فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطمئنم اگر یکبار این ناگت و درست کنید
میره تو لیست غذاهاتون😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#قارچ_وپیاز_پفکی👩🍳
مواد لازم👇
مایه خمیر: ۱ق.م سرخالی
شکر: ۱ق.م سرخالی
آب ولرم:نصف استکان
ماءالشعیر کلاسیک:نصف لیوان
تخم مرغ: ۱عدد
زعفران دم کرده: ۲ق.غ
آردسفید: ۶ق.غ سرپر
بکینگ پودر : ۱ق.چ سرپر
نشاسته ذرت: ۱ق.غ سرپر
نمک،فلفل سیاه،آویشن و پودرسیر به مقدار لازم
قارچ،پیاز و روغن سرخ کردنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشک_پلو_با_مرغ_شکمپر😋😍
این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍
درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه
داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_انداز_کوکو_سبزی 🥮 😋
▫️در رابطه با سبزی کوکو و تناسبش هم
▫️صد و پنجاه گرم گشنیز
▫️صد و پنجاه گرم شوید
▫️پنجاه گرم جعفری
▫️صد گرم تره
▫️پنجاه گرم شنبلیله
▫️یک ساقه سیر تازه و جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_کیک_سه_دقیقه ای
✍ کامل با تمام نکات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیر😍😋
نان باگت یا نان فرانسوی
سیر
نمک،فلفل سیاه و اورگانو
70 گرم کره هم دما محیط
جعفری تازه ریز خرد شده
پنیر پارمزان یا پیتزا
پنیر ورقه ای
طرز تهیه:
سر سیر ها را با چاقو برش بزنید و روی یک ورق آلومینیوم قرار دهید و با نمک، فلفل سیاه،اورگانو و روغن زیتون (به مقدار زیاد) مزه دار کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید،بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود،در یک کاسه سیر های پخته شده، 70 گرم کره، جعفری ریز خرد شده، فلفل سیاه و نمک و یک مشت پنیر پارمزان (می توانید از موزارلا هم استفاده کنید) با هم مخلوط کنید،سپس ملات کره و سیر را روی نان های باگت بمالید و مجدد داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کبه 😍😋
🔺چیا لازم داریم:
(برای ۵تا کبه)
به ازی یک پیمونه برنج (نیم دانه باشه بهتره) ۱ پیمانه و نیم آب کافیه.
🔺برنج رو اب بشورید،با اب و یه ق چ نمک بذارید کامل نرم بشه،له نشه خیلی،(برای رنگ بهتر بهش زعفرون یا زردچوبه اضافه کنید)
۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط سرخ کنید،بهش فلفل دلمه ای خورد شده یکی دو ق غ و نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه نصف ق چ اضافه کنید (میتونید زرشک و رب هم اضافه کنید)
🔺با گوشت کوب خوب له کنید برنجارو حالت خمیری بشه.
🔺دستتونو خیس کنید حتما ،از خمیر بردارید
کف دستتون گرد پهن کنید از مواد گوشتی داخلش بذارید و داخل روغن داغ با حرارت متوسط اجازه بدید خوووب سرخ و برشته بشه.
روی دستمال بذارید حتما ،روغن اضافه گرفته میشه.
❌نکته❌
به هییییچ وجه خمیرتون نباید موقع شکل دادن ترک داشته باشه ،توی روغن از هم میپاشه و خراب میشه خیلی مواظب باشید.
❌اگه دوست داشتید میتونید برای راحت تر شدن کار باهاش بهش دو سه ق غ آرد سوخاری اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو مغان یا دشت مغان😋
مواد لازم :👇🏻
برنج ۴ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
سبزی قرمه سرخ شده ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
ادویه : زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، کمی زیره سبز
نمک و زعفران به میزان لازم
.
طرز تهیه :👇🏻
بعد از سبک شدن پیاز، ادویه ها رو چندثانیه تفت داده، و گوشت رو اضافه کنید، نمک و سبزی قرمه و عدس پخته هم اضافه کنید و به همراه زعفران بزارین لابلای برنج تا دم بکشه.
.
✅ این غذا هرچی تندتر باشه لذیذتر هست.
✅ زرشک جز ترکیب اصلی این غذا نیست، ولی برای تزیین استفاده کنید. ترکیب مزه هاشون باهم خیلی لذیذ میشه.
✅ برنج حتما کمی زنده ار باشه تا درنهایت خمیر نشه.
✅ حتما یکم آب قبل از دم کشیدن اضافه کنید، تا برنج خشک نشه. من داخل همون تابه آب ریختم و اضافه کردم برای همین تهدیگ یکم سبز شده😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سس_قارچ_و_اسفناج😍😋
2_3 عدد سینه مرغ
300 گرم قارچ
1 عدد پیاز بزرگ
2 حبه سیر
1 لیوان اسفناج ریز خرد شده
1 لیوان شیر
1 لیوان آب مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
مقداری روغن برای سرخ کردن
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا
سینه های مرغ را از وسط برش دهی،مرغ ها را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید سپس با آرد کامل کاور کنید و داخل ماهیتابه هر طرف مرغ را به مدت 5دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، سپس به ظرف مخصوص فر منتقل کنید پیاز، سیر و قارچ خرد شده را در همان تابه بریزید، قارچ را با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید،در یک ظرف جداگانه شیر و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و آن را روی قارچ ها بریزید،سپس اسفناج را اضافه کنید و با حرارت متوسط بپزید و هر از گاهی هم بزنید و بگذارید غلیظ شود. وقتی غلیظ شد آن را از روی اجاق برداشته و سس را روی مرغ بریزید، روی آن پنیر رنده شده بپاشید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید تاروی پنیر برشته و طلایی شودمی توانید
#کباب_مرغ_تابه_اى 🍢 😋
🔸فیله و ران مرغ را با هم چرخکرده
١ عدد پیاز را با دو حبه سیر رنده کنید « طعم سیر با مرغ عالی میشه به شرطی که طعم سیر غالب نشه»
به همراه ادویه فلفل سیاه، زنجبیل فلفل قرمز و نمک و نصف ق چ زعفران ساییده شده اضافه کرده و با هم مخلوط کرده به مدت ١ساعت در یخچال بزارید. مابین نایلون بزارید و شکل بدید به سیخ چوبی بزنید که من از کباب زن استفاده کردم و ی استراحت دوباره بهش دادم کباب ها رو در ماهیتابه با روغن خیلی کم و حرارت ملایم سرخ کنید از ماهیتابه گریا استفاده کردم برای اینکه کباب ها خشک نشه هنگام سرو مقداری کره بر روی کباب ها بمالید. با پلو یا نون سرو کنید و نوش جان نمایید
✅توپک سیب زمینی 🥔 😋
در ابتدا حدود 5 عدد سیب زمینی متوسط را آبپز کردم.بعد با پشت چنگال له کردم.بزارید کمی خنک بشه.اگه دوست دارید کمی جعفری خرد شده اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و یک عدد تخم مرغ بهش اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.بعد برای وسطش می تونید از مایع ماکارانی یا سوسیس و کالباس با پنیر استفاده کنید.من کمی سوسیس خرد شده با پنیر پیتزا مخلوط کردم.وسط سیب زمینی ها گذاشتم.سپس داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم.بزارید یخچال کمی خودشو بگیره بعد در روغن غوطه ور و داغ سرخ کنید
#بادمجان_پلوی_قزوین 🍛 😋
🛑گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید
#شیرینی_شکری_نوروز 🥟 😋
▫️ﮐﺮﻩ 250 ﮔﺮﻡ
▫️ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
▫️ﻭﺍﻧﯿﻞ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
▫️ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 2 ﻋﺪﺩ
▫️ﺁﺭﺩ 500 ﮔﺮﻡ
▫️ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
▫️ﺷﮑﺮ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
▫️ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
🛑ﮐﺮﻩ، ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ .
ﺳﭙﺲ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ ﺭﻧﮓشود
ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ
ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻓﯽ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻧﺖ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺵ بزنید یا قالب بزنید
ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ.
ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ
ﮔﺮﺍﺩ ) ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ
❤️
#سوپ_شلغم 🍲 😋
🛑برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دوتا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روبا آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه ونیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید.
#فلافل 🫔 😋
🛑دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین
روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته... خوب سرخشون کنین.
❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸گوینــد
💕سـلام صبح
🌸طلایی ترین کلیــد
💕برای ورود به قلبهاست
🌸پس صمیمی ترین
💕ســـــلام
🌸تقدیم به شمامهربان ها
💕امیدکه طلـوع امروز
🌸آغاز بهترین ها برایتان باشد
💕صبح قشنگ چهارشنبه تون بخیر
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
#میتلف
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 750 گرم
آرد 0.۵ پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
پیاز سرخ شده 4 ق غ
جعفری خرد شده 3-2 ق غ
تخم مرغ 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
طرز تهیه:
زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم
سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.
کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.
#نبات_فوری
🍶شیر یا آب یک لیوان
🍥شکر سه لیوان
🍮زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه 🥤من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل
☕️طرز تهیه:
شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه.
بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره.
من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم.
بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید.
من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه.
فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره
#شیرینی_مربایی
مواد لازم:
۱۲۰ گرم کره نرم شده
۲ پیمانه آرد
نصف پیمانه پودر قند
۱ عدد تخم مرغ
۱/۴ ق.چ بکینگ پودر
۱/۲ ق.چ وانیل
طرز تهیه
اگه همزن برقی ندارید با همزن دستی ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی رنگ بشه و پودر قند داخل کره حل بشه
کره رو حتما بزارید به دمای محیط برسه
اگه پودر قند ندارید میتونید شکر رو پودر کنید بعد الک کنید و استفاده کنید
خمیر رو زیاد ورز ندید وگرنه به روغن میوفته و شیرینی ها خراب میشن.
ضخمات شیرینی ها زیاد یا کم نباشه در حد ۴_۵ میل کافیه
فر یا تابه زیاد داغ نباشه و وقتی زیرش طلایی شد یعنی شیرینی ها پخته زیاد از احد نزارید بپزه وگرنه خشک میشه
داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه
داخل تابه حتما زیره شعله ،شعله پخش کن بزارید با شعله ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بپزه
#پاستاپنیری_باگوشت
نصف بسته ماکارونی فرم دار
300 گرم گوشت گاو
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
2 حبه سیر
1 هویج
2 عدد فلفل سبز
2 گوجه فرنگی خرد شده
فلفل سیاه،نمک
آب گرم
1 کاسه چدار رنده شده
گوشت چرخ شده را درون تابه بریزید ، آن را تفت دهید تا آب آن تخلیه شود و جذب شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا سرخ شود. سیر ، هویج ، فلفل و گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. ماکارونی را اضافه کرده و مخلوط کنید ، به اندازه کافی آب داغ اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند و بگذارید تا با حرارت متوسط بپزد. روی ماکارونی آبدار چدار رنده شده بپاشید و به دلخواه گوجه گیلاسی بزارید ، در ظرف را بپوشانید و پنیر چدار را روی اجاق گاز نگه دارید تا ذوب شود و با برش دادن آن را سرو کنید. نوش جان
میتونید ماکارانی اول خیلی کم جداگانه بجوشانید یا همراه مواد بپزید(در پخت اولیه نزارید زیاد بجوشه)
نوش جان
#کیک_کشمشی
چهار عدد تخم مرغ رو با یک پ شکر و یک چهارم ق چ وانیل اونقدر با همزن میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار بشه بعد یک پ سر خالی روغن مایع و یک پ سرخالی ماست رو اضافه میکنیم و حدود یه دقیقه در حد مخلوط شدن هم میزنیم در نهایت دو پیمانه آرد و دو ق چ بیکینگپودر و یک پینچ نمک رو که با هم سه بار الک کردیم رو به تدریج در سه مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.نیمی از مایه کیک رو داخل قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده میریزیم.(برای اینکه کشمش ها ته نشین نشه داخل آرد قنادی یا نشاسته ذرت میغلطانیم و آرد اضافیش رو با الک میتکانیم).نیمی از کشمش ها رو وسط مایه کیک میریزیم بقیه کشمش ها رو با مابقی مایه کیک مخلوط کرده و داخل قالب میریزیم.من علاوه بر کشمش یه مشت کوچیک هم گردوی خرد شده ریختم.قالب رو داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه قرار میدیم.
کیک که از فر دراومد کمی که خنک شد روی سطح کیک کمی عسل رومال کردم
✅ کیک پودینگ سه لایه • برای ۶نفر
✍مواد لازم :
۱بسته پودینگ موزی
۳لیوان شیر
۱عدد کیک ساده که وسط آن سوراخ باشد
۲۰الی ۱۵عدد ازگیل
۲ق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال
۱ق غذاخوری شکلات ریز رنده شده
۱ق غذاخوری پودر نارگیل
🍜 طرز تهیه:
پودینگ موزی را طبق دستور روی آن درست کنید و از روی شعله بردارید و پوست رنده شده پرتقال را هم اضافه کنید. ازگیل را پوست گرفته و دانه آنها را در آورده و در غذا ساز پوره کنید. اکنون با پودینگ موزی مخلوط نمایید و بگذارید خنک شود.
کیک را از پهنا به سه قسمت برش بزنید. یک لایه را در بشقاب سرو بگذارید و با یک سوم پودینگ بپوشانید. لایه های دوم و سوم را هم به این صورت آماده کرده و کیک سه لایه طبق تصویر به دست می آید. روی آن هم پودر نارگیل و شکلات رنده شده بپاشید.
#کیک_پودینگ
#دسر_ماست🌸
مواد لازم:
ژله بلوبرى 1 بسته
ژله شاتوت 1 بسته
ماست خامه اى 1/5 ليوان
آب 3/4 پيمانه براى هر بسته ژله
هر بسته ژله را با 3/4 ليوان آب ميزاريم بجوشه تا ژله حل بشه بعد وقتى ژله کاملا خنک شد و ماست به دماى محيط رسيد باهم مخلوط ميکنيم تا اين رنگ بدست بياد پس اين رنگ مخلوط سه رنگ آبى بلوبرى و قرمز شاتوت و سفيد ماست ميباشد نوش جان
پ.ن من براى اينکه رژيمى تر باشه با ماست معمولى درست کردم ولى تو دستور ماست خامه اى هست