فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذرت_مکزیکی😍😋
🔷مواد لازم
🔹ذرت کنسروی یک قوطی
🔹قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید
🔹پنیر پیتزا یک لیوان
🔹آویشن و فلفل سیاه و نمک
🔹سس هزار جزیره نیم لیوان
🔹کره 50گرمی
♨️طرز تهیه
ابتدا کره رو بندازید تو تابه تا آب بشه. بعد قارچ ورقه شده رو اضافه کنیدودرش رو بگذارید تا کمی بپزه حدود 5دقیقه. بعددر تابه رو بردارید تا آب اضافیش کشیده بشه. حالا ذرت ها رو بریزید ودر تابه رو ببندید تا کمی ذرت ها نرم بشن. بعد آویشن ونمک و فلفل سیاه رو بریزید وهم بزنید. حالا نوبت پنیر هست که اضافه کنید خوب هم بزنید. بعد از روی شعله برمیداریم و میذاریم کمی از داغی بیفته و سس رو بهش اضافه میکنیم (میتونید از سس سفید هم استفاده کنید)
با چیپس محشررررر میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی 😍😋
مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر
550 گرم آرد
50 گرم روغن نباتی
10 گرم مخمر
1 قاشق شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
دانه کنجد
سس گوجه فرنگی
پونه کوهی
پنیر موزارلا یا چدار
طرز تهیه:
ابتدا شیر ، مخمر و شکر را مخلوط کنید ، 10 دقیقه استراحت دهید تا کمی روی آن حباب بزند سپس روغن و آرد را به تدریج اضافه کنید.
خمیر را به 8 قسمت تقسیم کرده و توپک هایی درست کنید. گلوله ها را با سلفون بپوشانید تا خمیر خشک نشود و حجمش دو برابر شود 30دقیقه استراحت دهید
بعد از مدت ذکر شده گلوله ها با وردنه باز کنید بصورت دایره و سپس سس گوجه فرنگی ، پونه کوهی ،کمی روغن زیتون و پنیر رنده شده را وسط خمیر بگذارید ، خمیر را تا کنید مانند ویدئو سپس لبه های خمیر را با یک چنگال فشار دهید.
در سینی فر کاغذروغنی انداخته و با زرده تخم مرغ رو مال کنید تهیه و دانه کنجد بپاشید.
و در فر 180 درجه ، به مدت 20-25 دقیقه بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_پیراشکی😍😋
آرد:تا جایی که خمیر بدست تمیز نچسبه
شیر:1 لیوان
خمیر مایه:1 ق غ
شکر:1ق چ
تخم مرغ:1عدد
روغن مایع:یک دوم لیوان
نمک:1 ق م
مواد میانی پیراشکی:
سینه مرغ:1 عدد
پیاز خورد شده:2 عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، آویشن:1 ق چ
رُب:1 ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #کوکو_شکم_پر👩🍳
سیبزمینی دو تا
تخممرغ یک(البته بسته به جنس سیبزمینی)
نمک زرچوبه پاپریکا
پیاز یکی
پودر نون
مرغ پخته و ریش به دلخواه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیر😍😋
نان باگت یا نان فرانسوی
سیر
نمک،فلفل سیاه و اورگانو
70 گرم کره هم دما محیط
جعفری تازه ریز خرد شده
پنیر پارمزان یا پیتزا
پنیر ورقه ای
طرز تهیه:
سر سیر ها را با چاقو برش بزنید و روی یک ورق آلومینیوم قرار دهید و با نمک، فلفل سیاه،اورگانو و روغن زیتون (به مقدار زیاد) مزه دار کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید،بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود،در یک کاسه سیر های پخته شده، 70 گرم کره، جعفری ریز خرد شده، فلفل سیاه و نمک و یک مشت پنیر پارمزان (می توانید از موزارلا هم استفاده کنید) با هم مخلوط کنید،سپس ملات کره و سیر را روی نان های باگت بمالید و مجدد داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،نوش جان
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 🍗
#پرالین_بادام_زمینی
دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
مواد لازم:
بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو
عسل ٣ ق س
نمك ١/٤ ق چ
روغن مايع ٢ تا ٣ ق س
وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ
طرز تهيه:
بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه😋
#هویج_پلو_با_مرغ
#هویج_پلو_مجلسی
هویج رو رنده درشت کنیدوبذاریدروی حرارت تاکمی سبک بشه،روغن بریزیدو سرخ کنید وکمی شکربش اضافه کنید، تکه های مرغ روباپیازتفت بدیدوبه هویجها اضافه کنیدونصف استکان زعفران دم کرده بش اضافه کنید،برنج رو آبکش کنیدوکمی زعفران دمکرده بریزید ته قابلمه وروغن بریزیدوکمی نمک کتف وبال روبچینیدویک لایه برنج یک لایه از مواد هویج و مرغ دوباره برنج و دم بندازید، حرارت رو خیلی ملایم کنید تا کتف و بال ها کامل بپزه حدود دوساعت زمان میبره، نوش جان
🌹نکات : میتونید فقط از کتف و بال برای ته قابلمه استفاده کنید و داخل مواد دیگه مرغ نریزید، نوش جان
: میتونید بجای رنده کردن، هویج رو به صورت نگینی ریز خرد کنید، نوش جان
: با زرشک و خلال پسته تزیین کنید، نوش جان
: حتماا نصف استکان زعفران دم کرده رو ته قابلمه بربزید تا با بخار شدن، کتف و بال ها مغز پخت بشه و نسوزه، نوش جان
: میتونید نصف مواد رو لابهلای برنج بریزید و دم بندازید، نصف دیگه رو هم برای تزیین دور یا روی برنج استفاده کنید، نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی
با این دستور دیگه کوفته هاتون باز نمیشن:
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
برنج : دو سوم لیوان (ترجیحا برنج نیمه باشه ولی اگه نیمه نبود با خورد کن خوردشون کنید.)
لپه: دوسوم لیوان
تخم مرغ: یک عدد
ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه): به مقدار لازم
سبزی معطر(مرزه، جعفری، نعناع) : به مقدار لازم
آلو بخارا: ب تعداد کوفته ها ( میتونین داخل سس کوفته هم یه تعدادی آلو بخارا بریزید.)
سس کوفته:
پیاز : یک عدد
رب : دو ق غ
آب (ترجیحا آب جوش) : اندازه ای ک سطح کوفته ها رو بگیره
ادویه(نمک، فلفل،زردچوبه ): به مقدار لازم
مرزه : به دلخواه
#سالادماکارونی
سالادماکارونی با کالباس
آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم. ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده شود.
#دلمه_بادمجان
مواد لازم:
برنج 1 پیمانه
لپه 4 قاشق غذاخوری
سبزی دلمه 1 کاسه سوپ خوری
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و کمی آبلیمو
برای سس دلمه
رب گوجه 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و 2 لیوان آب
طرز تهيه:🍲
برنج رو ابتدا با يك ليوان آب نيم پز ميكنيم و لپه رو هم پخته به برنج اضافه ميكنيمو كنار ميزاريم ،پياز رو خرد و سرخ ميكنيم گوشت رو بهش اضافه و تفت ميديم سبزي رو هم اضافه و مخلوط و رب گوجه و برنج نيم پز و لپه و ادويه رو اضافه و باهم مخلوط ميكنيم و كنار ميزاريم،داخل بادمجونها رو با قاشق خالي ميكنبم و با مواد دلمه پر ميكنيم و داخل ظرف ميچينيم ،براي سس دلمه، پياز رو تفت ميديم و سرخ ميكنيم رب گوجه و ادويه و آبليمو رو اضافه و تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم بعد از ب جوش اومدن سس رو كنار دلمه ها اضافه ميكنيم و زمان ميديم تا بپزن
#تست_مرغ_کنجدی 🍗 😋
▫️ سینه کامل مرغ ۱ عدد
▫️ران مرغ ۱ عدد
▫️پیاز بزرگ ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد
▫️جعفری خورد شده ۳ ق غ
▫️هویج رنده شده ۱ عدد
▫️کنجد به میزان لازم
▫️نان تست به میزان لازم
▫️فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ
🔸ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید
حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید
کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین
بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره
بعد هم با سس میل کنید
🍗🍗
اگه کاهو تون تلخه دور نریزید😱❌
با این ترفند خیلی راحت میتونید تلخی شو بگیرید و یک کاهو شیرین رو بخورید😍👌
بیا تو کانال تا ترفندشو بهت بگم😜👇
https://eitaa.com/joinchat/2686124311C90e1bb6fd8
يك روش جديد و جذاب براى طبخ هويج پلو👌🏻
#هویج_پلو
که نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و یه حبه سیر چرخ کردم . نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و دو قاشق زعفرون دم کرده زدم و گذاشتم یک ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد قلقلی و سرخ کردم
بقیه مراحل شبیه هویج پلو هست
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک نوتلا و توت فرنگی
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
بیسکوییت دایجستیو(ساقه طلایی )🍪
کره🧈
توت فرنگی 🍓
برای لایه ی پنیری:
پنیر ماسکار پونه🧀
خامه🧁
پودرقند🍚
نوتلا🍫
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت متفاوت ذرت
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
مواد لازم:
ذرت🌽
آرد🥡
تخم مرغ 🥚
آرد سوخاری 🍘
به این ترکیب کمی هم پنیر پارمسان اضافه کنید محشر میشه😋
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_کاستلاشکلاتی🧑🍳
مواد A:قسمت زرد رنگ
•50 میلی لیتر روغن
70 میلی لیتر خامه مایع(مخلوط خامه و شیر)
60 گرم آرد (الک شده)
4 عدد زرده تخم مرغ
مواد B:برای شکلاتی کردن مرنگ
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
8 گرم پودر کاکائو + 2 گرم قهوه فوری (ذوب شده با 2 قاشق غذاخوری آب داغ) ** قهوه فوری را می توان در صورتی که دوست ندارید حذف کنید :)
مواد C (مرنگ)
•4 عدد سفیده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری آب لیمو
کمی نمک
• شکر 70 گر...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
⚪️✨ بہ نام او کہ...
🕊✨ رحمان و رحیم است
⚪️✨ بہ احسان عادت
🕊✨ وخُلقِ کریم است
⚪️✨ الهی بہ امید تــ❣ــو🤍⚘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا سه سوته
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی زبان😍😋
مواد لازم:
خمیر هزارلا 🥟
شکر ¹ پیمانه🍚
آب ½ پیمانه💧
گلاب ⅓ پیمانه🌹
زعفران به مقدار دلخواه
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن هِسل بک با سیب زمینی
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذای دلچسب و خوشمزه رو چطور درستش کنید.😍
سه عدد سیب زمینی آب پز رو رنده کنین؛
دو عدد سوسیس رنده شده ؛
چند شاخه پیازچه خردشده؛
نصف یک فلفل دلمهای خردشده؛
پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ،
کمی نمک و فلفل سیاه،
با هم مخلوط کنید.
یه نون لواش رو پهن کنید و از مواد همهجای نون بریزید. بعدم رول کنید و به اینصورت برش بزنید.
دو عدد تخم مرغ ،
مقداری نمک و فلفل سیاه،
چهار قاشق غذاخوری ماست،
سه قاشق غذاخوری آرد سفید ،
و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
کاملا باهم ترکیب کنین .
نونا رو داخل این مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازید.
یکطرفشون که سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگشونم برشته بشه.
بفرمایید اینم از یه غذای جدید و فوقالعاده خوشمزه!
حتما امتحان کنید👌
نوش جان
🥦 آشپزے با عاشق
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرفدار غذاهای کبابی هستی یا ساندویچی؟
این ترشی دلبر که فوری آماده میشه خیلی هم راحته ،حتما امتحانش کن😍
کلم قرمز:۱ عدد
شکر:۱ قاشق
سرکه:۱ لیوان
اب:۱ لیوان
سیر:۱ حبه
فلفل تند:۱ عدد
نمک:۳ ق غ
کلم رو با چاقو یا پوست کن خرد کنید بهش دو قاشق نمک بزنید هم بزنید بذارید یک ساعت بمونه تا آب بندازه،اون آب بنفش ته ظرف رو ازش جدا کنید،بعد یک قاشق نمک و یک قاشق شکر +سرکه+اب اضافه مخلوط کنید،داخل شیشه تمیز بریزید وسطش فلفل وسیر
کلم رو با چاقو خرد کنید بهتره ،با پوست کن خیلی ریز میشه با چاقو تردمیشه😍
میتونید کلم هارو بریزید داخل شیشه بعد سرکه و آب رو اضافه کنید
ریختن فلفل و سیر اختیاریه
داخل یخچال نگهداری کنید
درکنار غذاهای ساندویچی،کبابی پلویی...سرو کنید معمولا با همه غذا ها عالی میشه😍👌🏻
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
#ساندويچ_فيلادلفيا 🌮🌯
گوشت راسته گوساله رو به برش هاي بند انگشتي خرد كرده و بمدت پنج دقيقه داخل نمك، فلفل سياه و روغن زيتون خوابوندم ، بعد توي كمي روغن زيتون تفت داده و قارچ رو اضافه ميكنيم ، بعد پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم وقتي پنير آب شد شعله رو خاموش ميكنيم و توي نان ساندويچي رو با خيارشور، گوجه، كاهو پر كرده و گوشت رو هم اضافه ميكنيم. من كمي ساندويچا رو گريل كردم چون برشته دوست دارم
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورق بزنید
این غذای خیلی خوشمزه رو درست کنید که معرکست ❤
برنج رو بخیسونید اندازه خودتون🌹
پیاز و هوریج و کوجه خورد شده رو تفت بدید تا سبکبشن
برنج ها رو اضافه کنید
.
ران های مرغ رو ابپز کنید
.
داخل سینی فر مخلوط برنج و مواد ش رو همراه نمک و فلفل سیاه و اویشن و پاپریکا زا هممخلوط کنید کف سینی فر بچینید
رانهای مرغ رو روی سطحش بزارید
اب پرغ رو اضافه کنید
به مدت ۴۵ دقیقه بزارید تا کامل بپزه
.
طعمش معرکست حتما امتحانش کنید
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔