فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اکبرجوجه😍😋
جوجه زیر ۱ کیلو
کره محلی ۲۵۰ گرم روغن مایع تقریبا نیم لیتر
ادویه ها:
چوب دارچین ۱ عدد
هل ۱ عدد
میخک ۲ عدد
برگ بو ۱ عدد
رزماری تازه یا اویشن ۱ شاخه کوچک
نمک ۱ ق.غ
دان فلفل سیاه ۱۰ عدد
سس:
رب انار ۳ ق.غ
پودر گردو ۱ ق.غ
اگر رب ترش بود ۱ ق.چ عسل
زعفران دم کرده ۱ ق.چ
نکات مهم :
مرغ برای گرفتم بوی نامطبوع زمانیکه آب به جوش امد ۳ دقیقه بیشتر نجوشد . و بلافاصله خشک کنید و سرخ کنید .
حرارت پخت جوجه در حد ریز جوش باشه (حرارت خیلی کم) تقریبا ۹۰ تا ۹۲ درجه سانتیگراد .
مدت زمان پخت ۳ تا ۴ ساعت میباشد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پفکی
مواد لازم :
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست
عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش
رزماری : ۴ شاخه
سیر : ۴ حبه
سیب زمینی پخته : ۳ عدد
پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم
آردگندم : ۱.۵ پیمانه
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی
نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم.
ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه.
بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم.
در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیموناد
فرق شربت آب لیمو ولیمو ناد اینه شربت آب لیمو با اب ساده درست میشه لیموناد مخلوط آب ساده واب گاز دار اگر آب گاز دار در دسترس ندارید با همون آب ویخ ساده وبقیه مراحل پیش برید.میشه شربت آب لیموی خودمون خیلی هم گوراااا 😋
#لیمو_ناد
ابتدا شربتشو آماده کنید
دوسوم آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد یک لیوان شکر بریزید شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه وشربت قوام بیاد یک دوم قاشق چایخوری نمک بزنید برای متعادل کردن اختیاریه دوست ندارید نزنید. یکبار امتحان کنید عااالیه زیاد نزنید که شربت شور بشه .
شربت که قوام اومد بزارید یخچال تا سرد سرد بشه
آب لیموی تازه رو بگیرید من به روش سنتی عمل کردم واسه عزیزانی که هیچ وسیله ای در دسترس ندارن قاشق بهترین وسیله س🙂
در لیوان مورد نظر نصف آب سرد نصف آب گاز دار چند تکه یخ ومقداری از شربت که درست کردیم واب لیموی تازه بریزید. هم بزنید خنک وگورار نووووش جان کنید برای تزیین میتونید از چند ورق لیمو وچند برگ نعنا استفاده کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆کباب بادمجان به شکل گل🍆
یه غذای شیک و مجلسی اوردم براتون 😍
(برای 3 نفر)
3 بادمجان متوسط
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
1 حبه سیر
1 استکان آرد سوخاری
نمک ، فلفل سیاه ، زیره
برای چرب کردن بادمجانها
روغن مایع و پودر سیر و نمک
برای چاشنی
گوجه فرنگی ، فلفل ، سیب زمینی ، پیاز هر آنچه که می خواهید.وکمی رب گوجه فرنگی
طرز تهیه
بادمجانها را به صورت نواری برش بزنید ولی سر بادمجان را قطع نکنید و برشها را تا آخر ادامه ندید طوری که به سر بادمجان وصل باشند بعد لابلای آنها را با روغن چرب کرده و در فر بزارید تا کمی پخته و نرم شوند از طرف دیگه گوشت و پیاز رنده شده و ادویه و پودر سوخاری و سیر رنده شده را با هم ترکیب کنید و آنها را به شکل کوفته قلقلی دربیارید و مطابق ویدئو پیش برید و گوفته را بین بادمجانها گذاشته شکل بدید و کنار آنها رب را با کمی آب ترکیب کرده و با روغن و گوجه بزارید و در فر بپزید . یه غذای شیک و مجلسی💖
.
#قيمه_يزدي_
خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي مختلف به شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشود و قيمه يزدي يكي از همان خورشهاي عالي با طعم و مزه بينظيره كه شامل گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است كه طبق معمول هميشه كار با پياز داغ و زردچوبه و تفت دادن گوشت و مقدار كمي آب كه گوشت بپزه شروع ميشه نخود هم بهتره كه از شب قبل خيس كنيد و چندبار آبشو عوض كنين و پوستشو بگيرين اما من يه راه سريع بهتون ياد ميدم ده دقيقه بزارين تو زودپز نيم پز بشه بعد به راحتي آب خوردن پوستشو بكنين ميتونين درسته باشه ميتونين نصفش كنين مثه لپه بعد به گوشت اضافه كنيد نصف قاشق چايخوري زعفران ساييده رو در آبجوش حل و دم كنيد و به خورش اضافه كنيد ، نيم ساعت آخر چندتا ليموعماني رو با چنگال سوراخ كنيد و بندازين داخل خورش يه تيكه هم چوب دارچين بزارين داخل خورش چون پودرش خورشو تيره ميكنه نمك و فلفلشو اندازه كنيد و يه نوك قاشق چايخوري پودر هل سبز بزنيد اگر اگر دوست داشتين در آخر آخر طبخ يه قاشق غذاخوري گلاب هم اضافه كنيد كلا اين خورش خيلي خوش عطر و بو هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خونگی
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید
بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه .
#چیلی_برگر 🍔 😋
▫️سینه مرغ ۲ عدد کامل
▫️شیر یک پیمانه و نصفی
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▫️نمک، فلفل سیاه، کمی
▫️سس تند دو سه ق غ
▫️آب یه عدد لیمو ترش کوچیک
🔸اینارو با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ رو بزارید داخلش و بزارید دو ساعت تو یخچال تا مزه دار بشه
آرد دو تا سه پیمانه( هر آردی بود)
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن، زردچوبه، بریزید داخل آرد و باهم مخلوط کنید
بعد سینه های مرغ رو در آرد بعد داخل همون موادی که از قبل بوده( شیر) بزنید باز آرد باز شیر ( اینکار رو دو تا سه بار انجام بدید) تا پولکی بشه
بعد داخل روغن داغ سرخ کنین( حدود ده دقیقه کافیه) خاطرتون جم مغز پخت میشه
بعد داخل نون ساندویچی بزارید و کاهو، گوجه ، خیارشور و هر چی دیگه دوس دارین نوش جان کنین
#کیک_خیس
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱.۵ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
آرد ۱.۵ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق غذا
وانیل نصف ق چ
شکلات چیپسی ۱.۵ فنجان
پودرکاکائو ۳ ق غ
.
مواد سس
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
روغنمایع نصف فنجان
پودر کاکائو ۲ ق غذا
.
تخممرغها و شکر ۶ دقیقه با دور تند همزن زده میشه شیر و روغن اضافه و هم می زنیم . آرد ، پودر کاکائو ،بکینگ پودر و وانیل رو الک کرده به مایه اضافه و هم می زنیم و در آخر شکلات چیپسی رو اضافه کرده مخلوط می کنیم
قالب موردنظر چرب کرده مایه کیک رو می ریزیم و داخل فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه می پزیم.
بعد از سرد شدن برش می زنیم
.
آماده کردن سس
همهمواد رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می ذاریم تا شکر و پودرکاکائو حل بشه و روی کیک سرد میریزیم و دو ساعت بعد سرو می
کاسادیا مرغ با سیب زمینی تنوری و سس ماست یونانی
مواد لازم:
2 پیاز ریز خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز و سبز
400_500 سینه مرغ
2 حبه سیر
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی
مقداری زنجبیل ریز خرد شده(اختیاری)
پنیر ورقه ای و پنیر رنده شده
سس هزار جزیره یا سس مایونز
سیب زمینی تنوری👇
3_4 سیب زمینی
جعفری خرد شده
ادویه ایتالیایی(هایلات شده)یا مخلوط اویشن،ریحان و اورگانو
روغن زیتون
سس ماست👇
ماست یونانی را با آب لیمو ، نمک ، فلفل ، پودر پیاز و پودر سیر ، جعفری مخلوط کنید
طرز تهیه:
پیاز را با مقداری روغن در تابه تفت دهید تا سبک شود،بعد فلفل دلمه های خرد شده را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند،بعد تکه های مرغ را اضافه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند ،سیر و ادویه ها را اضافه کرده و کامل مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا مرغ پخته شود،همزمان سیب زمینی را پوست بگیرید، خرد کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و به،جعفری،روغن ادویه ها اغشته کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای مدت 30_35 یا تا زمانیکه سیب زمینی پخته شوند، قرار دهید،سپس تابه را روی حرارت گذاشته کف آن را با کره چرب کنید یک نان ترتیلا یا لواش کف ماهیتابه گذاشته ،یک طرف نان ،سس دلخواه بزنید،دو ورقه پنیر ،مواد مرغ و پنیر رنده شده را اضافه کنید و نان را تا کنید و دو طرف نان را در ماهیتابه سرخ کنید تا پنیر ها ذوب شوند، سپس گرم با سیب زمینی تنوری و سس ماست یونانی سرو کنید،نوش جان🤗
#خوراک_گوشت_چرخ_کرده 🍛 😋
▫️گوشت چرخکرده: 200 گرم
▫️پیاز خردشده: یک شماره کوچک
▫️فلفل دلمهاي: 3برش
▫️ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
▫️سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
▫️سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک
▫️دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
🔸گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات رابه ان اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهاي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه می کنیم
#آب_هویج_بستنی
مواد لازم
اب هویج۲/۵ پیمانه
پودر ژلاتین ۲قاشق غذا خوری
بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۳پیمانه
ابسرد ۱/۲پیمانه
ابتدا پودر ژلاتین رو به روش بن ماری حل میکنیم بعد بستنی رو بااب هویج مخلوط میکنیموبا هم زن خوب میزنیم سپس شکر رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم بعد ژلاتین روکه با اب بن ماری کرده بودیم اضافه میکنیم ودر اخردرقالب مورد نظر میریزیم و۵ ساعت میره تو یخچال تا اماده شه
نوش جان 💖
🥕🥂🥕🥂🥕🥂🥕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کدوسبزشکم_پر(غذای لبنانی)
مواد لازم:
کدو سبز
400 گرم گوشت چرخ شده
1 پیاز
نمک،فلفل سیاه، فلفل قرمز، نعناع خشک
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
سیر رنده شده
رب انار
1_2 لیوان آب داغ
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا مانند ویدیو داخل کدو سبز را خالی کنید،سپس روغن را در تابه گرم کنید و پیاز و گوشت چرخ شده را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد بعد نمک و ادویه برنید و از روی حرارت بردارید و شکم کدو سبز را با مواد گوستی پر کنید و در روغن سرخ کنید و کف ظرف پخت بچینید،در یک کاسه رب گوجه فرنگی، سیر ، رب انار، ادویه ها و آب را با هم مخلوط کنید و روی کدو عا بریزید و ظرف را در فر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید و با برنج سرو کنید،
🍂🍁 🍂🍁
🕊❤️🕊
#سالاد_الویه_رژیمی
تخم مرغ و سیب زمینی آب پز را رنده کنید.
گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کرده اید ریش ریش کنید.
نخود فرنگي را آب پز كنيد.
خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخود فرنگی به مخلوط بیفزایید.
در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید
نوش جان 💖
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#_قرابیه_پودینگی
🔻مواد لازم : 📝
▫️ماگارین ویا کره ۱۲۵ گرم
▫️روغن مایع ۴۰ گرم
▫️پودر پودینگ توت فرنگی ۱ پاکت
▫️پودر قند ۲۵ گرم
▫️نشاسته گندم یا ذرت ۱ لیوان
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▫️بکینگ پودر ۱ ق م
▫️آرد ۲ استکان
✍ ابتدا همه مواد بالا رو به جز آرد داخل ظرفی ریخته و هم زده بعد آرد رو کم کم اضافه کرده ورز میدیم آرد را به اندازه ای ریخته تا خمیر سفت نشه از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و گرد کرده و شکل میدیم و داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و قرابیه ها رو می چینیم و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه می پزیم ولی رنگش عوض نشه و صورتی بمونه و بعد از در آوردن از فر دست نزنید تا سرد بشه و خودشو بگیره
#ترشی_پیاز_شکم_پر 🧅 😋
🔸انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق در وسط آن از سر تا انتها ایجاد کرده و درون سرکه به مدت یک هفته بگذارید تا نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت بگذارید تا نرم شوند.
پیازها را از سرکه در آورده و داخل آن را خالی کنید. در ظرفی هویج، ساقه کرفس، فلفل دلمهای رنگی ، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و مقداری از مواد را داخل پیاز ریخته و روی آن را با ساقه های پیازچه پر کنید تا مواد بیرون نریزد. ظرفی که قرار است ترشی را درون آن درست کنید برداشته، پیازها را داخل آن بچینید و با سرکه پرکنید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید. سپس در ظرف را گذاشته و پس از یک هفته میتوانید استفاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پودینگ کاراملی😋
🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری 😍😋
مواد لازم:
سینه مرغ🍗 ۲ عدد
خردل🥣 ۲ قاشق
مایونز🥣 ۲ قاشق
کچاب🍅 ۱ قاشق
خیار شور🥒 یک عدد
لیمو🍋 ۱ عدد
زعفرون ۱ قاشق
روغن ۳ قاشق
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر و تخم گشنیر (از هرکدوم یک قاشق چای خوری ) 🌶🧂🍃
کاسادیا مرغ با سیب زمینی تنوری و سس ماست یونانی
مواد لازم:
2 پیاز ریز خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز و سبز
400_500 سینه مرغ
2 حبه سیر
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی
مقداری زنجبیل ریز خرد شده(اختیاری)
پنیر ورقه ای و پنیر رنده شده
سس هزار جزیره یا سس مایونز
سیب زمینی تنوری👇
3_4 سیب زمینی
جعفری خرد شده
ادویه ایتالیایی(هایلات شده)یا مخلوط اویشن،ریحان و اورگانو
روغن زیتون
سس ماست👇
ماست یونانی را با آب لیمو ، نمک ، فلفل ، پودر پیاز و پودر سیر ، جعفری مخلوط کنید
طرز تهیه:
پیاز را با مقداری روغن در تابه تفت دهید تا سبک شود،بعد فلفل دلمه های خرد شده را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند،بعد تکه های مرغ را اضافه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند ،سیر و ادویه ها را اضافه کرده و کامل مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا مرغ پخته شود،همزمان سیب زمینی را پوست بگیرید، خرد کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و به،جعفری،روغن ادویه ها اغشته کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای مدت 30_35 یا تا زمانیکه سیب زمینی پخته شوند، قرار دهید،سپس تابه را روی حرارت گذاشته کف آن را با کره چرب کنید یک نان ترتیلا یا لواش کف ماهیتابه گذاشته ،یک طرف نان ،سس دلخواه بزنید،دو ورقه پنیر ،مواد مرغ و پنیر رنده شده را اضافه کنید و نان را تا کنید و دو طرف نان را در ماهیتابه سرخ کنید تا پنیر ها ذوب شوند، سپس گرم با سیب زمینی تنوری و سس ماست یونانی سرو کنید،نوش جان🤗