#كوكو_مرغ 🍘 😋
▫️سينه مرغ پخته شده و ريش شده يك عدد
▫️هويج پخته شده و نگيني شده يك عدد
▫️سيب زميني پخته شدهو پوره شده ٣عدد
▫️تخم مرغ ٥عدد
▫️پياز يك عدد
▫️فلفل سبز شيرين ٥ عدد خرد شده
▫️پنير پيتزا ١٠٠ گرم
🔸 موادو مخلوط كرده نمك و فلفل و زردچوبه زده و در ماهيتابه با روغن داغ سرخ ميكنيم در اخر پنير پيتزارو روي كوكو ريخته و ٥ دقيقه ميزاريم تو فر،گريل رو روشن ميكنيم تا طلايي شه
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل ترد😍😋
شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️
مواد لازم ( ٦ نفر)
نخود >> نيم كيلو
پياز >> ١ عدد
جعفري >> ١٥٠ گرم
گشنيز >> ١٠٠ گرم
سير >> ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد
ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ
فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ .
.
كچاب ٢ قاش غ خ
مايونز>> ٢ قاشق غ خ .
.
طرز تهيه✍️
اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم ،نوش جانتون❤️
✦
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#کرم_شکلات_و_بادام
زرده تخم مرغ. ۳عدد
شکر. ۱۲ق غ
شیر. ۳لیوان
بادام بو داده شده وپودر شده به میزان دلخواه
آب سرد نصف پیمانه
خامه فرم گرفته یک پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ سرخالی
پودر کاکاو ۲ق
پودر ژلاتین رو. روی آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بمونه بعد هم بزنید و. روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف بشود.
زرده تخم مرغ،وانیل،شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود،بعد پودر کاکاو را اضافه می کنیم،یک لیوان شیر را جوشانده وبه مواد زرده اضافه و تند هم میزنیم،سپس بقیه شیر و. ژلاتین را اضافه و هم میزنیم و. در آخر بادام و. خامه رو اضافه هم میزنیم و. در ظرف مورد نظر میریزیم و. ۵الی۶ساعت در یخچال قرار می دهیم
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پخت یتیمچه خوشمزه و ساده😋😍
#آشپزی
#یتیمچه
#غذای_ایرانی
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
💕کانال مارو دنبال کنید👇🏻
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش رولت سوئیسی خوشمزه😋
#رولت
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#کیک
#شیرینی
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش خورشت آلو مجلسی😋
#خورشت
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#خورشت_آلو
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کباب خوشمزه وآسون😋
#کباب
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#کباب_کوبیده
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ته چین قابلمه ای😋
#ته_چین
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#امام_زمان
#حجاب
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
هدایت شده از Ltms
مطالب و فایل های مورد نیاز معلم و دانش آموز
اینجا همونجایی هست که بهت کمک میکنه تا با خیال راحت از معلمی لذت ببری.
تمام مطالب کانال رایگان می باشد .تنها یک صلوات برای اموات بفرستید و استفاده کنید
@tadriis_yar
ایده های ناب آموزشی و خانه داری
ایده های تعمیرات جواهرات .وسائل خانه
ایده های ناب کشاورزی و آشپزی
بهترین کانال خلاقیت و نوآوری
@khalaghbashh
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
آشپزی در طبیعت به روش قزاقی ترکی و آذربایجانی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpazburak
اگر می خواهید از هیچ دوره ضمن خدمت جا نمانید
اخبار استخدامی آموزش و پروش
مسابقات و جشنواره ها مطلع شوید
در کانال ضمن خدمت عضو شوید
🔘 اعلام زمان ثبت نام دوره ها
🔘 سوالات آزمون ها
🔘 محتوا دوره ها
@ltmsme
نمونه سوالات تمامی دوره ها اینجاست👇
@ltmsme
اگر دنبال کار هستید و یا اقوام بیکار دارید عضو اشتغال و کاریابی مناطق نفت خیز جنوب شوید
@karyabinaft
هدایت شده از Ltms
📝📝📝📝
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار
👇👇👇👇👇👇
از ابتدایی تا متوسطه
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن.
#تبلیغ #تبلیغات #تبادل
با ما دیده شوید.
جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه
در ۱۵ کانال
@teacherschool
✅✅✅✅✅✅✅
هدایت شده از Ltms
❌❌❌با فیلتر #اینستا و #واتساپ به بزرگترین مجموعه دانشآموزی در #ایتا بپیوندید.
🌺دریافت #نمونهسوال، #جزوه و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇
کلاس اولی ها 👇👇👇
@tadriis_yar1
کلاس دومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar2
کلاس سومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar3
کلاس چهارمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar4
کلاس پنجمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar5
کلاس ششمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar6
کلاس هفتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar7
کلاس هشتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar8
کلاس نهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar9
کلاس دهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar10
کلاس یازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar11
کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar12
کانال کلی برای معلمان
@tadriis_yar
کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات
@ltmsme
کانال ایده و نقاشی و داستان
@naghashi_ghese
هدایت شده از معلم مدرسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖼 طلوعی_دیگر...☀️
▫️صبحی که شروعش ز سلامی به تو باشد
▫️ای جان دلم، صبح من آن روز به خیر است
⛅ السلام علیک یا صاحب الزمان ⛅
🔆 سلام؛ صبحتون بخیر و روزتون منور به جمال زیبای حضرت بقیه الله(عج)
#تبلیغ #تبلیغات #گسترده
🌐 قرارگاه_مجازی
📲@tadriis_yar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق یه گزینهی خوشمزه و کم هزینه و آسون برای سفره های یلداتونه😍
.
با من همراه باش ببین این باسلوقهای خوشگل به چه آسونی آماده میشن😍
.
.
مواد لازم:
نشاسته گل ۱۳۰ گرم ( ۱ لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان)
آب سرد ۳۴۵ گرم ( ۱ و نیم لیوان)
کره ۲۰ گرم
گلاب ۳-۲ ق غ
پودر نارگیل به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم
ادامه 👇👇👇
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
🔺️ #گشنیز_پلو 🔺️
🔶️مواد لازم
برنج 4 پیمانه
گشنیز 1 کیلوگرم
سیر 2 حبه
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
نمک به مقدار لازم
کره یا روغن به مقدار لازم
🔷️طرز تهیه
لوبیا ها را چند ساعت در آب خیس کنید و بپزید تا نرم شوند. برنج را خوب بشویید تا آب آن زلال شود و آن را 2 تا 3 ساعت در آب و نمک خیس کنید.
گشنیزها را پاک کنید و تمیز بشویید. سپس، آن ها را داخل یک صافی بریزید تا آبشان کاملا برود. گشنیزها را به همراه سیرها خرد کنید. برای گشنیز پلو نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود.
در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و ادویه جات را تفت دهید. سپس لوبیاهای پخته را نیز اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن مواد، شعله را خاش نماییده سوم
یک قابلمه آب روی گاز بگذارید و هنگامی که جوش آمد، مقداری نمک داخل آن بریزید. سپس، برنج را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج گشنیز خرد شده را نیز داخل آن بریزید و سپس، آبکش کنید(مقداری از گشنیز را برای تزیین بردارید).
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید. سپس، برنج آبکش شده و لوبیاهای پخته را روی ته دیگ بریزید و زمان دهید تا دم بکشد.
پس از دم کشیدن گشنیز پلو آن را در ظرف مورد نظر بکشید و مقداری گشنیز خام روی آن بپاشید. غذا حاضر است نوش جان کنید و لذت ببرید.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱. نشاسته گل رو با آب سرد حل میکنیم و بعد از صافی رد میکنیم که دونه های خل نشده جدا بشن.
.
۲. شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و گلاب رو اضافه میکنیم.
.
۳. کره آب شده رو هم اضافه میکنیم و حالا ظرف رو روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه.
.
۴ وقتی غلظت مواد به حدی رسید که از ظرف جدا شد و به قاشق نچسبید از روی حرارت بردارین.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#ساندویچ_مرغ_سوخاری
سینه یا فیله مرغ : سیصد گرم
پیاز : یک عدد
آب لیمو ترش : دو قاشق غذاخوری
ادویه : به مقدار لازم
تخم مرغ :دو عدد (یا یک عدد بزرگ)
پودر سوخاری با پانکو : نصف بسته
آرد : یک لیوان
🔷سینه یا فیله مرغ رو با بیف تک کوب نازک کنیدو با پیاز خورد شده وآبلیمو وادویه (نمک وفلفل سیاه فلفل قرمز،پاپریکاکمی زرد چوبه)وآب لیمو دو ساعت بخوابونید تا مزه دار بشه
🔷 بعد ابتدا مرغ رو در آرد سفید بغلطونید و بعد در تخم مرغ زده شده ودر انتها در پودر سوخاری ودر روغن داغ شناور سرخ کنید، حرارت حتما ملایم باشه که مغز پخت بشه..... نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵. حالا برای اینکه مواد موقع گرد کردن به دستتون نچسبه، کف دستتون رو با روغن مایع چرب کنین و به مقدار دلخواه از مواد بردارین و تو دستتون گرد کنین و تو پودر نارگیل بزنین و بعد روش گردو بذارین.
.
تمااام😍 دیدی به چه آسونی با کمترین مواد تونستی یه باسلوق بازاری خوشگل و خوشمزه درست کنی؟😍
❗️❗️❗️
بچه ها ۲ مدل باسلوق داریم: شفاف و مات؛ اگه دوس دارین باسلوق شفاف بشه باید بهش گلوگزمایع و جوهر لیمو اضافه کنین✅
.
دقت کنین حرارت باید خیلی ملایم باشه وگرنه نشاسته سریع سفت میشه و گوله گوله میشه✅
.
حدودا باید ۴۰-۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنین تا هم بو و هم مزهی خامی نشاسته گرفته بشه و هم اینکه کم کم غلیظ بشه.✅
.
دقت کنین مواد نباید بیش از حد روی حرارت بمونه؛ در این صورت آب مواد کشیده میشه و بعد از سرد شدن سفت میشه✅
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#ترشی_انار 🍧 😋
▫️دانه انار 1.5 لیوان
▫️لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط
▫️آب انار ۲ تا ۳ لیوان
▫️سرکه ۱/۴ لیوان
▫️پودر گلپر نصف ق چ
▫️پودر گشنیز ۱ ق چ
▫️سیاه دانه ۱ ق چ
▫️سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🔸ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲ دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضافه میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه. درظرف در بسته و در یخچال نگهداری میکنیم.
♦️باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
•..
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#کیک_صبحانه_تابه_ای 🍰 😋
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم)
▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم)
▫️آرد 8 ق غ
▫️روغن مایع 3 ق غ
▫️بکینگ پودر 1 ق چ
▫️وانیل مقداری
🔸ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کرد
✦
#ترشی انار با لبو
به ازای هر ۵ لبو ۲ دونه سیب پوست گرفته و انار دان شده
گلپر -سیاه دانه -نمک از هر کدام یک قاشق شکر -سرکه قرمز به میزان لازم
لبو و سیب را رنده می کنید. لبوها را در قابلمه می ریزید و تا سر لبوها سرکه ریخته و روی شعله ملایم قرار می دهید تا یک جوش بخورد. بعد سیب ها را ریخته و می گذارید یک جوش بخورد. سپس، نمک، شکر، گلپر و سیاهدانه را اضافه کرده و یک جوش خورد، شعله را خاموش کرده و می گذارید سرد شود. بعد انار دان شده را بدان اضافه کرده و در ظرف دیگری ریخته و می گذارید تا جا بیفتد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
•
...
.🍒🍒🍒
🔅اگر مقدارى خورش قورمه سبزی باقى مونده بود ميتونيد غذای جالب ازش دربیارم
که خیلی هم خوشمزه ست👌🏻
#ته_چين_قورمه_سبزي
سه پیمانه برنج رو چند ساعت خیس کنید . سپس سه تا زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده و نصف پیمانه ماست سفت رو کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت بشه و ماست کاملا باز بشه . اگر ماست سفت ندارین و از ماست معمولی استفاده میکنین ؛ ماستشو بیشتر کنین ولی با ماست سفت بهتر میشه .... حالا برنج رو آبکش کنید و بعد با مایه ماست مخلوط کنین .کف قابلمه کمی روغن بریزین . حالا نصف برنج رو بریزین تو قابلمه و سطحشو کاملا صاف کنین بعد خورش قورمه سبزی رو روش بریزین و دوباره سطحشو صاف کنین و بقیه برنج رو روش بریزین و سطحشو کاملا صاف کنین و بزارین تا مثل برنج عادی کاملا دم بکشه .
🔸بهتره قورمه سبزیتون آبدار نباشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین گل پیاز
🧅 🧅
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خونگی_رُزت😍😋
برای اینکار ابتدا سیبزمینیها رو پوست بکنید، تکه تکه کرده و بپزید. بعد خوب له کنید و با کنی کره و ادویه نمک و فلفل و .. مزهدارش کنید.حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید. سیبزمینیها رو داخل قیف شیرینیپزی بریزید و با ماسورهی رُزت طرح بزنید.سینی رو داخل فر ۲۰۰ درجه و از قبل گرم شده بذارید و بمدت حدود ۴۰ دقیقه خوب بپزید (زمان پخت با توجه به فر ممکنه متغییر باشه)از فر دربیارید و اگه دوست داشتید کمی با ادویه دلخواه طعمدارش کنید و با سُس کچاپ میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓
#کلیپ_آموزش_ماقوت_مشهدی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘