eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدد زرده تخم مرغ، ٧٥ گرم پودر قند، ١٤٠ گرم گردو خورد شده، وانيل ١/٤ ق چ، هل ١/٨ ق چ ١. وقتی اول کار زرده رو با همزن میزنید اگه با دور كم ولي طولاني تر هم بزنيد بهتر از اينه كه با دور زياد ولي كوتاه تر هم بزنيد، چون بوي تخم مرغ نميده ديگه شيريني تون ). ٢. به محض اینکه از فر بيرون آوردين از كاغذ جدا نكنيد صبر كنيد خنك بشن بعد آروم جدا کنید.
سینه مرغ رو‌نواری برش بدید، نمک‌، فلفل، زعفران بزنيد، یک پیاز رو با يک هويج رو تفت بدید، تکه های مرغ رو‌ اضافه کنید درآخر رب گوجه و نصف كاسه زرشک ويكم آب اضافه کنید تابپزه نوش جان
مواد لازم 2/3 فنجان شکلات صبحانه یک و 2/3 فنجان شکلات تلخ 1/3 فنجان بادام بدون پوست 1/ 3 فنجان فندق بدون پوست شکلات ها را به روش بن ماری اب کرده و شکلات صبحانه را اضافه میکنیم. بعد از یکدست شدن ، فندق و بادام ها را اضافه میکنیم. اگر مایل باشید میتوانید فندق و بادام ها را کمی خرد کنید ولی نباید خیلی ریز بشوند. مخلوط را در یک ظرف لبه دار ریخته و چند ساعت داخل یخچال میگذاریم. بعد از خارج کردن از قالب به سایز دلخواه برش بزنید
۳تا تخم مرغ ۲پیمانه آرد ی لیوان آب جوش ی بسته ژله انار ی ق چ بکینگ پودر کمی وانیل یک پیمانه شکر یک سوم پیمانه روغن اول ازهمه ژله تو آب جوش حل کنید بذارید خنک شه تخم مرغارو با وانیل و شکر حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کش دارشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد ژله ک دمای محیط رسیده و حدود ی دیقه میزنیم.حالا ارد و بکینگ پودر ک ۳بار الک شدن رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود دو سوم از کپسول هارو پر میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۲۰ دیقه.میتونین کل مایه رو بریزین تو ی قالب بزرگ و بصورت کیک بپزین. .برای روش هم من از خامه قنادی استفاده کردم روشم شکلات چیپسی و دونه انار ریختم برای نگهداری کاپ کیک ها فقط کافیه اونارو بچینین تو ی ظرف دربسته و تو یخچال بذارین ک برای چند روزی تازه میمونه
توت سیاه تازه ۶ عدد ۴ برگ تازه نعناع ١/٤پیمانه شربت سه ق غ آب لیمو تازه ۱۱ فنجان آب گاز دار برگ نعنا،توت،آب لیمو را به آرامی مخلوط کنید.بعدآب گاز دار اضافه کنید نوش جان 💖
🍗 😋 ▫️سينه مرغ : ٢ عدد (٣٠٠ گرم) ▫️رنده پوست ليمو ترش : ١ قاشق مربا خوري ▫️آب ليمو ترش : ٢ قاشق مربا خوري ▫️سس خردل : ٢ قاشق مربا خوري ▫️ژامبون گوشت : ٤ اسلايس ▫️پنير چدار ورقه اي : ٤ ورق ▫️تخم مرغ : ١ عدد ▫️آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم 🔸سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر ٢٠٠ درجه بگذاريد 🌟
کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود. پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم. سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد
مواد لازم دونه چيا ٦ ق غ(جايگزين تخم شربتى) شير نارگيل ١ پيمانه ميوه يخ زده توت فرنگى و توت جنگلى ١ پيمانه شكر ب دلخواه(من بهارسا شكر استفاده نكردم) طرز تهيه ابتدا دونه چيا رو توى ظرف آب ميريزم و اجازه ميديم ده دقيقه خيس بخوره،بعد از ده دقيقه دونه هارو توى تورى ميريزيم تا آب اضافش كشيده بشه. بعد دونه هاى خيس خورده چيا رو ب شير نارگيل اضافه ميكنيم و اجازه ميديم ى شب تو يخچال بمونه،بعد از اين مرحله ميوه هاى يخ زده رو با كمى شير نارگيل پوره ميكنيم و توى ظرف سرو ميريزيم،تزينشم سليقه ايه نوش جان
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی رنگی سیب زمینی هویج ذرت جعفری لبو نمک و فلفل و زردچوبه طرز تهیه سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید
🔶رنگ زرد 📍مواد لازم برای رنگ زرد: 🔆1/4 پیمانه آب 🔆1/2 قاشق چای خوری زردچوبه ☢️در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است، فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.
🥯🥯🥯 🥠مواد لازم 🍨شیر ۳ لیوان 🍧پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری 🍨پودینگ یک بسته 🍧بیسکوییت مادر ۲ بسته 🍥دستور پخت: ابتدا پودر ژلاتین را همراه نصف لیوان ازشیر مخلوط و بنماری میکنیم... بعد پودینگ را همراه دو لیوان و نیم شیر مخلوط و روی خرارت میگذاریم، مدام هم میزنیم تا از بغل شروع به جوشیدن کند... مایه پودینگ را از روی حرارت برمیداریم... ژلاتین را اضافه میکنیم، بعد بیسکوییت‌ها رو افزوده برای دو دقیقه سر ظرف را میگذاریم تا بیسکوییت‌ها مقداری نرم شوند... با گوشت کوب یا غذاساز یا گوشت کوب برقی یا میکسر یا هرچیزیییییی مواد رو مخلوط میکنیم تا قشنگ صاف و یکدست شود... مایه ما آماده است... در قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم بعد از سه ساعت دسر ما آماده است... انتخاب طعم پودینگ بستگی به ذائقه خودتون داره
مواد لازم: كره دویست گرم پودر قند چهار ق غ وانيل پودري ربع ق آرد سه ليوان گلاب براي فيلينگ: آرد بادام دویست و پنجاه گرم پودر قند صد و پنجاه گرم تخم مرغ دو عدد وانيل پودري يك هشتم ق چ
پخت ... با زعفران+لیمو ترش+سیر+نمک دانه درشت+فلفل_سیاه+برگ بو+تخم گشنیز+رزماری ماهی را مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ... و بعد سرخ کتید😋 _ ب ماهی آرد نمیزنم...چون هم باعث میشه روغن کف کنه و هم زود سیاه شه و ماهی های بعدی بد رنگ شن...ماهیتابه تفلون با روغن مناسب ماهی نمیچسبه... فراموش نکنید روغن اضافی را بگیرید
🥣مواد لازم : 200 گرم سینه یا ‌فیله‌ی مرغ یک پیمانه پودر آرد سوخاری 2عدد تخم مرغ یک قاشق غذاخوری خردل 2 قاشق غذاخوری سس گوجه ‌فرنگی به ‌مقدار لازم پودرسیر 250 گرم پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا به‌ مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی 🥐طرز تهیه🥐 :مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید. مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید. مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید. پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به ‌مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید. 🍞🍞🍞🍞🍞
ماهی رو چند ساعتی توی آبلیمو وسیر رنده شده میذارم تا طعم دار بشه بعد دو سه قاشق آرد رو با نمک، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه مخلوط کردم وماهیا رو توی آبکش ریختم تا آبلیمو اضافه ش گرفته بشه بعد توی مواد خشک غلطوندم وتوی روغن سرخ کردم واسه ته دیگ هم یکی دوق روغن ریختم ته قابلمه وبرنج آبکش رو یه قسمتش رو با زعفران آب شده، یه قسمتشو رو با آب لبو، یه قسمتشو سفید، وبقیه ش رو با شوید سبز کردم. و چیدم کف قابلمه وروش هم کامل با شوید پلو پرکردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ صبح‌ها لباس آرامش بپوش دستهایت را باز کن چشمهایت راببند و رو به آسمان صد بغل حسِ ناب زنده بودن را نفس بکش سلام عزیزان روزتون‌ زیبا 😘😍
🍞نخود (خیس خورده) ۱ پیاله متوسط 🍞گوشت چرخ کرده ۱ پیاله کوچک 🍞تخم مرغ ۱ عدد 🍞آرد سوخاری ۱ قاشق سوپ خوری 🍞پیاز متوسط ۱ عدد 🍞لپه‎ ۱/۲ پیاله 🍞نمک و فلفل به مقدار لازم 🍞پیازچه ۲ شاخه 🍞روغن به مقدار لازم 🧆🥪. ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم آبکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.. 2. حالا پیاز رو رنده میکنیم وآبش رو میگیریم..بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. 3. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید..در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم
آرد جوانه گندم 2 قاشق سوپ خورى آرد سفيد 1 قاشق سوپ خورى شکر 210 گرم 1 پيمانه..کمى بيشتر کره 160 گرم 2/3 پيمانه عسل 2 قاشق غذاخورى بادکا يا شيره ذرت يا گلوکز یک قاشق و نصفی غذاخورى گلاب 1/2 پيمانه زعفران دم نشده 1/2 قاشق چاى خورى هل 1/2 قاشق چاى خورى اول آرد جوانه گندم و آرد و توى قابلمه تفت بديد تا بوى خاميش بره.. بعد بهش گلاب وشکر و اضافه کنيد..حرارت بايد روى کم تا متوسط باشه..هى هم بزنيد تا کف کنه يا به حالى جوش بزنه..بعد کره رو اضافه کنيد و هى هم بزنيد. وقتى دوباره جوشيد و کف کرد بقيه مواد و اضافه کنيد...و هم بزنيد..حدود 20 تا 30 دقيقه بايد هم بزنيد..(مواظب باشید به روغن نیفته) يک فويل و از قبل روى ميز بزاريد و چربش کنيد که حاضر باشه...مواد وقتى حاضره که کمى سفت بشه و از قابلمه جدا بشه..مواد و بريزيد روى فويل و پسته و يا بادام اضافه کنيد و با گوشتکوب که چرب شده روش بکوبيد..بزاريد سرد بشه
🍴مواد لازم برای 4 تا 6نفر: روغن مايع يا زيتون: 100 ميلي‌ليتر پياز قرمز متوسط: 2 عدد، ساطوري سير: 4 حبه، ورقه‌ورقه زيره سياه: يك قاشق چاي‌خوري بادمجان قلمي: 3 عدد، نگيني گوجه‌فرنگي متوسط: 4 عدد، پوست‌كنده و ساطوري كدو متوسط: 3 عدد، نگيني فلفل دلمه‌اي قرمز: 2 عدد، ساطوري آويشن: يك قاشق چاي‌خوري سركه قرمز: 2 قاشق غذاخوري نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم 🥄🥄 روش تهيه: 1 - نيمي از روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سپس از تابه خارج كنيد. 2 - باقي روغن را اضافه كنيد، شعله را زياد كرده و بادمجان و زيره را در آن سرخ كنيد، پس از 8 دقيقه يا هنگامي كه بادمجان‌ها روغن به خود جذب كرده و نرم شد، گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد. شعله را كم كنيد و صبر كنيد تا آب گوجه‌فرنگي تبخير شود. 3 - كدو، فلفل و آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد، پس از 10 دقيقه يا هنگامي كه كدوها نرم شد سركه را اضافه كرده و غذا را سرو كنيد.
🔸مواد لازم : ▫️مرغ متوسط حدود 1.5کیلوگرم ▫️قارچ 0.5 کیلوگرم ▫️نمک و زردچوبه بمقدار لازم ▫️پیاز 1عدد متوسط 🍗طرز تهیه : مرغ را همراه با آب نمک و زردچوبه و پیاز پخته تا آبش به حد یک لیوان برسد .مرغ را تکه تکه کرده از استخوان جدا می سازیم .قارچ را تمیز کرده ورقه ورقه می کنیم و در کمی روغن تفت داده به مرغ ها اضافه می کنیم . 50 گرم کره را روی حرارت آب کرده دو قاشق آرد به آن اضافه میکنیم و آنرا تفت می دهیم .1 قاشق غذاخوری پر ادویه کاری و 1 قاشق مرباخوری خردل به آن اضافه می کنیم و مایه را هم زده سپس آب مرغ به آن اضافه کرده سس غلیظی بدست می آید .2 عدد زرده را با چنگال خوب زده به آن اضافه می کنیم و سس را هم می زنیم .سس آماده را بر روی قارچ و گوشت ریخته روی حرارت ملایم مخلوط می کنیم تا گرم شود . پاته آماده مصرف است .