فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#نان_صبحونه👩🏻🍳😍😍
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب گرم
1 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری پودر مخمر خشک
نصف لیوان روغن
آرد به همان اندازه که لازم است (به طور متوسط 4-5 فنجان)
زرده تخم مرغ برای روی خمیر ها
پنیر چدار داخل نان ها
برای مواد بالا:
2 قاشق غذاخوری کره
1.2 حبه سیر
1 پیمانه جعفری
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ژله ترکیبی خوشمزه و جذاب 😍
2⃣
پایانی
┄•
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
کیک_برشی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍮🍡مواد لازم 🍡🍮
تخم مرغ 6 عدد
شکر 2 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه سر خالی
شیر یا ماست 1 پیمانه
هل ساییده 1 قاشق سوپخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم شده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
آرد 3 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
پودر پسته یا کنجد برای تزیین کمی
🍿🥧طرز تهیه :🥧🍿
زرده و سفیده ها را با شکر بزنید تا کرمی و کشدار شود . روغن ماست هل گلاب و در صورت تمایل زعفران را اضافه کرده دوباره 3 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شوند . ارد بیکینگ پودر و جوش را که با هم مخلوط و 2 بار الک کرده اید به مخلوط اضافه کرده در حد مخلوط شدن به ارامی هم بزنید در قالب مستطیلی چرب شده بریزید و در فر گرم به مدت 30 دقیقه در دمای فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید .
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
رنگ غذا طبیعی 😇
لبو رو یه صورت نواری برش بزنید و شب تا صب روی بخاری بزارید تا خشکبشن داخل توستر هم میتونید خشککنید و موقعی که میخواید استفاده کنید یک دونه نوار لبو رو داخل لیوان بندازید و روش کمی آب جوش بریزید و مثل زعفرون ده دقیقه ای رنگ میده و طعمشم عوض نمیشه
🎀 🌸 🎀
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
یک گزینه خوب و کم هزینه برای شب یلدا براتون آوردم که خودتون میتونید کاملا بازاریشو درست کنید
#باسلوق_یلدایی
مواد لازم :
نشاسته گل یک پیمانه
آب سرد یک و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم پیمانه
کره ۲۰ گرم
گردو به مقدار لازم
پودر نارگیل مقدار لازم
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_یلدایی
چندتا ترفند و ایده ی جذاب وعالی براب دون کردن انار
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافه گلاسه کافی شاپی
یک لیوان شیر
دو قاشق پودر نسکافه
دو قاشق شکر
سس شکلات
بستنی وانیلی
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزاومدم بایک غذای خوشمزه به اسم کباب لای پلو که عالیه حتما توی لیست غذایتون بزارین😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
پیازدرشت یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
زعفران به میزان لازم
سماق دوقاشق مرباخوری
ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
ژله سه بعدی هندوانه ای مخصوص یلدا
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#خانم_با_سیاست 😍👇
✔️خریدن طلا خوبه؛ اما نه وقتی که دندون خراب تو دهانت داری!
✔️ صمیمی شدن با مادرشوهر خوبه؛ اما نه وقتی که سالی یکبار از مادر خودت خبر نمیگیری!
✔️قناعت خوبه ؛ اما نه اونقدری که همسرت پولاشو جای دیگه ببره خرج کنه!
✔️ناز کردن خوبه ! اما نه اونقدری که اسمت رو بزارن ؛غرغرو ؛همیشه مریض؛ لوس؛ خوابالو
خانم عزیز هرچیزی کم و زیادش دل رو میزنه❌
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#ژله_سه_بعدی_هندوانه_یلدایی
#ایده_یلدا
🅾مواد لازم:
سه عدد ظرف به سایز ۱۳،۱۵،۱۷
پودرژله قرمز رنگ ۱ بسته+آب جوش ۱ونیم لیوان
پودر ژله سفید رنگ+آب جوش ۱و نیم لیوان+بستنی وانیلی ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژله سبز رنگ+آب جوش ۱ ونیم لیوان
رنگ خوراکی سبز چند قطره (به دلخواه)اگر تمایل داشتید که رنگ سبز ،تیره بشه
اگر دوست دارید که رنگ سبز مات بشه.بهش ۴ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی بزنید
شکلات اشکی به عنوان هسته هندوانه مقداری
👌طرز تهیه:
ظرف ها را با روغن چرب کنید.جنس ظرف مهم نیست که از چه نوعی باشه.میتونید شیشه ای یا فلزی هم انتخاب کنید.
پودر ژله قرمز رنگ رو با آبجوش مخلوط کنید و روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه.بزارید کنار خنک بشه.بعد داخل ظرف کوچک بریزید.به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید تا ببنده.
در این مدت ژله سفید رنگ را آماده کنید،تا سرد بشه.ژله سفید رنگ را با آبجوش مخلوط کنید و روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه.وقتی سرد شد ،بهش بستنی اضافه کنید. بستنی بخاطر اینه که ژله سفید، مات بشه.
بعد از ۴ ساعت با چاقو،اطراف ظرف را آزاد کنید.ته ظرف را چند لحظه در آبجوش بزارید تاژله قرمز رنگ راحت جدا بشه.
ژله بسته شده قرمز رنگ را داخل وسط ظرف متوسط بزارید.
ژله بستنی سفید رنگ رو روی ژله قرمز رنگ بریزید.
به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید تا ببنده.
در این مدت ،ژله سبز رنگ رو آماده میکنیم.
پودر ژله سبز رنگ رو با آبجوش مخلوط کنید و روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه.
اگر دوست دارید رنگ سبز ،تیره بشه.چند قطره رنگ خوراکی سبز بریزید.بزارید کنار تا سرد بشه.
بعد ۴ ساعت ،اطراف ظرف را با چاقو آزاد کنید و ژله را از ظرف متوسط بیرون بیارید و داخل وسط ظرف بزرگ ،بزارید.
ژله سرد شده سبز رنگ را روش بریزید.
به مدت ۸ ساعت در یخچال بزارید تا کاملا منسجم بشه.
بعد ۸ ساعت ،اطراف ظرف را با چاقو آزاد کنید.ته ظرف را به مدت چند لحظه،داخل آبجوش بزارید تا آزاد بشه.سپس در ظرف مورد نظر برگردونید.
به تکه های دلخواه برش بزنید و با شکلات اشکی تزئین کنید.
نوش جان
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#كتلت_ساطوري(سنتي گيلان) 🧆 😋
▫️٥٠٠ گرم گوشت با چربي
▫️يك عدد پياز
▫️تخم مرغ ٢ عدد
▫️جعفري ١ ليوان خرد شده
▫️گوجه حلقه شده يا گيلاسي به مقدار لازم
▫️ابغوره ١.٤ ليوان
▫️نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
🔸گوشتو با حوصله ساطوريش كنيد و بعد به ترتيب پياز رنده شده جعفري خرد شده تخم مرغ و ادويه را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم سپس به اندازه ي دلخواه سرخ كرده و بعد گوجه هارو روي كتلت ميچينيم و كمي اب اضافه ميكنيم تا بپزن در اخر ابغوره اضافه كرده و يكي دو جوش خوره و خاموش ميكنيم
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری مرغا فیله کنید
اسلکت مرغ هم برای سوپ میتونید استفاده کنید، هیچ دور ریزی هم نداره😊چطور بود؟💥
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_میوه_ای_ویژه_یلدا
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودرشکر
1 استکان شیر(استکان کمر باریک ترک) حدود100 گرم
125 گرم کره نرم در دمای اتاق
1 بسته بیکینگ پودر10 گرمی(1 قاشق مرباخوری)
1 استکان نشاسته ذرت(حدود40تا50گرم)
1 بسته وانیل 5گرمی ترک(یا کمی وانیل ایرانی)
1/5 لیوان آرد
برای روی کیک:
توت فرنگی کیوی موز پرتقال
ابتدا تخم مرغ وشکر را با همزن برقی بزنید تا حجم مواد دو برابر وسبک شود،کره نرم (آب نشده باشه) +شیر را اضافه ومخلوط میکنیم، و درآخر پودر نشاسته و وانیل و(آردو بیکینگ پودر) که از قبل الک کرده بودید را ریخته وبا لیسک مخلوط تا مایه صاف ویکدست شود.قالب را چرب کنید ومایه کیک را در قالب بریزید وطبق فیلم میوه ها رو برش بزنید و آهسته بزارید روی مایه کیک وقالب رو بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 35 تا 45 دقیقه تا کیک پخته وطلایی شود.سعی کنید از قالب تارت استفاده کنید که ارتفاع کم دارد. حتما حواستون به فر باشه چون دمای فرها با هم فرق میکنه وتوی دستور زمان پخت گفته نشده ومن زمان تقریبی را گفتم.برای میوه پرتقال یا نارنگی حتما بعد پوست کندن وبرش زدن قاچ های پرتقال را فیله کنید
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#ژله_پاپیونی😋
✍ مواد لازم:
ژله هلو= ۱ بسته
ژله آلورا= ۳ بسته
بستنی وانیلی= ۱ لیوان
موز، توت فرنگی، طالبی، گیلاس
🍜 طرز تهیه:
ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دانه های ژله داخلش دیده نشن و بذارین خنک بشه وقتی کاملا خنک شد بستنی آب شده رو بهش اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و قسمت پاپیونی قالب رو با این ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده
ژله آلورا رو با ۵ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه وقتی ژله پاپیون خودش رو گرفت یک لایه ژله آلورای خنک شده بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده بعد خارج کنید و میوه ها ی دلخواه رو روش بچینید و مابقی ژله آلورا رو بریزید و داخل یخچال بذارید تا ببنده
وقتی کاملا خودش رو گرفت قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و ژله رو برگردونید
به جای این میوه ها از هر میوه دلخواهی میتونید استفاده کنید و یا اینکه فقط از یک مدل میوه استفاده کنید و یا به جای میوه از تکه های ژله استفاده کنید تا شکل ژله خرده شیشه باشه.
.👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
🍻شکلات داغ دارچینی🍻
◽️شیر: یک پنجم پیمانه
◽️شکر: یک هشتم پیمانه (٢۵ گرم)
◽️خامه: یک چهارم پیمانه
◽️شکلات تختهای (شکلات تلخ): یک چهارم پیمانه
◽️کافی میت: ٢ قاشق سوپخوری
◽️پودر کاکائو: ٢ قاشق سوپخوری
◽️دارچین: ١ قاشق چایخوری
☕️طرز تهیه:🍫🍫
شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاد.
بقیه مواد را در ظرف بریزید، شعله را کم کنید و انقدر مواد را هم بزنید تا تمام مواد در شیر حل بشوند و یک مایه یکدست به دست آید.
بعد از یک یا دو دقیقه گاز را خاموش کنید و شکلات را در فنجانها بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید.
به جای دارچین میتوانید از یک نوک قاشق چایخوری پودر زنجبیل، یا چهار قطره افشره زنجبیل، هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید میتوانید بعضی وقتها هات چاکلت تند هم درست کنید، کافی است که کمی فلفل قرمز در آن بریزید، اما حواستان باشد که دارچین و زنجبیل و... نریزید زیرا مزه جالبی پیدا نمیکند.
در این روش تهیه حتما شکلات را رنده کنید
اگر کمی شکلات شیری ذوب کنید و بعد از ریختن شکلات داغ در فنجانها روی آن را باشکلات شیری تزیین کنید هم خوشمزه میشود هم زیبا.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اينم آموزش يه برش ساده و منظم و شيك هندونه🍉
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ینی یکی از راحت ترین و خوشگل ترین دسرا ایندسرای لیوانی هستن که هم سروش راحته هم درست کردنش😍
📍پاناکوتای انار
ژله انار یک بسته
شیر یک لیوان
شکر ۳قاشق
گلاب یک قاشق
وانیل کمی
پودر ژلاتین یک قاشق
خامه صبحانه ۵۰گرم
آب سرد یک چهارم پیمانه
انار دون شده
کاملا ذراتش حل بشه و شفاف در بیاد،برای لایه اول ژله حداقل ۲ساعت تو یخچال بمونه تا بسته بشه
برای اینکه خامه گوله نشه داخل شیر حتما یه ملاقه شیر داغ و داخل خامه بریزین وهم بزنید بعد اضافه کنید
برای اینکه دونه های انار رو ژله شناور بشه انار و ک ریختین یه لایه خیلی نازک ژله بریزین و بذارین یخچال تا ببنده بعد دوبار ژله رو بریزین روش اینجوری انار معلق میمونه رو نمیاد
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست و خیار و اینجوری قرتی تزیین کن🌱🥰
🔺اولین نکته اش اینِ حتما پوست کنتون تیز باشه
🔺دومین نکته اش اینِ خیار درشت و پهن انتخاب کنید
🔺آخرین نکته اش هم اینِ خیلی خیلی نازک پوست بگیرید که راحت و خوشگل رول بشه
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت مرغ به روشی جدید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_یلدایی_انار😍😍
موادلازم
کره100 گرم
پودرقند 60 گرم
زرده تخم مرغ 2عدد
آرد 180 گرم
اناردون شده به میزان لازم
خلال بسته به میزان لازم
شکلات تخته ای 100 گرم
نان حلواسبک به میزان لازم
تهیه
کره ، پودرقندراباهمزن بزنید، زده تخم مرغ ، وانیل رااضافه کنید همبزنید. آردراطی دومرحله اضافه کنید.
خمیررادرکیسه فریزردریخچال به مدت 30 دقیقه قراردهید.
خمیررابین دوتا پلاستیک یا کاغذروغنی به قطر نیم سانت پهن کنید قالب بزنیدودرفر175 درجه به مدت 12الی 15 دقیقه بپزید.
شکلات رابن ماری کنیدروبه حالت دایره روی بیسکوییت بزنید، نان حلوارانصف کنیدبه بیسکوئیت بچسبونیدوبااناروخلال پسته تزیین کنید.
┄•
#آشپزی
@ashpaziibaham
#شیرینی_قارچ
#شیرینی
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۳ ق.چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق.م
آرد به مقدار لازم ( تقریبا ۱/۵ پیمانه )
مواد رویه :
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو به مقدار لازم
طرز تهیه :
تمام مواد به جز آرد را با مخلوط کرده ، خوب هم زده سپس کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود تا جایی که وقتی در دست گرد میکنید حالت توپی و صافی داشته باشد .
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و تمام خمیر را اندازه ی گردو گرد کرده و در سینی بچینید سپس بوسیله کاتر گرد یا درب بطری روی شیرینی ها را شکل دهید به این صورت که ابتدا سفیده را کمی با چنگال زده تا از حالت لختگی درآید سپس کاتر یا درب بطری را ابتدا در سفیده و بعد در پودر کاکائو زده و سپس روی شیرینی ها بزنید تا حالت قارچ پیدا کنید .
سینی را در فر ۱۷۰ درجه بمدت تقریبا ۳۵ دقیقه گذاشته تا کمی اطرافش طلایی شود ، بعد از پخت و خنک شدن از سینی جدا کرده و در ظرف در دار نگهداری کنید .
نوش جان ❤
#شربت_توت_فرنگی
مواد لازم:
توت فرنگی یک کیلو
شکر ۳ لیوان(در اصل دو لیوان اما به نظرم کم اومد شما طبق سلیقه خودتون رفتار کنید)
آب ۴ لیتر
آب نصف لیمو
طرز تهیه:ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید ۲-۱ ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و ۵ دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید و نوش جان😋
#آشپزی
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئینی
تو مهمونیاتون از این یخ خوشگلا استفاده کنید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک موزاییکی خوشمزه😍
۲ و نیم بسته بیسکویت پتی پور
نصف لیوان چای خوری شکر
۱ لیوان شیر
۲ ق غ پودر کاکاعو
۲ ق غ شکلات صبحانه
۵۰ گرم کره
برای گاناش:
نصف جعبه خامه صبحانه
۲ ق غ خامه صبحانه
بیسکویت هارو خورد کنید مطابق فیلم و شکر و پودر کاکاعو و شیرو کره ذوب شده و شکلات صبحانه اضافه و همه ی موادو خوب ورز بدین روی سلفون ریخته و رول کنید و در یخچال سه ساعت قرار بدین سپس برای گاناش خامه رو تا نقطه جوش گرم و شکلات صبحانه رو اضافه کنین و با قیف و ماسوره روی کیک بریزین و با توت فرنگی و پودر پسته تزیین کنید
┄
@ashpaziibaham