6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#کتلت_شکم_پر_هندی 4 نفر
🔴پیاز را رنده کنید و تفت دهید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه و تفت دهید. میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل نصف به فلفل دلمه قرمز را رنده کرده وابش را گرفته و به گوشت اضافه کنید میتونید فلفل دلمه سبز بزنید و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر سیر و زنجبیل بزنید و تفت دهید سه تا سیب زمینی متوسط رو آبپز و رنده کنید با 2ق غ پر گشنیز ریز خرد شده میشه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره و نمک و کمی زردچوبه وفلفل سیاه بزنید و خوب ورز دهید توی دست از موادسیب زمینی اندازه به نارنگی بردارید و باز کنید و از مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بذارین و مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود 2 تا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید
وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید. یک طرف که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_تابه_ای
خوشمزه و فوری با موندگاری بالا و #بدون_فر
بافت این نون مثل لواش نیست دوستان خیلی لطیف تره و بیشتر شبیه کرپ هست
و میتونین با افزودن مواد مختلف طعمشو عوض کنین مثل سبزیجات و سیاهدونه و ...
"نان تابه ای"
تخم مرغ 2 عدد
ماست 8 قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
14.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا
این از اون دسته شیرینیا میشه که به معنای واقعی معتادش میشی🤌🏻حالا فک کن خونگیشو خودت درست کنی
برای درست کردن شهد
دو لیوان شکر
دو لیوان آب
یه مقدار کم آب لیمو
زعفران هم یه مقدار
حالا مواد لازم خود باقلوا:
خمیر باقلوا آماده
پودر پسته یا گردو: ۲۰۰گرم
کره : ۲۰۰ گرم
روغن: ۱۳۰ گرم
دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه
( تا وقتی که دورش طلایی بشه)
برای طلایی شدن روی باقلوا ،گریل از بالا رو روشن کنید در حد ۲-۳ دقیقه
🔸شهد ولرم باشه و باقلوا داغ
همین دیگه.. پاشید درست کنید با چای بزنید بر بدن😋♥️
✦
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_صبحانه
آردسفید قنادی تقریبا ۲/۵لیوان، شیر1 لیوان، کره ۵۰ گرم، شکر۵ ق غ، پودر خمیر مایه 1 ق غ، آب ولرم ۱/۴لیوان
🔴شیر،شکر،کره رو، روی حرارت بذارین تا شکر حل بشه بذارید از دما بیفته به آب1ق م شکر اضافه و مخلوط کنید پودر خمیر مایه رو اضافه درشو بذارید۱۰ دقیقه تا عمل بیاد
مخلوط شیر رو با خمیر مایه مخلوط، آرد الک شده را کم کم اضافه تا خمیر لطیف شود. ۱۰ دقیقه ورز بدید، سلفون بکشید با حوله پوشانده۱/۵ ساعت در جای نسبتاً گرم استراحت بدید 2برابر بشه پف خمیر و بگیرید ورز بدین. به چونه های ۲به ۱ تقسیم کنید
وسط چونه بزرگ رو باز کرده روی کاغذ روغنی گذاشته لبه های خمیر را پهن و با چنگال شکل بدید ۲ سانت ۲ سانت برش زده لبه ها را به هم بچسبانید. وسط خمیر رو باز کرده با چنگال شکل بدیدو برش داده و لب های گل را به هم بچسبانید
چونه کوچک رو باز کرده قالب گرد زده 2 طرف دایره رو شکل داده برش بزنید نیم دایره ها رو کنار هم گذاشته رول کنید تا شکل گل بشه و وسط کار بذارین
#رومال
مخلوط 1زرده تخم مرغ،1ق م زعفران، 1ق م شیر روروی نان رومال کنید
در فر 180 درجه،1ربع از قبل گرم شده طبقه وسط ۲۵_۳۰ دقیقه. ظرف آب در فر بذارین نان خشک نشه
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_بدون_گوشت
#آش_ماست
عدس یک پیمانه
نخود نصف پیمانه
برنج نیم دانه نصف پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
ماست سه لیوان
👩🍳@ashpazy_irani 🇮🇷
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ماگما
#بدون_فر
یکی از خوشمزه ترین کیک هایی که درست کردم همین #کیک_شکلاتی با مغز محلبیه! آسون درست میشه اگه فر هم نداری میتونی درستش کنی، و میتونی بدون محلبی هم کیک شکلاتی ساده رو با همین رسپی درست کنی😊
#محلبی
نشاسته ذرت ۳ ق غ، آرد سفید ۲ ق غ، شیر ۳ لیوان، شکر 3/4 لیوان، کره ۱۰ گرم، وانیل 1/4ق چ
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ ۳ عدد، شکر ۱ لیوان، شیر ۱ لیوان، آرد ۲ لیوان، روغن مایع نصف لیوان، پودر کاکائو مرغوب ۳ ق غ سر پر، بیکینگ پودر ۲ ق چ، وانیل نصف ق چ
🔻برای کیک مواد به دمای محیط رسیده باشه.
🔻حتما اجازه بدین کیک خنک بشه(حداقل ۴ ساعت دریخچال) که کرم وسط کیک ببنده بعد سرو کنین
🔻ممکنه کیک بعد از خارج کردن از فر پف وسطش بخوابه، طبیعیه!
🔻میتونین توی #فر_دستساز هم این کیک رو درست کنین♥️
👩🍳@ashpazy_irani 🇮🇷
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_کیکی خوشمزه🥮
۷۰ گرم آرد ۰۰
۲ عدد تخم مرغ
۵۰ گرم شکر
۱۰۰ میلی لیتر شیر
۲۵ گرم کره
۱۰ گرم بیکینگ پودر برای کیک
۸۰۰ گرم سیب
آب نصف لیمو
۱۰ گرم وانیلین
قالب ۲۲ ۱۰ ۱۰ سانتی متر
کره بدون نمک ۳۵ گرم
۲ قاشق چایخوری شکر
پودر قند برای تزئین
👩🍳@ashpazy_irani 🇮🇷
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_کودک
#صبحانه
اوج رشد قدی کوچولوها تا ۴ سالگیه بعد اون روند رشد قدی یه مقدار کاهش پیدا میکنه پس تو این چند سال اول میتونین با دادن مواد غذایی استخوانساز روی رشد قدیشون تآثیر مثبت بزارین😍
🌹حریره سنجد #۸_ماهگی به بعد
پودر یا سویق سنجد 1ق غ، جو دو سر پرک 1ق غ، کنجد 1ق م، شیره 1ق یا 2 عدد خرما،شیر 1 فنجان، بادام درختی ۵ عدد
اگه کوچولوتون به پروتئین گاوی آلرژی داره به جای شیر از آب استفاده کنین یا اگر مایل باشین میتونین کنجد رو پودر شده به ترکیب اضافه کنین👌👌
4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
#غذای_نونی
#تست_مرغ_کنجدی
◀برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم، شما میتونید به مواد مرغ، زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید
◀به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید
◀در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره😇
با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید
◀من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی بزنید...
👩🍳@ashpazy_irani 🇮🇷
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_سیب_زمینی
۶ عدد سیب زمینی
نصف لیوان شیر
نمک ۱ ق غ کره
برای مایه گوشتی:
۲۵۰ گرم گوشت خورشتی یا چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه
۱ عدد فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه
۱ ق غ رب
برای مایه گوشتی ، پیاز و تفت داده و گوشت و فلفل دلمه و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و بعد رب رو زده و مقداری آب جوش ریخته و بذارین ۱۵ دقیقه بپزه تا آب تبخیر شه و بعد نمک و فلفل و بزنید.
سیب زمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر میکوبیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیب زمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و
پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا طلایی رنگ شه
18.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_تولد🎂
📍قالب ۲۰ لبه بلند
۶عددتخم مرغ/۲پیمانه پودر قند/۲ پیمانه آرد/نصف پیمانه آبجوش/بکینگ پودر ۱ ق چ/وانیل ۱/۴ق.چ، 2 قطره رنگ خوراکی ژله ای برای رنگی کردن خامه
🔴سفیده تخم مرغ و 1 پیمانه پودر قند رو با دور تند همزن مخلوط میکنیم تا پف کنه و از ظرف برنگرده،میذاریم داخل یخچال.
زرده ها، 1 پیمانه پودر قند و وانیل را در حد کرمی شدن هم میزنیم آبجوش رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. سفیده رو به زرده اضافه و با همزن دستی یا لیسک آروم در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد رو طی دو مرحله الک و با مواد مخلوط میکنیم و در آخر بکینگ پودر رو اضافه میکنیم.
کف قالب یک لایه کاغذ روغنی میندازیم چرب کردن نمی خواد در فر 180 درجه از یک ربع قبل گرم شده حدودا ۵۰ دقیقه بعد ۵۰دقیقه با سیخ چوبی چک کنید بذارید خنک بشه،با چاقو بغل های کیک رو آزاد کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید.
📍همه ی مواد کیک باید سرد باشه
📍حتما از پودر قند استفاده کنید.
📍ظرفی که سفیده رو فرم میدید تمیز و خشک باشه، زرده نباید قاطی سفیده باشه.
📍هر بار پالت رو با دستمال تمیز کنید در آب گرم بزنید بعد دوباره خامه رو صاف کنید،دور کیک رو با کاردک صاف کنید.