فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان پنیری 😍😋🥳🥳🥳
مواد لازم:
بادمجان🍆
پنیر ورقه ای 🧀
روغن زیتون 🫒
پنیر لبنه🧀
کنجد
جعفری خرد شده 🍀
پنیر پیتزا 🧀
آرد سوخاری 🍘
سس گوجه فرنگی یا مارگاریتا🍅
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpazburak
✅ پاناکوتا کاکائویی😋
✍ مواد لازم:
شیر 3لیوان
شکر 3/4 لیوان
شکلات 80تا100 گرم
پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره
خامه صبحانه 3/4 پاکت
ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
🍜 طرز تهیه:
اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده.
#پاناکوتا_کاکائویی
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا
200 گرم پاستا
1 عدد پیاز
6-7 عدد قارچ
کدو سبز نصف 1 عدد
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
ادویه جات: نمک، پاپریکا، فلفل، ریحان
200 میلی لیتر خامه
شیر 250 میلی لیتر
250 میلی لیتر آب
پنیر رنده شده (موزارلا، چدار..)
ابتدا روغن زیتون را در تابه میریزیم، پیاز و قارچ را تفت
می دهیم، رب گوجه فرنگی، کدو سبز و پاستا را اضافه می کنیم، شیر و خامه را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم
می گذاریم بجوشد.
25-30 دقیقه میگذاریم بپزد.
پنیر را اضافه کنید و بگذارید کمی آب شود.پاستا امادست
@ashpazburak
#اسموتی_خرما🌹
موز یخ زده.....۲عدد
پودر نارگیل.....۲قاشق غذا خوری
کره بادام زمینی.....۲قاشق غذا خوری
خرما .....۵عدد
پودر دارچین.....نصف قاشق چای خوری
شیر....۲لیوان
طرز تهیه:
خرما پوست کنید.هسته آن را جدا کنید.به همراه موز خرد شده،نارگیل،شیر و پودر دارچین داخل مخلوط کن بریزد.میتونید از گوشت کوب برقی استفاده کنید.وقتی یدست شد کره بادام زمینی رو بریزد.تا با بقیه مواد مخلوط بشه.داخل لیوان بریزد و سرو کنید.با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کنید.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا 😋😋😋
به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا:
سس اصلی:
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
قارچ: ۴۰۰ گره
زیتون: ۴ قاشق غداخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و ربگوجه، تمامه کار
سس انسجام:
کره: ۲۰ گرم
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایهلایه بچینید و بره تو فر واسه خودش.
حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه.
اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورقهای لازانیارو بپزید.👌
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خلاقانه و کاربردی در زندگی روزمره😍
👌🌸👌🌸👌🌸👌🌸
#ایده #ایده_های_خلاقانه
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🍔@ashpazburak
#مادلن_شکلاتی
👈 مواد لازم:
۵ تخم مرغ
۱۲۵ گرم شکر
۸۵ گرم آرد
۲۵ گرم پودر کاکائو
۲۵ گرم شیر خشک
کمی نمک
👈طرز تهیه:
تخم مرغ ، نمک و شکر را تا زمانی که پفکی شود، با همزن بزنید.
تمامی مواد خشک را با هم ترکیب کرده و بصورت الک شده را در حالی که همزن روی دور آهسته است، وارد کنید. در آخر با لیسک خوب هم بزنید. قالب را با کره چرب کرده و خمیر را در آن بریزید و در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا بپزد.
.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رژیمی😌
• اگه سرخکن بدون روغن نداشتید میتونید داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بذارید
• همچین میتونید با کاغذ روغنی که کف ماهیتابه میذارید، روی گاز هم درست کنید
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام سبک آماده شده فقط در 40 دقیقه تهیه می شود!😍😋
مواد لازم
800 گرم سینه مرغ
1 کدو
1 پیاز
2 سیب زمینی
200 میلی لیتر ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز (اختیاری)
150 گرم پنیر
فلفل و نمک
جعفری
روغن زیتون
آماده سازی
پیاز ، پیاز و سیب زمینی را به برش ها خرد کنید. مرغ را به قطعات بلند خرد کنید.
تابه را روغن کنید ، سیب زمینی ها را بگذارید ، روغن آن را بریزید ، نمک و پیاز را توزیع کنید. مرغ را بگذارید ، فلفل ، جعفری را بپاشید ، پیاز را توزیع کنید و روغن بیشتری بریزید. مرغ باقیمانده را قرار داده و ماست را بهمراه مایونز پهن کنید.
به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. بعد ، پنیر را توزیع کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی
@ashpazburak
#خورشت #خورشت_فسنجان
300 گرم گردو چرخ کرده کمی تفت بدید و بعد سه لیوان آب سرد بریزید و اجازه بدید جوش بیاد و زیر گازو کم کنید تا بپزه و جا بیوفته .( آب سرد باعث میشه به گردو ها شک بده و روغن بندازه ) بعد از 2 ساعت سه قاشق رب انار و کمی شکر و نمک و دارچین اضافه کنید .( ترشی و شیرینی فسنجون به خودتون بستگی داره .مقدار شکر و رب انار دست خودتونه )
گوشت چرخ کرده با کمی پیاز رنده شده و کمی زردچوبه نمک و فلفل خوب ورز بدید و بعد قلقلی کنید ،سرخش کنید .
بعد که گوشت قلقلی ها آماده شد به خورشت فسنجون اضافه کنید. بعد اجازه بدید خورشت بپزه و جابیوفته
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک #شکلاتی 🎂🎂🎂
2 تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان روغن 1 فنجان شیر
2 ق غ پودر کاکائو
1ق چ ب پ
نصف ق چ وانیل
آرد 1.5 پیمانه
برای پودینگ شکلات
2 فنجان شیر
2 ق غ نشاسته ذرت
2ق غ پودر کاکائو
1 فنجان شکر
1 ق غ کره
1 فنجان شکلات برای خیس کردن کیک
1 فنجان شیر
1 ق غ قهوه
ابتدا شکر و تخم مرغ را به مدت 3-4 دقیقه خوب بزنید ، سپس مواد مایع دیگر را اضافه کنید ، بیکینگ کاکائو پودر آرد و وانیل را اضافه کنید تا یکدست شود ، ملات کیک را درون قالب کیک که چرب کرده ای بریزید. در فر از قبل گرم شه با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.
بعد از خنک شدن کیک خود را با شیر قهوه خیس کنید. برای پودینگ شکلات
تمام مواد به جز کره و شکلات را درون قابلمه بریزید ابتدا همه مواد را به خوبی مخلوط کنید ، سپس روی اجاق گاز گذاشته ، آن را بپزید تا زمانی که روی حرارت کم غلیظ شود ، وقتی غلیظ شد ، آن را از اجاق گاز بردارید ، کره و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
موزهای برش زده را روی کیک گذاشته و پودینگ شکلاتی رو روی سطح کیک ریخته و تزیین کنید.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#كوكو_مرغ 🍘 😋
▫️سينه مرغ پخته شده و ريش شده يك عدد
▫️هويج پخته شده و نگيني شده يك عدد
▫️سيب زميني پخته شدهو پوره شده ٣عدد
▫️تخم مرغ ٥عدد
▫️پياز يك عدد
▫️فلفل سبز شيرين ٥ عدد خرد شده
▫️پنير پيتزا ١٠٠ گرم
🔸 موادو مخلوط كرده نمك و فلفل و زردچوبه زده و در ماهيتابه با روغن داغ سرخ ميكنيم در اخر پنير پيتزارو روي كوكو ريخته و ٥ دقيقه ميزاريم تو فر،گريل رو روشن ميكنيم تا طلايي شه
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل ترد😍😋
شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️
مواد لازم ( ٦ نفر)
نخود >> نيم كيلو
پياز >> ١ عدد
جعفري >> ١٥٠ گرم
گشنيز >> ١٠٠ گرم
سير >> ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد
ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ
فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ .
.
كچاب ٢ قاش غ خ
مايونز>> ٢ قاشق غ خ .
.
طرز تهيه✍️
اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم ،نوش جانتون❤️
✦
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#کرم_شکلات_و_بادام
زرده تخم مرغ. ۳عدد
شکر. ۱۲ق غ
شیر. ۳لیوان
بادام بو داده شده وپودر شده به میزان دلخواه
آب سرد نصف پیمانه
خامه فرم گرفته یک پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ سرخالی
پودر کاکاو ۲ق
پودر ژلاتین رو. روی آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بمونه بعد هم بزنید و. روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف بشود.
زرده تخم مرغ،وانیل،شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود،بعد پودر کاکاو را اضافه می کنیم،یک لیوان شیر را جوشانده وبه مواد زرده اضافه و تند هم میزنیم،سپس بقیه شیر و. ژلاتین را اضافه و هم میزنیم و. در آخر بادام و. خامه رو اضافه هم میزنیم و. در ظرف مورد نظر میریزیم و. ۵الی۶ساعت در یخچال قرار می دهیم
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پخت یتیمچه خوشمزه و ساده😋😍
#آشپزی
#یتیمچه
#غذای_ایرانی
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
💕کانال مارو دنبال کنید👇🏻
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش رولت سوئیسی خوشمزه😋
#رولت
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#کیک
#شیرینی
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش خورشت آلو مجلسی😋
#خورشت
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#خورشت_آلو
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کباب خوشمزه وآسون😋
#کباب
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#کباب_کوبیده
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ته چین قابلمه ای😋
#ته_چین
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#امام_زمان
#حجاب
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
هدایت شده از Ltms
مطالب و فایل های مورد نیاز معلم و دانش آموز
اینجا همونجایی هست که بهت کمک میکنه تا با خیال راحت از معلمی لذت ببری.
تمام مطالب کانال رایگان می باشد .تنها یک صلوات برای اموات بفرستید و استفاده کنید
@tadriis_yar
ایده های ناب آموزشی و خانه داری
ایده های تعمیرات جواهرات .وسائل خانه
ایده های ناب کشاورزی و آشپزی
بهترین کانال خلاقیت و نوآوری
@khalaghbashh
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
آشپزی در طبیعت به روش قزاقی ترکی و آذربایجانی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpazburak
اگر می خواهید از هیچ دوره ضمن خدمت جا نمانید
اخبار استخدامی آموزش و پروش
مسابقات و جشنواره ها مطلع شوید
در کانال ضمن خدمت عضو شوید
🔘 اعلام زمان ثبت نام دوره ها
🔘 سوالات آزمون ها
🔘 محتوا دوره ها
@ltmsme
نمونه سوالات تمامی دوره ها اینجاست👇
@ltmsme
اگر دنبال کار هستید و یا اقوام بیکار دارید عضو اشتغال و کاریابی مناطق نفت خیز جنوب شوید
@karyabinaft
هدایت شده از Ltms
📝📝📝📝
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار
👇👇👇👇👇👇
از ابتدایی تا متوسطه
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن.
#تبلیغ #تبلیغات #تبادل
با ما دیده شوید.
جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه
در ۱۵ کانال
@teacherschool
✅✅✅✅✅✅✅
هدایت شده از Ltms
❌❌❌با فیلتر #اینستا و #واتساپ به بزرگترین مجموعه دانشآموزی در #ایتا بپیوندید.
🌺دریافت #نمونهسوال، #جزوه و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇
کلاس اولی ها 👇👇👇
@tadriis_yar1
کلاس دومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar2
کلاس سومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar3
کلاس چهارمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar4
کلاس پنجمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar5
کلاس ششمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar6
کلاس هفتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar7
کلاس هشتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar8
کلاس نهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar9
کلاس دهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar10
کلاس یازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar11
کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar12
کانال کلی برای معلمان
@tadriis_yar
کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات
@ltmsme
کانال ایده و نقاشی و داستان
@naghashi_ghese
هدایت شده از معلم مدرسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖼 طلوعی_دیگر...☀️
▫️صبحی که شروعش ز سلامی به تو باشد
▫️ای جان دلم، صبح من آن روز به خیر است
⛅ السلام علیک یا صاحب الزمان ⛅
🔆 سلام؛ صبحتون بخیر و روزتون منور به جمال زیبای حضرت بقیه الله(عج)
#تبلیغ #تبلیغات #گسترده
🌐 قرارگاه_مجازی
📲@tadriis_yar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق یه گزینهی خوشمزه و کم هزینه و آسون برای سفره های یلداتونه😍
.
با من همراه باش ببین این باسلوقهای خوشگل به چه آسونی آماده میشن😍
.
.
مواد لازم:
نشاسته گل ۱۳۰ گرم ( ۱ لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان)
آب سرد ۳۴۵ گرم ( ۱ و نیم لیوان)
کره ۲۰ گرم
گلاب ۳-۲ ق غ
پودر نارگیل به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم
ادامه 👇👇👇
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
🔺️ #گشنیز_پلو 🔺️
🔶️مواد لازم
برنج 4 پیمانه
گشنیز 1 کیلوگرم
سیر 2 حبه
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
نمک به مقدار لازم
کره یا روغن به مقدار لازم
🔷️طرز تهیه
لوبیا ها را چند ساعت در آب خیس کنید و بپزید تا نرم شوند. برنج را خوب بشویید تا آب آن زلال شود و آن را 2 تا 3 ساعت در آب و نمک خیس کنید.
گشنیزها را پاک کنید و تمیز بشویید. سپس، آن ها را داخل یک صافی بریزید تا آبشان کاملا برود. گشنیزها را به همراه سیرها خرد کنید. برای گشنیز پلو نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود.
در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و ادویه جات را تفت دهید. سپس لوبیاهای پخته را نیز اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن مواد، شعله را خاش نماییده سوم
یک قابلمه آب روی گاز بگذارید و هنگامی که جوش آمد، مقداری نمک داخل آن بریزید. سپس، برنج را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج گشنیز خرد شده را نیز داخل آن بریزید و سپس، آبکش کنید(مقداری از گشنیز را برای تزیین بردارید).
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید. سپس، برنج آبکش شده و لوبیاهای پخته را روی ته دیگ بریزید و زمان دهید تا دم بکشد.
پس از دم کشیدن گشنیز پلو آن را در ظرف مورد نظر بکشید و مقداری گشنیز خام روی آن بپاشید. غذا حاضر است نوش جان کنید و لذت ببرید.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱. نشاسته گل رو با آب سرد حل میکنیم و بعد از صافی رد میکنیم که دونه های خل نشده جدا بشن.
.
۲. شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و گلاب رو اضافه میکنیم.
.
۳. کره آب شده رو هم اضافه میکنیم و حالا ظرف رو روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه.
.
۴ وقتی غلظت مواد به حدی رسید که از ظرف جدا شد و به قاشق نچسبید از روی حرارت بردارین.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#ساندویچ_مرغ_سوخاری
سینه یا فیله مرغ : سیصد گرم
پیاز : یک عدد
آب لیمو ترش : دو قاشق غذاخوری
ادویه : به مقدار لازم
تخم مرغ :دو عدد (یا یک عدد بزرگ)
پودر سوخاری با پانکو : نصف بسته
آرد : یک لیوان
🔷سینه یا فیله مرغ رو با بیف تک کوب نازک کنیدو با پیاز خورد شده وآبلیمو وادویه (نمک وفلفل سیاه فلفل قرمز،پاپریکاکمی زرد چوبه)وآب لیمو دو ساعت بخوابونید تا مزه دار بشه
🔷 بعد ابتدا مرغ رو در آرد سفید بغلطونید و بعد در تخم مرغ زده شده ودر انتها در پودر سوخاری ودر روغن داغ شناور سرخ کنید، حرارت حتما ملایم باشه که مغز پخت بشه..... نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵. حالا برای اینکه مواد موقع گرد کردن به دستتون نچسبه، کف دستتون رو با روغن مایع چرب کنین و به مقدار دلخواه از مواد بردارین و تو دستتون گرد کنین و تو پودر نارگیل بزنین و بعد روش گردو بذارین.
.
تمااام😍 دیدی به چه آسونی با کمترین مواد تونستی یه باسلوق بازاری خوشگل و خوشمزه درست کنی؟😍
❗️❗️❗️
بچه ها ۲ مدل باسلوق داریم: شفاف و مات؛ اگه دوس دارین باسلوق شفاف بشه باید بهش گلوگزمایع و جوهر لیمو اضافه کنین✅
.
دقت کنین حرارت باید خیلی ملایم باشه وگرنه نشاسته سریع سفت میشه و گوله گوله میشه✅
.
حدودا باید ۴۰-۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنین تا هم بو و هم مزهی خامی نشاسته گرفته بشه و هم اینکه کم کم غلیظ بشه.✅
.
دقت کنین مواد نباید بیش از حد روی حرارت بمونه؛ در این صورت آب مواد کشیده میشه و بعد از سرد شدن سفت میشه✅
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak