فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#قطاب فوری _با سه قلم مواد
نان مربایی🤌😋
شیر گرم ۱ لیوان
پودر خمیر مایه ۱ و ۱/۲ ق چ استاندارد
تخم مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۲ ق غذاخوری سرخالی
نمک ۱ ق چ
ارد نان فانتزی ۳ الی ۳/۵ لیوان
مواد میانی:
مربای دلخواه و یا شکلات صبحانه
رومال :
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق م
شیر و خمیر مایه را مخلوط کرده، تخم مرغ نمک روغن را افزوده مخلوط و سپس ارد را با احتیاط اضافه کنید. تا خمیری یکدست بدست آمده و به دست نچسبد .یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود . خمیر را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده،پس از طی مراحل آماده سازی مجدد یک ربع استراحت داده روما ل زده داخل فر ۲۰۰ درجه ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید. در صورت لزوم ۲ دقیقه گریل . 🌸
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من برنج نیم دونه نداشتم اما اصلا مهم نیست
برنج شستم آبشو گرفتم با پودر زعفرون مخلوط کردم و نیم ساعت موند این کار باعث میشه برنج طعم و عطر بینظیری میگیرم
موادلازم:
۱ پ برنج
۹ پ آب
زعفرون به مقدار لازم
نصف پ گلاب
پودر هل
شکر ۱/۵ پ اگر دوست داشتید میتونید بیشترش کنید اما کمترش نکنید بیمزه میشه
۲۵ گرم کره
۲ ق. غ روغن
ی تیکه کوچولو نبات
✅حتما شعله ی اولیه زیاد باشه تا بجوشه و بعد شعله رو کم کنید
✅حتما کف روشو بگیرید که شله زرد با کیفیت تری داشته باشید
✅حتما شکرو بعد له شدن و شکوفه شدن کامل برنج اضافه کنید و دائم همش بزنید که ته نگیره
✅نصف زعفرون دم شده رو اول و نصف بقیشو ۵ دقیقه آخر اضافه کنید
✅همینطور گلاب و پودر هلو آخر سر اضافه کنید که عطرش نپره
✅نبات و روغن براق و خوشرنگ میکنه
✅کره خوش عطرش میکنه
✅یک ربع آخر با شعله پخش کن و در بزارید دم بکشه و شعله ی خیلی کم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک با تم هندوانه
به مواد کیک رنگ قرمز خوراکی اضافه کنید و برای دونه های هندونه هم از چیپس شکلات استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️💚💙💛💜❤️💚💙💛💜💙
ایده تزیین رولت با خمیر دکور
آموزش کامل و مرحله به مرحله اینجا👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو موز با کیک موز آلمانی 🍌
خود کیکش هم به تنهایی درست کنید خوشمزست 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود خوشمزه و سریع 🍴
بچه ها دوستش دارن 😍 کلا نون سرخ بشه خیلی خوشمزه میشه 😋
خواستید رژیمی بشه بزارید توی فر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک به شکل پنگوئن 🐧
#فوندانت
برای چسباندن قطعات فوندانت به هم از چسب مخصوص فوندانت یا آب استفاده کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکویت_خرمایی
برای این بیسکویت خوشمزه احتیاج داریم به
حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه
سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی تداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد کلا این خمیر خیلی نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید
توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه
توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه
🌼👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ مکزیکی😍
سینه مرغ ۱عدد
قارچ ۳۰۰گرم
کنسرو مخلوط سبزیجات
(ذرت،هویج،نخود فرنگی) ۱عدد
کره ۵۰گرم
سس مایونز ۳ق غ
آب لیموی تازه ۲ عدد
ادویه ها شامل (پودر پیاز،پودر سیر،آویشن،نمک،فلفل سیاه،پول بیبر)
چیپس خلالی نصف بسته
.
مرغ رو تکه های نواری برش بزنید بعد تو کره تفت بدید تا تقریبا پخته بشه بهش نمک و فلفل و پودر پیاز یا هر ادویه دلخواهی که دارید بزنید
بعد از تابه درش بیارید و قارچ هایی که خرد کردید با حرارت بالا تفت بدید تا آبش کشیده بشه
کنسرو سبزیجات و مرغ رو به قارچ اضافه کنید
سس مایونز و آبلیمو و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و در تابه رو بزارید تا ده دقیقه حرارت ببینه و مزه ها به خورد هم بره
بعد هم بزارید لای نون باگت و با چیپس خلالی ساندویچش کنید و از خوردنش لذت ببرید😌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشک_آلبالو
امروز اومدم با آموزش هله هوله خونگی و سالم و به شدت خوشمزه که الان فصلش
بچه ها خیلی خیلی خوشمزه میشه اصلا یه چیزی میگم یه چیزی می شنوید همین الان پاشین دست به کار بشید
ترشک آلبالو
آلبالو یککیلو
آب سرد سه لیوان
شکر نصف لیوان(دو شاخه نبات)
نمک یک ق م
آبلیمو یک ق م
اول آلبالو و آب رو روی حرارت میزاریم به جوش بیاد بعد کف روی قابلمه رو برمیداریم با قاشق و شکر و نمک رو اضافه میکنیم به جای شکر نبات هم میشه اضافه کرد.
چند دقیقه اول پخت مرتب اول کف روی آب رو برمیداریم بعد آبلیمو رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم دو ساعت بجوشه به غلظت برسه بعد هم آماده است.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: ژله گل یکنفره
🔷مواد لازم
🔹ژله آلوئه ورا یک بسته
🔹ژله تمشک یک بسته
🔹شیر ۵ قاشق غذاخوری
🔹قالب گل چندتایی در دو سایز
♨️دستور تهیه
برای این ژله اول ژله تمشک را در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور در حال جوش گذاشتم تا ذراتش کاملا حل بشه بعد اجازه دادم کاملا خنک شد و شیر را هم از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دادم وبعد ازخنک شدن ژله، شیر را بهش اضافه کردم، قالبی که گلهاش کوچکتره رو چرب کردم و ژله شیر تمشک را تا نصفه داخل هر گل ریختم و قالب را با سینی داخل یخچال گذاشتم تا گلها کاملا بستن بعد گلها رو از قالب خارج کردم و ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کردم و بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و قالب بزرگتر رو چرب کردم (حتما همه ی قسمتهاشو چرب کنید) یکسانت آلوورا داخل هر کدوم از قسمتهای قالب بزرگتر ریختم و تو یخچال گذاشتم تا نیم بند شد و داخل هر کدوم یکی از گلهای ژله ای صورتی رو قرار دادم و بقیه قالب رو با آلوورا پر کردم وقالب رو به همراه سینی چند ساعتی داخل یخچال قرار دادم تا کاملا بست،موقع خارج کردن از قالب هر قسمت رو چند دقیقه ای داخل آب گرم قرار دادم بعد کناره هاشو با چاقو آزاد کردم و آروم روی یه بشقاب خیس کوچیک برگردوندم و با سردادن داخل ظرف اصلی قرار دادم.
بشقاب باید خیس باشه که بتونید ژله رو سر بدین، اون ژله تک نفره که تو عکس بعدیش هست رو هم به همین روش داخل فنجان درست کردم،اون نقطه های نقره ای روشم مروارید خوراکی سایز
کوچیکن
موقع درآوردن از قالب خیلی احتیاط کنید تا ژله هاتون آسیب نبینن
.
#شله_زرد
یا ابوالفضل :
آموخته ایم از تو وفاداری را/ خون تو نوشت معنی یاری را
ای کاش که آب کربلا می آموخت/ آن روز زچشمت آبرو داری را ...
و اما طرز تهیه :
با مقدار زیر حدودا ۱۵۰ تا ۱۶۰ تا ظرف
برنج ایرانی ۵ کیلو
شکر ۱۰ کیلو
کره ۵۰۰ گرم
روغن مایع 1 بطری (۹۰۰ میلی)
زعفران دو و نیم مثقال (۱۰ گرم)
هل ۱ بسته
گلاب ۲ بطری ( ۹۰۰ میلی)
خلال بادام ۷۰۰ گرم
خلال پسته برای تزیین ۲۰۰ گرم
دارچین برای تزیین
خلال بادام برای تزیین ۲۰۰ گرم
برنج رو از شب قبل خوب شستم و خیسوندم .خلال بادام رو شسته و با آب و کمی گلاب خیسوندم .
برنج رو داخل قابلمه بزرگ ریختم و ۶ برابر مقدار برنج آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه ، اگه روی برنج کف کنه ، کف روش رو بگیرین ،مدام هم بزنین تا ته نگیره . وقتی که مغز برنج نرم شد زعفران دم کرده رو بهش اضافه کردم و خوب هم زدم . هیچ وقت اول شکر نریزین بعد زعفران ، چون شکر باعث میشه دونه های برنج خوب رنگ نگیرین و اگه یه موقع دیدین شله زردهایی رو که میخورین مغز برنج هنوز سفیده علتش اونه .
بعد از اینکه زعفران رو ریختم ، شکر رو به تدریج و کم کم اضافه کردم و هی شله زردم رو هم زدم . نیاز به درست کردن شربت نیست ، شکر رو مستقیم داخلش میریزیم .
بعد ازمدتی خلال بادام رو همون طور که با آب و گلاب خیسونده بودم ، با هم داخل شله زرد ریختم .کره رو اضافه کردم و هم زدم و بعد روغن رو ریختم . بعد باز هم گلاب و هل رو اضافه کردم .
من هل در شله زرد رو خوب می کوبم و داخل قوری دم می کنم و از صافی رد می کنم و عصاره اش رو به شله زرد اضافه می کنم با این کار دانه های هل توی شله زرد مشخص نمیشه. دیدین که آب شله زرد کمه بهش آب جوش اضافه کنین . دم کنی هم بزارین تا جا بیفته فقط حواستون باشه که ته نگیره .
وقتی که روی شله زرد بسته شد تزیین کنین . روی شله زرد شابلون گذاشتیم و پودر دارچین روش الک کردم و به آهستگی برداشتم تا پخش نشه .
شابلون پلاسکو فروشی ها ، لوازم قنادی ها و خود مغازه های یکبارمصرف فروشی ها دارن .
.
اندازه ها در مقیاس کم اگر بخواین
با این مقدار زیر ۶ تا کاسه متوسط میشه
برنج ایرانی یک لیوان /شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان /کره ۵۰ گرم/روغن مایع ۴ الی ۵ ق /زعفران دم کرده به مقدار لازم/هل به مقدار لازم/گلاب نصف فنجون /خلال بادام به مقدار لازم /دارچین برای تزیین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنیری 🧀🍝
مواد لازم:سینه ی مرغ،سیر،پیاز،کره،شیر،سس کچاپ،نمک و فلفل سیاه ،پنیر چدار و پیتزا،پاستا
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آموزش خشک کردن میوه
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسربا۴قلم_مواد🍮
دو پاکت کرم کارامل
یک و نیم ق.غ قهوه فوری (نسکافه) قابل حذف
سه لیوان شیر
مقداری بیسکویت (اختیاریه و قابل حذف
🍂🍁 @ide_luxury 🍂🍁
🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پنیر پیتزا خونگی🤩
#مرغ_کنتاکی
🔷مواد لازم برای 4 نفر :
🔹قطعات سینه و ران مرغ یک اندازه : از هر کدام 3 عدد متوسط (بسته به تعداد نفرات)
🔷مواد مایه خواباندنی :
🔹زعفران دم کرده : قاشق چایخوری
🔹روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
🔹آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
🔹برگ بو : 1 عدد
🔹پیاز : هرکدام 1 عدد
🔹آرد سفید ساده یا پف کننده : 1 پیمانه
🔹تخم مرغ : 2 عدد
🔹آرد سوخاری یا پودر نان خشک : 1 پیمانه
🔹ترخون خشک، جعفری خشک، پونه کوهی (اورگانو) : هرکدام 1 قاشق غذاخوری
🔹ادویه کاری، زردچوبه : هر کدام 1 قاشق چایخوری
🔹سیر له شده : 1 عدد
🔹دانه کنجد : 1 قاشق غذاخوری
🔹فلفل قرمز پودری یا خشک شده ی آن : بسته به ذائقه
🔹روغن مایع کانولا یا هر نوع روغن گیاهی خالص : به میزان لازم
🔹نمک و فلفل : به میزان دلخواه
برای تهیه مرغ سوخاری پیشنهاد می کنم مرغ ها را نیم پز کنید زیرا در این صورت مرغ شما سریعتر آماده می شود و نیاز به سرخ کردن بیش از حد و استفاده از روغن زیاد نمی باشد.
روغنی که برای سرخ کردن استفاده می کنید باید دقت کنید که زیاد داغ نباشد تا مرغ ها نسوزد و یا آنقدر سرد نباشه که برای سرخ کردن مدت زیادی در روغن بماند.
🔆طرز تهیه
🔅1 – قطعات مرغ را به روغن زیتون، آبلیمو، زعفران دم کرده، برگ بو و نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید (در این صورت گوشت مرغ پس از پختن سفت نمی شود). سپس پیاز را از وسط نصف کرده و به همراه قطعات مرغ درون آب جوش قرار دهید. نمک و فلفل و کمی سیر به دلخواه زده و به مدت 20 تا 30 دقیقه مرغ ها را نیم پز کنید(می توانید کمی زردچوبه و ادویه کاری نیز بیفزایید). سپس مرغ ها را آبکش کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.
2 – به ترتیب، آرد ساده را در بشقابی بریزید، تخم مرغ ها را در یک کاسه با چنگال کمی هم بزنید، آرد سوخاری یا پودر نان خشک را هم با سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد به همراه نمک مخلوط کرده و در بشقاب دیگری قرار دهید. قطعات مرغ را کمی با آب خیس کنید تا آرد و مواد به راحتی به آن بچسبد (زیاد هم نباید خیس باشد که آب از آن بچکد فقط کمی تر شود). ابتدا قطعات مرغ را در آرد ساده بغلطانید تا اطراف مرغ ها کاملا” آغشته شود. سپس در تخم مرغ قرار دهید تا کامل آغشته شود. در آخر اطراف مرغ ها را به طور کامل در مخلوط پودر سوخاری بغلطانید تا سرتاسر قطعات مرغ آغشته به پودر سوخاری شود. (چنانچه لازم بود مقدار بیشتری آرد ساده یا سوخاری اضافه کنید. بسته به تعداد مرغ ها و درشتی آن ها دارد)
3 – روغن را با توجه به توضیحات داده شده در شیرجوش کوچک عمیقی با حرارت بالا حرارت داده و قطعات مرغ را درون آن بگذارید. حرارت را متوسط کنید و درب آن را بگذارید حدود 2 تا 5 دقیقه کافی است تا کاملا” اطراف مرغ ها سوخاری شود. مرغ ها را هرازگاهی بچرخانید تا همه جای آن ها طلایی شود. سپس دستمال آشپزخانه را روی روزنامه قرار دهید و مرغ ها را روی کاغذ آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود(روزنامه را برای جذب بیشتر روغن بگذارید). در ظرف مورد نظر قرار داده و با سبزیجات بخارپز شده تزیین کنید.
#نکته
با توجه به ذائقتون شما می تونید ادویه ها رو تغییر دهید و یا سبزیجات خشک رو کم یا زیادتر اضافه کنید. چنانچه تمایل دارید رنگ مرغ سوخاری شما روشن تر شود، می توانید ادویه کاری و فلفل سیاه نریزید و سبزیجات خشک هم کمتر بریزید تا رنگ مرغتان روشن تر شود.
هرچه آرد سوخاری شما بهتر و مرغوب تر باشه، طعم غذاتون خوشمزه تر خواهد شد.
من از آرد مخصوص کیک که پف کننده است, استفاده می کنم که نام آن هست Self Raising Flour با این کار مرغ شما حالت پفکی پیدا می کند. در صورتی که این آرد را در اختیار ندارید, برای تهیه آن به ازای هر پیمانه آرد ساده، 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر به آرد خود اضافه کنید.
.
#لگیمات
سعی کنید مواد رو حذف نکنید.
میزان مقدار ماست زیاد دقیق نیست بستگی به ابخوری آردتون داره
غلظت خمیر باید به اندازه حلیم باشه ویا ماست سون همزده
دقت کنید .به این نکته اگر لگیمات رو دارید سرخ میکنید هنگام سرخ کردن پف نکرد وتخت شد و سطحش سوراخ سوراخ شد. وگرد نشد آردش کمه یک قاشق سرخالی آرد بهش اضافه کنید وخوب بزنید وبعد سرخش کنید
خمیر لگیمات چسپنده است آرد زیادی به خوردش ندید تا وسطش خمیری نشه
شهد لگیمات همون شربت بامیه وزولبیا است
مواد لازم
میتونید کل مواد رو دو برابر کنید این مقدار اندازه ماود مقدار لیگات رو بشقابه
آرد یک لیوان یایک پیمانه
ماست یک لیوان شاید یک قاشق بیشتر بهتره کمی ترش باشه
ارد نخود چی سه قاشق
نشاسته ذرت سه قاشق (آرد ذرت نمیشه)
تخم مرغ یک عدد
شکر یک قاشق
خمیر مایه(مخمر) یک قاشق مرباخوری
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق پر
تمام مواد خشک رو مخلوط وخوب بزنید
یک عدد تخم مرغ رو با یک قاشق گلاب بزنید تا یکدست بشه سپس تمام مواد خشک رو بهش اضافه کرده ومخلوط کنید.
ماست رو کم کم بهش اضافه کرده وخوب بزنید ماست حتما قاشق قاشق اضافه کنید هر قاشق،که اضافه میکنید خوب بزنید یکدست بشه قاشق بعدی اًضافه کنید .اگر قدرت بازو ندارید از همزن برقی استفاده کنید عالی میشه
دوست داشتید کمی زعفران بزنید من نزدم
غلظت مواد مثل حلیم باشه
سلفون بکشید روش بپوشونید حدود دو الی سه ساعت
سپس پف خمیر رو بگیرید وبریزید تو قیف وتو روغن داغ سرخ کنید اگر قیف ندارید قاشق رو چرب کنید بااستفاده از قاشق بریزید .
سپس بلافاصله بریزد تو شهد ولرم یک الی دو دقیقه تو شهد باشه کافیه.سپس از شهد خارج کرده .
شهد ولرم باشهزیاد سرد باشه شهد به خورد شیرینی نمیره داغ هم باشه شیرینی خمیر میشه
🌟