هدایت شده از تدریس یار پایه دوازدهم
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار
👇👇👇👇👇👇
از ابتدایی تا متوسطه
کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن.
👌👌👌👌👌👌👌👌👌
جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه
در ۱۵ کانال مجموعه تدریس یار با ما در ارتباط باشید
@teacherschool
✅✅✅✅✅✅✅
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #ایران
هدایت شده از تدریس یار پایه دوازدهم
به بزرگترین مجموعه دانشآموزی در #ایتا بپیوندید.
🌺دریافت #نمونهسوال، #جزوه و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇
کلاس اولی ها 👇👇👇
@tadriis_yar1
کلاس دومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar2
کلاس سومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar3
کلاس چهارمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar4
کلاس پنجمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar5
کلاس ششمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar6
کلاس هفتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar7
کلاس هشتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar8
کلاس نهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar9
کلاس دهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar10
کلاس یازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar11
کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar12
کانال کلی برای معلمان
@tadriis_yar
کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات
@ltmsme
کانال ایده و نقاشی و کاردستی
@naghashi_ghese
کانال فیلم و قصه کودکانه
@ghesehayekoodakaneeh
کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان
@madrese_yar
کانال ترفند و خلاقیت
@khalaghbashh
کانال آشپزی و نکات جالب
@ashpaziibaham
کانال خانواده سبز
@familygreen
#موس_قهوه
مواد لازم :
2ق غ پودرژلاتین_2🥛شیر_3/4🥛 شکر.
1ق غ پودرقهوه__2عددزرده تخم مرغ
200گرم خامه صبحانه.
طرزتهیه :
ابتدا پودرژلاتین با دو3 قاشق شیر حل میکنیم وروحرارت غیر مستقیم میزاریم حل شه.
زرده ها رو باشکر حسابی هم میزنیم کرم رنگ و پفکی بشه..
حالا تمامی مواد رو باهم مخلوط کرده و رو حرارت میزاریم.. هم میزنیم تا جوش بیاد.میزاریم کمی خنک بشه وداخل ظرف سرو میریزیم.میتونیم باخامه فرم گرفته و شکلات خردشده تزیین کنیم .
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#هات_چیپس😋😍
🌼مواد مورد نیاز :
🥔سیب زمینی (یا چیپس آماده
🥫سس کچاپ/خردل یا مایونز
🫓🍗ژامبون ورقه ای و خرد شده (یا فیله مرغ)
🧀پنیر پیتزا
🧂آویشن و فلفل
⬇️طرز تهیه :
برای شروع سیب زمینی هارو بصورت ورقه های نازک چیپسی خرد کنید و چندساعت داخل اب سرد بزارین و بعد داخل روغن فراوان با کمی نمک سرخ کنید✅(یا میتونید ازچیپس اماده استفاده کنید) .
بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعد کمی سس کچاپ ، خردل ، مایونز هرکدوم که دوست داشتین بریزین .
بعد کمی هم ورقه های ژامبون خردشده که به جاش مرغ هم میشه ریخت
و درنهایت کمی هم پنیر .
این مراحله رو چندلایه تکرار کنید تا ظرف پر بشه و بعد بزارین داخل فر یا ماکرو تا زمانیکه پنیر اب بشه و گریل بشه .
نوش جان 💫
.
@ashpaziibaham
#جوجه_کباب 🍢 😋
🔸سینه مرغ رو از استخوانش جدا کردم.در اندازه های دلخواه تیکه کردم.حالا داخل ظرفی جداگانه آبلیمو.نمک.فلفل دلمه تیکه شده.روغن زیتون یا روغن مایع.زعفرون آبشده.پیازخلالی شده و مقداری نعناع خشک(یا نعناع تازه ساتوری شده)ریختم همه رو مخلوط کردم بعدم این مواد رو ریختم روی جوجه ها و هم زدم تا خوب مخلوط بشن.روی ظرف سلفون کشیدم و درش رو بستم .چند ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعدم از داخل مواد درآوردم و روی کبابپز کباب کردم.
این همون جوجه ست که دو پست قبل داشتم آمادش میکردم و گذاشتمش فریزر😊
برنج هم برنج محلیه شهرستان دورود استان لرستان هستش عالی و خوش عطر🌹
#کره_قالبی
کره (محلی یا پاستوریزه فرق نداره)رو در دمای محیط یا روی بخار کتری میذارم وقتی نرم و شل شد داخل قالبهای کوچیک سیلیکونی میریزم و قالب رو ده دقیقه میزارم فریزر .به همین راحتی کره های قالبی آماده میشن
نوش جان
.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شگرد #گوشت_شیشه ای کاری میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،از طعمش ک دیگه نگم برات🥰😍😋
گوشت گوسفندی کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید
¼پیاز
۱حبه سیر
و باقی موند گوشت هارو بریزید
در آخر ،۱ عدد برگ بو توی شیشه بذارید
و در شیشه رو محکم ببندید
داخل قابلمهی آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه
(تو این مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آب بریزید)
بعد از ۴ ساعت گوشتمون حسابی آب انداخته و آماده س
درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص داد
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_وانیلی_مغزی_شکلات 😍
حتی اگر هیچ وقت کیک نپخته باشی به راحتی میتونی این کیک جذاب با مغز شکلاتی رو درست کنی.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱+۱/۴ ل
وانیل: سر ق چ
شیر: ۱ ل
روغن: ۳/۴ ل
بیکینگ پودر: ۲ ق م
آرد: ۲/۵ ل
مواد میانی:
شیر: ۲ق
پودر کاکائو: ۱ ق غ سرپر
مقداری از مواد
زمان پخت: حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه دمای ۱۸۰درجه
دستور به طور کامل در کلیپ هست🌷
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔
@ashpaziibaham
#دسر_سوپانگل 🍨 😋
#دسر
▫️۱ لیتر شیر
▫️۵ ق غ آرد
▫️۴ ق غ پودر کاکائو
▫️۶ ق غ شکر ( بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید)
▫️۱ عدد زرده تخم مرغ
▫️۸۰ گرم شکلات ساده یا شکلات شیری
▫️نصف ق چ وانیل
▫️نصف لیوان آب سرد
🔸به جز آب سرد
شکلات، وانیل ، بقیه ی مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید ، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت ۵ دقیقه بزنید ( بهتره که ۱۰ دقیقه بزنید) . سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_فوری😍😋
مواد لازم
نان تست چند عدد
مواد گوشتی
پنیر پیتزا
پودر سوخاری
ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار میدهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم.
در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم،
نوش جان
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#نان_لقمه_ای_فوری 🥯
▫️تخم مرغ : ۱ عدد
▫️ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه)
▫️آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم)
▫️بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
▫️نمک : نوک قاشق چایخوری
ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم.
نکته:
خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#سمبوسه 🫔 😋
🔸برای مواد میانی
✅پنج تا سیب زمینی رو آبپز و پوست گرفتم ورنده کردم .
✅چهار تا پیاز متوسط رو نگینی خرد کردم و تفت دادم تا طلایی بشه .
🌱 زردچوبه هم زدم .
🌱دو قاشق رب گوجه هم تفت دادم و 🌱سیب زمینی رو باهاش مخلوط کردم.
تقریبا سه مشت سبزی خرد شده که 🌱بیشتر تره و کمتر جعفری بود بهش اضافه کردم
🧂 نمک و فلفل هم زدم .
🍞بعد لای نون پیچیدم و توی روغن سرخ کردم.
من خیلی روغن رو زیاد نریختم تا دراثر زیاد سرخ شدن ، سیاه نشه ، وقتی روغن کم میشد دوباره اضافه میکردم .
@ashpaziibaham
#سالاد😍
سالاد پرتقال
مواد لازم :
_کلم قرمز خرد شده 2 لیوان
_هویج رنده شده 2 لیوان
_پرتقال خرد شده 1 الی 2 عدد
_گردوی خرد شده نصف فنجان
_پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
_ روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
_آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
_سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
_عسل 1 قاشق چایخوری
_آویشن خشک 1 قاشق چایخوری
در ابتدا مواد سس را کاملا با هم مخلوط کرده و در یخچال قرار داده (شامل روغن زیتون ، آب لیمو ، بالزامیک ،عسل ، سیر خرد شده ، آویشن ، ریحان ، نمک و فلفل ) . سپس کلم ، هویج ، پرتقال ، گردو ، پیازچه را به همراه سس با هم مخلوط و نوش جان کنید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#شیرینی
#شیرینی_انگشتی_مربایی
❤️مواد لازم:
کره 220 گرم به دمای محیط رسیده
پودر قند 80 گرم
دو عدد زرده تخم مرغ
وانیل 1 قاشق چای خوری
آرد 300 گرم
شکر برای روی شیرینی ها 130 گرم
مربا برای داخل شیرینی ها به میزان لازم
❤️طرز تهیه:
کره به دمای محیط رسیده را کمی با همزن بزنید بعد پودر قند را اضافه کنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا نرم و پوک شود . زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر آرد را اضافه کنید تا خمیری نرم که به دست نمیچسبد درست شود. برای اینکه شیرینی ها یک اندازه شوند با یک قاشق چای خوری از مواد بردارید و در دست گرد کنید گلوله ها را داخل شکر بغلطانید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید. با یک سیخ چوبی یا انگشت کوچک وسط شیرینی ها را گود کنید و داخل آنها مارمالاد بریزید.
شیرینی ها را در طبقه وسط فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه یا زمانی که کمی طلایی شوند بپزید. اگه از دمای فرتون مطمئن نیستید بهتره اول دو تا شیرینی رو امتحان کنید اگه زیر شیرینی ها زود قهوه ای شد برای بقیه شیرینی ها دمای فر را کمتر کنید. اگه مدت طولانی موند و طلایی نشد کمی دما رو بیشتر کنید .
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینی_کباب😍😋
برای مایع گوشتی
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
جعفری خورد شده
نمک و فلفل و زیره
۱ ق غ رب گوجه
۳ ق غ روغن
سایر مواد
سیبزمینی
گوجه فرنگی
فلفل
گوشت چرخکرده و پساز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل و زیره و رب گوجه و روغن رو مخلوط و ۲ ساعت در یخچال میذاریم سیبزمینی رو برش داده درون سینی کوچکی که چرب کردیم میذاریم و ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم و بعد گوشت رو پهن کرده و گوجه و فلفل میذاریم و روش رو مقداری روغن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#کیک_شیر_و_هل
موادلازم:
آرد الک شده دو پیمانه شکر دو پیمانه سرخالی بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری هل آسیاب شده نصف قاشق چای خوری وانیل دو قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری کره نصف پیمانه شیر یک پیمانه تخم مرغ ۴ عدد
✍️طرز تهیه:
اول موادتون رو یک ربع زودتر بگذارید بیرون از یخچال تا به دمای فضای اطاق برسه. فر رو درجه ۱۶۳سانتیگراد یا ۳۲۵ F گرم کرده، قالب میان تهی رو اسپری روغن یا کره زده کمی آرد الک کنید. تخم مرغ رو با شکر در همزن دور تند بزنید تا پف و حجم دار بشه و کرم رنگ در این فاصله در ظرفی روی فر کره رو آب کرده شیر و وانیل رو به کره اضافه کنید بگذارید جوش بیاد یعنی فقط حباب ها از اطراف ظرف دیده بشه نه جوش کامل. این مایع داغ رو کم کم به تخم مرغ در حال زدن اضافه کنید با دور کند همزن همزمان بزنید و مایع رو اضافه کرده خیلی آهسته، آرد و بیکینگ پودر+ هل+ نمک رو چند بار الک کنید و به مایه در سه مرحله اضافه کنید همزن همچنان در حال زدن باشه در دور کند. وقتی مواد مخلوط شد مایع رو درون قالب ریخته یک ساعت یا تا زمانی که خلال دندان با کمی کیک بهش چسبیده بیاد بیرون(خلال دندان نباید مایع آبکی کیک بهش بچسبه باید مثل خرده کیک بهش بچسبه وقتی دست بزنید مشخصه پخته هست ) زیادی نباید بمونه تو فر که بیش از حد پخته
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کروسان_بازاری خوشمزه😋
هم هزینه کمتری داره هم سالمتر و یه عصرونه جذابه😍
🌼مواد لازم برای خمیر
روغن مایع نصف لیوان
آب گرم ۱ لیوان
شیر گرم ۱ لیوان
شکر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
خمیر مایع خشک ۱ ق غ
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۴_۵/۵ لیوان (کنترل شده اضافه بشه)
شکلات تخته ای ،برای وسط نان(دلخواهه میتونه ساده باشه)
🌼مواد لازم برای رویه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۱ ق غ
زعفران کمی. دلخواه
🌼 همه مواد و به جز آرد باهم ترکیب کنید ، در آخر ارد و کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد ،🥰 یک ساعت خمیر و استراحت بدین ، طوری که تو ظرف چرب شده بزارید و درش و ببندید یا حوله بندازید روش ، بعد از اینکه خمیر عمل اومد 💪دو برابر شد ، روی میز کار کمی ورز بدین تا پف خمیر گرفته بشه ، خمیر رو به ۹_۱۲ قسمت تقسیم کنید و هر چونه رو به صورت دایره ای پهن کنید و روی خمیر کره بمالید ، و روی هم قرار بدین لایه هارو🥰
اخرین لایه نیاز به کره ندارد ، دوباره با وردنه خمیر رو انقدر باز کنید تا نازک شود ، و به دوازده قسمت مثلثی برش بزنید و وسط هر کدوم رو شکلات بزارید و بپیچید ، در سینی فر یک ربع استراحت بدین و رویه زرده بمالید و تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید 😋
🌼 این نام چون کره داره تو یخچال نگداری بشه ، کمی سفت میشه ولی بیست دقیقه بعد از اینکه بیرون بیاد نرم میشه
🌼 دوازده تا با این روش نان کروسان دارید
🌼 شیر و آب ، در حدی گرم باشه که دست و نسوزونه
#آشپزی
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نوتلا
چهار بسته بیسکویت یا کیک کاکائویی
کره آب شده ۱۰۰ گرم
شیر ۳ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم(یک بسته)
شکر ۳/۴ لیوان
نوتلا ۵۰ گرم (دو قاشق غذا خوری پر)
ژلاتین سه قاشق غذا خوری (به همراه نصف لیوان آب بن ماری کنید)
وانیل نصف قاشق چایخوری(من وانیل شکری یک بسته ریختم)
بیسکویت یا کیک را به صورت پودر در می آوریم و با کره مخلوط می کنیم .
کف قالب کمربندی رو سلفون یا یاغذ روغنی گذاشته و بیسکویت رو کف قالب می ریزیم و خوب فشرده میکنیم و داخل یخچال قرار می دهیم.
ژلاتین رو به همراه آب روی بخار آب بنماری میکنیم .
شیر را روی حرارت گذاشته و کمی که گرم شد ،شکر ،خامه و نوتلارو به ترتیب بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم نیاز نیست شیر بجوشه،در آخر هم ژلاتین را اضافه کرده ،خوب بکدست میکنیم و روی کراست که آماده کردیم میریزیم و به مدت چهار تا شش ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از یخچال خارج کرده با سشوار اطراف قالب رو کمی گرم میکنیم تا دسر از قالب جدا شود و قالب کمربندی رو باز میکنیم و دسرمون رو تزیین میکنیم.
باد سشوار رو زیاد نگیرد که دسر آب میشه و خراب میشه ،در حد یک دقیقه دور تا دور قالب بگیرید سریع جدا میشه.
#آشپزی
@ashpaziibaham
#دونات_ذرت
مواد لازم:
آرد 360 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
40 گرم شیر عسلی
40 گرم شکر دانه ریز
6 گرم خمیرمایه
1 عدد تخم مرغ + 225 میلی لیتر آب (اگه دیدید خیلی خشکه میتونید یکم دیگه آب اضافه کنید)
1/2 قاشق چایخوری نمک
50 گرم کره مارگارین
🔰مواد لازم برای سرخ کردن:
روغن مایع و روغن جامد به نسبت یک در یک (به عنوان مثال: 500 گرم روغن مایع + 500 گرم روغن جامد)
🔰برای تزیین:
شکر و پودر قند
🔰طرز تهیه:
1. آرد ، نشاسته ذرت ، شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید.
2. بعد بقیه مواد بجز کره و نمک رو بریزید خوب ورز بدید.
3. کره و نمک اضافه کنید. ورز دهید تا نرم شه
4. خمیر را به گلوله های کوچک 40 گرمی تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید.
5. اولین خمیر گرد رو بردارید ، فشارش بدید تا کمی کف دونات صاف شه این کار رو به ترتیب انجام بدید تا خمیر تمام شه. بزارید استراحت کنه و حجمش سه برابر شه.
6. در کمی روغن با حرارت کم سرخ کنید.
وقتی دونات رو داخل روغن ریختید ، حرارت رو خیلی کم کنید ، بذارید دونات خودشو بگیره ، بعد دیگه میتونید حرارت رو یکم زیاد کنید.فقط ۱ بار برش گردونیددراخر با پودر قند وشکر تزیینش کنید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#لکوم_نارگیلی🥥
مواد لازم :
۴ لیوان شیر
یک لیوان شکر
یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
دو لیوان پودر نارگیل
یک پاکت وانیل ترکیهای(نوک ق.چ وانیل ایرانی)
یک قاشق غذاخوری کره
برای روش :
پودر نارگیل فراوون
مارمالاد میوهای
طرز تهیه :
شیر، آرد سمولینا و شکر رو داخل قابلمه بریزید، هم بزنید و بپزید تا زمانیکه محلبی غلیظ بشه(در حین پخت هم زدن رو فراموش نکنید) سپس از روی اجاق بردارید، وانیل و کره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. داخل یک ظرف پیرکس رو خیس کنید، مواد رو داخلش بریزید و بزارید حرارتش از بین بره بعد داخل یخچال بذارید تا سرد بشه.
بعد از اینکه خوب سرد شد، از یخچال در بیارید و دو لیوان پودر نارگیل بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دستتون رو خیس کنید، مقداری از مواد رو بردارید با دستتون قلقلی و کمی پِرس کنید و آغشته به پودر نارگیل کنید و داخل ظرف بچینید. روی شیرینی یک گودی ایجاد کنید و یک قاشق چایخوری از هر مارمالادی که دوست داشتید رو اون وسط بریزید.
اگه دوست داشتید میتونید با شکلات سفید روش رو تزیین کنید.
#آشپزی
@ashpaziibaham
#زیتون_پرورده
🔷مواد لازم👇
🔹زیتون سبز بدون هسته : 500 گرم
🔹نعنا ، گشنیز و چوچاق : 3قاشق سوپخوری
🔹آب انار ترش :1پیمانه
🔹مغز گردو چرخ شده : 200گرم
🔹سیر : 2 حبه
🔹رب انار :یک سوم پیمانه
🔹دانه انار ترش : یک دوم پیمانه
🔹نمک و گلپر :به میزان لازم
🔆طرز تهیه
🔅1- مغز گردو را بسایید.سبزی ها را بشویید و کاملا ریز خرد کنید
2- زیتون انتخابی را امتحان کنید;اگر شور بود یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود
3- زیتون را در کاسه ای گود بریزید و مغز گردوی ساییده و سبزی های خرد شده را به آن بیفزایید.در صورتی که سبزی چوچاق را که نوعی سبزی محلی و مخصوص شمال است در دسترس نداشتید به جای سبزی چوچاق یک قاشق چایخوری نعنای خشک بریزید
4- سیر را بکوبید و به زیتون اضافه کنید
5- آب انار ٬ رب انار و دانه انار ترش را درون مخلوط بریزید نمک و گلپر را اضافه نمایید و زیر و رو کنید تا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را 2 ساعت در یخچال بگزارید تاجا بیفتد. سپس (زیتون پرورده) آماده مصرف است
#آشپزی
@ashpaziibaham
*#ترفند_آشپزی*
*چگونه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده داشته باشیم؟* 🫕
لازم است بدانیدکه خورش قورمه سبزی نیاز دارد در زمان طولانی پخته و جا بیافتد ، حداقل زمان پخت برای این غذا ۴ ساعت است ، بهتر است برای پخت این خورش خوشمزه از آب جوش استفاده کنید و اگر دنبال یک طعم فوق العاده هستید از سبزی تازه بهره ببرید ، البته نتیجه کار با سبزی فریزری هم خوب می شود.
اگر دوست دارید خورش قورمه شما روغن بیاندازد در انتهای پخت چند قالب یخ کوچک داخل خورش بیاندازید تا شوک وارد کرده و روغن خورش را روی آن جمع کند ، لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که خورش خود را به علت کمبود وقت با زودپز نپزید ، زیرا نتیجه پخت با قابلمه معمولی و زمان طولانی ، بسیار بهتر خواهد بود
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ناگت_سوخاری👩🍳
مرغ 300 گرم
نمک 1 ق چ/فلفل سیاه 1 ق چ/پاپریکا 1 ق چ/پودر زنجبیل کمی
روغن زیتون 1 ق غ/سس سویا 1 ق غ
آرد گندم /تخم مرغ /پودر سوخاری
به میزارن لازم 🌮🍤
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
#ایده
#آشپزی
ترفند های جالب آشپزی😍
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلوا👩🍳
مواد لازم👇
رشته شعریه ۱ بسته (معادل۱۵۰ گرم)
کره۶۰ گرم
شیر عسلی ۲۰۰ گرم
زعفران دم شده ۲ ق غ
پودر هل نصف ق چ
پودر پسته و خلال پسته برای تزیین
قالب سیلیکونی
🍪🥜
.
.
@ashpaziibaham
#پیتا_گوشت 🧇 😋
🔸مخلفات این تیپ ساندویچ ها میتونه خیلی متنوع باشه ، من برای ساندویچ امروز گوشت رو با پیاز داغ تفت دادم ، قارچ رو اضافه کردم و بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد فلفل و زردچوبه و پودر آویشن زدم فلفل های رنگی نگینی رو اضافه کردم و بعد از یه تفت کوچولو خاموشش کردم ، از مواد روی نون پیتا ( یک نوع نون عربی ، موجود در سوپر مارکتها ) گذاشتم با همراه با کمی پنیر پیتزا ، نون رو تا کردم و کذاشتم تو ساندویچ ساز با صفحه گریل تا سه چهار دقیقه گریل بشه . اگر دستگاه گریل نداشتید ساندویچ رو بذارید تو تابه نچسب بدون روغن یه چیز سنگین بذارید روش تا گریل شه
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#کیک_شکلاتی_نگین
با فیلینگ خامه و شکلات
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شكر نصف پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
شير نصف پيمانه
آرد یک و نیم پيمانه
بكينگ پودر ۱ ق م
وانيل نوک ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
آرد را با بكينگ پودر و پودر كاكائو مخلوط میکنیم.
تخم مرغ را همراه شكر و وانيل هم ميزنيم تا سبک و كرم رنگ شود.
بعد شير و روغن مايع را اضافه كرده و سپس مخلوط آرد را در سه مرحله، روی مواد الک میکنیم و به صورت دورانی فولد میکنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر میپزیم.
♤ من داخل قالب تارت به قطر ۲۳ سانت ریختم و قالب را با روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کردم و بعد حسابی تکون دادم تا آردهای اضافه از قالب خارج شود. برای داخل قالبم خامه قنادی رو فرم دادم یه لایه داخل گودی کیک میکشیم بعد برای لایه روییش هم هم شکلات تخته ای تلخ رو روی حرارت کتری آب کردم و با سه ق روغن مایع مخلوط کردم و روی سطح کیک ریختم.به همین سادگی و خوشمزگی
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_فنجونی_بدون_فروهمزن 😍
🌸
پاشید برای عصرونه این دلبر خوشمزه رو درست کنید که فوق العاده خوشمزه است 😍😍 و باورتون نمیشه یه همچین بافتی پنبه ای و نرمی داشته باشه 😍
🌸
✅مواد لازم و طرز تهیه:
اول از همه یه قابلمه اب رو بذارید رو حرارت تا بجوش بیاد.
حالا:
_۷ قاشق غذا خوری آرد سفید
_۱ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
_۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
_کمی وانیل
با هم ترکیب و الک کنید که یکدست بشه بعد
_۷ قاشق غذاخوری شکر
_۸ قاشق غذاخوری شیر
_۱ عدد تخم مرغ
_۵ قاشق غذاخوری روغن مایع
اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد یکی دو دقیقه با همزن دستی یا چنگال بزنید.
فنجون های نشکن رو با روغن جدا کننده چرب کنید
یا اول روغن مایع بزنید بعد داخلش آرد پاشی کنید بعد فنجون رو برگردونید آرد اضافی بریزه بیرون.
نیمی از فنجون رو با مایه کیک پر کنید
داخل آب در حال جوش بذارید به همراه دم کنی و شعله پخش کن با حرارت ملایم حدودا بیست الی سی دقیقه بمونه تا بپزه😍 با خلال دندان چک کنید که پخته باشه مغزش.
بعد از پخت برای تزئین از گاناش شکلاتی میتونید استفاده کنید.
_گاناش شکلاتی:
۳ قاشق غذاخوری خامه رو روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری بذارید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم شکلات اضافه کنید و تا ذوب بشه. همین😍
نوش جااااان
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#شیرینی_پسته_ترکیه 🥟 😋
آرد ۳ لیوان
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
شکر ۱ لیوان
پودر فندق ۲ ق غ
🔻مواد رویی:
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
پسته خرد شده
🔸در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیر شد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهید شکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم
تزیین
#ایده
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham