فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_لبو
طعم این سالاد عالیه حتما امتحان کنید
لازم نیست سخت بگیرید هرچی تو خونه داشتید
حتی میتونید از هویج پخته/سیب زمینی پخته نگینی خرد شده/ذرت پخته...استفاده کنید
عزیزان دستور پخت لبو رو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم بعد از گذاشتن این پست هم استوری هایلات میکنم
کناره های چهار عدد نون تست رو بگیرید ومکعبی خرد کنید .وبا چند قاشق روغن زیتون تفت بدید نون ها که دارن برشته میشن چند حبه سیر رنده شده هم اضافه کرده و باهاش سرخ کنید
دو قاشق پر سس مایونز کیک قاشق مرباخوری سس خردل و کمی نمک وفلفل سیاه ودو قاشق آب لیمو رو مخلوط کرده
یک پیاله پر لبوی پخته ونگینی خرد شده
یک پیاله کاهوی شسته وخرد شده
همراه سس
همه رو با هم خوب مخلوط کرده نون تست برشته شده و کمی گردو و چند تکه پنیر فتا رو سالاد میریزیم ونووووش جان کنید
نون تست با سس مخلوط نشه چون بعد از اندکی که بماند#سس باعث میشه نرم بشه خوشمزگی این سالاد هم قرچ قرچ نون تست با طعم سیره
پنیر اختیاریه نداشتید نریزید ولی طعمش با پنیر عالی میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_کلم_برگ
مواد لازم
کلم کوچک
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان ماست
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری نمک
سرخ كردن
روغن مایع
کلم را ریز خرد کنیم ، سایر مواد را اضافه کرده ، مخلوط کرده و در تابه روغنی بریزیم ، روی آن کنجد یازیره سیاه بپاشیم و آن را با حرارت کم و عقب بپزیم.
نوووش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چوکولاوا یه #دسر_خوشمزه_شکلاتی که بدون نیاز به فر درست میشه👌🏻
این دسر خیلی خوشمزه و خیلی راحته😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بمب_پیتزا😍😋
خمیر بیسکویت
سُس مارینارا
پپرونی
پنیر موزارلا
کره ( ۳ قاشق غذا خوری )
سیر ( ۲ حبه )
نمک و فلفل ( به مقدار دلخواه )
چاشنی ایتالیایی ( ۱ قاشق غذا خوری )
پنیر پارمزان
محتویات چاشنی ایتالیایی:
گوجه فرنگی خشک شده ( 2 قاشق غذا خوری )
سیر خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری )
ارگانو خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری )
ریحان خشک شده ( 1 قاشق غذاخوری )
رزماری خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری )
مرزنجوش خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری )
پونه خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری )
گشنیز خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری )
آویشن خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری )
مرزه خشک شده ( در صورت تمایل) ( 1 قاشق غذا خوری )
فلفل قرمز خشک شده ( 1 قاشق چای خوری )
فلفل سیاه ( 1 قاشق چای خوری )
شربت ذرت ( 1 قاشق چای خوری )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استیک_مرغ
سینه مرغ بی استخوان دو عدد
اب پیاز یک سوم پیمانه
سیر خمیر شده یک ق چ فلفل سیاه نیم کوب
روغن زیتون معطر یک سوم پیمانه
سویا سس دو ق غ
سس ورچستر دو ق غ
سس خردل یک ق غ
سس تای یک ق غ
اب لیمو تازه و رنده پوست لیمو مقداری
طرز تهیه:
سینه مرغ رو بی استخوان کرده و فیله را خارج کرده و دو قسمت میکنیم
مابین دو کیسه پلاستیک با بیفتک کوب هر دو سمت رو میکوبیم
تمام مواد را به مرغ اضافه کرده و خوب مالش میدهیم و داخل یخچال چند ساعت استراحت میدهیم
صفحه گریل یا تابه چدن گریل رو چرب میکنیم و گوشت رو رو صفحه پخت میکنیم
سینه مرغ کوبیده شده احتیاج به پخت زیاد نداره در غیر اینصورت در اثر پخت زیاد اب مرغ کشیده و خشک میشه
من کنارش سبزیجاتم گریل کردم ووبا چلو زعفرانی سرو کردم
نوش جاان😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا
بریم واسه یه لازانیای رستورانی خیلی خیلی لذیذ 🤤🤤🤤😋
✅ اگه از این کلیپ لذت بردید لطفا اونو با دوستاتون به اشتراک بذارید ک بیشتر دیده بشه 🙏🏻
👨🏻🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید
مواد لازم برای دوتا شکموی بخور اینکاره 🤤😁
برای مایه گوشت
* گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
* پیاز متوسط ۱ عدد (رنده و آبگیری بشه)
* قارچ ۱۰۰ گرم * آویشن یا اراگانو درشت (سلیقه ایی)
* رب گوجه ۲ ق غ
* پودر سیر ۱ ق چ
* نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
برای سس بشامل
* کره ۱۰۰ گ
* ارد ۱ ق غ سرخالی
* آب یا شیر ۱ پ
* خامه ۲ ق غ
* نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
برای سس کاورینگ
* رب گوجه ۱ ق غ
* آب ۱/۵ پ
* اوراگانو یا آویشن (درشت ترجیحا) ۱ ق چ
* نمک بمقدار لازم
امیدوارم این پست براتون مفید باشه
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه كباب تابه اي
.
.
براي اين جوجه كباب ميتونيد هم از كتف هم بال هم سينه استفاده كنيد فرقي نميكنه،فقط به مراحل مزه دار كردن دقت كنيد كه مخصوص پخت جوجه داخل تابه ست❤️
.
mr_tabee
مواد لازم
جوجه پاك شده ٢ و نيم كيلو
فلفل دلمه نصف
پياز نصف
ليمو نصف
زعفرون دم كرده ٤ قاشق غ خ
روغن مايع ٤ قاشق غ خ
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه و قرمز ( هركدوم ١ قاشق مرباخوري )
گوجه كبابي
فلفل كبابي
برنج ٤ پيمانه
نمك
كره ٥٠ گرم .
.
مراحل مزه دار كردن كاملا مشخص شده فقط تو پخت جوجه عجله نكنيد و بزاريد با آب خودش بپزه چون داخل مواد مزه دار كردنش روغن هست ديگه روغن نزنيد تو مرحله پخت،گوجه و فلفلم با در بسته با حرارت خيلي كم كبابي كنيد ،برنجم از قبل ١ ساعت خيس كنيد با نمك بجوشونيد آبش كه كشيده شد با كره نيم ساعت دم بزاريد
🌟
42.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ترشی_خونگی👩🍳
مواد لازم :
بادمجان یک و نیم کیلو
کرفس ۱۰ شاخه
هویج ۳ عدد بزرگ
خیار دو عدد
سیر ۶ حبه
ادویه ها سامل (تخم گشنیز ۲ قاشق چایخوری -سیاه دانه ۲ قاشق چایخوری -گلپر و نمک هرکدام یک و نیم قاشق چایخوری -زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری سر پر )
سرکه به میزان لازم
🌼👉
🌼👉
.
کاسترول لوبیا سبز
حدود یک کیلو لوبیای پاک شده که هر کدوم رو از وسط به دو نیم کردیم رو به آب در حال جوشیدن اضافه کرده و بعد از 5 تا 7 دقیقه آبکش می کنیم.
کف ظرفی که قرار هست غذامون رو داخلش سرو کنیم کمی چرب می کنیم و لوبیا ها رو داخل ظرف می ریزیم.
داخل شیرجوش دو حبه سیر رو به مدت 30 ثانیه با مقداری کره تفت میدیم. دو قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا آرد باز بشه و این کار رو به مدت یک دقیقه ادامه میدیم. حدود یک فنجان آب مرغ به مخلوط اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه هم می زنیم. حالا حدود یک و نیم فنجون شیر اضافه می کنیم و تا زمانی که سس به غلظت مناسبی برسه روی حرارت هم می زنیم و در آخر نمک و فلفل سیاه رو به مواد سس اضافه می کنیم.
سس آماده شده رو روی لوبیاها میریزیم و روی اون رو با پیاز سرخ شده فراوون تزئین می کنیم و به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کردیم قرار میدیم. برای اینکه از سوختن پیازهای سرخ شده در فر جلوگیری کنیم، در 10 دقیقه پایانی روی ظرفمون رو فویل می کشیم.
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالی_پلو_با_ته_دیگ_بال_مرغ
برنج خیس کرده، باقالی پخته شده، شوید خشک یا تازه، بال مرغ ب میزان کافی، زعفران
ابتدا بال مرغ را ب همراه کمی نمک،زردچوبه و یک عدد پیاز و کمی آب میپزیم(نیاز ب پختن کامل نیست)
برنج را ب آب در حال جوش اضافه میکنیم وقتی آماده آبکشی شد باقالی پخته شده و شوید را (من همیشه باقالی را میپزم ) اضافه میکنم. برنج را آبکشی میکنیم ته قابلمه کمی روغن و زعفران میریزیم خوب تکان میدهیم. بال ها را میچینیم وقتی یک طرف آن سرخ شد برمیگردانیم و برنج آبکش شده را اضافه میکنیم کمی زعفران میریزیم زمان میدهیم تا کاملا دم بکشد سپس کمی روغن داغ روی برنج میریزیم
.
#سالاد_خسرو_شاهی
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
قارچ 1 پیمانه
سیر 2 تا 3 حبه در صورت تمایل
سیب زمینی 1 تا 2 عدد
نمک و فلفل، سس مایونز و ماست به میزان لازم
سینه مرغ رو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم .
سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم .
توی ظرفی میتونین هم با ه، مخلوط کنین یا میتونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و سس و ماسک با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلای سرخ شده دورش ریختم و با سبزی خوردن تزیین کردم .
میتونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین . اما من همش رو توش ریختم .
بسیار عالی و خوشمزه است ، امتحان کنید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_سیب_زمینی_با_کوفته_قلقلی
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
جوپرک ۲ ق س
پیاز ۱ عدد
پوره فلفل قرمز ۱ ق س
نون باگت ۱ تکه ۵، ۶ سانتی
زعفرون به اندازه لازم
کنجد ۳ ق س
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
رب انار ملس ۱ ق س
روغن کنجد یا کره ۱ ق س
اول نون باگت رو با دو سه ق شیر خیس میکنیم و بعد کاملا فشارش میدیم تا آبش کشیده بشه.
جو پرک رو میشوریم و آبشو کامل میگیریم و چرخ میکنیم، بعد همه رو بجز روغن و رب انار با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم و تو روغن خیلی کم تفت میدیم بعد رب انار رو اضافه میکنیم و یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه تا به غلظت برسه زیاد نمیذاریم خشک بشه.
کوفته قلقلی ها آماده اس کنار میذاریم.
#پوره_سیب_زمینی
۴ الی ۵ عدد سیب زمینی رو میپزیم و له میکنیم توی تابه ۲ ق س کره میریزیم و کمی زعفرون و نمک و فلفل و پوره ها رو تفت میدیم تا هم خوش عطر بشه هم حالت منسجم و کشسانی پیدا کنه. وقتی سرد شده یه مقدار سبزیِ خوردن رو خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم بعد به این صورت حالت آشیانه درست میکنیم و کوفته ها رو روش میذاریم و یه مقدار از سس قلقلی ها رو روش میریزیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی خوشمزه🍰
۲ بسته بیسکویت پتی پور
۲ بسته خامه صبحانه
۴ بسته شکلات تیره
یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد ۳ بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید
و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب ۲۲ سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد ۴ ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر از اون غذاهای خاصه که پایه ثابت غذاهاتون میشه🥰
داخل سینه های مرغ حفره ایجاد کنید
زعفران، ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر ) بزنید تا مزه دار بشه
به پیاز تفت داده شده، ۱۵۰ گرم سبزی معطر خرد شده اضافه و تفت بدید
۲ ق مغز گردو خرد شده
۳ عدد قیصی خرد شده
۳ ق زرشک
نمک
۳ ق رب انار
اضافه و ۱ دقیقه تفت بدید
داخل مرغ ها را با مواد پر کنید
مرغ هارو داخل روغن حسابی سرخ کنید
به پیاز تفت داده شده ۲ ق رب، نمک، فلفل، زردچوبه، آب اضافه کنید و مرغ ها را داخلش بچینید
با چند عدد قیصی و زرشک اجازه بدید ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه
اینم از سینه مرغ شکم پر جذابمون که حاضر شد
کنار یه برنج زعفرانی هم تکمیل میشه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_بخارپز
گوشت مرغ نیم کیلو
رب گوجه یک ق غ
پیاز ریز 4 عدد
سیر یا پودر سیر دو حبه
فلفل سیز یک عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
روغن یا کره یک قاشق برگ بو
ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید.
مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.
یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 3 تا 4 ساعت زمان نیاز داره تا بپزه.
با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشن. طعم مواد حفظ میشه و غذا فوق العاده خوشمزه میشه. با گوشت قرمز و گوشت بلدرچین هم میتونید همین روش رو اجرا کنید.
این غذا برای افراد لاغر و ضعیف،
بیمارایی که نیاز به مراقبت دارن، کودکان و سالمندان مناسبه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی از اون غذاهاست که یا خیلی طرفدار داره یا اصلا کسی دوستش نداره به نظرم حد وسطم نداره😉
مواد لازم:
-ماهی(من از سرخو استفاده کردم ۳ تیکه)میتونید از تن ماهی هم استفاده کنید یا ماهی بدون تیغ دلخواه
-سبزی قلیه(گشنیز ۴و شنبلیله۱)
نسبت سبزی باید ۴ به ۱ باشه مثلا اگر ۴ بسته گشنیز ۱ بسته شنبلیله کافیه(شنبلیله زیاد شه خورشت تلخ میشه)
-نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،پودرسیر،کاری
-پیاز ۱ عدد بزرگ
-تمرهندی نصف یک بسته کوچک
-سیر۴ حبه (رنده شده بهتره)
رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
رب انار ملس(اختیاری)۱ قاشق غذاخوری پر
آرد برای مزه دار کردن ماهی
.نکته:برای یه قلیه خوشمزه و لعابدار حتما سبزی رو اول ساطوری و بعد قشنگ سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیاپلو
گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم
لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم
رب ۲ ق.غ
پیاز داغ نصف پیمانه
ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده)
برنج آبکش شده ۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم
اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید ومیگذارید قشنگ بپزه.
در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه.
از طرفی برنج رو در آب ونمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید.
بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه
#شیرمال
مواد لازم نان شیرمال آرد نانوایی۴۰۰ گرم شیرنصف پیمانه آب نصف پیمانهشکر۱۲۰ گرمپودر مخمر فوری۱٫۵ قاشق سوپخوریتخم مرغ۱ عددروغن مایع¾ پیمانهنمک نصف قاشق چایخوری
دستور پخت نان شیرمال
اول
برای تهیه نان شیرمال خانگی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر گرم شود، یک کاسه فلزی را هم تا نیمه پر از آب می کنیم و داخل فر قرار می دهیم.حالا خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم با هم در یک کاسه مخلوط می کنیم.
دوم
حالا درب ظرف حاوی خمیر مایه را می بندیم و کنار می گذاریم تا حباب بزنه و عمل بیاد. حدودا سه تا پنج دقیقه برای عمل آمدن خمیر مایع کافی است. حالا یک ظرف گود و جادار انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر، شیر ولرم و نمک را داخلش می ریزیم.
سوم
حالا نصف آرد را به همراه خمیر مایه به ظرف اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه روغن را اضافه می کنیم و کم کم آرد باقیمانده را اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود و حالت منسجم پیدا کند.
چهارم
در این مرحله روی یک سطح صاف مقداری آرد می پاشیم، سپس خمیر را روی سطح صاف ۱۰ دقیقه ورز می دهیم. اگر حین ورز دادن خمیر کمی سفت شد می توانید کمی شیر ولرم به آن اضافه کنید تا حالت خشکی خمیر از بین برود.
پنجم
پس از اینکه ورز دادن خمیر به پایان رسید، باید خمیر داخل ظرفی قرار بدهیم که حجمش دو برابر حجم خمیر باشد. ابتدا ظرف را با روغن چرب می کنیم سپس خمیر را داخل ظرف قرار می دهیم ور وی درب ظرف را یک پارچه تمیز یا سلفون می کشیم.
ششم
در این مرحله خمیر را باید یک جای گرم قرار بدهیم تا عمل بیاید. حدود یک ساعت بعد خمیر باید دو برابر شده باشد، حالا خمیر را با فشار دست کمی ورز می دهیم تا هوا گیری شود، سپس به چونه ۱۰۰ گرمی تقسیم می کنیم.
هفتم
چونه ها رو به می توانید با وردنه کمی صاف کنید یا به صورت لوله ای شکل بدهید و ببافید. این مرحله به سلیقه خودتا بستگی دارد، پس از اینکه خمیر شکل داده شده را داخل سینی فر چیدیم، رومال می زنیم و کنجد می پاشیم.
گریل را روشن کنید تا روی نان ها هم طلایی شود.
طرز تهیه رومال شیر مال ابتدا یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه ۲قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنیم تا یکدست شوند سپس برای براق شدن روی شیر مال ۱ق غ روغن هم اضافه وبا دیگر مواد مخلوط میکنیم.
آشپزی ایرانی🍔
#شیرینی_دانمارکی
.
مواد لازم برای خمیر👇
آرد: ۲۰۰ گرم
آب ولرم: نصف استکان
خمیرمایه فوری: نصف ق.غ
شکر: ۱ق.چ
آرد: ۱ق.غ
(همه موادو باهم مخلوط میکنیم در ظرفو میبندیم و ۱۰تا ۱۵ دقیقه بهش استراحت میدیم)
.
تخم مرغ: ۱عدد
شکر: ۳۰گرم(۴ق.غ)
شیر یا آب: یک چهارم استکان
روغن مایع: یک چهارم استکان
نمک: نوک ق.چ
وانیل: نصف ق.چ
روغن مارگارین: ۸۵گرم
.
مواد لازم برای کرمفیل👇
شیر یا آب:۱لیوان
آرد:نصف لیوان
شکر:نصف لیوان
وانیل:نصف ق.چ
کره:۱۰گرم
.
خمیر که آماده شد ۱۰تا۱۵ دقیقه ورز میدیم و بعد روی خمیرو میپوشونیم و ۵دقیقه بهش استراحت میدیم.بعد از اینکه تمام مراحل شیرینی رو انجام دادیم و برشهارو تو سینی چیدیم یک تا دو ساعت تو جای نسبتا گرم بهشون استراحت میدیم تا خمیر بالا بیاد👌
پس حتما همه مراحل این شیرینی رو با دقت نگاه کنید تا یه شیرینی دانمارکی به خوشمزگی شیرینی فروشی های بیرون آماده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#سیب_زمینی_بامیه ای👩🏻🍳
پارت اول
سیب زمینی کوچک دو عدد
کره بیست گرم
آب یک لیوان
آرد یک لیوان
ادویه ، زردچوبه و نمک به مقدار دلخواه
تخم مرغ دو عدد
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#سیب_زمینی_بامیه ای👩🏻🍳
پارت دوم
.