eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ توپک سیب زمینی ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا کالباس و پنیرپیتزا و... استفاده کنید که من چون عجله داشتم مقداری کالباس خردشده استفاده کردم ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و گلوله میکنیم داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم سپس در آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن فراوان سرخ میکنیم
🔸یه تیکه ماهی بردارین و به نمک و فلفل آغشته اش کنین بعدش کف ظرفی که قراره بره تو فرو یه لایه لیمو ترش بچنین با هر ادویه ای که دوست دارین 🔸بعدش ماهی بذارین روش بعد دوباره ادویه و لیمو یکم روغن زیتونم بمالین روشونو بذارین تو فر فوری حاضره
نکات تهیه 🔻استفاده از تخم مرغ توجه داشته باشید که اضافه کردن تخم مرغ در مایه فلافل اختیاری است. اضافه کردن تخم مرغ باعث می شود مواد به خوبی به همدیگر بچسبند. نکته دیگر این است که اضافه کردن تخم مرغ باعث پفکی تر شدن فلافل می شود. 🔻خیس کردن نخود برای خیس کردن نخود به صورت عادی ۶ ساعت نیاز است. البته اگر وقت زیادی نداشته باشید می توانید با یک ترفند زمان خیس خوردن نخودها را نصف کنید. برای این منظور مقداری نمک به نخودهای در حال خیس خوردن اضافه کنید. با این کار فقط ۳ ساعت زمان برای خیساندن نخودها نیاز است.
سینه مرغ 1 عددسیب زمینی متوسط 3 عدد تخم مرغ 2 عددپیاز متوسط 2 عدد زعفران سائیده 1/2 قاشق چایخوری پودر سوخاری 1 فنجان زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک 1عدد پیاز را خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید و با یک لیوان آب، کمی نمک و نصف زعفران حل شده در آب جوش آن را روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن کشیده شودسیب زمینی ها را در یک قابلمه دیگر آبپز کنید و وقتی پخت، آنها را گرم گرم رنده کنید. در این مرحله مرغ را خیلی ریز ریش ریش و یا چرخ کنید. مرغ و سیب زمینی را باهم مخلوط کنید وپیاز را روی آن رنده کنید. تخم مرغ ها، زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل را نیز اضافه کنیدو مواد کتلت را هم بزنیدکمی پودر سوخاری دریک بشقاب بریزید و از مایه کتلت برداشته ودردستانتان به آن شکل بدهید.کتلت را درون پودر سوخاری بغلطانید و سپس آنها را در روغن سرخ کنید
🥘 ساده و بی دردسر و خیلی لذیذه پیاز و بِه و سیب زميني و گوشت و وهویج و آلو خورشتي در قابلمه چيده و سس گوجه رو با ادويه و يكم اب میریزيم رو موادمون. و ميزاريم بپزه
30.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ1 عدد، پودر قند 2/3 پیمانه، کره یا روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم، روغن مایع 1/3 پیمانه وانیل کمی، آرد 2 پیمانه معادل ۳۰۰گرم(یا بیشتر)، بکینگ پودر1 و نیم ق چ، پودر کاکائو 1ق غ سر صاف، پودر پسته، پودر نارگیل، بادام پرک، شکلات تخته ای تیره و سفید بن ماری شده برای تزیین مدت پخت در فر ۱۶۰ درجه ۲۰ دقیقه یا در تابه ای که روی شعله پخش کن گذاشتیم از یک ربع قبل که داغ بشه ۲۵ دقیقه می باشد. ✍️حتما از تابه و سینی فر رنگ روشن استفاده کنید تا زیر شیرینی ها تیره نشه. ✍️ فقط تا جایی آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نمی چسبه بدست بیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ✅️مواد لازم: پنیر ماسکارپونه سرد (طعم دار زعفرانی ) : 250 گرم شکر: نصف لیوان اسانس وانیل یک ق چ خامه صبحانه رقیق شده سرد 200گرم نشاسته ذرت: 5قاشق غذاخوری ✅️مواد لازم برای نم دار کردن : بیسکوییت لیدی فینگر (حدودا 14الی 16عدد) شیر :یک لیوان نسکافه دو ق غ شکر سه قاشق غ ✅️مواد میانی : نوتلا میوه دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 تکه های مرغ پیاز خلال شده یه لیوان اب پرتقال شرکتی وزعفران ادویه برای طعم دار کردن مرغ زردچوبه دارچین فلفل سیاه نمک پودر کاری