eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. باقالی پلو با ماهیچه🤤😋 . البته درستش این بود که یک ظرف ژله هم درست میکردم میزاشتم کنارش😂😂😂 . بریم برای یک توضیح مختصر . ماهیچه ها رو با پیاز، سیر و هویج و کمی روغن تفت بدین به همراه زدچوبه و فلفل سفید، بعد روش آب بریزید و بزارید تا خوب بپزه اگر در قابلمه میزارید ۲ ساعت اگر زودپز نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کافیه⏲ . بعد از پخته شدن بهش نمک بزنید و دوباره بزارید روی گاز🧂 . برنج رو خوب بشورید بزارید خیس بخوره و بهش نمک بزنید بعد از ۱ ساعت بزارید آب جوش بیاد، برنج و بهش اضافه کنید بعد یک جوش باقالی رو بریزید صبر کنید تا چند جوش بخوره . حالا نوبت آبکش 💦 . کمی روغن و آب و زعفرون دم کرده کف ظرف بریزید سیب زمینی یا نان یا کاهو برای تهدیگ‌بزارید یک لایه برنج و باقالی و بعد شوید و این کار رو تکرار کنید اگر از شوید تازه استفاده کنید که عالیه👌🏼 . برنج و بزارید دم بکشه . در آخر وقتی غذا رو کشیدید روش کمی روغن محلی آب شده بریزید و تمام😋
🍹😋 🔸ابتدا١پيمانه شیر و ٢پيمانه کمپوت آناناس به همراه مقدارى اب كمپوت رو داخل مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنین تا آناناس خوب پوره و مخلوط یکنواخت بشه. حالا ٢پيمانه بستنی وانیلی رو اضافه کنین و فقط در حد مخلوط شدن پالس بزنین. به همین راحتی میلک شیک حاضره. 🔸فوری داخل لیوان بریزین و با یک تکه آناناس تزیین کنین. حالا میلک شیک خوشمزه و آسون شما آماده نوش جون کردنه
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم براي سميفردو انبه انبه بزرگ ۲ عدد تخم مرغ ۳ عدد متوسط خامه صبحانه ٢٠٠ گرم شكر جمعا ٩ ق غ پسته نيم كوب سه چهارم پيمانه هل و زعفران هر كدام ۱ ق چ وانيل ۱ ق چ
مواد لازم: ▫️شیر یک پیمانه ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۲پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️روغن سه چهارم پیمانه ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر ۲ ق م طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم. میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود) و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر ژلاتین : ۲ق‌غ نشاسته گل : ۱ پیمانه آب : ۳ و ۱.۳ پیمانه شکر : ۱.۵_۲ پیمانه گلاب : ۱.۲ پیمانه وانیل : ۱.۲ ق‌چ گلوکز : ۴ ق‌غ کره : ۱.۴ پیمانه پودر نارگیل و مغز گردو : به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخکرده ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده و نمک و فلفل سیاه ودارچین خوب ورز بدید به اندازه قابلمه ای که میخواید استفاده کنید صاف کنید بگذارید تا پخته بشه بعد برنج رو ابکش کنید یک لایه با زعفران مخلوط کنید میتونید کنجد بریزید کف قابلمه لایه زعفرونی رو بریزید روش کباب پخته شده رو بگذارید و روش برنج برنج سفید بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و دم بگدارید و درکنار گوجه سرخ شده میل کنید.
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇👇👇 ابتدا از یه روز قبل سینه ی مرغ ورقه ای برش زدم بعد دوتا پیاز خلالی خرد کردم یه ق غ خ پودر پاپریکا کمی فلفل سیاه نمک زعفران دم کرده یه ق غ خ خامه ۲ ق غ خ ماست و روغن زیتون مخلوط کردم گذاشتم یخچال تا مزه داربشه. یه سیخ چوبی داخل نصف پیاز فرو بردم و سینه ی مرغ به سیخ چوبی زدم روش دوباره یه نصف پیاز به سیخ زدم دور کباب قارچ اسلایس شده فلفل دلمه خرد شده با باقی مانده ی پیار مرغ مزه دارشده مخلوط کردم دورسیخ کباب ریختم روش کمی روغن اسپری کردم. داخل فر گرم شده با ۱۹۰ درجه حدود یک ساعت گذاشتم بعد با چاقو خرد کردم وسط کباب با کره و زعفران رومال کردم دوباره حدود ۲۰ دقیقه داخل فر گذاشتم. من مقداری پیاز هم روی حرارت تفت دادم سبک که شد فلفل دلمه ای اضافه کردم بعد هم قارچ اسلایس شده رو با حرارت زیاد تفت دادم. میتونین گوجه فرنگی هم اضافه کنین. از مزه دار کردن میتونین خامه و روغن رو حذف کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سبزی شامل (گشنیز، شنبلیله) پونصد گرم.چهارصد گرم گشنیز باشه صدگرم شنبلیله (شنبلیله زیاد باعث تلخی میشه)ماهی جنوب (شوریده، سنگسر، شیر، هامور).من از شوریده استفاده میکنم پیاز یک عدد.سیر چهار تا پنج حبه.تمر هندی یک بسته.نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی و آبلیمو و روغن و زعفران به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمینی مواد لازم 3 سیب زمینی متوسط 2 تخم مرغ فلفل قرمز فلفل سیاه و سفید نمک روی سیب زمینی پنیر چدار طرز تهیه: سیب زمینی را رنده کرده آبش رو بگیرین تخم مرغ رواضافه کنید هم بزنید حالا نوبت ادویه جات هست.خوب مخلوط کنید در تابه سرخ کنید طرف دیگه روبرگردونید وپنیر پیتزا بریزید اجازه بدین خوب سرخ شه،وپنیرپیتزا آب شه. نوش جان🌹
🍲 😋 🔸٢بوته كاهو رو برش هاي بزرگ زدم ٢تا سينه بزرگ مرغ رو با بيفتك پهن كردم بعد با كمي حريره سير، نمك و فلفل و پاپريكا مزه دار كردم و سپس گريل شدن نون تست هم به تكه هاي كوچك با قيچي نان برش زدم و تو روغن و سير سرخ كردم براي سسش هم از تركيب مايونز،سس خردل،حريره سير،پنير پارميزان و يك ليمو ترش تازه استفاده كردم.
🥔 😋 🔸ابتدا دو سه تا سيب زميني رو خلال كرده بعد سيب زميني روي اونها به ميزان لازم پودر فلفل سياه و پاپريكا ميزنيم و بعد سرخ ميكنيم ،كف ظرف مخصوص فر رو چرب ميكنيم و سيب زميني سرخ شده رو توي ظرف ميذاريم به ميزان لازم نمك ميزنيم ، بعد ناگت مرغ رو سرخ ميكنيم سپس با چاقو به دو نيم تقسيم ميكنيم و بعد روي سيب زميني ميذاريم و در آخر پنير موزارلا يا پنيرپيتزا ميزنيم و توي فر ميذاريم و شعله بالاي فر روشن ميكنيم تا پنير ، طلاي رنگ بشه براي تزيين مقداري گشنيز خرد شده ميريزيم و سس مايونز و خردل نوش جان ميكنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد نول یا سه صفر : ۱ پیمانه شکر : ۱ پیمانه شیر : ۲ پیمانه گلاب : ۱.۳ پیمانه مخلوط کره و روغن : ۱.۲ پیمانه زعفران غلیظ دم شده : ۱ تا ۲ ق‌غ پودر هل : ۱ ق‌چ ( قابل حذف )
🔸يك شيوه عالى براى مزه دار كردن مرغ😋 🔸دو ق غ روغن رو با دو ق غ آرد و نصف لیوان زعفران دمکرده (نیاز نیست زعفرونتون غلیظ باشه،منظور از نصف لیوان با آبه) همراه با نوک ق چ نمک همه رو با هم کاملا هم بزنید و دو تا سه ساعت توى يخچال بزاريد(هرچى بيشتر بهتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر ژلاتین : ۲ق‌غ نشاسته گل : ۱ پیمانه آب : ۳ و ۱.۳ پیمانه شکر : ۱.۵_۲ پیمانه گلاب : ۱.۲ پیمانه وانیل : ۱.۲ ق‌چ گلوکز : ۴ ق‌غ کره : ۱.۴ پیمانه پودر نارگیل و مغز گردو : به میزان لازم
دسر بی نظیر لیمویی🍋 ‌ مواد تشکیل دهنده:👇 100 گرم آب لیمو 150 گرم شکر 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف لیوان شیر کمی وانیل 70 گرم کره طرز تهیه:👇 100 گرم آب لیمو ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ ، دو قاشق نشاسته ، شیر و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید. مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم. یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم. و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم.‌ ‌