eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥮 (اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر یا ¾ لیوان فرانسوی دسته دار) ۴ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شیر یا اب ۱ لیوان روغن مایع ۱.۵ لیوان شکر دانه ریز ۱ بسته وانیل یا ½ قاشق چایخوری ۱ بسته بکینگ پودر یا ۱ قاشق غذاخوری ۴ لیوان آرد برای دو رنگ کردن: ۲ قاشق غذاخوری پر کاکائو و ۳ قاشق غذاخوری اب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه شیک و خوشمزه😋😋 . مواد لازم ۱عدد ——- هویج( ریز خورد شده ) ۱عدد ——- فلفل دلمه ای قرمز ( ریز خورد شده) ۱ لیوان پر ——- تره ( ریز خورد شده) ۸ عدد ——- تخم مرغ( کم و زیادش بستگی به خودتون داره) طرز تهیه همه مواد رو داخل ظرفی خوب هم بزنید . تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید. و مقدار کمی از مواد را داخل آن بریزید و منتظر شود یکم خودش را بگیرد. مول فیلم قسمت سفت شده را رول کنید و ادامه مواد را در چندین مرحله اضافه کنید . نوش جان 💕💕
قارچ خورد شده .....۵۰۰گرم شیر......۳لیوات کره.....۲۵گرم اب مرغ......۲لیوان پیاز ریز خورد شده......۱عدد جوپرک ......۱پیمانه نمک و فلفل...... به میزان لازم خامه صبحونه ......نصف یه پاکت جعفری خورد شده ولیمو برای تزیین 🔴 پیاز خورد شده رو توی کره و روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بعد قارچ ورقه ای خورد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید. نمک و فلفل واب مرغ وجو ازقبل خیس داده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد شیر مخلوط کرده بهش اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم به جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه و بپزه. دراخر هم خامه رو اضافه کنید و هم بزنید سریع سروکنید.بهتره برای اضافه کردن خامه ،کمی از اب سوپ را بردارید ابتدا درون یه کاسه با خامه مخلوط کنید سپس به کل مواد اضافه کنید.بعد از اضافه کردن خامه حتما حرارت کم باشه که سوپ نجوشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج: یک دوم پیمانه آب: چهار پیمانه شیر: دو پیمانه نمک: یک پینچ شکر: یک دوم پیمانه خامه : صد گرم گلاب: دو ق غ پودر هل: یک ق چ زعفران دم کرده: یک ق غ پودر کاکائو:۱ ق چ . برنج نیاز به خیس دادن نداره❌ یک پیمانه اول اضافه بشه بعد سه پیمانه دیگه❌ شکر رو زمانه بریزید که از غلظت و لعاب انداختن شیربرنج مطمئن شدید❌ هم گرم و هم سرد سرو میشه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درسته که هوا خیلی خوشگل شده اما دلیل نمیشه از سرما خوردنم خوشمون بیاد که😁 اما به هر حال تقدیره دیگه😂 یه چای زنجبیل و لیمو واسه همین وقتا، که کلی خاصیت داره👌
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: تخم مرغ یک عدد شکر ۲/۵ قاشق غذاخوری وانیل سر قاشق مرباخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری شیر یک لیوان آرد یک پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری مایع کرپ نباید مثل مایع کیک غلیظ باشه و در اصل باید رقیق باشه و غلظتش مثل ویدیو باید باشه، تابه تون حتما باید نچسب باشه و کفشو خیلی چرب نکنید و اجازه بدید داغ بشه بعد از موادتون به اندازه ای که یک لایه ی نازک بشه و کل کف تابه رو پر کنه بریزید و اجازه بدید بپزه، هر طرف حدود ۵ دقیقه کافیه، میتونی داخلشو پر کنید میتونید از چیزایی که دوست دارید روش بریزید مثل کره بادام،عسل،سس کارامل، شکلات،توت فرنگی، بستنی،موز و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ پنج عدد تخم مرغ نوک ق چ وانیل یک و یک چهارم لیوان شکر یک لیوان آب ولرم میتونید از شیر هم استفاده کنید سه چهارم لیوان روغن مایع دو و نیم لیوان آرد قنادی سه بار الک شده دو ق چ بکینگ پودر برای دو رنگ شدن کیک : دو ق غ سرخالی آرد دو ق غ سرخالی پودر کاکائو ‌ ❌حتما حین هم زدن کاسه همزن و دورگیری کنید که بعداً کیک بوی تخم مرغ نده ‌ ❌این کیک بافت خیلی نرم و پنبه ای نداره اگه بخواین نرم بشه کمی که از داغی افتاد یک لیوان شیر ولرم بریزید و بعد از اینکه به خورد کیک رفت کیک رو بر گردونید و برش بزنید ‌ولی به نظر من همینجوریش خیلی خوشمزه ست مخصوصا کنار چای یا شیر🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلال ها رو پوست بگیرین و نصف کنید به این صورت پوستش رو کف قابلمه بچینید بعد؛ بلال هایی که نصف کردین بچینید یک پیمانه شیر آب هم تا جایی که روی بلال رو بپوشونه اضافه کنید در قابلمه رو ببندین و یکساعت اجازه بدین بپزن پنجاه گرم کره ؛ روی حرارت بذارین تا آب بشه دو قاشق غذاخوری آبلیمو نصف قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق غذاخوری آویشن اضافه کنین و هم بزنین بلال ها رو از قابلمه خارج کنین و روش از مواد کره ای بریزین و می‌تونید قبل از ریختن‌مواد‌ کره ای روی بلال هاتون‌ پنیر ورقه ای گودا یا پستو بزارید فقط کافیه یکبار امتحان کنید که معرکس برای دوستانتون هم بفرستید تا استفاده کنن😍 نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذت خوردن یه کشک بادمجون معرکه وقتیه که این مدلی درستش کنی😍 پنج عدد بادمجان پوست گرفته رو از وسط نصف کنید و داخل صافی بزارید. روش نمک بریزید و خوب زیر و رو کنید و نیم ساعت بذارید کنار. بادمجان ها رو که خشک کردید داخل روغن سرخ کنید. دو عدد پیاز خلال شده رو داخل تابه تفت بدید و بعد دو حبه سیر خرد شده اضافه و تفت بدید. یک قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید. بادمجان ها رو اضافه و یکم له کنید. نصف پیمانه گردو نیم کوب بریزید و مخلوط کنید. نصف پیمانه آبجوش هم بریزید و هم بزنید. ۴۵ دقیقه زمان بدید و در این حین بادمجان ها رو هم بزنید تا له بشند. چهار قاشق غذاخوری کشک اضافه کنید و پنج دقیقه بعد یک قاشق غذاخوری نعنا خشک بریزید. به به یعنی دلچسب تر ازین غذا نداریم🤤 نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک های سیب زمینی پنیری یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک غذای ساده، سریع و خوش طعم است. مواد لازم: سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان تخم مرغ : 1 عدد پیاز : 1/2 فنجان ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان پودر سوخاری : 1/2 فنجان پنیر پارمزان : 3/4 فنجان نمک.فلفل.پاپریکا.زرد چوبه روغن برای سرخ کردن سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید 1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید. پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید. از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید. توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند) 🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل کلم ۱ کیلو، هویج نیم کیلو، خیار نیم کیلو، لوبیا سبز نیم کیلو، سیر ۲ تا ۳ بوته، فلفل سبز تند چند عدد، سرکه، نمک، سبزی ترشی (ترخون، مرزه، نعناع، گشنیز و جعفری )، (سیاه دانه، پودر تخم گشنیز، گلپر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، رازیانه، پودر زیره سبز، جوز هندی، دارچین 🔴گل کلم رو تکه تکه و شستم. خیار و هویج شسته رو حلقه ای کردم لوبیا سبز شسته رو خرد کردم. سبزی ها رو شسته خشک که شد خرد کردم. هویج و لوبیا سبز رو جدا با کمی آب پختم تا خیلی توی ترشی خام نباشه. حتما بعد از پخت آبش خالی بشه و بمونه خشک بشه . هویج، لوبیا سبز، خیار و گل کلم رو با هم مخلوط و نمک و ادویه ترشی ریختم . توی ظرفم تمیز و خشک لایه لایه یه مقدار از این مواد ریختم و کمی سبزی خرد شده و چند حبه سیر و چند تا فلفل سبز تا ظرف پر بشه مقداری سرکه سفید ریختم. مقداری هم آب جوشیده خنک اگه سرکه خونگی و تند هستش نصف سرکه و نصف آب جوشیده خنک ریخته بشه بهتره ولی میشه کلا سرکه ریخت درش رو بستم و گذاشتم جای خنک تا برسه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم ۱کیلو خرمالو ۲/۵پیمانه شکر هل و چوب دارچین و نمک هر کدام ۱ق م طرز تهیه🍅مربای خرمالو ابتدا خرمالو ها را شسته و پوستشو کاملا بگیرید بعد توی قابلمه ریخته شکر و چوب دارچین و نمک را ریخته زیر گازو کم میکنیم تا همه مواد به خورد هم بره و آب بندازه بعد یکم حرارتو زیاد میکنیم تا شربتش به قوام مورد نظر برسه و تمام چوب دارچینو بعد از پخت بیرون کشیده و میگذاریم تا مربا سرد شود و بعد درون بانکه های مربا ریخته درون یخچال میگذاریم💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌یه ایده ی تولدی آسون👌 اینم چون زیاد میپرسیدید گفتم ریلزشو بزارم که راحت پیداش کنید چیز خاصیم احتیاج نیست یه بسته مارشمالو و سیخ چوبی ارادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی مواد لازم : تخم مرغ سه عدد شکر ۲۰۰ گرم پودر هل یک قاشق چایخوری روغن ۱۷۵ گرم ماست ۱۲۰ گرم گلاب ۳۰ میلی گرم عسل یک قاشق غذاخوری آرد ۳۰۰ گرم بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری کنجد کمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3نفر جزو غذاهاي پر طرفدار و البته لذيذ گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم، پياز متوسط 1 عدد رنده شده و اب گرفته، سيب زميني ريز1 عدد رنده شده و اب گرفته، برنج خیس خورده نصف پیمانه، زنجبيل نصف ق م، زردچوبه1 ق م، فلفل سياه نصف ق م، نمک، پودر سير يك ق م، روغن، رب ٣ ق غ، گرد غوره ٣ ق غ، عصاره گوشت ( استاك گوشت ) ١ عدد 🔴 گوشت، پياز و سيب زميني اب گرفته و برنج خیس خورده را خوب مخلوط كرده ، ورز مي دهيم ، ادويه ها را اضافه و ١٠ دقیقه ورز می دهیم. تا حدي كه حس كنيم حالت چسبندگي پيدا كرده. گوشت را در يخچال يك ساعت استراحت مي دهيم. به شکل کتلت درست کرده و داخل روغن سرخ میکنیم. 1ق غ روغن ریخته، رب را تفت داده و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم عصاره گوشت را اضافه و میگذاریم تا بجوشد حالا کباب دیزی سرخ شده را به اب در حال جوش اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . براي اين جوجه كباب ميتونيد هم از كتف هم بال هم سينه استفاده كنيد فرقي نميكنه،فقط به مراحل مزه دار كردن دقت كنيد كه مخصوص پخت جوجه داخل تابه ست❤️ جوجه پاك شده ٢ و نيم كيلو، فلفل دلمه نصف، پياز نصف، ليمو نصف، زعفرون دم كرده ٤ ق غ، روغن مايع ٤ ق غ، نمك ١ قاشق چ، فلفل سياه و قرمز ( هركدوم ١ ق م، گوجه كبابي فلفل كبابي، برنج ٤ پيمانه، نمك، كره ٥٠ گرم . . مراحل مزه دار كردن كاملا مشخص شده فقط تو پخت جوجه عجله نكنيد و بزاريد با آب خودش بپزه چون داخل مواد مزه دار كردنش روغن هست ديگه روغن نزنيد تو مرحله پخت،گوجه و فلفلم با در بسته با حرارت خيلي كم كبابي كنيد ،برنجم از قبل ١ ساعت خيس كنيد با نمك بجوشونيد آبش كه كشيده شد با كره نيم ساعت دم بزاريد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااام چطورید😍 لواشک گل رز خوشگل خوشمزه تقدیم شما😍😍😋😋🤤🤤 دخترا من برای لواشک از دونوع هلو(سبز٫قرمز)استفاده کردم شما میتونید هر میوه ای که دوست داشتین استفاده کنید😍 فیلم تا آخر ببیند طریقه درست کردن لواشک ب شکل گل رز براتون گذاشتم😍😍 تقریبا ۳روز طول میکشه تا با نور خورشید خشک بشه😉 🎈 🍩
🥐 🧇یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده نیم لیتر آب سرد، 100 میلی لیتر روغن مایع نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری 11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه. 🍞طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه گوشتی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه گوشتی بذارید و تو روغن سرخ کنید. بجای مایه ماگوشتی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید . پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید.
🧆لوبیا قرمز پخته نصف پیمانه 🧆کینوا( خاویار گیاهی) ۱پیمانه 🧆سیب زمینی ۱عدد 🧆ماست موسیر ۱۵۰ گرم 🧆فلفل دلمه ای ۱عدد 🧆پیاز خرد شده ۱عدد 🧆تخم گشنیز ۱ق.م 🧆سس کچاپ ۲ق.غ 🧆سس باربیکیو ۲ق.غ 🧆سس خردل ۲ق.غ 🧆زرد چوبه ۱ق.م 🧆تخم مرغ ۱عدد طرز تهیه: 🥘ابتدا در ظرفی سیب زمینی پخته را با دنده ریز رنده می کنیم. لوبیا قرمز پخته را در خرد کن می ریزیم کمی خرد شد کینوا را ریخته با هم خرد کرده تا یکدست شود به سیب زمینی اضافه کنیم سپس زرد چوبه، گشنیز کوبیده شده،نمک، فلفل سیاه و قرمز، تخم مرغ، پیاز ریز خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را می ریزیم خوب ورز می دهیم. در تابه روغن می ریزیم مایه آماده شده را به شکل دلخواه سرخ می کنیم.در ظرفی ماست موسیر، سس کچاپ و سس خردل را ریخته خوب هم می زنیم کمی فلفل قرمز اضافه می کنیم،
🥞🥪 پنیر سفید 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری آرد 3 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه 🥣 توی ظرفی پنیر ، آرد، بکینگ پودر ، فلفل و جعفری خرد شده را باهم مخلوط کنید. بعد دونه دونه تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن. زیاد هم نمیزنیم اونوقت املت ما خوب پف نمیکنه. داخل ماهیتابه کره ریخته بعد مایع را داخل تابه می ریزیم. سطح املت را صاف کرده، وقتی سرخ شد طرف دیگشو بر میگردونیم تا سرخ بشه. املت پنیر را در ظرف مورد نظر قرار داده و به شکل دلخواه برش زده و تزیین میکنیم. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
داخل پفیلا صابون بریز😱 می‌پرسی چرا⁉️⁉️⁉️ بزن رو لینک تا بهت بگم چه کارایی داره🤩👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح بخیر ❤️ الا ای دولتی طالع که قدر وقت می‌دانی گوارا بادت این عشرت که داری روزگاری خوش
🍵طرز تهیه حلیم بدون گوشت: 🔸حلیم گندم کش دار,دستور حلیم برای 10 نفر طرز تهیه حلیم گندم با گوشت 🔸مواد لازم: گندم پوست کنده 2 پیمانه پیاز 1 عدد نمک و زردچوبه به مقدار لازم دارچین برای تزیین به مقدار لازم 🍵طرز تهیه : حلیم گندم بدون گوشت یک حلیم رژیمی محسوب می شود.برای پخت حلیم، ابتدا گندم را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و با آب اجازه بدهید تا نیم پز شوند سپس داخل آن یک عدد پیاز نگینی شده بریزید و نمک و کمی زردچوبه داخل آن بریزید. و اجازه بدهید کاملا بپزد و له شود و در آخر آن را میکس کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی پوست نارنگی رو میگیرید یه لایه سفید زیرش هست که اکثر مردم اونم جدا می کنن !🍊 بهتره اینکارو نکنید چون همون سفیدی کلی ویتامین داره؛ تقویت کننده معده س و به هضم غذا کمک می کنه .