فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#آیس_پک 🧑🏻🍳😍😍
مواد لازم برای ۲ نفر
بستنی شکلاتی ۴۰۰ گرم
شیر یک لیوان
موز حلقه شده متوسط دو عدد
خامه صبحانه(به دلخواه) ۴ ق غذاخوری
پودر کاکائو ۴ ق چایخوری سر پر
پودر نسکافه ۲ ق مرباخوری
گردوی خرد شدا دو ق غذاخوری
سس شکلات اسمارتیز و خامه برای تزیین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_فری خوشمزهههه😍😍
نیم کیلوگوشت چرخکرده
۱ عدد فلفل دلمه
۳ عدد فلفل سبز
نصف دسته جعفری
2 عدد پیاز
3-4حبه سیر
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1.5قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری آویشن
1قاشق چایخوری زیره
برای سس:
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن
برای موارد فوق
2 عدد گوجه
3فلفل
1 عدد پیاز
برای سس پایانی
1لیوان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
همه سبزیجات را در غذاساز میکس میکنیم و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه به اندازه کافی ورز میدیم. کف سینی رورب گوجه فرنگی و کمی روغن میزنیم . موادمونرو میریزیم و با گوجه فرنگی ، فلفل ، پیاز تزیین کنیم. سس گوجه فرنگی را میریزیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بگذارید 45-50 دقیقه در 195 درجه بپزد. بعد از پخت ، کاغذ روغنی را برمیداریم ، 5-7 دقیقه دیگر آن را دوباره داخل فر میذاریم و گریل رو روشن میکنیم و آن را داغ سرو کنید.نوش جان
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻حتما تا اخر ويديو ببينيد كه تمام مراحلش رو گذاشتم براتون♥️
.
برای تهیش هم اصلا نیازی به مواد انچنانی نیست
فقط ژله الوورا، ژله انار و
دونه های انار و خامه قنادی یا بستنی وانیلی لازمه
که مراحل تهیه توی ویدیو کاملا واضحه
و هر مرحله رو بیست دقیقه داخل فریزر قرار بدید و بعد مرحله بعد رو انجام بدید.
.
👈🏻برای اینکه دسرتون خیلی تمیز از قالب جدا بشه حتما قبلش اونو خیلی کم چرب کنید .
#برگر_زغالی 🍔 😋
▫️گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند
▫️۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم
▫️پودر پیاز یک قاشق چایخوری
▫️یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
▫️برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
▫️نصف قاشق چایخوری پودر سیر
▫️یک قاشق چایخوری سس خردل
▫️نمک یک قاشق مرباخوری
🔸تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳 #خورش_سیب_آلو👩🏻🍳
📝 مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ
۵۰۰ گرم سیب (میتوانید میوه به هم استفاده کنید)
۱ عدد پیاز متوسط
۲ ق.غ. رب گوجهفرنگی
۳-۴ ق.غ. آبلیمو
نصف پیمانه آلو
۲ قاشق سوپخوری روغن
۵۰ گرم کره
۱ ق.چ. نمک
۱/۲ ق.چ. فلفل
۲ قاشق سوپخوری زعفران دمگرفته
۱/۲ ق.چ. دارچین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_سیب_زمینی_پنیری
سیب زمینی ۶عدد متوسط
خامه صبحانه ۲۵۰گرم
شیر یک لیوان دسته دار
کره ۲۵گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه کمی هم نمک اضافه میکنیم تا خوب بپزه بعد پوستشو جدا میکنیم بعد از الک رد میکنیم تا کاملا سیب زمینی ها یکدست بشن بعد شیر و کره رو اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم در آخرمواد روی حرارت خیلی کم که پنیر آب بشه میزاریم و پنیرو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گشدار بشه اگه احساس کردید پنیرش کم هست می تونید دوباره اضافه کنید دقت داشته باشید مرتب هم بزنید وگرنا خوب کش نمیاد ودر آخر هم نمک و فلفل اضافه میکنیم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#دسر_شیر_توت_فرنگی🧑🏻🍳😍😍
توت فرنگی
آرد
آب
۵۰۰ گرم شیر
۴۰ گرم پودر ژلاتین
۲۰ گرم شکر
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیر
لوازم مورد نیاز😎:-
نون باگت
دو قاشق روغن زیتون
سیر هرچے بیشتر بهتر😁🥳حداقل ۴-۵ حبه
جعفرے اندازه یه قاشق غذا خورے ، بیشتر هم میتونین اضافه ڪنید
یه قاشق ڪره
وپنیر مازرلا( پنیر پیتزا)
یه ذذذذذره نمک
میذارین ۱۰ دقیقه تو فر
.
#سیب_زمینی_انگشتی
۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده
۴ ق غ ارد سمولینا ریز
۴ ق غ آب
۱ ق غ روغن جامد
نمک
پاپریکا
گشنیز تازه
آرد سوخاری
آرد
تخم مرغ ۱ عدد
ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه_طوری 😋
ایده ژله ی خوشمزه 😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک موزاییکی:
.
1.5 فنجان شیر داغ
2 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری کاکائو
2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنیم
2 بسته بیسکویت پتی بور
.
دستور واضح و با صدا داخل کلیپ هستش حتما گوش بدید😍😍 .
.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوششون بیاد
نوووش جاااان❤🌈
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(𖢏✨) سلاااام خوشگلای من😍😍
اگه از شکل تکراری سالاد خسته شدی یه ایده جدید اوردم واستون میزتون خوشگلتر کنید😍
نکته🥬از مینی اسفناج استفاده کنید
سیب زمینی چیپسی تا بحال رو سالاد امتحان کردین؟؟
#پیام_سلامتی
✨صبح ها ناشتا آب هویج بخورید
🥕🥛مصرف آب هویج در صبح ناشتا مواد سمی را از خون خارج میکند .
نوشیدن مستمر ۱ لیوان آب هویج سیستم ایمنی را تقویت و به حفظ سلامت قلب کمک میکند .
اگر آسم یا گرفتگی صدا دارید آب هویج بخورید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی بدون آرد و فر😋
🍫
🌈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی😋💉
ایده یک مدل ژله خیلی شیک و خوشگل
ژله آلوئه ورا،خامه،رنگ خوراکی،سرنگ👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از ماها زمان جشن تولد یا دورهمی ژله درست میکنیم چ بهتر از اینکه بتونیم یک ایده جدید بدیم تا میزمون قشنگتر بشه🌈🥰
من این ژله رو تو قالب پاپسیکل درست کردم به نظرم خیلی شیک ومجلسی شده😍🥺
روند تهیه این ژله ب این صورت که من چند رنگ ژله درست کردم وقتی که ژله ها بست اونارو خرد کردم
یک ژله ماتم درست کردم(ژله آلورا یک لیوان آب جوش ویک لیوان شیر)
کمی از ژله مات داخل قالب ریختم بعد ژله های خرد شده ریختم گذاشتم یخچال یکم که نیم بند شد دوباره همین تکرار کردم تا قالب پر بشه و گذاشتم یخچال تا کاملا بست.
چون قالبم سیلیکونی بود نیازی نبود تو اب جوش بزارم یا چربش کنم راحت از قالب جدا شد😍
شما اگه تو قالب معمولی درست کردین میتونین داخل اب گرم بزارید تا راحت جدا شه😉
نکته؛موقع ریختن ژله مات دقت کنید کاملا خنک شده باشه چون اگه گرم باشه ژله ها اب میشه ورنگاشون باهم قاطی میشه بعد ژله تون دیگ خوشگل نمیشه☺️
.
#گوجه_خشک
.
گوجه های کاملا قرمز و رسیده رو بعد از شستن کاملا خشک میکنیم که آب نداشته باشه.
قسمت گل گوجه که سبز رنگ هست رو خارج میکنیم.
بصورت افقی سه یا چهار تا برش میزنیم و روی پارچه ضخیم زیر نور آفتاب میچینیم روشون نمک میپاشیم و میذاریم تا خشک بشن. روز بعد پشت و روشون میکنیم تا اونورشون هم خشک بشه.
بعد از خشک شدن داخل کیسه پارچه ای یا پلاستیکی داخل یخچال یا فریزر نگه میداریم تا طعم تازگیش حفظ بشه.
میتونید گوجه های خشک شده رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید و پودر گوجه خشک داشته باشید که پودرش هم داخل ماکارونی . قیمه و خیلی غذاها میشه استفاده کرد.
ورقه های خشک شده گوجه رو داخل غذاهای ربی مثل ابگوشت. تاس کباب. خورشت مرغ. لوبیا پلو. لابلای دلمه. و انواع خورشت ها. پاستا. پیتزا .دمی گوجه. آش ترخینه و غیره استفاده میکنیم.
عکس خشک شدش رو درشب گرفتم واسه همین رنگش متفاوت افتاده وگرنه ازین خوشرنگتر بود
نوش جان
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلال
بلال ها رو پوست بگیرین و نصف کنید
به این صورت پوستش رو کف قابلمه بچینید
بعد؛ بلال هایی که نصف کردین بچینید
یک پیمانه شیر
آب هم تا جایی که روی بلال رو بپوشونه اضافه کنید
در قابلمه رو ببندین و یکساعت اجازه بدین بپزن
پنجاه گرم کره ؛ روی حرارت بذارین تا آب بشه
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
نصف قاشق غذاخوری نمک
نصف قاشق غذاخوری آویشن اضافه کنین و هم بزنین
بلال ها رو از قابلمه خارج کنین و روش از مواد کره ای بریزین و میتونید قبل از ریختنمواد کره ای روی بلال هاتون پنیر ورقه ای گودا یا پستو بزارید
فقط کافیه یکبار امتحان کنید که معرکس
برای دوستانتون هم بفرستید تا استفاده کنن😍
نوش جان
#کوکوسبزی_مجلسی
کافیه نون باگت ازین معمولی بسته ای ها، نه اون بزرگا تهیه کنین .. ب ضخامت یکتا یک و نیم سانت حلقه ای برش بزنین .. با ی وسیله ای مث ته ماسوره وسطشونو گرد دربیارین و خالی کنین .. داخل ماهیتابه ی نچسب روغن بریزین ..یکم ک داغ شد نون ها رو طبق تصویر آخری (ورق بزنین) داخل روغن بذارین و اون حفره های خالی رو از مواد کوکو پر کنین . بذارین ی طرف ک سرخ شد ..برگردونین و طرف دیگشم سرخ شه . بعد از روغن خارج و حتماااا روی دستمال قرار بدین تا روغن اضافیش گرفته شه . حرارت هم متوسط باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر
اندازه لیوان مورد استفاده 200 لیتر است.
4 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پیمانه شکر
نصف ق چ وانیل
️1 عدد تخم مرغ
️1 بسته پنیر لبنه
همه مواد بجز لبنه مخلوط شوند و روی گاز پخته شوند. وقتی گرم شد ، لبنه اضافه و مخلوط شود. با گوشکوب برقی میتونید هم بزنید.
برای لایه زردآلو (میوه های دیگه مثل هلو هم میشه)
8 عدد زردآلو بزرگ را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
4 قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه بپزید.
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به 2 لیوان آب اضافه کرده و مخلوط کنید و روی زردآلوهای پخته شده ریخته ، مخلوط کرده و بجوشانید. یک قاشق چایخوری کره اضافه کنید. می توانید به صورت اختیاری نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید. از اجاق بردارید.
کرم سفید را 2-3 دقیقه مخلوط کنید.
️اول یک قاشق مایه زردآلو را به کاسه های شیشه ای اضافه کنید. دوباره پودینگ و مایه زردآلو را اضافه کنید. توصیه می کنم آن را سرد بخورید. شما می توانید همین دستور را با هلو تهیه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_کالباس 💕
تخم مرغ ۴ عدد
پیازچه ۲قاشق غ
کالباس نگینی خرد شده نصف لیوان
آرد یک پیمانه
شیر دو پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
روغن بمیزان لازم
تخم مرغها رو با نمک خوب بزنید کالباس و پیازچه و آرد و نمک و شیر خوب بهم بزنید تا مواد کرپ مانند فیلم رقیق باشه اگر مواد سفت بود شیر اضافه کنید
سپس کف تابه رو چرب کنید و کرپ ها رو بپزید
نوش جانتون
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مـا را بَبَخش يـوسُفِ زَهـــراء بِـه مادَرَت
ايـن رَســمِ عاشـقی بِه دُرُسـتي اَدا نَشُـد
🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پنجره_ای_بدون_قالب
۲ استکان آرد سفید، ۱ لیوان شیر کم چرب، ۶ عدد تخم مرغ، ۴ ق س گلاب، ۸ ق س نشاسته گندم
🔴داخل یک ظرف تخم مرغها را شکسته و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.نشاسته رادر گلاب و شیر سرد حل کنید و به تخم مرغها اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.به دلخواه میتوانید از زعفران و یا رنگ خوراکی هم استفاده کنید.
باورتون نمیشه ولی مواد شیرینی پنجره ای آماده است. حالا داخل یک قابلمه گود مقدار زیادی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. توجه کنید روغن باید به اندازهای باشد که روی قالبها را بگیرد.
قالب شیرینی پنجره ای را داخل روغن قرار دهید تا گرم شود سپس قالب را از روغن بیرون آورده و تا جایی که نیمی از قالب مواد را بگیرد، داخل مایه شیرینی بزنید.
🏵
࿐✾༅•❥🥘👩🍳🥮❥•༅✾࿐
#قيمه_نثار😋😋😋
🔴گوشت رو بصورت قیمه ای خرد کنید.پیاز نگینی رو تو روغن تفت بدید و گوشت رو اضافه و خوب تفت بدید. رب گوجه، زردچوبه،فلفل و درصورت تمایل کمی پودرهل و دارچین اضافه کنید و بزارید تا خوب تفت خورده بشه. مقداری آب اضافه کنید و بزارید گوشت بپزه. اواخر پخت مقداری نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید. گوشت بعداز پخت پرآب نباشه.برنج رو پخته و آبکش کنید.زرشک رو بعد از شستن با کمی شکر تو کره تفت بدین. خلال پسته رو هم کمی تو کره تفت بدید. خلال بادام رو توی گلاب خیس کنید و مجددا درکره تفت بدید. خلال پوست پرتقال روهم چندبار بجوشونیدو آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته شه و توی کره تفت بدین مقداری زعفران اضافه کنید.از مربای خلال پرتقال یا نارنج هم میتونید استفاده کنید. درنهایت تمامی این مواد رو روی برنجتون به هرشکلی که دوست دارید مخلوط یا جداگانه بریزید
🏵
࿐✾༅•❥🥘👩🍳🥮❥•༅✾࿐
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦