eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
26.9هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای هویج ارومیه بی نظیره مواد لازم : هویج متوسط ۳۵۰ گرم شکر ۱۳۰ گرم شیره انگور ۲۰۰ گرم مغز گردو مقداری پودر هل نصف قاشق چایخوری گلاب دو قاشق غذاخوری 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس سبز🥗 این سسو هم میتونید برای سوخاری استفاده کنید هم سالاد و ساندویچ🍔🌭🍗 موادلازم: سیر دو‌حبه(من زیادترریختم) شوید خیارشور ۴ عدد سس مایونز ۲ قاشق ماست همزده ۲ قاشق نمکشو تست کنید اگه لازم داشت نمک اضافه کنید میکس کنید و تمام 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست سوخاری (اسنک سوخاری ژامبون)یه فینگرفود ساده و خوشمزه هم برا مهمونی😃🥪 نان تست پنیر گودا ژامبون تخم مرغ سس دلخواه آرد ادویه ها(نمک .فلفل سیاه و پاپریکا) پودر سوخاری ‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ۵ دقیقه‌ای با طعم توت‌فرنگی🍓☺️ کرم این دسر خیلی خوشمزه و کاربردیه🤌😍 میتونی ازاین کرم برای فیلینگ‌ها استفاده کنی. فیلینگ میانی یا کرم روی کیک🍰 کرم پیراشکی🍩 فیلینگ کوکی یا هرچیزی که فیلینگ یا کرم بخواد🧁🎂 برای نوشیدنی‌های کافی‌شاپی 🍸🥤 بافت و طعمش برای این‌کار عالیه✨🍓پس اول بفرستش برای دوستت که اهل قنادی خونگیه بعد بیا با هم درستش کنیم🥰 ‏ آموزش دسر توت‌فرنگی ۵ دقیقه‌ای: • توت‌فرنگی: ۲۰۰ گرم • شکر: ۵۰ گرم • نشاسته ذرت: ۲۰ گرم • خامه قنادی: ۲۰۰ گرم • شیر ‏ 🍓 بیسکوییت‌ها رو اول داخل شیر بزنید بعد تو ظرف بچینید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی گوشت مقدار مواد بصورت چشمی هست یعنی با توجه به قالب و مقدار گوشت بقیه مواد و تهیه کنید. ابتدا دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه. همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل در می آوریم. قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم. برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید. 🌟