساندویچش کنید @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عطر و طعم بی نظیری که نارگیل داره این شیرینی رو به یه گزینه محشر تبدیل کرده. حتما امتحانش کنید.😋 مواد کرم نارگیلی: 1 و نیم پیمانه پودر نارگیل 1 و نیم پیمانه پودر قند 4 عدد سفیده تخم مرغ نیم پیمانه روغن داغ مواد لازم برای کیک 2 عدد تخم مرغ نصف پیمانه شکر نصف قاشق چایخوری وانیل نصف پیمانه روغن مایع دوسوم پیمانه شیر 200 گرم آرد سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو( اگه دوست داشتید) دوقاشق چایخوری بیکینگ پودر مقداری کرمفیل (از لوازم قنادی ها تهیه کنید ) شربت بار یا عسل رقیق شده در صورت تمایل زمان پخت 35 درجه فر 170 شیرین کام باشید 😉 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوعی نان-شیرینی که مواد اصلی تشکیل دهنده آن خمیر ورآمده و کره است. کروسان معمولا به عنوان صبحانه در کشورها اروپایی سرو میشه و خواستگاهش اتریشه اینم از زندگی نامه کروسان 😁 مواد لازم: شیر نصف پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری پودر مخمر یک قاشق غذاخوری آرد یک پیمانه روغن سه قاشق غذاخوری کره 50 تا 100 گرم موقع پیچیدن نان میتونید بینش شکلات تخته ای بذارید. توی فر خودش باز میشه و حالت مایع می گیره شیرین کام باشید 😉 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋👌👌👌😍 ✍️🏻مواد لازم: ‌تخم مرغ    ۳ عدد(۱۹۰گرم) آرد        ۲ پیمانه و یک پنجم پیمانه(۲۷۵ گرم) شکر     یک پیمانه کمی کمتر(۱۸۵گرم) روغن    نصف پیمانه (۱۱۰گرم) پوره کدوحلوایی     ۱ پیمانه    گلاب     ۳ ق غ  بکینگ پودر    یک و نیم ق چ جوش شیرین  نصف ق چ وانیل   نصف ق چ دارچین   ۲ ق چ جوز هندی  کمی ‌ ✍🏻نکات: ✅️مواد حتما هم دمای محیط باشن ✅️ برای نتیجه بهتر و بافت عالی حتماً از قالب میان تهی استفاده کنید ✅️استفاده از جوش شیرین باعث پوک شدن بافت کیک میشه @ashpaziibaham شیرین کام باشید 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غروب قشنگ زمستونی تون بخیر 😍 چندتا مدل تزئین کیک خونگی آوردم براتون. خیلی قشنگن حتماً ببینید. شیرین کام باشید 😉 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رولی شکلاتی 😍😍😋😋 یه راهکار ساده برای اونایی که از درست کردن رولت و قلق های خاصش بیزارن😅 شیرین کام باشید 😉 @ashpaziibaham
مواد لازم: برنج 1 پیمانه لپه 4 قاشق غذاخوری سبزی دلمه 1 کاسه سوپ خوری پیاز 1 عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم رب گوجه 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و کمی آبلیمو برای سس دلمه رب گوجه 4 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و 2 لیوان آب طرز تهيه:🍲 برنج رو ابتدا با يك ليوان آب نيم پز ميكنيم و لپه رو هم پخته به برنج اضافه ميكنيمو كنار ميزاريم ،پياز رو خرد و سرخ ميكنيم گوشت رو بهش اضافه و تفت ميديم سبزي رو هم اضافه و مخلوط و رب گوجه و برنج نيم پز و لپه و ادويه رو اضافه و باهم مخلوط ميكنيم و كنار ميزاريم،داخل بادمجونها رو با قاشق خالي ميكنبم و با مواد دلمه پر ميكنيم و داخل ظرف ميچينيم ،براي سس دلمه، پياز رو تفت ميديم و سرخ ميكنيم رب گوجه و ادويه و آبليمو رو اضافه و تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم بعد از ب جوش اومدن سس رو كنار دلمه ها اضافه ميكنيم و زمان ميديم تا بپزن °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
‍ خورشت هویج و آلو ✅مواد لازم: یک عدد سینه مرغ ( یا چهار عدد فیله مرغ) قیمه ای خرد شده دو عدد پیاز متوسط سه عدد هویج خلالی خرد شده نصف قاشق رب گوجه آلو بخارا یا هر آلویی که دوست دارید ده تا دونه زعفرون و نمک و فلفل و آبلیموی تازه ✅طرز تهیه: ابتدا داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید وقتی گرم شد پیاز رو بریزید و سرخ کنید باید طلایی خوشرنگ بشه کمی زرد چوبه بزنید تا خوشرنگ بشه مرغ خرد شده رو اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل داخل پیاز تفت بدید. هویج های خلالی رو اضافه کنید یه تفت مختصر بدید رب رو اضافه کنید تفت بدید تا خوشرنگ بشه دو لیوان آب بریزید اجازه بدید جوش بیاد بعد شعله رو ملایم کنید تا خورشتتون جا بیافته ده دقیقه آخر چند عدد آلو رو بشورید وداخل خورشت بریزید کمی زعفرون بریزید تا طعم خوبی بده در نهایت اگه چاشنیش کم باشه لیموی تازه گزینه خیلی خوبیه.بپزید ونهایت لذت روببرید. ‌‌‌‌‌‎‌‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بچه ها از اونجایی که یلدا نزدیکه گفتم آموزش باسلوق رو بزارم که یکی از خوشمزه ترین های یلداست😍 . . مواد مورد نیاز باسلوق گردویی: نشاسته گل.... یک لیوان آب خنک.... یک لیوان و نیم شکر.... یک لیوان وانیل.... نوک قاشق چایخوری گلاب.... یک چهارم لیوان کره.... بیست گرم پودر نارگیل.... به مقدار لازم گردو.... به مقدار لازم °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ما همراه باشید برای آموزش ژله ترکیبی خوشمزه و جذاب 😍 مواد لازم: نصف بسته ژله آلوورا و نصف لیوان آبجوش نارنگی اسلایس شده ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۱/۴ لیوان آب سرد ۱ قاشق پودر ژلاتین ۲ قاشق خامه صبحانه ۱ بسته ژله نارنجی و ۱ لیوان آبجوش امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید ┄ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
هدایت شده از تدریس یار پایه ششم
مطالب مفید علمی و فرهنگی پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی @madrese_yar
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار 👇👇👇👇👇👇 از ابتدایی تا متوسطه کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن. 👌👌👌👌👌👌👌👌👌 جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه در ۱۵ کانال مجموعه تدریس یار با ما در ارتباط باشید @teacherschool ✅✅✅✅✅✅✅
به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و کاردستی @naghashi_ghese کانال فیلم و قصه کودکانه @ghesehayekoodakaneeh کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان @madrese_yar کانال ترفند و خلاقیت @khalaghbashh کانال آشپزی و نکات جالب @ashpaziibaham کانال خانواده سبز @familygreen
خورشت کدو و بادمجان رژیمی چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍲مواد لازم🍆 🔸۳ عدد بادمجان 🔸۳ عدد کدو 🔸۳ عدد گوجه فرنگی 🔸۱ عدد پیاز 🔸۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🔸کمی روغن 🔸آبغوره به مقدار لازم 🔸نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم 🥪طرز تهیه🧆🧆 ابتدا بادمجان ها رو پوست میگیریم، حلقه حلقه میکنیم، نمک میزنیم و میگذاریم ۳۰ دقیقه بمونه تا تلخیشون گرفته بشه. (نباید حلقه ها خیلی نازک باشن چون بعد در مراحل پخت ممکنه بادمجان وا بره. تقریبا ۲ سانت ضخامت کافی هستش) حالا پیاز رو خورد یا رنده میکنیم و با ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخش میکنیم. وقتی طلایی شد، زرچوبه رو اضافه میکنیم و رب رو هم میریزیم تو قابلمه تا رب سرخ بشه. وقتی رب هم سرخ شد، گوجه فرنگی ها رو که پوست گرفتیم و ریز خورد کردیم به قابلمه اضافه میکنیم. حالا گوجه رو با بقیه مواد کمی تفت میدیم تا آب بندازه و بپزه. نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم. وقتی گوجه ها کمی نرم شدن و پختن، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم. بادمجان ها که تلخیشون رفته و کدو هایی هم که حلقه کردیم به قابلمه اضافه میکنیم و در قابلمه رو میگذاریم تا کدو و بادمجان بپزن. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpaziibaham
🍭 😋 🔸اول سیب را به صورت چیپس برش زدم با یه لیوان آب و شکر و چند قطره رنگ خوراكى گذاشتم بجوشه در حدی که سیب نرم بشه و به راحتی خم بشه و نشکنه ،بعد سیبا رو روی هم و از یک طرف شروع به پیچیدن کردم تا به شکل گل در بیاد با خلال دندان ثابتش کردم و کنار گذاشتم یه کم از ژله آلوورا که ازقبل طبق دستورش آماده کرده بودم داخل قالب ریختم و به صورت کج داخل یخچال گذاشتم تا ببنده ولى خيلى سفت هم نشه 🔸بعداز اینکه بست رُزهایی که با سیب درست کرده بودم گذاشتم روی ژله آلوورا خلال دندانها رو از سیب ها جدا کردم و یه کم دیگه ژله ریختم تا رُزها ثابت بِشَن، برای برگ از نعنا استفاده کردم بعد بقیه ژله آلوورا روبا شیر مخلوط كردم روى ژلهى قبلى ريختم تا ويترينش مشخص بشه و لایه ی بعدی ژله تمشک استفاده کردم ،برای درست کردن ویترین میتونید از میوه هایی مثل توت فرنگی ،شاه توت ، ژله رولی و... در استفاده کنید 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاسه ی شکلات یلدایی😋😍 مواد لازم: شکلات تخته ای 🍫 پودر ژله🍉 شکر🍚 وانیل🌸 خامه ی صبحانه 🥣 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
🍉 لایه ی اول که کیک اسفناجه که کاتر زدم بعد طلق رو دور کیک پیچیدم و گذاشتم تو کاتر .مایه پنیری رو آماده کردم ۳۰ گرم خامه ی به دمای محیط رسیده رو با ۳۰ گرم پنیر ماسکار پونه با همزن می زنیم یک قاشق ژلاتین رو روش آبسرد می ریزیم تا پفکی بشه بعد بن ماری می کنیم و با سه قاشق پودر قند به مایه ی پنیری اضافه می کنیم ۱/۳ژله انار یا آلبالو رو با نصف بیشتر لیوان آبجوش حل کنید روی حرارت بزارید تا ذراتش حل بشه . بعد از بسته شدن مایه پنیری شکلات های اشکی رو روی مایه پنیری چیدم و چند قطره ژله روش ریختم و گذاشتم تو یخچال تا ببنده چون وقتی ژله رو بریزید شکلات ها میاد رو بعد از نیم ساعت بقیه ی ژله را روش می ریزیم و می زاریم ببنده بعد از توی کاتر در میاریم و طلق رو جدا می کنیم . 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳😍😍 1 لیوان شیر گرم 1 لیوان آب گرم 1 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری پودر مخمر خشک نصف لیوان روغن آرد به همان اندازه که لازم است (به طور متوسط ​​4-5 فنجان) زرده تخم مرغ برای روی خمیر ها پنیر چدار داخل نان ها برای مواد بالا: 2 قاشق غذاخوری کره 1.2 حبه سیر 1 پیمانه جعفری °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ژله ترکیبی خوشمزه و جذاب 😍 2⃣ پایانی ┄• °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham