فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرصع_پلو ( جواهر پلو) با مرغ
با آشپزی #مستر_تابه
#پلو_مخلوط
مواد لازم ۵ نفر🔻
برنج ۴ پیمانه
ساق مرغ ۸ عدد
خلال پسته ۱۰۰ گرم
خلال بادوم ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
پوست پرتغال ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ
نمک ۲ قاشق غ خ
برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه، مواد مرصع پلو رو هم توضیح دادم.
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥐
#پیراشکی
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم .
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
✅ رولت کرمی شکلاتی
✍مواد کیک:
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۱فنجان
شکر ۱فنجان
آب گرم ۶-۷ ق غ
نشاسته نیم فنجان
وانیل ۱ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
کاکائو ۲ق غ
✍مواد کرم:
شیر ۲لیوان
تخم مرغ ۱عدد
شکر نیم فنجان
نشاسته و آرد ۱ق غ پر
وانیل ۱ق چ
پودر خامه شانی
شکلات شیری کره ای
🥣طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده آب ، آرد ، نشاسته ،وانیل و بیکینگ پودر رو اضافه کرده هم میزنیم بعد در سینی فر ریخته و۳۰ دقیقه در فری که با درجه حرارت ۱۸۰گرم شده میپزیم
مواد کرم رو هم روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم میزنیم تا به غلظت برسد بعد از خنک شدن روی کیک مالیده رول میکنیم .نوش جان
#کیک_رولی
✅کیک هل
✍ مواد لازم :
شش عدد تخم مرغ
دو لیوان سر پر آرد یک لیوان شیر
یک لیوان سر خالی شکر
یک لیوان سر خالی روغن مایع
یک قاشق چ هل
پودر کاکائو یک قاشق مربا خوری
دو ق مرباخوری بکینگ پودر
🥣 طرز تهیه:
همه مواد را به دمای محیط رسانده در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وهل زده تا حجم آن دو برابر و کش دار شود شیررا افزوده و همچنان هم میزنیم وبعد روغن مایع را افزوده مخلوط میکنیم سپس آرد بکینگ پودر وپودر کاکائو را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی فولد میکنیم و در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل داغ شده میپزیم .
✅پودینگ شکلاتی
✍ مواد لازم :
پودر کاکائو ۲ق
نشاسته ذرت ۳ق
وانیل کمی
شکر۱/۳پیمانه
شیر۲/۵پیمانه
🥣 طرز تهیه:
اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس
✔️ هم میتونید گرم سرو کنید همسرد
✔️ مقدار شکر رو بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید .
#دسر #پودینگ_شکلاتی
✅دسر نسکافه
طبقه اول👇
بیسکوییت پتی بور به میزان لازم
نسکافه فوری یک عدد
نسکافه رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و بیسکوییت هارو در نسکافه میزنیم و در ظرف دو ردیف روی هم میچینیم.
طبقه دوم 👇
آب دو لیوان + شیرخشک ۳ ق غ + پودر کرم کارامل ۲ بسته
روی حرارت میزاریم یک جوش که خورد کافیه
۱۸ حبه بیسکوییت پتی بور پودر شده و ۱۵۰ گرم خامه صبحونه و یک عدد پودر نسکافه فوری در میکسر میریزیم و مواد کاراملی رو بهش اضافه میکنیم و میکسر رو روشن میکنیم تا مخلوط بشن .
مواد رو روی بیسکوییت میریزیم نیم ساعتی میزاریم یخچال تا ببنده
طبقه سوم 👇
۳ ق غ نوتلا یا شکلات صبحونه (ذوب شده ) رو با ۱۵۰ گرم خامه مخلوط میکنیم و روی دسر میریزیم و با هر چی دوست داشتین میتونین تزیین کنید .
چند ساعتی بزارین یخچال سپس میل کنید .
#دسر_نسکافه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀دیپ سیبزمینی پنیری🏵
یعنی از این خوشمزه تر نداریم👌🏻
مواد بازم برای دیپ:
✔️پنیر ۲۰۰گرم
✔️پنیر خامه ای ۲قاشق غذا خوری
✔️روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری
✔️عسل ۱قاشق غذاخوری
✔️اویشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#جوجه_کباب👩🍳
یک عدد سینه مرغ کامل
مقداری عصاره زعفران اضافه کنی
میتونین از بال هم استفاده کنین
یک عدد پیاز درشت خلالی
نصف فلفل دلمه خلالی
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا از هر کدام یک قاشق چایخوری
یک قاشق سس خردل
و یک قاشق غذاخوری سس مایونز
✅خوراك گوشت و غوره بادمجون
گوشت چرخ كرده و پياز و ادويه رو حسابی تفت بدين...
سپس پوره گوجه فرنگي يا رب گوجه و مقدار كمي آب غوره رو اضافه كنيد تا به بپزه و به روغن بيفته.
بعد غوره هاي سرخ شده رو اضافه كنيد . بادمجون ها رو با پوست با بدون پوست سرخ كنید...سپس با اين مواد ، داخل شكم بادمجون ها رو پر كنيد و با مقداري آب غوره اجازه بديد بپزه و جا بيفته..
#خوراک #فوری #غوره #غذای_فوری
#کتلت گوشت و سبزیجات
#شامی
سیب زمینی سه عدد پخته شده🥔
و یک عدد سیب زمینی کوچیک خام رنده شده🥔
200 گرم گوشت چرخ شده🥩
یک عدد پیاز کوچک رنده و آب گرفته شده
یک حبه سیر رنده شده یا نصف قاشق پودر سیر
دو عدد تخم مرغ 🥚🥚
نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق چ پودر تخم گشنیز و( هر ادویه ای که خودتون دوست دارید).
پودر سوخاری دو قاشق غ
سبزی شامل جعفری و چوچاق( اگه چوچاق نداشتید فقط یه مشت خرد شده جعفری ) 🍵
سیب زمینی پخته رو له و یا رنده کنید و سیب زمینی خام هم رنده کنید. 🥔
پیاز رو هم رنده و آبشو بگیرید.تمام مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید. نیم ساعت بزارید یخچال تا مزه ها با هم تلفیق بشه.
بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدل که دوست دارید شکل بدید و سرخ کنید.این کتلت برای شام مناسب هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_پلو_مجلسی
برای درست کردن رنگ قرمز می تونید لبو رو پخته از آبش برای رنگ کردن پلو و چیزای دیگه استفاده کنید
Join👇
༅࿐ྀུ༅🌴✿❥🦋🌸🦋❥✿🌴༅࿐ྀུ༅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#پلو_سبزیجات
با نخود و بی نخود این پلوی خوشمزه رو حتما امتحان کنید😍👌
سه چهار تا هویج متوسط میخواد و یه سینه مرغ و دو و نیم پیمانه برنج و نمک و فلفل و پودر سیر ،پودر پیاز و پاپریکای و پول بیبر فراوان همین🥰
و البته ادویه پلویی و روغن حیوانی محشرش کرد
Join👇
༅࿐ྀུ༅🌴✿❥🦋🌸🦋❥✿🌴༅࿐ྀུ༅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر😍😋
مزه ی اصلی تیرامیسو همینه،هم راحته هم خوشمزه، چند ساعت باید تو یخچال استراحت کنه😍
1بسته لیدی فینگر، 3پیمانه شیر، 3عددتخم مرغ،1پیمانه شکر، 3و نیم ق غ آردالک شده، 1بسته پنیرخامه ای(200 گرم)،1بسته وانیل(۵ گرم)
مواد رویی:
1 ق غ پودر کاکائو، میوه دلخواه و بادام پرک
🔴تخم مرغا رو با همزن بزن، یه پیمانه شکر دانه ریز اضافه کن. 3 و نیم قاشق غذاخوری آرد اضافه کن. داخل قابلمه بریز و مدام هم بزن تا غلیظ شن. بعد وانیل رو اضافه و هم بزن و کنار بزار. بعد از اینکه خنک شد ، پنیر رو اضافه و مخلوط کن، کرم تیرامیسو آماده اس.
نصف لیوان آب و نصف لیوان شیر رو توی یا کاسه بریز. 1 بسته نسکافه سه در یک رو اضافه کن.
اطراف قالب (میتونین از کمر بندی استفاده کنین) لیدی فینگر چیده، از کرم به اندازه ای که کف قالبُ بپوشونه بریز، بعد لیدی فینگرا رو خیس کن و روی کرم بزار دوباره روش کرم بریز. حداقل 8 ساعت بزار داخل یخچال بمونه بعد توی ظرف سرو برش گردون، پودر کاکائو رو روش الک و تزیین کن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی از اون غذاهاییه که تو خونه هر کسی متفاوت درست میشه
برای درست کردنشم به:
نیم کیلو گوشت چرخکرده
یک عدد تخم مرغ
یک و نیم سیب زمینی خام
یکونیم سیب زمینی پخته
یک عدد پیاز و دو حبه سیر
نمک و فلفل و زردچوبه و سماق
نعناع خشک و سبزی شامی نیاز داریم..
(سبزی شامی شامل:گشنیز ،جعفری،نعناع،تخم گشنیز،شوید) که تو خونه هرکسی متفاوته..
آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شه تا شامی تون وا نره و اگر دیدین موادتون خیلی غلیظ نیس میتونین یکم آرد بزنین تا انسجام بهتری داشته باشه روغن هم حتما از قبل داغ باشه تا شامی به کف تابه تون نچسبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_برنجی 🥘 😋😍
🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم 400 گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر (گشنيز، نعنا، جعفري و ترخون) نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم، دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی_با_موز_و_روکش_شکلات😋
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ فنجان
شیر ۱ فنجان
روغن نصف فنجان
بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان
موز ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم
طرز تهیه🔻
(میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید)
شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید.
قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه.
کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید.
۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن.
بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_طرحدار
.
1 قاشق آرد
2 قاشق ماست
و چندقطره زعفران رو ترکیب کرده
خمیر نه خیلی روان و نه خیلی سفت باشه
داخل قیف میریزیم
داخل قابلمه نچسب رو اصلا چرب نمیکنیم چون موقع کشیدن طرح لیز میخوره و جابه جا میشه
طرح مورد نظر رو میکشیم و قابلمه رو به مدت 3 دقیقه میذاریم
رو گاز تا طرح خودشو بگیره و سفت بشه
سپس برنج ابکش شده رو روش میریزیم آخر سر وقتی خواستیم دم بذاریم روغن میریزیم
امیدوارم این اموزش براتون مفید باشه
برای اینکه بتونید یه طرح رو خوب بکشید نمونه رو بذارید جلوتون و از روش نگاه کنید و بکشید برای اولین بار هم از یه نقاشی ساده شروع کنید تا دستتون راه بیفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ قارچ و خامه
مواد لازم👇
قارچ: ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱عدد
سیر: ۳حبه
هویج: ۱عدد کوچک
آرد: ۳ق.غ
عصاره مرغ: ۲عدد(یا آب مرغ
آب داغ: دو ونیم لیوان
شیر: ۲لیوان
خامه صبحانه: ۲۰۰گرم
کره: ۳۰گرم
جعفری خوردشده: ۲ق.غ
روغن: مقدار لازم
نمک،فلفل سیاه و آویشن: به مقدار دلخواه
.
پیازمونو خیلی ریز خورد میکنیم و تو مخلوط روغنو کره تفت میدیم وقتی سبک و شیشه ای شد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدیم تا عطرش آزاد شه بعد قارچامونو که از وسط نصف کردیم و بطورت ورقه ای خورد کردیمو اضافه میکنیم و همراه یه قاشق آب لیموترش و ادویه ها تفت میدیم.هویجو همراه آرد به مواد اضافه میکنیم و در حدی که بوی خامیه آرد گرفته بشه تفتشون میدیم.
دوتا قرص مرغو با آب داغ مخلوط میکنیمو به مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا آرد کاملا باز بشه بعد خامه رو با شیر رقیق میکنیمو به سوپ اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا به نقطه جوش برسه و شیرو خامه نبره.در قابلمه رو نیمه باز میذاریم و نیم ساعت زمان میدیم تا با حرارت کم بپزه و جابیفته، ۵دقیقه آخر جعفری تازه رو اضافه میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_خونگی
طعم این پاستیل عالیه بشرطی که نکات واندازه ها رو رعایت کنید ☺
2 بسته ژله(هر طعمی که دوست دارید)، نصف لیوان آب سرد، 2ق پودر ژلاتین، 2ق گلوکز
سعی کنید از کاسه استیل استفاده کنید
🔴پودرژله،اب،پودرژلاتین،گلوکز رو با هم مخلوط کنید وبزارید در کتری(آب کتری در حال جوش باشه) آروم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه کمی حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه کف ژله رو با قاشق بگیرید وقتی که کاملا روان شد بریزید تو قالب من قالب رو چرب نکردم چون پاستیل سفته به راحتی جدا میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرزعفرونی
شیر۳ لیوان، شکر۳/۴ لیوان، خامه صبحانه ۱۰۰ گرم، زعفران، ژلاتین ۳ ق غ سرپر(آب سرد نصف لیوان)، گلاب ۳ ق غ، ژله انار ۱ بسته، آب جوش ۱/۵ لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی
#چای_لیمو_عمانی
لیمو عمانی از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده ی #فشار_خون و #چربی_خون شناخته شده است.
خوردن دم کرده ی آن اغلب باچای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم کرده ی آن با عسل یا نبات پیشنهاد می شود.
لیمو عمانی از نظر طب سنتی خنک کننده، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ
لیمو عمانی را خیلی با احتیاط بشکنید و مغزش رو بیرون بیاورید تمام دانه های لیمو رو خارج کنید.
برای یک لیوان 200 گرمی 1 قاشق مغز لیمو عمانی را در قوری بریزید و به اندازه ی دلخواه نبات ( چون لیمو سرده حتما با نبات یا عسل بخورید ) من برای3 لیوان چای 3ق غ مغز لیمو ریختم .
آب جوش را روی لیموعمانی و نبات ریخته قوری را نیم ساعت روی کتری قرار دهید تا کاملاً دَم بکشد و لعابش خارج بشه وقتی داره دَم میکشه چند بار مغز لیمو رو تو قوری با پشت قاشق فشار میدم تا لِرد اون خارج بشه . ( تو فلاکس هم میشه درست کرد . ولی روی کتری دَم بکشه لِردش بهتر خارج میشه )
ما بعد از دَم کشیدن مغز لیمو رو هم میخوریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت جالب به روش پخت پیتزا☝️☝️
🥖🧀🥚🥕🍋🍕
چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#بیسکو_بستنی
خامه 33٪ _ 500 میلی لیتر (از خامه قنادی هم میتونید استفاده کنید)، شیر عسلی 150-200 میلی لیتر یا کمتر، 1 بسته شکلات خرد شده، بیسکویت حدود 28 عدد بستگی به قالب شما دارد
🔴همه مواد باید به خنک باشند. شکلات ها را با چاقو خرد کنید خامه را با همزن برقی با دور کند وبعد از چند دقیقه با دور تند بخوبی بزنید تا فرم بگیرد حدود 4 دقیقه. شیر عسلی را اضافه و کمی هم بزنید.
شکلات خرد شده ریخته کمی بیشتر بزنید.
بیسکویت ها را طبق ویدئو در قالب بچینید و یک لایه ضخیم از خامه روی بیسکویت ها بریزید سطحش را صاف و یکدست کنید ویک ردیف بیسکویت دیگر بچینیدو بزارید حدود 4 ساعت در فریزر تا بسته وسفت شه