فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کروسان_بازاری خوشمزه😋
هم هزینه کمتری داره هم سالمتر و یه عصرونه جذابه😍
🌼مواد لازم برای خمیر
روغن مایع نصف لیوان
آب گرم ۱ لیوان
شیر گرم ۱ لیوان
شکر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
خمیر مایع خشک ۱ ق غ
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۴_۵/۵ لیوان (کنترل شده اضافه بشه)
شکلات تخته ای ،برای وسط نان(دلخواهه میتونه ساده باشه)
🌼مواد لازم برای رویه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۱ ق غ
زعفران کمی. دلخواه
🌼 همه مواد و به جز آرد باهم ترکیب کنید ، در آخر ارد و کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد ،🥰 یک ساعت خمیر و استراحت بدین ، طوری که تو ظرف چرب شده بزارید و درش و ببندید یا حوله بندازید روش ، بعد از اینکه خمیر عمل اومد 💪دو برابر شد ، روی میز کار کمی ورز بدین تا پف خمیر گرفته بشه ، خمیر رو به ۹_۱۲ قسمت تقسیم کنید و هر چونه رو به صورت دایره ای پهن کنید و روی خمیر کره بمالید ، و روی هم قرار بدین لایه هارو🥰
اخرین لایه نیاز به کره ندارد ، دوباره با وردنه خمیر رو انقدر باز کنید تا نازک شود ، و به دوازده قسمت مثلثی برش بزنید و وسط هر کدوم رو شکلات بزارید و بپیچید ، در سینی فر یک ربع استراحت بدین و رویه زرده بمالید و تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید 😋
🌼 این نام چون کره داره تو یخچال نگداری بشه ، کمی سفت میشه ولی بیست دقیقه بعد از اینکه بیرون بیاد نرم میشه
🌼 دوازده تا با این روش نان کروسان دارید
🌼 شیر و آب ، در حدی گرم باشه که دست و نسوزونه
#آشپزی
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نوتلا
چهار بسته بیسکویت یا کیک کاکائویی
کره آب شده ۱۰۰ گرم
شیر ۳ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم(یک بسته)
شکر ۳/۴ لیوان
نوتلا ۵۰ گرم (دو قاشق غذا خوری پر)
ژلاتین سه قاشق غذا خوری (به همراه نصف لیوان آب بن ماری کنید)
وانیل نصف قاشق چایخوری(من وانیل شکری یک بسته ریختم)
بیسکویت یا کیک را به صورت پودر در می آوریم و با کره مخلوط می کنیم .
کف قالب کمربندی رو سلفون یا یاغذ روغنی گذاشته و بیسکویت رو کف قالب می ریزیم و خوب فشرده میکنیم و داخل یخچال قرار می دهیم.
ژلاتین رو به همراه آب روی بخار آب بنماری میکنیم .
شیر را روی حرارت گذاشته و کمی که گرم شد ،شکر ،خامه و نوتلارو به ترتیب بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم نیاز نیست شیر بجوشه،در آخر هم ژلاتین را اضافه کرده ،خوب بکدست میکنیم و روی کراست که آماده کردیم میریزیم و به مدت چهار تا شش ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از یخچال خارج کرده با سشوار اطراف قالب رو کمی گرم میکنیم تا دسر از قالب جدا شود و قالب کمربندی رو باز میکنیم و دسرمون رو تزیین میکنیم.
باد سشوار رو زیاد نگیرد که دسر آب میشه و خراب میشه ،در حد یک دقیقه دور تا دور قالب بگیرید سریع جدا میشه.
#آشپزی
@ashpaziibaham
#دونات_ذرت
مواد لازم:
آرد 360 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
40 گرم شیر عسلی
40 گرم شکر دانه ریز
6 گرم خمیرمایه
1 عدد تخم مرغ + 225 میلی لیتر آب (اگه دیدید خیلی خشکه میتونید یکم دیگه آب اضافه کنید)
1/2 قاشق چایخوری نمک
50 گرم کره مارگارین
🔰مواد لازم برای سرخ کردن:
روغن مایع و روغن جامد به نسبت یک در یک (به عنوان مثال: 500 گرم روغن مایع + 500 گرم روغن جامد)
🔰برای تزیین:
شکر و پودر قند
🔰طرز تهیه:
1. آرد ، نشاسته ذرت ، شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید.
2. بعد بقیه مواد بجز کره و نمک رو بریزید خوب ورز بدید.
3. کره و نمک اضافه کنید. ورز دهید تا نرم شه
4. خمیر را به گلوله های کوچک 40 گرمی تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید.
5. اولین خمیر گرد رو بردارید ، فشارش بدید تا کمی کف دونات صاف شه این کار رو به ترتیب انجام بدید تا خمیر تمام شه. بزارید استراحت کنه و حجمش سه برابر شه.
6. در کمی روغن با حرارت کم سرخ کنید.
وقتی دونات رو داخل روغن ریختید ، حرارت رو خیلی کم کنید ، بذارید دونات خودشو بگیره ، بعد دیگه میتونید حرارت رو یکم زیاد کنید.فقط ۱ بار برش گردونیددراخر با پودر قند وشکر تزیینش کنید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#لکوم_نارگیلی🥥
مواد لازم :
۴ لیوان شیر
یک لیوان شکر
یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
دو لیوان پودر نارگیل
یک پاکت وانیل ترکیهای(نوک ق.چ وانیل ایرانی)
یک قاشق غذاخوری کره
برای روش :
پودر نارگیل فراوون
مارمالاد میوهای
طرز تهیه :
شیر، آرد سمولینا و شکر رو داخل قابلمه بریزید، هم بزنید و بپزید تا زمانیکه محلبی غلیظ بشه(در حین پخت هم زدن رو فراموش نکنید) سپس از روی اجاق بردارید، وانیل و کره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. داخل یک ظرف پیرکس رو خیس کنید، مواد رو داخلش بریزید و بزارید حرارتش از بین بره بعد داخل یخچال بذارید تا سرد بشه.
بعد از اینکه خوب سرد شد، از یخچال در بیارید و دو لیوان پودر نارگیل بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دستتون رو خیس کنید، مقداری از مواد رو بردارید با دستتون قلقلی و کمی پِرس کنید و آغشته به پودر نارگیل کنید و داخل ظرف بچینید. روی شیرینی یک گودی ایجاد کنید و یک قاشق چایخوری از هر مارمالادی که دوست داشتید رو اون وسط بریزید.
اگه دوست داشتید میتونید با شکلات سفید روش رو تزیین کنید.
#آشپزی
@ashpaziibaham
#زیتون_پرورده
🔷مواد لازم👇
🔹زیتون سبز بدون هسته : 500 گرم
🔹نعنا ، گشنیز و چوچاق : 3قاشق سوپخوری
🔹آب انار ترش :1پیمانه
🔹مغز گردو چرخ شده : 200گرم
🔹سیر : 2 حبه
🔹رب انار :یک سوم پیمانه
🔹دانه انار ترش : یک دوم پیمانه
🔹نمک و گلپر :به میزان لازم
🔆طرز تهیه
🔅1- مغز گردو را بسایید.سبزی ها را بشویید و کاملا ریز خرد کنید
2- زیتون انتخابی را امتحان کنید;اگر شور بود یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود
3- زیتون را در کاسه ای گود بریزید و مغز گردوی ساییده و سبزی های خرد شده را به آن بیفزایید.در صورتی که سبزی چوچاق را که نوعی سبزی محلی و مخصوص شمال است در دسترس نداشتید به جای سبزی چوچاق یک قاشق چایخوری نعنای خشک بریزید
4- سیر را بکوبید و به زیتون اضافه کنید
5- آب انار ٬ رب انار و دانه انار ترش را درون مخلوط بریزید نمک و گلپر را اضافه نمایید و زیر و رو کنید تا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را 2 ساعت در یخچال بگزارید تاجا بیفتد. سپس (زیتون پرورده) آماده مصرف است
#آشپزی
@ashpaziibaham
*#ترفند_آشپزی*
*چگونه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده داشته باشیم؟* 🫕
لازم است بدانیدکه خورش قورمه سبزی نیاز دارد در زمان طولانی پخته و جا بیافتد ، حداقل زمان پخت برای این غذا ۴ ساعت است ، بهتر است برای پخت این خورش خوشمزه از آب جوش استفاده کنید و اگر دنبال یک طعم فوق العاده هستید از سبزی تازه بهره ببرید ، البته نتیجه کار با سبزی فریزری هم خوب می شود.
اگر دوست دارید خورش قورمه شما روغن بیاندازد در انتهای پخت چند قالب یخ کوچک داخل خورش بیاندازید تا شوک وارد کرده و روغن خورش را روی آن جمع کند ، لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که خورش خود را به علت کمبود وقت با زودپز نپزید ، زیرا نتیجه پخت با قابلمه معمولی و زمان طولانی ، بسیار بهتر خواهد بود
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ناگت_سوخاری👩🍳
مرغ 300 گرم
نمک 1 ق چ/فلفل سیاه 1 ق چ/پاپریکا 1 ق چ/پودر زنجبیل کمی
روغن زیتون 1 ق غ/سس سویا 1 ق غ
آرد گندم /تخم مرغ /پودر سوخاری
به میزارن لازم 🌮🍤
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
#ایده
#آشپزی
ترفند های جالب آشپزی😍
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلوا👩🍳
مواد لازم👇
رشته شعریه ۱ بسته (معادل۱۵۰ گرم)
کره۶۰ گرم
شیر عسلی ۲۰۰ گرم
زعفران دم شده ۲ ق غ
پودر هل نصف ق چ
پودر پسته و خلال پسته برای تزیین
قالب سیلیکونی
🍪🥜
.
.
@ashpaziibaham
#پیتا_گوشت 🧇 😋
🔸مخلفات این تیپ ساندویچ ها میتونه خیلی متنوع باشه ، من برای ساندویچ امروز گوشت رو با پیاز داغ تفت دادم ، قارچ رو اضافه کردم و بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد فلفل و زردچوبه و پودر آویشن زدم فلفل های رنگی نگینی رو اضافه کردم و بعد از یه تفت کوچولو خاموشش کردم ، از مواد روی نون پیتا ( یک نوع نون عربی ، موجود در سوپر مارکتها ) گذاشتم با همراه با کمی پنیر پیتزا ، نون رو تا کردم و کذاشتم تو ساندویچ ساز با صفحه گریل تا سه چهار دقیقه گریل بشه . اگر دستگاه گریل نداشتید ساندویچ رو بذارید تو تابه نچسب بدون روغن یه چیز سنگین بذارید روش تا گریل شه
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#کیک_شکلاتی_نگین
با فیلینگ خامه و شکلات
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شكر نصف پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
شير نصف پيمانه
آرد یک و نیم پيمانه
بكينگ پودر ۱ ق م
وانيل نوک ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
آرد را با بكينگ پودر و پودر كاكائو مخلوط میکنیم.
تخم مرغ را همراه شكر و وانيل هم ميزنيم تا سبک و كرم رنگ شود.
بعد شير و روغن مايع را اضافه كرده و سپس مخلوط آرد را در سه مرحله، روی مواد الک میکنیم و به صورت دورانی فولد میکنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر میپزیم.
♤ من داخل قالب تارت به قطر ۲۳ سانت ریختم و قالب را با روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کردم و بعد حسابی تکون دادم تا آردهای اضافه از قالب خارج شود. برای داخل قالبم خامه قنادی رو فرم دادم یه لایه داخل گودی کیک میکشیم بعد برای لایه روییش هم هم شکلات تخته ای تلخ رو روی حرارت کتری آب کردم و با سه ق روغن مایع مخلوط کردم و روی سطح کیک ریختم.به همین سادگی و خوشمزگی
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_فنجونی_بدون_فروهمزن 😍
🌸
پاشید برای عصرونه این دلبر خوشمزه رو درست کنید که فوق العاده خوشمزه است 😍😍 و باورتون نمیشه یه همچین بافتی پنبه ای و نرمی داشته باشه 😍
🌸
✅مواد لازم و طرز تهیه:
اول از همه یه قابلمه اب رو بذارید رو حرارت تا بجوش بیاد.
حالا:
_۷ قاشق غذا خوری آرد سفید
_۱ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
_۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
_کمی وانیل
با هم ترکیب و الک کنید که یکدست بشه بعد
_۷ قاشق غذاخوری شکر
_۸ قاشق غذاخوری شیر
_۱ عدد تخم مرغ
_۵ قاشق غذاخوری روغن مایع
اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد یکی دو دقیقه با همزن دستی یا چنگال بزنید.
فنجون های نشکن رو با روغن جدا کننده چرب کنید
یا اول روغن مایع بزنید بعد داخلش آرد پاشی کنید بعد فنجون رو برگردونید آرد اضافی بریزه بیرون.
نیمی از فنجون رو با مایه کیک پر کنید
داخل آب در حال جوش بذارید به همراه دم کنی و شعله پخش کن با حرارت ملایم حدودا بیست الی سی دقیقه بمونه تا بپزه😍 با خلال دندان چک کنید که پخته باشه مغزش.
بعد از پخت برای تزئین از گاناش شکلاتی میتونید استفاده کنید.
_گاناش شکلاتی:
۳ قاشق غذاخوری خامه رو روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری بذارید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم شکلات اضافه کنید و تا ذوب بشه. همین😍
نوش جااااان
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#شیرینی_پسته_ترکیه 🥟 😋
آرد ۳ لیوان
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
شکر ۱ لیوان
پودر فندق ۲ ق غ
🔻مواد رویی:
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
پسته خرد شده
🔸در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیر شد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهید شکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم
تزیین
#ایده
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
سوپ چربی سوز چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای3️⃣ نفر
👈گوجه فرنگی (درشت) ۵ عدد
👈فلفل دلمه ای ۲ عدد
👈پیاز ۳ عدد
👈هویج ۳ عدد
👈گل کلم (سفید و خرد شده) ۲ لیوان
👈کرفس (خرد شده) ۱ لیوان
👈زعفران (آبکرده) ۱ قاشق سوپ خوری
👈نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
1️⃣ابتدا درون قابلمه آب و مقداری آبلیمو بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. گوجه فرنگی را پوست كنده و پوره كنید و به همراه سبزیجات شسته شده و خرد شده(به صورت نگینی ریز)داخل قابلمه در حال جوش بریزید.
2️⃣ به مدت 1 ساعت اجازه دهید سوپ آرام بجوشد و آماده شود( در این مدت چند بار سوپ را هم بزنید ) سپس نمک و فلفل را اندازه کرده و زعفران و آبلیمو به مواد اضافه كنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و میل کنید.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ما همراه باشید برای آموزش سالاد متفاوت و خوشمزه 😋
مواد لازم:
۴ عدد سیب زمینی آب پز خرد شده
۱ عدد خیار خرد شده
۱ عدد هویج رنده شده
۱۰ عدد زیتون خرد شده
۳ قاشق جعفری خرد شده
نصف لیوان ماست
۲ قاشق مایونز
۱ قاشق سس خردل
۳ قاشق آبلیمو
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر
امیدوارم این سالاد خوشمزه درست کنید و لذت ببرید
🥦
#آشپزی
@ashpaziibaham
#سالاد_مرغ_گریل_شده_با_سس_رنچ
مواد لازم:
1 سینه(فیله) مرغ گریل شده
فیله ها رو توی این ترکیب به مدت حداقل 1ساعت استراحت بدهید:
2قاشق غذاخوری روغن زیتون
پودر پاپریکا،پودر فلفل چیلی و نمک
مواد سالاد👇
2 عدد خیار خرد شده
کاهو ی خرد شده
3 عدد گوجه
1 پیاز قرمز خرد شده
مواد سس رنچ👇
1 لیوان ماست
1 قاشق غذاخوری شوید تازه ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز و پودر سیر
نمک و فلفل سیاه
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی😍
استامبولی با سیب زمینی و بادمجون
مواد لازم:
گوجه فرنگی 🍅
سیب زمینی 🥔
بادمجان🍆
نمک و ادویه ی کاری
برنج🍙
برای ماست و خیار:
ماست🍶
خیار🥒
کشمش🍇
نعناع🍃
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#کباب_دیگی_با_گوشت_چرخ_کرده
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ارد و فلفل و نمک و پاپریکا ورز دادمو اندازه ی گردو برداشتم و کف دستم حالت دادم و گذاشتم توی تابه ک کفش چرب شده و درشو گذاشتم تا کباب ها خودشو بگیره.پشت و رو کردم.
توی تابه دیگه یک پیازنگینی و یک سیر رنده شده و یک ق رب و زردچوبه رو باهم تفت دادم و روش گوجه چیدم و کبابارو چیدم روی گوجه ها و روش سیب زمینی و قارچ ریختم و یک فنجون ابش کردم و گذاشتم حسابی بپزن
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
پیراشکی_قالبی چگونه تهیه میشود؟😋
خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد
مرغ پخته خرد شده 1.5 پیمانه
سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
🥐طرز تهیه:🥐
خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.
خمیر را مطابق شکل به 6 یا 8 قسمت تقسیم کنید
قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.
چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.
مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید🥖🍞
🥐لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.
قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.
روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..
حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅گل پنیرک ۳ قاشق غذاخوری
آب سرد ½ لیوان فرانسوی دستهدار
عرق بیدمشک یا گلاب یا عرق نعنا، بهار نارنج، تخم شربتی یا خاکشیر
شربت بار
و زعفران دم کرده غلیظ یک ق م
آبلیمو یک ق م
🌿🌿برای درست کردن شربت نعناء🌺
به ازای هرلیوان شکر یک لیوان اب و یک دسته کوچیک نعناء اضافه کرده و به دلخواه میتونیم بهش رنگ یا زعفران اضافه کنیم 🤪
.....
.
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلوا_سوهان👩🍳
شیرخشک ۱/۵ پ
آرد سفید ۱ پ
نشاسته ذرت نصف پ
کره و روغن با هم حدودا ۱ الی ۱/۵ پ (من ۵۰ گرم کره زدم و باقیش رو روغن
مواد لازم برای شهد:
شکر ۱/۵ پ
آب ۱ پ
گلاب نصف پ
زعفران ۱ ق چ
هل ۱ ق چ پُر
🍪🥜
.
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_عربی👩🍳
🌸مواد خمیر:
آرد سمولینا ١پیمانه
آرد سفید ١پیمانه
شکر ١ق غ
خمیر مایه ١ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
روغن مایع یک سوم پیمانه
نمک کمی
شیر یا آب ولرم تقریبا نصف تا ١ پیمانه
🌸مواد کرم میانی:
شیر نصف پیمانه
شکر ١ق غ
خامه صبحانه ١ق غ
آرد سفید ١ق چ سرپر
نشاسته ذرت ١ق چ سرپر
پودر نارگیل ١ق چ سرپر
گلاب ١ق چ
🌸مواد شربت:
شکر ١پیمانه
آب نصف پیمانه
گلوکز ١ق غ
زعفران دم کرده ١ق غ
گلاب ٢ق غ
جوهر لیمو یک هشتم ق چ
🧁🍰
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅این شربت های رنگی با رنگای طبیعی هم جذابن وهم مفید و پرخاصیت برای تابستون حتما شربت گل پنیرک درست کنید و زمستون از دمنوشش استفاده کنید.
✅گل پنیرک اینقدر پرخاصیت و مفیده
دارای ویتامین A وB وC است و درمان بیماریهای کلیه ومثانه بسیار موثر است.
برای سوزش مجاری و دمنوش آن برای عفونت مثانه.
و سلامت کبد و پاک کردن آن موثر است.
برای درمان یرقان و تاثیر بر روی دستگاه تنفسی
ضد سرفه است.
برای رفع زکام و تورم دهان و گلو را برطرف میسازد.
دمنوش گل پنیرک ، تورمهای رودهای و معدهای را رفع میکند.
در درمان دلپیچه کمک میکند.
تاثیر بر روی پوست وخلاصه خیلی خاصیت داره
.
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
زندگی پر از لذت های کوچیکه...
.
.
.@ashpaziibaham.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشکوفی😋
شیر : ۲پیمانه
نشاسته : کمتر از ۱پیمانه
شکر : ۱/۲پیمانه
کره : ۲۰gr
وانیل و شکلات : به مقدار لازم
بچه ها مشکوفی دسر اصیل مازندرانیه👌🏼
من بهش وانیل و نوتلا زدم و با سس کارامل و سس شکلات تزیینش کردم امااا شما واس اینکه به همون حالت سنتی مشکوفی برسین میتونین بهش ۱قاشق غذاخوری گلاب و یه مقدار هل اضافه کنید و بجای نوتلا هم زعفران بزنید.حتی اگه دوست دارید میتونید بهش نسکافه بزنید.
البته که بدون زعفران و شکلات و نسکافه و اینجور چیزا هم طعمش عالیههه😋
خیس کردن نشاسته با آب واسه اینه که راحت تر با شیر مخلوط شه و ریختن یه مقدار ازون آب باعث میشه خامی نشاسته یه مقدار گرفته بشه👌🏼
با این طرز تهیه مشکوفی شما از قالبتون خیلی راحت جدا میشه و واس مهمونیاتون عالیههه😉
این دیگه واقعا آسونه،پاشید درستش کنید و لذتشو ببریییددد
.
@ashpaziibaham