eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه و بافتی بسیار سبک که تو بیشتر کافی شاپها با قیمت بالایی سرو میشه😲پس از این رسپی ساده نگذر🤗 صد البته با این فيلينگ مخصوصش که معرکش کرده😍🥕 مواد تو کلیپ به گرم گفته شده اینجا به پیمانه تخم مرغ 4 عدد،شکر 1و 1/4 پیمانه،نمک 1 پنس،روغن مایع 1 پیمانه سرخالی، آرد قنادی 2 پیمانه،بیکینگ پودر 1و نیم ق چ، جوش شیرین نصف ق چ، پودر دارچین 1_2ق غ، هویج رنده ریز شده 2 پیمانه، گردوی خرد شده نصف پیمانه 🔴تخم مرغها را با شکر و نمک با همزن برقی میزنیم تا كرم رنگ بشه ،بعد روغن مایع را كم كم اضافه کرده. تو این مرحله یکی دو دور با همزن هم زده آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر دارچین الک کرده و همه رو با هم الک کنید و روی مایه بریزین و با لیسک به آرامی فولد کنید. هویج ریز رنده شده رو با گردوی خرد شده اضافه کنید و بسیار کم با لیسک زیر و رو کنید. دقت کنین مایه کیک کمی سفت هست اما بعد از پخت بافتی پوک و عالی داره😋 .با خلال دندان وسط کیک رو امتحان کنید اگه تمیز بیرون اومد, آماده است. .
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد مغزگردو: ۱۰۰ گرم سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید. .
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه مدل شیرینی اسپانیایی خوشمزه به اسم چوروس که تقریبا تو‌ کل دنیا طرفداراش خیلی زیاده😍😋 کره: ۸۰گرم آب: ۱لیوان(دسته دار فرانسوی) شکر: ۱ق.غ نمک: ۱پینچ آرد: ۱لیوان تخم مرغ متوسط: ۳عدد وانیل: نصف ق.چ مخلوط شکرو دارچین خامه صبحانه: ۵۰گرم شکلات تخته ای: ۵۰گرم . مخلوط آب و کره و شکرو نمکو رو حرارت میذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارتو کمتر میکنیم و آردو یکباره اضافه میکنیم سریع و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد دو سه دقیقه رو حرارت کم با قاشق خمیرو بازو بسته میکنیم تا مثل توپ تو ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح(داغ زدن)ولی این مرحله نباید خیلی طولانی بشه و آب داخل خمیر بیش از حد تبخیر بشه چون خمیرمون خشک میشه.خمیرو داخل کاسه میذاریم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغو با وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و هر مرحله باهمزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن بعد مرحله بعدی رو اضافه میکنیم تا خمیر نهاییمون لطیف و چسبنده
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 دستور پخت های مختلفی داره ولی این رو بگم کوبیده مرغ اگر نکاتی که راجبش گفتم رو انجام ندید چیز خوبی از آب در نمیاد، مخصوصا انتخاب گوشتش و‌‌‌... اگر از دنبه خوشتون نمیاد میتونید از کره استفاده کنید که چون بافت نداره چیز خوبی از آب در نمیاد 🙌 مخلوط ران و سینه: ۸۵۰ گرم، پیاز متوسط: ۱ عدد، فلفل کاپی: ۱ عدد، جعفری یا ریحان: ۱ مشت کوچک، چربی حیوانی: ۱۰۰ گرم، نمک: ۳ ق چ، سر خالی یا ۱۰ گرم، فلفل قرمز پرک یا پول بیبر: 1ق چ، کره و زعفران .
14.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی از اون غذاهاییه که تو خونه هر کسی متفاوت درست میشه 😍😋 برای درست کردنشم به: نیم کیلو گوشت چرخکرده یک عدد تخم مرغ یک و نیم سیب زمینی خام یک‌و‌نیم سیب زمینی پخته یک عدد پیاز و دو حبه سیر نمک و فلفل و زردچوبه و سماق نعناع خشک و سبزی شامی نیاز داریم.. (سبزی شامی شامل:گشنیز ،جعفری،نعناع،تخم گشنیز،شوید) که تو خونه هرکسی متفاوته.. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شه تا شامی تون وا نره و اگر دیدین موادتون خیلی غلیظ نیس میتونین یکم آرد بزنین تا انسجام بهتری داشته باشه روغن هم حتما از قبل داغ باشه تا شامی به کف تابه تون نچسبه
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد ساطوری شده آبگرفته گشنیز یه مشت و چند پر کم نعناء تازه ساطوری شده سیر ۲ حبه نمک،فلفل،پودرتخم گشنیز،ماسالا،پاپریکا،پودرسیرو پیاز،زیره،کاری تخم مرغ ۱ عدد گوجه فیله شده ۱ عدد متوسط آرد نخودچی و آرد سفید از هر کدام یک قاشق غذاخوری پر فلفل تند ۱ عدد ساطوری شده .
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀همه ما میگیم سوسیس ضرر داره اما اگه خودمون درست کنیم خیلیم سود داره و خیلیم خوشمزه هست😍😋 . دستور پخت و مواد لازم: نمک، برگ بو، 1 عدد پیاز و 1 هویج 2 کیلو مرغ، من ران مرغ دارم، اما می توانید مرغ را کامل هم استفاده کنید بدون‌پوست البته ، با حرارت ملایم 2-3 ساعت بسته به مرغ بپزید، آن را جدا کنید. استخوان ها، گوشت به راحتی از استخوان ها جدا کنید 300 میلی لیتر آبگوشت را در آبکش کنید، 40 گرم ژلاتین را به آرامی اضافه کنید اگر بلافاصله ژلاتین را در ان بریزید نیاز به 2 قاشق غذاخوری آب 1 قاشق چایخوری نمک، پاپریکا و آب چغندر فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری آب گوشت با ژلاتین و همه چیز را با مخلوط کن خوب آسیاب کنید و داخل یک بطری پلاستیکی نصف شده بریزید فویل الومینیومی بپیچید بزارید داخل فریزر به مدت ۵ ساعت بعد از ۵‌ساعت دربیارید و سرو کنید عالیه طعمش🤗❤ .
808.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 البته نه از نوع شیرازیش هشتصد گرم‌ کلم رو بعد از شستن خرد و همونطور که خیس بود در ظرفی ریختم‌ و درب ظرف رو گذاشتم‌ تا روی شعله یه مقدار نرم بشه. پیاز رو نگینی و در روغن سرخ کردم و چهارصد گرم‌ گوشت تکه ای خورشتی اضافه و تفت دادم. وقتی رنگ‌ گوشتها برگشت و آبش کشیده شد ادویه، کمی رب گوجه که البته باید خیلی کم باشه و زردچوبه اضافه و با مقداری آب گذاشتم‌ تا بپزه.حالا در ظرف کلم ها رو بردارید وقتی یه مقدار نرم‌ شد بهش کمی روغن اضافه و کمی تفت بدید و زعفران اضافه کنید مقدار زعفران هم‌ بستگی به خودتون داره.هرچی دست و دلبازتر باشید غذای خوشرنگتری خواهید داشت. درآخر وقتی گوشت خوب پخت و آبش کم‌ شد کلم ها رو بریزید توش و بزارید تا یه کم‌ با هم‌ بپزه و طعمهاش تو خورد هم برن. من برای این‌ مقدار مواد چهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالا توی قابلمه برنج‌ رو بریزید و روش هم از موادتون روی مواد کلم‌ و گوشت مجددا کمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی و گردلیمو پاشیدم و اینکار رو تا آخر ادامه دادم‌ تا برنج و مواد تموم شه. بعد این غذای خوشمزه رو دم کنید. در آخر هم روش کره آب شده بریزید که خوشمزگیش چند برابر شه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخکرده 150 گرم فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده جعفری 1 پیمانه زرشک به مقدار لازم تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام) پیاز 2 عدد متوسط آرد 2 قاشق غذاخوری سیر 1 عدد خلالی نمک و فلفل و زغفران و کاری طرز تهیه: ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم. برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.
برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه. میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید
مواد لازم آب پرتقال یک و نیم لیوان ماست خامه ای کم چرب یک و نیم لیوان شکر یک یا ۲ قاشق غذاخوری وانیل مقدار کمی چند قطره رنگ خوراکی مجاز طرز تهیه: آب پرتقال، ماست، شکر، وانیل و رنگ را با هم مخلوط کنید. مایه به دست آمده را درون قالب آلاسکا بریزید و چوب مخصوص آلاسکا را در هر کدام قرار دهید. قالب ها را به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. به هنگام سرو، برای چند دقیقه قالب ها را در آب جوش قرار دهید تا قطعات آلاسکا به راحتی جدا شوند نوش جان