#کیک_پرتقالی
🍊مواد کیک
آرد 2 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اسانس پرتقال 1/2 قاشق چایخوری
◀به جای اسانس میتونید از 2 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال استفاده کنید
◀دقت کنید فقط قسمت نارنجی پوست رو ریز رنده کنید اگر قسمت سفید رنده بشه کیک تلخ میشه
شکر 1 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
آب پرتقال 1 پیمانه
◀من هیچ وقت از آب پرتقال طبیعی استفاده نمیکنم...از آب پرتقال پاکتی یا شربت پرتقال مثل شربت سن ایچ استفاده میکنم
◀اگه خواستید آب پرتقال طبیعی مصرف کنید حتما پرتقال رو صاف کنید تا آب پرتقال کاملا زلال و بدون پالپ بشه
.
◀همه مواد به دمای محیط رسیده باشند
◀دمای 180 درحه به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا وقتی خلال دندان تمیز خارج شود
◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر
◀قالب 35×25 سانت یا گرد 25 تا 30 سانت
◀پف کیک خیییلی زیاده از قالب 30×20 نمیتونید استفاده کنید مگر اینکه قالبتون ارتفاع 10 سانت داشته باشه
.
🍊مواد کرم پرتقالی
آب پرتقال 3 پیمانه
◀من از شربت پرتقال استفاده کردم
مقداری شربت پرتقال رو با آب رقیق و استفاده کنید
◀اگه آب پرتقال طبیعی استفاده کردید حتما باید خوب صاف کنید تا کاملا زلال و بدون پالپ بشه ولی ریسک داره ممکنه کرم تلخ بشه
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
◀مقدار شکر به سلیقه خودتون بستگی داره میتونید کم و زیاد کنید
پودر ژله پرتقال 1 بسته
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری استاندارد
آب 1/4 پیمانه
.
◀غلظت سس پرتقال مثل فرنی رقیق هست توی فیلم نشون دادم
◀من فقط کف قالبمو با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردم...دیواره نیازی به چرب شدن نداره
اگه کاغذ انداختید بعد از اینکه کیک خنک شد روی یه سینی برگردونید کاعذ رو از پشتش جدا کنید و دوباره توی قالب برگردونید ولی باید دقت کنید کیک نشکنه
◀اکه صفحه مشبک در دسترس دارید بهتره وقتی کیک پخت قالب رو روی پنجره مشبک بذارید تا خنک بشه
اینجوری وقتی کیک داخل قالب داره خنک میشه امکان نداره عرق کنه
❌❌❌خامه قنادی رو حذف نکنید...هم مانع خمیر شدن کیک به خاطر سس پرتقالی میشه و هم اینکه فاصله بین کیک و قالب رو پر میکنه و اینجوری سس زیر کیک نمیره
.
🍊🍊🍊مراحلو کامل توضیح دادم
🍊🍊🍊لطفا به دلخواه چیزی رو حذف یا جایگزین نکنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍خوراک مرغ سبزیجات😋❤
مواد لازم :
سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
هویج خرد شده یک پیمانه
سیب زمینی خرد شده یک پیمانه
فلفل سبز یا قرمز ۳ الی ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
سیر ۳ الی ۴ حبه
رب یک قاشق مربا خوری
روغن زیتون نصف استکان
آب نصف استکان
پاپریکا یک قاشق مرباخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
در طرف مخصوص فر مرع ،سیب زمینی ، هویج ، فلفل سبز ، فلفل دلمه ای ، پیاز و سیر را به صورت خرد شده قرار دهید. در یک کاسه آب ، روغن ، آویشن ، پاپریکا ، نمک و فلفل و رب رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس این سس را به مرغ و سبزیجات اضافه کنید و سعی کنید تمام مواد با این سس طعم دار شود . سطح ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار داده تا کاملا بپزد.
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_کلم فوری
با این روش یه ترشی کلم خوشرنگ و خوشمزه درست میکنید 🤤
یدونه کلم متوسط، 2 ق نمک، 1ق شکر، مقداری نبات، اندازه ظرفی که دارم نصف سرکه قرمز نصف سرکه سفید
🔹بعد از اینکه کلم ها رو شستیم و خرد کردیم بوسیله پوست کن یا خرد کن یا چاقو کلم ها رو خرد میکنیم. 1ق نمک و 1 ق شکر اضافه میکنیم و میزاریم یکساعت بمونه تا آب بندازه آب کلم ها رو میگیریم تا ترشی خوشرنگ تر و لذیذ تر بشه. یه قاشق نمک مقداری نبات نصف سرکه قرمز و سفید رو اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال بعد از یک روز ترشی ما قابل خوردنه البته بعد از چند ساعت هم میشه ولی خوب اگه یه روز بمونه اون تند وتیز سرکه اش از بین میره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔝
ایده زیبا برای تزیین گوجه و فلفل
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پواچای_شکم_پاره 😍😋
شیر ولرم: 1.5 لیوان
آب ولرم: 1 لیوان چایخوری
خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
روغن: 1 لیوان چایخوری
آرد : مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال
گوجه فرنگی
فلفل پنیر صبحانه
برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 تا حالا درست کردی؟
از اون خوشمزه های روزگاره😍
حتما یا بار امتحانش کن👌
#خورشت_شیش_انداز
مواد لازم
گردو ۲۰۰گرم
ربانار ۳قاشق
آب یخ ۵-۴لیوان
پیاز ۱عدد
بادمجان ۴عدد
زردچوبه ۱قاشقچایخوری
فلفلسیاه ۱قاشقچایخوری
نمک
اگه دوست داشتین یه کوچولو گلپر بزنید
گردو و رب انار رو داخل تابه کمی تفت بدید بهش دولیوان اب و یخ اضافه کنید و اجازه بدید ۲ ساعت بپزه بعد از این مدت به خورشت پیاز داغ با زردچوبه نمک.و فلفل اضافه کنید به لخواه میتونید توی این مرحله گلپر بزنید
و ۱ ساعت زمان بدید تا بپزه
توی این مدت ۲ لیوان دیگه اب و یخ اضافه کنید
بادمجون هارو پوست بکنید نگینی خرد کنید نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه و فعد سرخ کنید و به خورشتتون اضافه کنید و ۱۵ دقیقه اجازه بدید بپزه
و بعد این مدت خورشت شما آماده س
نوش جون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده ی خوشمزه با شکلات 🍫😋
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری
۲ عدد سینه مرغ
۱ لیوان اب جو یا ماالشعیر بدون الکل یا آب گازدار
۱ بسته بکینگ پودر (۱ قاشق غذا خوری)
۲ تا تخم مرغ
حدود نیم کیلو آرد
نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا
مرغ هارو نواری برش بدید یا قطعات کوچک مربعی، کمی خیس کنید و بهشون نمک و بکینگ پودر رو بزنید، مخلوط کنید و بذارید بخچال یک ساعت.
تخم مرغ هارو بزنید، بهش نمک فلفل و اب جو رو اضافه کنید، بعد آرد اضافه کنید تا زمانی که مثل ماست رقیق بشه.
تو ظرف دیگه ای باقی آرد، پاپریکا و سیر رو ترکیب کنید.
مرغ ها رو اول تو آرد، بعد تو مایه، دوباره آرد و تو روغن داغ شده یا سرخ کن، سرخ کنید. وقتی مرغ هارو میذارید تو روغن حرارت باید متوسط باشه تا نسوزه. روش که طلایی بشه توش پخته، چون نازکه، میتونید دربیارید بذارید روغن اضافه اش بره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شكلاتى مقوى و انرژى زا💪بدون آرد شكر روغن و نياز به پخت و فر
مواد لازم📝
٢٠٠ گرم خرما
٢ ق غ كره بادام زمينى
١ ق غ پسته
١ ق پر شكلات صبحانه يا چن تكه شكلات تلخ
فندق
طرز تهيه👩🍳
- هسته خرماهارو جدا كن و با آبجوش خيس بده
- خرما، كره بادوم و پودر پسته رو پوره كن
- لاى دو تا كاغذ روغنى صاف كن و شكل بده
- روش شكلات صبحانه يا شكلات تلخ بن مارى شده بريز و فندقارو زود بذار تا بچسبن به شكلات
- يكساعت تو يخچال استراحت بده و برش بزن
كنار قهوه و چاى بعنوان ميانوعده سالم ميل كن😋
✅ ژله ویترینی 😋
یک بسته ژله الوئه ورا رو بایک لیوان اب جوش حل کرده وروی بخار اب بن ماری یا ۳۰ثانیه در ماکرویو قرار دهید
تا کاملا شفاف شود و سه چهارم لیوان اب سرد اضافه کنیدودر قالب چرب شده بریزید البته مقداری از اونرو وقتی نیم بند شد شکوفه هاروبزارید و مقداری در ژله فرو ببرید و روی ان مقدارکمی از ژله بریزید و بعدازاینکه خودشو گرفت با قلم مو کمی اکلیل خوراکی ب قسمتایی از ژله بزنید و حالا باقیمانده ژله را بهش کمی پودر طلایی خوراکی اضافه کنید و روی ژله بسته شده بریزید میتونید بصورت کج قالب رو قرار بدید ک یکرف ژله ب طلایی بزنه ، بعد ک سفت شد یک بسته ژله دیگه با هر طعم و رنگی رو میتونید استفاده کنید و ب همون صورت ک اول گفته شدبا اب جوش حل کنید من از ژله پیناکولادا استفاده کردم و سه قطره رنگ خوراکی مشکی بهش زدم و روی ژله بسته شده ریختم وچند ساعت در یخچال گذاشتم تا خودشو کاملا گرفت و سفت شد از قالب جدا کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا...!
تو زیباترین " ﺣﻀﻮﺭ "
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣایی ﻭ ﻣا ﻋﺠﯿﺐ
ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺷﺖ ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم...
ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم ﺑﻪ ﺁﺑﯽ ﺁﺳﻤﺎﻧﺖ
ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻫﺎﯼ بیشماﺭﺕ
ﺑﻪ ﺑﺨﺸﺶ ﻫﺎﯼ ﺳﺨﺎﻭتمندانه ات
*الهی*
یاریمان کن که در این روزگار
گرفتار نامردان نگردیم....🍃💐
صبح به خیر🌿💖
آشپزی ایرانی🍔
#شیرینی_هلالی_عید 👆👇
#شیرینی_هلالی
این شیرینی با روغن مایع درست میشه، پس سیوش کن که گزینه خوبيه واسه عیدتون با دلی خوش درست کنید 🤗
.
##شیرینی_خونگی
.
از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
مواد لازم:
2عدد تخممرغ کامل + 1 زرده
1پنس نمک
کمی وانیل
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان پودر قند
1 لیوان پودر نشاسته ذرت
1 بسته بیکینگ پودر10گرمی ترک یا 1قاشق مرباخوری
30 گرم یا سه قاشق غذاخوری پودر گردو یا بادام (میتونید پودر کاکائو جایگزین کنید )
آرد حدود 4 لیوان
طرزتهیه:
تخم مرغها و نمک ووانیل وروغن وپودر قند را دریک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا رنگ تخم مرغها روشن شود سپس پودر نشاسته و پودر بادام و 2 لیوان آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید در این مرحله خمیر چسبندگی دارد باید مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
از خمیر گلوله هایی بردارید و گرد کنید(حدود 15 تا 16 گرم) و طبق ویدئو به شکل هلال در بیارید (نکته✅️از سر یک بطری استفاده کنید تا هلال کامل شود) و بچینید در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15 دقیقه تا پخته شود. (مدت پخت بستگی به دمای فر شما دارد نباید رنگ شیرینی تغییر کند).
بعد پخت بزارید شیرینی ها خنک شوند و طبق ویدئو اول یکطرف هلال را با قلم موبا مارمالاد زردآلو یا شربت بار ویا بریلو بیرنگ و...آغشته کنید و بعد در گردو خرد شده بزنید و بزارید تا کمی سفت شود و طرف دیگر شیرینی را در شکلات آب شده بزنید(برای براق شدن میتونید 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به شکلات آب شده اضافه کنید ).
برای سینی دوم که شکل گرد هست وقتی خمیر را در قالب فشرده کردید باید با خود قالب سیلیکونی وارونه کنید در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده و قالب سیلیکونی را جدا نکنید، بعد پخت قالب رد بردارید 👌
✅️برای اینکه شیرینی ها خوشگل وشکیل شوند با حوصله تزیین کنید.
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_پلو_با_برگ_مو
سبزی پلو با برگ مو
اوففففففف عطرش و طعمش بینظیر وقتی برنجتون دم بالا میده عطرش تمام خونروبرمیداره
من برگ های مو تازه و نازک چیدم بعد شستن که ابش در رفت خرد کردم لابه لای برنجم ی لایه هم از دو حبه سیر خرد شده استفاده کردم که البته اختیاری ولی عطرش بینظیر
ته دیگ برنجمم از چند تا برگ مو استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه ته دیگش در اخرم کمی زعفرون یا مثل من ادویه معطر رو برنجم ریختم که دیگه عطرش با روح و روانت بازی کنه
#شیرینی_گرهای 🥯
🔸ماست,نمک,بکینگپودرراباهم مخلوط کنید تخم مرغ وروغن مایع رااضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد رااضافه کنید تامقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر رااستراحت دهید روی سطح کار آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کرده سپسنوارهایی به باریکی یک سانت وطول ۱۰سانت می بریم وآنهارا گره میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم بعد داخل شربت ولرم بیندازید تا شیره داخل آن برودزیاد زمان نمیبرد با کمی چشیدن هم متوانید به مقدارشیرینی وجذب آن پی برد بعد از شربت درآورده وداخل آبکش قراردهید تاشربت اضافی آن گرفته شود
✅ملاقورمه ( غذای محلی مازندران)
دو عددبادمجان و پوست کندم نگینی خرد کردم بهش نمک زدم گذاشتم نیم ساعتی بمونه تا تلخیش بره
یه دونه پیاز و خرد کردم و کمی تفت دادم بادمجون و با دست فشار گرفتم بهش اضافه کردم
کمی تفت دادم سبزی خشک جعفری ونعناع نسبت دو به یک به مقدار لازم اضافه کردم
دو تا گوجه هم نگینی خرد کردم و اونم به باقی مواد اضافه کردم و یه تفت دادم
کمی رب گوجه و کمی آبغوره ریختم در قابلمه روگذاشتم حرارت کم کردم تا خوب جا بیفته
بجای آبغوره از خوده غوره هم میشه استفاده کرد وموقع سرو هم کمی گردو خرد شده(سلیقه ایه)
#ملاقورمه #غذای_محلی
کیک شکلاتی ابری💕💕
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ ،
1 لیوان شکر ،
1 لیوان شیر ،
1 لیوان روغن ،
1 قاشق غذاخوری نشاسته ،
2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو ،
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ،
1 پاکت وانیل (نوک قاشق چایخوری)
2.5 لیوان آرد.
طرز تهیه؛
تخم مرغ را با شکر بزنید تا کاملا کف شود ، سایر مواد مایع (روغن و شیر)را به نوبه خود اضافه کنید ، مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید،قالب کیک را چرب کرده،ارد پاشی کنید و مخلوط کیک را درون ان بریزید، آن را در فر از قبل گرم شده 160-170 درجه ارسال قرار دهید،ممکن است زمان پخت تغییر کند ، در حالی که کنترل میکنید، یک آزمایش خلال دندان انجام دهید تا متوجه شوید که خوب پخته شده است. اگر خلال دندان تمیز بیرون بیاید ، به این معنی است که #کیک پخته شده است.
مدت زمان پخت بستگی به سایز قالب شما و فر شما دارد.
#ترفند #ایده #آموزش
#فرنی_زعفرانی
من اومدم با یک پست به شدت خوشطعم و سریع که میتونید نیم ساعت قبل افطار هم آماده اش کنید و عطرش کل خونه رو پر کنه
این دسر طعم بستنی سنتی میده و میتونید چند قاشق خامه هم بهش اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه اما بدون خامه هم محشره👌🏻
مواد لازم برای ۶ ظرف کوچک
شیر ۳ پیمانه
آرد شیرینی پزی یا گندم ۳ قغ سرصاف
شکر ۴ قغ
وانیل کمی
زعفران دم کرده ۴ قغ
گلاب ۳ قغ
پودر یا عصاره یا دانه ی هل به مقدار دلخواه
خامه اگر دوست داشتید ۲ قغ
پودر پسته برای تزئین هم کاملا دلخواهه میتونید از پودر نارگیل یا گل محمدی استفاده کنین
کمتر از نصف لیوان شیر سرد رو تو یه کاسه بریزین و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط بشن
داخل یه قابلمه بریزید و بقیه ی شیر رو همراه گلاب و خامه سرد اضافه کنین
هم بزنین تا جوش بیاد بعد زعفران دم کرده و هل و شکر رو اضافه کنید و همچنان از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه
درآخر وقتی به غلظتِ نسبتا رقیقی رسید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط از رو حرارت بردارید چون وقتی از حرارت بیفته غلیظ تر میشه
تا داغه داخل ظرف سرو بریزید و روشو با هرچی که دوست داشتین تزئین کنید
#قرابیه_کنجدی
موادلازم:
125 گرم کره یا مارگارین
1 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع
1/4 پیمانه نشاسته گندم/ذرت
1 قاشق غذاخوری سرکه انگور
نصف پیمانه دانه کنجد بوداده
نصف پیمانه گردوی پودر شده
نصف پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
3 الی 3/5 پیمانه آرد (کنترل شده)
80 گرم شکلات شیری
پسته و گردوی خرد شده
طرز تهیه:
_ابتدا مارگارین یا کره نرم شده در دمای محیط رو در ظرفی بریز و هم بزن، سپس همه مواد(به جز کنجد و گردو) رو اضافه کن و ورز بده تا خمیری نرم حاصل بشه، در آخر گردو و کنجد رو اضافه و مخلوط کن.
_خمیر اماده شده رو به شکل دلخواه فرم بده و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته با فاصله بچین (تکه ای از خمیر جدا کن، به شکل بیضی یا مستطیل یا گرد فرم بده و با چنگال خط بنداز، میتونی خمیرُ با اسکوپ بستنی شکل بدی) و در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 20 دقیقه بپز. _زمانی که قرابیه ها پختن، سینی رو از فر خارج کرده و بدون دست زدن به قرابیه ها اجازه بده تا کاملا خنک بشن.
_پس از پخت و سرد شدن، یک سر قرابیه هارو داخل شکلات بن ماری شده فرو کرده و روی سینی که کاغذ روغنی انداخته ای بچین، قبل از اینکه شکلات سفت بشه روش فندق یا گردو یا پسته خردشده بریز.
اجازه بده تا شکلات خودشُ بگیره سپس سرو کن.
#مرباي_غنچه_گل_محمدی
▫️شکر 2لیوان
▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم،
▫️آب لیمو 2 ق غ
▫️آب 2/5 ليوان
🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچهها را بگیرید و کاسبرگها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچهها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچهها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.
#بسبوسه
ايرميك1/5ليوان (آرد سمولینا)
تخم مرغ 3عدد
ماست 1ليوان
شكر 1ليوان
بكينگ پودر ١ق غ
وانيل 1ق م
روغن مايع 1ليوان
براي شهد:
شكر نصف ليوان
آب نصف ليوان
زعفران 2ق غ
ابتدا ايرميك و ماست و شكر روغن را باهم قاطي كرده بعد ب ترتيب تخم مرغارو يكي يكي اضافه كرده بعد وانيل و بكينگ پودر را اضافه كرده بمدت 5دقيقه با همزن برقي هم ميزنيم بعد داخل قالب كاغذ روغني انداخته و مايع كيك را داخل قالب ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 45دقيقه قرار داده و توي اين ميان شكر و اب و زعفران را باهم مخلوط كرده و با مخلوط كن كاملا هم ميزنيم وقتي بسبوسه را از فر در اورديم شربت ك خنك هستتت روي بسبوسه داغ ميريزيم ميزاربم تا شهد جذب بشه بعد برش بدید.
ارده خونگی
کنجد:۱لیوان
روغن مایع یا روغن کنجد:۲قاشق غذاخوری
کنجد رو ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه فقط حواستون باشه کنجد نسوزه،
با هر وسیله ایی که در دسترس دارید کنجد رو آسیاب کنید وقتی حالت پودری پیدا کرد روغن رو بهش اضافه کنید و به آسیاب کردن ادامه بدید هر از چند گاهی به دستگاه استراحت بدید تا بهش فشار نیاد و داغ نشه به اسیاب کردن ادامه بدید تا کاملا رون و یکدست بشه با شیرین کننده هایی مثل شیره ی انگور یا شیره ی خرما یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید
#کلم_پلو_شیرازی
مواد برای 5 نفر
پیاز 2 عدد
روغن و نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
سبزی خرد شده (تره-ترخان-شوید-ریحان) نیم کیلو
برنج (یا 1 کیلو) 6 پیمانه
کلم خرد شده 1 کیلو
گوشت چرخ کرده 300 گرم
روغن و ادویه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 4 ق غ
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
سبزی را شسته و خوب خرد می کنیم
برنج را با نصف ق م زردچوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.
#کوفته_ریزه
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.
کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.
کیک چایی دارچین
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو لیوان
بکینگ پودر سه ق چ
شکر یک و نیم لیوان
چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان
دارچین یک ق چ.(قابل حذف)
وانیل نوک ق چ.
روغن نصف لیوان
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همز ن دستی یا چنگال میزنیم باید کاملا سفید رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه و مخلوط میکنیم قالب کیک یا تابه رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید مایه کیک داخل قالب یا تابه می زاریم وش پخت روی گاز شعله پخش کن رو روی شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و روش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میدیم بعد این زمان چکمیکنیم با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشهw