eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کاپوچینو۳بسته شیر۳لیوان شکرنصف‌لیوان خامه‌صبحانه‌۱پاکت پودرژلاتین۲ق‌غ،به‌همراه۱/۴لیوان‌آب‌سرد شیرروداخل‌‌شیرجوش‌میریزیم‌‌وکاپوچینو،خامه‌وشکر‌وداخل‌شیرسردمخلوط‌میکنیم‌ومیزاریم‌روی‌حرارت‌متوسط‌تاشکرحل‌بشه‌ومرتب‌هم‌میزنیم‌تاکرمی‌بشه‌بعدخاموش‌میکنیم‌وپودرژلاتین رواضافه‌میکنیم‌هم‌میزنیم‌تایکدست‌بشه‌ومیزاریم‌محیط‌آشپزخونه‌که‌خنک‌شه‌وهرازگاهی‌هم‌میزنیم‌تارویه‌نبنده‌بعدداخل‌ظرف‌سروموردنظرتون‌بریزیدمن‌داخل‌لیوان‌بصورت‌تکنفره سروکردم،گذاشتم‌یکی‌دوساعت‌تویخچال‌بعدیه‌ردیف‌موزروش‌چیدم وبیسکوییت‌ساقه‌طلایی‌روبه‌همراه‌گردوآسیاب‌کردم‌وروی‌موزهاروباهاش‌پوشوندم‌بعدباهرچیزی‌که‌دلتون‌میخوادمیتونیدتزیین‌کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
1لیوان انگور حبه رو میشوریم بعد توی زیپ لاک داخل فریزر قرار میدیم تا یخ بزنه. بعد درون مخلوط کن می ریزیم با بقیه مواد ( خامه صبحانه:70گرم و ماست چکیده:70 گرم و پنیر ماسکارپونه:50گرم عسل:1/4 پیمانه) مخلوط ميكنيم. توی قالب بستنی می ریزیم یا قالب ساده مستطیلی و برای 8 ساعت توی فریزر قرار میدیم تا ببنده. از قالب ساده می تونید اسکوپ بزنید و سرو کنید. به دلخواه در این بستنی می تونید از چیپس شکلات یا خرده بیسکویت استفاده کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
5 عدد تخم مرغ 100 گرم شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر 100 گرم آرد سفید 20 گرم شیر خشک قنادی 1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته ی ذرت 125 گرم مارگارین (کره) ، ذوب شده 1/2 قاشق چایخوری وانیل مایع 1. 15 دقیقه قبل فر را روشن کنید 2. قالب به اندازه 22x22 آماده کنید و با کره چرب کنید و آرد بپاشید و کنار بگذارید 3. تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا حجمش سه برابر بشه و کرم رنگ و کشدار بشه، همزن را خاموش کرده و سپس با استفاده از یک همزن دستی هم بزنید ، آرد را با نشاسته ی ذرت و شیر خشک الک کنید و مخلوط کنید تا زمانی یکدست شودو بعد کره ذوب شده و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید به طور یکنواخت داخل قالب بریزید و بزارید داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد تا زمانی که پخته شود حرارت هر فر فرق داره پس باید چک کنید.طرح روی کیک هم چون کیک رو بر گردوندم روی توری سیمی اینجوری شده . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
در ابتدا ۱ عدد پیاز نگینی کرده و با روغن زیتون تفت داده و جو پرک از قبل خیس شده رو اضافه می کنیم و با مقداری آب مرغ میزاریم تا حسابی بپزه بعد پخت ، جو ۱ عدد هویج رنده کرده و داخل سود میریزیم و میزاریم تا بپزه ، ۲ پیاله ماست خوری ماست ( داخل ماست ۱ زرده تخم مرغ میریزیم و مخلوط می کنیم ) و با ۳ حبه سیر رنده شده وسوپ رو آروم آروم به مخلوط ماست اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا نبره بعد روس شعله می گذاریم و وقتی به جوش آمد ۱۰۰ گرم گشنیز تازه ی ساطوری شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل میریزیم تا ۱۰ دقیقه حسابی جا بیوفتد ماست ترش باشد خوشمزه تر می شود . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یک‌عددپیازرونگینی خردکنیدوتفت بدیدتاسبک بشه بعدزردچوبه وفلفل رواضافه کنیدگوشت رواضافه کنیدوتفت بدیدتاگوشت تغیررنگ بده وابش کشیده بشه یک عددچوب دارچین هم اضافه کنیدبادولیوان اب واجازه بدیدگوشت بپزه گل کلم هاروازهم جداکنید(من خیلی ریزکردم چون بچه ها دوست ندارن درشت باشه ونمیخورن )وباکمی روغن تفت بدیرگوشت که پخت کمی پودرلیموعمانی وابغوره ونمک اضافه کنیددوق غ رب روباکمی روغن تفت بدیرتا بوی خامی رب گرفته بشه وبه خورشت اضافه کنیداخرای پخت خورشت گل کلم هارواضافه کنیدوبزاریدباهم بپزه نزاریرزیادله بشه وظاهرش روازدست بده میتونیدقوره هم کمی اضافه کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
۴ عدد سیب زمینی متوسط رو اب بریزید بزارید رو حرارت تا بپزه.زیاد نباید بپزه اگ زیاد بپزه کتلتتون شل میشه.بعد ک کاملا سرد شد پوستشو در بیارید رنده کنید با یک عدد پیاز کوچیک.زیاد پیاز بریزید شیرین میشه. نمک و زردچوبه وفلفل قرمز زیاد ادویه کاری و دو قاشق سر پرگوشت چرخ گرده با یک قاشق چایخوری آرد بزنید با دست ورز بدید تا مخلوط بشه. بعد گلوله ای بردارید به شکل تصویر بالا درست کنید. روغن باید اندازه ای بریزید ک دیوارهای کتلت روغن باشه داغ داغ باشه. این کتلت باید روغن زیاد باشه شعلشم زیاد زیاد باشه وگرنه از هم وامیره.وقتی یطرفش سرخ شد برگردونید.رو روغنگیر بزارید روغنش بره. کتلتارووقتی سرخ شد روهم نزارید تا نرم نشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، ‌شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
2 عدد شلیل(مربع مربع خرد شده) 1 پاکت بیسکوییت 4 لیوان شیر 1 لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 عدد تخم مرغ‌ 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) برای کرم تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید. کانال غذای ترکیه،وقتی خوب غلیظ شد از روی اجاق بردارید و روی کرم را با سلفون بپوشانید تا روی سطح کرم نبندد. وقتی کرم خنک شد لیوانی که در نظر دارید بردارید و برای لایه اول 1 قاشق غذاخوری بیسکوییت خرد شده داخل لیوان بریزید و روی بیسکوییت کرم بریزید ، مجدد بیسکوییت بریزید ، سپس شلیل خرد شده و در آخر کرم بریزید و روی کرم را با برش های شلیل و بیسکوییت های خرد شده تزیین کنید. تا وقتی که کرم تمام شود همان کارها را تکرار کنید و بقیه لیوان ها را پر کنید. میتوانید خنک سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۱لیوان آب جوش قاطی میکنیم و ۳ دقیقه قشنگ هم میزنیم با قاشق تا ذرات ژله حل بشه،بعد میذاریمش تا حسابی از داغی بیوفته و سرد بشه،قالب پلاستیکی برای ژله بهترینه و راحت هم درمیاد،قالب رو‌ حسابی با روغن مایع چرب میکنیم،بعد به انداره نیم سانتی متر ژله الوئه ورا توش ریخته و میزاریم یخچال ببنده،بعد که بست یکم فالوده روش میریزیم و‌یکم ژله آلوئه ورا لابه لاش تا رشته ها منسجم بشن و وا نرن(به اندازه ۲ سانتی متر)،دوباره میذاریم یخچال تا ببنده ، وقتی بست دوباره یکم دیگه آلوئه ورا روش بریزین تا ببنده بعدش یک لیوان آب جوش رو با ژله توت فرنگی ترکیب کنین بزارین قشنگ سرد بشه بعد روش بریزین بزارین یخچال تا ببنده،بعدش این قالب چون متوسط هست و پلاستیکی و چرب هم شده رااااحت درمیاد از قالب . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سیب. ۱۰ عدد شکر. ۳/۴ لیوان آب. ۶ لیوان گلاب. ۱/۴ لیوان زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری) آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن. یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بادام‌زمینی بدون پوست ۳۵۰ گرم عسل ۲ قاشق چایخوری(پودر قند هم میشه) نمک کمی بادام‌زمینی را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم تفت بدهید تا تغییر رنگ بدهد. بعد از سرد شدن، داخل غذاساز یا آسیاب بریزید و پودر کنید. سپس نمک و عسل را اضافه کرده و به میکس کردن ادامه بدهید تا به شکل مایع دربیاید. گاهی هم اطراف ظرف را پاک کنید تا مواد یکدست و لطیف شود. و به غلظت مناسب برسد.در صورت تمایل میتونید مقداری بادام زمینی خرد شده بریزید تا مغزدار باشد.کره‌ی بادام‌زمینی آماده است.در شیشه‌ی دربسته به مدت یک ماه در یخچال قابل نگهداری است . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کدو+قارچ+فلفل دلمه ای+سوسیس+پیازبنفش همه رانگینی خرد کرده.سپس جداجدا سرخ کنید.درکاسه ای چند عدد تخم مرغ(بسته به میزان موادتون من برای یک عدد از هرمواد۵تاتخم مرغ زدم) بانمک و فلفل وپاپریکا وفلفل چیلی خشک و دو عدد سیر رنده و دو ق غ خ پودرنان ویک مشت پنیر رنده شده(اگرجعفری تازه یا هرنوع سبزی معطر دیگر دارید.فقط یک نوع سبزی معطربریزید)مخلوط کرده سپس مواد سرخ شده را اضافه کنید.ودر تابه با روغن داغ بریزید.هر دو طرف را سرخ کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭