#سیب_زمینی_انگشتی
۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده
۴ ق غ ارد سمولینا ریز
۴ ق غ آب
۱ ق غ روغن جامد
نمک
پاپریکا
گشنیز تازه
آرد سوخاری
آرد
تخم مرغ ۱ عدد
ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه_طوری 😋
ایده ژله ی خوشمزه 😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک موزاییکی:
.
1.5 فنجان شیر داغ
2 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری کاکائو
2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنیم
2 بسته بیسکویت پتی بور
.
دستور واضح و با صدا داخل کلیپ هستش حتما گوش بدید😍😍 .
.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوششون بیاد
نوووش جاااان❤🌈
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(𖢏✨) سلاااام خوشگلای من😍😍
اگه از شکل تکراری سالاد خسته شدی یه ایده جدید اوردم واستون میزتون خوشگلتر کنید😍
نکته🥬از مینی اسفناج استفاده کنید
سیب زمینی چیپسی تا بحال رو سالاد امتحان کردین؟؟
#پیام_سلامتی
✨صبح ها ناشتا آب هویج بخورید
🥕🥛مصرف آب هویج در صبح ناشتا مواد سمی را از خون خارج میکند .
نوشیدن مستمر ۱ لیوان آب هویج سیستم ایمنی را تقویت و به حفظ سلامت قلب کمک میکند .
اگر آسم یا گرفتگی صدا دارید آب هویج بخورید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی بدون آرد و فر😋
🍫
🌈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی😋💉
ایده یک مدل ژله خیلی شیک و خوشگل
ژله آلوئه ورا،خامه،رنگ خوراکی،سرنگ👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از ماها زمان جشن تولد یا دورهمی ژله درست میکنیم چ بهتر از اینکه بتونیم یک ایده جدید بدیم تا میزمون قشنگتر بشه🌈🥰
من این ژله رو تو قالب پاپسیکل درست کردم به نظرم خیلی شیک ومجلسی شده😍🥺
روند تهیه این ژله ب این صورت که من چند رنگ ژله درست کردم وقتی که ژله ها بست اونارو خرد کردم
یک ژله ماتم درست کردم(ژله آلورا یک لیوان آب جوش ویک لیوان شیر)
کمی از ژله مات داخل قالب ریختم بعد ژله های خرد شده ریختم گذاشتم یخچال یکم که نیم بند شد دوباره همین تکرار کردم تا قالب پر بشه و گذاشتم یخچال تا کاملا بست.
چون قالبم سیلیکونی بود نیازی نبود تو اب جوش بزارم یا چربش کنم راحت از قالب جدا شد😍
شما اگه تو قالب معمولی درست کردین میتونین داخل اب گرم بزارید تا راحت جدا شه😉
نکته؛موقع ریختن ژله مات دقت کنید کاملا خنک شده باشه چون اگه گرم باشه ژله ها اب میشه ورنگاشون باهم قاطی میشه بعد ژله تون دیگ خوشگل نمیشه☺️
.
#گوجه_خشک
.
گوجه های کاملا قرمز و رسیده رو بعد از شستن کاملا خشک میکنیم که آب نداشته باشه.
قسمت گل گوجه که سبز رنگ هست رو خارج میکنیم.
بصورت افقی سه یا چهار تا برش میزنیم و روی پارچه ضخیم زیر نور آفتاب میچینیم روشون نمک میپاشیم و میذاریم تا خشک بشن. روز بعد پشت و روشون میکنیم تا اونورشون هم خشک بشه.
بعد از خشک شدن داخل کیسه پارچه ای یا پلاستیکی داخل یخچال یا فریزر نگه میداریم تا طعم تازگیش حفظ بشه.
میتونید گوجه های خشک شده رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید و پودر گوجه خشک داشته باشید که پودرش هم داخل ماکارونی . قیمه و خیلی غذاها میشه استفاده کرد.
ورقه های خشک شده گوجه رو داخل غذاهای ربی مثل ابگوشت. تاس کباب. خورشت مرغ. لوبیا پلو. لابلای دلمه. و انواع خورشت ها. پاستا. پیتزا .دمی گوجه. آش ترخینه و غیره استفاده میکنیم.
عکس خشک شدش رو درشب گرفتم واسه همین رنگش متفاوت افتاده وگرنه ازین خوشرنگتر بود
نوش جان
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلال
بلال ها رو پوست بگیرین و نصف کنید
به این صورت پوستش رو کف قابلمه بچینید
بعد؛ بلال هایی که نصف کردین بچینید
یک پیمانه شیر
آب هم تا جایی که روی بلال رو بپوشونه اضافه کنید
در قابلمه رو ببندین و یکساعت اجازه بدین بپزن
پنجاه گرم کره ؛ روی حرارت بذارین تا آب بشه
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
نصف قاشق غذاخوری نمک
نصف قاشق غذاخوری آویشن اضافه کنین و هم بزنین
بلال ها رو از قابلمه خارج کنین و روش از مواد کره ای بریزین و میتونید قبل از ریختنمواد کره ای روی بلال هاتون پنیر ورقه ای گودا یا پستو بزارید
فقط کافیه یکبار امتحان کنید که معرکس
برای دوستانتون هم بفرستید تا استفاده کنن😍
نوش جان
#کوکوسبزی_مجلسی
کافیه نون باگت ازین معمولی بسته ای ها، نه اون بزرگا تهیه کنین .. ب ضخامت یکتا یک و نیم سانت حلقه ای برش بزنین .. با ی وسیله ای مث ته ماسوره وسطشونو گرد دربیارین و خالی کنین .. داخل ماهیتابه ی نچسب روغن بریزین ..یکم ک داغ شد نون ها رو طبق تصویر آخری (ورق بزنین) داخل روغن بذارین و اون حفره های خالی رو از مواد کوکو پر کنین . بذارین ی طرف ک سرخ شد ..برگردونین و طرف دیگشم سرخ شه . بعد از روغن خارج و حتماااا روی دستمال قرار بدین تا روغن اضافیش گرفته شه . حرارت هم متوسط باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر
اندازه لیوان مورد استفاده 200 لیتر است.
4 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پیمانه شکر
نصف ق چ وانیل
️1 عدد تخم مرغ
️1 بسته پنیر لبنه
همه مواد بجز لبنه مخلوط شوند و روی گاز پخته شوند. وقتی گرم شد ، لبنه اضافه و مخلوط شود. با گوشکوب برقی میتونید هم بزنید.
برای لایه زردآلو (میوه های دیگه مثل هلو هم میشه)
8 عدد زردآلو بزرگ را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
4 قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه بپزید.
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به 2 لیوان آب اضافه کرده و مخلوط کنید و روی زردآلوهای پخته شده ریخته ، مخلوط کرده و بجوشانید. یک قاشق چایخوری کره اضافه کنید. می توانید به صورت اختیاری نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید. از اجاق بردارید.
کرم سفید را 2-3 دقیقه مخلوط کنید.
️اول یک قاشق مایه زردآلو را به کاسه های شیشه ای اضافه کنید. دوباره پودینگ و مایه زردآلو را اضافه کنید. توصیه می کنم آن را سرد بخورید. شما می توانید همین دستور را با هلو تهیه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_کالباس 💕
تخم مرغ ۴ عدد
پیازچه ۲قاشق غ
کالباس نگینی خرد شده نصف لیوان
آرد یک پیمانه
شیر دو پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
روغن بمیزان لازم
تخم مرغها رو با نمک خوب بزنید کالباس و پیازچه و آرد و نمک و شیر خوب بهم بزنید تا مواد کرپ مانند فیلم رقیق باشه اگر مواد سفت بود شیر اضافه کنید
سپس کف تابه رو چرب کنید و کرپ ها رو بپزید
نوش جانتون
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مـا را بَبَخش يـوسُفِ زَهـــراء بِـه مادَرَت
ايـن رَســمِ عاشـقی بِه دُرُسـتي اَدا نَشُـد
🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پنجره_ای_بدون_قالب
۲ استکان آرد سفید، ۱ لیوان شیر کم چرب، ۶ عدد تخم مرغ، ۴ ق س گلاب، ۸ ق س نشاسته گندم
🔴داخل یک ظرف تخم مرغها را شکسته و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.نشاسته رادر گلاب و شیر سرد حل کنید و به تخم مرغها اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.به دلخواه میتوانید از زعفران و یا رنگ خوراکی هم استفاده کنید.
باورتون نمیشه ولی مواد شیرینی پنجره ای آماده است. حالا داخل یک قابلمه گود مقدار زیادی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. توجه کنید روغن باید به اندازهای باشد که روی قالبها را بگیرد.
قالب شیرینی پنجره ای را داخل روغن قرار دهید تا گرم شود سپس قالب را از روغن بیرون آورده و تا جایی که نیمی از قالب مواد را بگیرد، داخل مایه شیرینی بزنید.
🏵
࿐✾༅•❥🥘👩🍳🥮❥•༅✾࿐
#قيمه_نثار😋😋😋
🔴گوشت رو بصورت قیمه ای خرد کنید.پیاز نگینی رو تو روغن تفت بدید و گوشت رو اضافه و خوب تفت بدید. رب گوجه، زردچوبه،فلفل و درصورت تمایل کمی پودرهل و دارچین اضافه کنید و بزارید تا خوب تفت خورده بشه. مقداری آب اضافه کنید و بزارید گوشت بپزه. اواخر پخت مقداری نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید. گوشت بعداز پخت پرآب نباشه.برنج رو پخته و آبکش کنید.زرشک رو بعد از شستن با کمی شکر تو کره تفت بدین. خلال پسته رو هم کمی تو کره تفت بدید. خلال بادام رو توی گلاب خیس کنید و مجددا درکره تفت بدید. خلال پوست پرتقال روهم چندبار بجوشونیدو آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته شه و توی کره تفت بدین مقداری زعفران اضافه کنید.از مربای خلال پرتقال یا نارنج هم میتونید استفاده کنید. درنهایت تمامی این مواد رو روی برنجتون به هرشکلی که دوست دارید مخلوط یا جداگانه بریزید
🏵
࿐✾༅•❥🥘👩🍳🥮❥•༅✾࿐
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دو_رنگ🥮
(اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر یا ¾ لیوان فرانسوی دسته دار)
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شیر یا اب
۱ لیوان روغن مایع
۱.۵ لیوان شکر دانه ریز
۱ بسته وانیل یا ½ قاشق چایخوری
۱ بسته بکینگ پودر یا ۱ قاشق غذاخوری
۴ لیوان آرد
برای دو رنگ کردن: ۲ قاشق غذاخوری پر کاکائو و
۳ قاشق غذاخوری اب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه شیک و خوشمزه😋😋
.
مواد لازم
۱عدد ——- هویج( ریز خورد شده )
۱عدد ——- فلفل دلمه ای قرمز ( ریز خورد شده)
۱ لیوان پر ——- تره ( ریز خورد شده)
۸ عدد ——- تخم مرغ( کم و زیادش بستگی به خودتون داره)
طرز تهیه
همه مواد رو داخل ظرفی خوب هم بزنید . تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید. و مقدار کمی از مواد را داخل آن بریزید و منتظر شود یکم خودش را بگیرد. مول فیلم قسمت سفت شده را رول کنید و ادامه مواد را در چندین مرحله اضافه کنید .
نوش جان 💕💕
#سوپ_قارچ
قارچ خورد شده .....۵۰۰گرم
شیر......۳لیوات
کره.....۲۵گرم
اب مرغ......۲لیوان
پیاز ریز خورد شده......۱عدد
جوپرک ......۱پیمانه
نمک و فلفل...... به میزان لازم
خامه صبحونه ......نصف یه پاکت
جعفری خورد شده ولیمو برای تزیین
🔴 پیاز خورد شده رو توی کره و روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بعد قارچ ورقه ای خورد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید. نمک و فلفل واب مرغ وجو ازقبل خیس داده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد شیر مخلوط کرده بهش اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم به جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه و بپزه. دراخر هم خامه رو اضافه کنید و هم بزنید سریع سروکنید.بهتره برای اضافه کردن خامه ،کمی از اب سوپ را بردارید ابتدا درون یه کاسه با خامه مخلوط کنید سپس به کل مواد اضافه کنید.بعد از اضافه کردن خامه حتما حرارت کم باشه که سوپ نجوشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیربرنج
مواد لازم
برنج: یک دوم پیمانه
آب: چهار پیمانه
شیر: دو پیمانه
نمک: یک پینچ
شکر: یک دوم پیمانه
خامه : صد گرم
گلاب: دو ق غ
پودر هل: یک ق چ
زعفران دم کرده: یک ق غ
پودر کاکائو:۱ ق چ
.
برنج نیاز به خیس دادن نداره❌
یک پیمانه اول اضافه بشه بعد سه پیمانه دیگه❌
شکر رو زمانه بریزید که از غلظت و لعاب انداختن شیربرنج مطمئن شدید❌
هم گرم و هم سرد سرو میشه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرپ_کاکائویی:
تخم مرغ یک عدد
شکر ۲/۵ قاشق غذاخوری
وانیل سر قاشق مرباخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
آرد یک پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
مایع کرپ نباید مثل مایع کیک غلیظ باشه و در اصل باید رقیق باشه و غلظتش مثل ویدیو باید باشه، تابه تون حتما باید نچسب باشه و کفشو خیلی چرب نکنید و اجازه بدید داغ بشه بعد از موادتون به اندازه ای که یک لایه ی نازک بشه و کل کف تابه رو پر کنه بریزید و اجازه بدید بپزه، هر طرف حدود ۵ دقیقه کافیه، میتونی داخلشو پر کنید میتونید از چیزایی که دوست دارید روش بریزید مثل کره بادام،عسل،سس کارامل، شکلات،توت فرنگی، بستنی،موز و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرمری
پنج عدد تخم مرغ
نوک ق چ وانیل
یک و یک چهارم لیوان شکر
یک لیوان آب ولرم میتونید از شیر هم استفاده کنید
سه چهارم لیوان روغن مایع
دو و نیم لیوان آرد قنادی سه بار الک شده
دو ق چ بکینگ پودر
برای دو رنگ شدن کیک :
دو ق غ سرخالی آرد
دو ق غ سرخالی پودر کاکائو
❌حتما حین هم زدن کاسه همزن و دورگیری کنید که بعداً کیک بوی تخم مرغ نده
❌این کیک بافت خیلی نرم و پنبه ای نداره اگه بخواین نرم بشه کمی که از داغی افتاد یک لیوان شیر ولرم بریزید و بعد از اینکه به خورد کیک رفت کیک رو بر گردونید و برش بزنید
ولی به نظر من همینجوریش خیلی خوشمزه ست مخصوصا کنار چای یا شیر🥰