فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دلمه_برگ_موباسس_مخصوص🌮🧆
.برگ مو دویست تا سیصد گرم
گوشت چرخ کرد250گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد سرخ شده
سبزی دلمه (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،جعفری) حدود چهار پنج قاشق خردشده
لپه نصف لیوان آبپز شده
برنج یک لیوان سرخالی
مواد سس دلمه:
اب... دو فنجان
شیره ی انگور.... دو قاشق غذاخوری
سرکه قرمز..... نصف استکان
🌟
#ترفند_آشپزی
برای بهتر رنگ دادن #زعفران👇
روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه آب شود..
با این روش ماندگاری، رنگ، بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستیل_ماستی🍭🍡🥛
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کن
🍂🍁
#کرپ_فرانسوی🥞
📝مواد لازم:
🔮آرد 1 پیمانه
🔮شکر 2 قاشق چایخوری
🔮نمک 1/4 قاشق چایخوری
🔮تخم مرغ 2 عدد
🔮شیر 1 و 1/4 پیمانه
🔮کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
🥚طرز تهیه کرپ:
۱- آرد، شکر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید.
۲- تخم مرغ و شیر و کره آب شده را در ظرف دیگری بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
۳- مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
۴- بعد از این که مایه را خوب مخلوط کردید آن را از صافی رد کنید تا گلوله هایش گرفته شود.
۵- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود کرپ موقع پخت پاره نشود.
۶- یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. با کمی کره کف آن را چرب کنید. با ملاقه حدود 1/3 پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید (باید در ابتدا حدود 1/2 تا 3/4 از کف تابه را بپوشاند). سپس به سرعت تابه را در جهت های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود و کاملاً کف تابه را بپوشاند.
۷- کرپ به سرعت میپزد. بعد از حدود ۳۰ ثانیه آن را برگردانید. بعد از این که طرف دوم هم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید.
#املت_توفو
🍵روغن کانولا 3 قاشق چایخوری
🍵پنیر توفو 400 گرم
🍵پودر فلفل قرمز 1.5 قاشق چایخوری
🍵زیره سبز 1 قاشق چایخوری
🍵نمک نصف قاشق چایخوری
🍵کدو سبز خرد شده 1 عدد
🍵ذرت یخ زده سه چهارم فنجان
🍵پیازچه خرد شده 4 عدد
🍵پنیر مونتری جک تکه شده نصف فنجان
🍵سس سالسا قرمز آماده شده نصف فنجان
🍵گشنیز خرد شده یک چهارم فنجان
🥪🥪تهیه املت توفو
یک و نیم قاشق چایخوری روغن را در تابهای بر روی حرارت متوسط بریزید.
توفو، پودر فلفل قرمز، زیره و نوک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کرده و برای 4 تا 6 دقیقه هم بزنید تا توفو شروع به قهوهای شدن کند.
مواد داخل تابه را داخلی ظرفی بریزید.
یک و نیم قاشق چایخوری روغن باقیمانده را داخل تابه بریزید.
کدو سبز، ذرت، پیازچه و باقیمانده نمک را به تابه اضافه کنید.
حدود 3 دقیقه مواد را هم بزنید تا پیاز و کدو نرم و ترد شود.
ترکیب توفو آماده شده را به مواد تابه اضافه کرده تا حدود 2 دقیقه دیگر بپزد.
تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر مونتری جک را در آن هم بزنید تا ذوب شود. در هر بار سرو کردن 2 قاشق غذاخوری سالسا و 1 قاشق غذاخوری گشنیز بر روی آن بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_ماست_ارومیه😋
مواد لازم🔻
سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر حتی برگ گوجه فرنگی و فلفل)۱کیلو
روغن برا پیازداغ
نخودِ پخته ۱ لیوان
لوبیا چیتی یا قرمز ۱لیوان (حتما از شب قبل آب بزارین)
بلغور گندم نصف لیوان
برنج ۱سوم لیوان
گوجه فرنگی ۱عدد بزرگ
رب۲ق غ
فلفل سبز تازه چندعدد.نمک به میزان لازم
ماست چکیده ۵۰۰گرم
سیرچند حبه نعنا داغ و پیاز داغ براتزیین(من نعناع داغ نمیزنم)
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز هارو خرد میکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم. (خیلی ها رب رو داخل آش میزنن که باید تو این مرحله اضافه بشه من خودم رب رو داخل پیاز داغ میزنم وبرا تزیین روش میریزیم وخوشمزه تروخوش قیافه ترم میشه )
بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آب جوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم.مواد نیم پز که شد ۴،۵قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن (حدود ۱ساعت) سبزی آش خرد شده وشسته شده اگه دوست داشتین.آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم اگه آبش،کم بود یه کم آب میریزیم.زیاد نریزین چون سبزیها خودشون آب میدن.
یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خرد شده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تاسبزی بپزه (حدود۱۵ دقیقه) وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم.درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنیم (خونه ی ما سیر رو هر کس تو بشقاب غذای خودش میزنه)و با پیاز داغ و رب تزیین میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شام_سبک
مواد لازم
800 گرم سینه مرغ
1 کدو
1 پیاز
2 سیب زمینی
200 میلی لیتر ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز (اختیاری)
150 گرم پنیر
فلفل و نمک
جعفری
روغن زیتون
آماده سازی
پیاز ، پیاز و سیب زمینی را به برش ها خرد کنید. مرغ را به قطعات بلند خرد کنید.
تابه را روغن کنید ، سیب زمینی ها را بگذارید ، روغن آن را بریزید ، نمک و پیاز را توزیع کنید. مرغ را بگذارید ، فلفل ، جعفری را بپاشید ، پیاز را توزیع کنید و روغن بیشتری بریزید. مرغ باقیمانده را قرار داده و ماست را بهمراه مایونز پهن کنید.
به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. بعد ، پنیر را توزیع کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#مرغ_مایونزی_باعطردودی
اول ی پیاز متوسط نگینی کنید بزارید ی سر تفت بخور در حدی که سبک بشه و شیشه ای نیاز نیست طلایی بشه بعد تیکه های مرغتونو که برش های عمیق زدین ۵ الی ده دقیقه دو طرفشو داخل همین پیاز سرخ کنید مرغتون الان میتونید نمک هم بزنید برای سسش هم به ازای هر تیکه از مرغتون البته بستگی به بزرگی و کوچیکی مرغتون داره ی قاشق غذاخوری سرخالی خیلی پر نکنید سس مایونز داخل اب حل کنید خیلی اب اضافه نکنید به ازای چهارتیکه بزرگمرغ یک و نیم تا دو لیوان اب کافیه راستی ادویتونم موقع تفت پیازا اضافه کنید بعد که دو طرف مرغ سرخ شد سس مخلوط شده در اب اضافش کنید بزارید رو شعله ملایم خوب سس جذب مرغ بشه و پخته بشه و به روغن بیفته و سرخ بشه میتونید در اخر کمی زعفرون اب کرده
🌟
مرغ آلبالویی
مواد لازم:
2 تکه مرغ
1 لیوان آلبالو هسته گرفته
1 عدد پیاز
شکر به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نمک فلفل زعفران دم کرده
طرز تهیه:
تکه های مرغ را کمی سرخ کردم و بعد پیاز را خرد کردم وقتی سبک شد نمک و فلفل زدم و مرغ ها را با یک لیوان آب در پیاز ها گذاشتم تا بپزد. و کمی هم زعفران دم کرده زدم.
هسته آلبالو ها را گرفتم و با یک لیوان آب و شکر روی حرارت گذاشتم تا بجوشد بعد از یک ربع یک قاشق نشاسته ذرت را در کمی آب حل کردم و به آلبالوها اضافه کردم تا سس غلیظ شود. بعد از روی حرارت برداشتم.
مرغها که پخت سس آلبالو را اضافه کردم و حدود نیم ساعت گذاشتم تا باهم بپزد و سس بخورد آلبالوها برود.
نکته : شکر را بنا به ذائقه خودتان بریزید. من کمتر(5 قاشق غذاخوری) ریختم که خورشت ملس داشته باشم.
نشاسته قابل حذفه ولی سس را غلیظ و خوشمزه میکنه.
دسر انبه
مواد لازم
2 عدد انبه متوسط
3 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
1 قوطی خامه صبحانه
3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
طرز تهیه
قبل از هر کاری پودر ژلاتین رو با کمی آب سرد میزاریم روی کتری در حال جوش تا ژلاتین ذوب بشه.
انبه رو پوست کندم و هستهاش رو در آوردم.بعد با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن له کردم.
در مرحله بعدی شکر رو اضافه کردم و باز مخلوط کردم.
شیر رو همراه با خامه ریختم روش و حسابی با گوشت کوب مخلوط کردم که یکدست شد.
در مرحله آخر ژلاتین آب شده رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم که یکدست بشه.
در مرحله آخر ریختم تو ظرف و ۳ساعت گذاشتمش تو یخچال
#تاس_کباب 🥘 😋
🔸ران مرغ رو با آب جوشیده ،زردچوبه،فلفل،نمک و رب میذارید بپزه بعد از 15 دقیقه هویچ خلالی درشت بهش اضافه میکنم بعد از 5 دقیقه سیب زمینی اضافه میکنم و بازم بعد از 5 دقیقه پیاز های حلقه ای شده و بامیه ها رو اضافه میکنم،بامیه کاملا دلبخواهیه اگر دوستندارین نریزید..حدود 15 دقیقه همه مواد با هم میپزن و تاس کباب آماده میشه اینم بگم که تاس کباب ها انواع مختلفی دارن و با کم و زیاد کردن بعضی از مواد و اضافه کردن انواع سبزیجات طعم های متفاوتی میتونه درست شه ، با گوشت قرمز هم میشه درستش کرد
#روکش_كيك
شیر: نصف استکان
شکر 4 الی 5 ق غ
نشاسته ذرت: ١/٢ق غ
آرد :١ق غ
پودر کاکائو :2 ق غ
موادرومخلوط روی شعله بزار غليظ شه،بعدآماده شدن روی کیک(دلخواه)بريز وتزيين كن
#خوشمزه_هاي_شيک
#ساندویچ_مرغ 🍗🌮
سینه مرغ رو با نمک،فلفل،ادویه کاری،زردچوبه،یه تیکه فلفل دلمه ،پیاز درسته و با کمک دیگ زودپز ۲۰دقیقه گذاشتم تا بپزه،بعد ریش ریش کردم و با کمی کره تفت دادم،
#قارچ هم اسلایس کرده و داخل تابه ریختم و روی حرارت بالا گذاشتم تا آب اضافیش تبخیر بشه و بعد یه کم کره بهش اضافه کردم و تفت دادم،روی قارچ ها نمک و آویشن فراوون و پودر فلفل قرمز هم ریختم و تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر آسون و فوری
🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_ماست_ارومیه😋
مواد لازم🔻
سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر حتی برگ گوجه فرنگی و فلفل)۱کیلو
روغن برا پیازداغ
نخودِ پخته ۱ لیوان
لوبیا چیتی یا قرمز ۱لیوان (حتما از شب قبل آب بزارین)
بلغور گندم نصف لیوان
برنج ۱سوم لیوان
گوجه فرنگی ۱عدد بزرگ
رب۲ق غ
فلفل سبز تازه چندعدد.نمک به میزان لازم
ماست چکیده ۵۰۰گرم
سیرچند حبه نعنا داغ و پیاز داغ براتزیین(من نعناع داغ نمیزنم)
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز هارو خرد میکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم. (خیلی ها رب رو داخل آش میزنن که باید تو این مرحله اضافه بشه من خودم رب رو داخل پیاز داغ میزنم وبرا تزیین روش میریزیم وخوشمزه تروخوش قیافه ترم میشه )
بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آب جوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم.مواد نیم پز که شد ۴،۵قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن (حدود ۱ساعت) سبزی آش خرد شده وشسته شده اگه دوست داشتین.آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم اگه آبش،کم بود یه کم آب میریزیم.زیاد نریزین چون سبزیها خودشون آب میدن.
یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خرد شده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تاسبزی بپزه (حدود۱۵ دقیقه) وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم.درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنیم (خونه ی ما سیر رو هر کس تو بشقاب غذای خودش میزنه)و با پیاز داغ و رب تزیین میکنیم.
برای جداکردن پوست بادمجان 🍆
بعد از کبابی کردن بادمجان روی آتش و یا با فر بادمجان ها را چند دقیقه داخل پلاستیک داخل فریزر قرار دهید کمی بماند براحتی پوسته ش جدا میشود👌
#خانه و #خانه_داری 🙋♀
کتلت سویا
مواد لازم
3 عدد سیب زمینی
1 عدد هویج
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
1 لیوان سویا
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
فلفل،نمک،زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه
سویا رو میشوریم،خیس میکنیم و چند بار آبش و عوض میکنیم.با چرخ گوشت یا میکسر چرخ میکنیم.سیب زمینی،پیاز،سیر و هویج را هم رنده کرده،آبشون و میگیریم.تمام مواد و با هم خوب مخلوط کرده و ورز میدیم.من کمی پودر نعنا خشک هم برای خوش عطر شدنش اضافه کردم.
داخل تابه ای روغن داغ کرده و از مایه کتلت مقداری برداشته،با دست فرم میدیم و دو طرفش و داخل روغن سرخ میکنیم.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
لواشک سیب
مواد لازم
1 کیلو سیب
شکر به مقدار کم
2 کاسه آب
2 ق غ آبلیمو
مراحل تهیه
سیب هارو پوست کنده و ودونه هاشو درمیآریم.
رنده کرده با رنده ریز در قابلمه ریخته 2کاسه آب اضافه میکنیم میزاریم بپزه در قابلمه رو میبندیم.
بعد از اینکه پخت شکر وابلیمو رو اظافه میکنیم هم میزنیم وبا گوشکوب کاملا لهش میکنیم میکنیم.
دوباره میزاریم بپزه وقتی که آبش خشک شد برمیداریم میزاریم سرد بشه.
یه پلاستیک رو چرب میکنیم ومواد لواشک رو میریزیم روش میزاریم توی یه سینی ومیزاریم جلوی آفتاب یا درسایه بعد دو روز آمادست.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#تیرامیسو_بدون_تخم_مرغ
▫️بیسکوییت لیدی فینگر
▫️خامه قنادی فرم داده شده(۲۰۰ گرم)
▫️پنیر ماسکار پونه (۲۰۰ گرم)
▫️اسپرسو یا قهوه فوری
▫️پودر کاکائو
🔸اول دو قاشق پودر قهوه گلد رو داخل آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشهبعد خامه قنادی فرم داده شده رو با پنیر ماسکار پونه مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یه دست بشه
بعد لیدی فینگرا رو داخل قهوه یا اسپرسو میزنیم بعد داخل ظرف مورد نظرمون داخل ظرفمون به ترتیب یه لایه لیدی فینگر یه لایه کرم تیرامیسو و مجددا به همین ترتیب تکرار میکنیم و در نهایت روش پودر کاکائو الک میکنیم
بعد میفرستیم داخل یخچال حداقل پنج شش ساعت بمونه
#دسر
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
✅کاچی چهار مغز بسبار مقوی
#کاچی
✍مواد لازم
مغز گردو؛بادام؛پسته؛ از هرکدام 25 گرم نیم کوب شده
مغز فندق 15 گرم نیم کوب شده
آرد گندم یا آرد برنج 1 لیوان
نبات آسیاب شده 1 لیوان
كره 100 گرم
هل نصف ق.مرباخوری
آب 4لیوان
گلاب نصف فنجان
زعفران ساییده شده 1ق.چ
🍜طرز تهیه
نبات کوبیده شده را با چهارلیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد.بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
ارد رو الک کرده و در قابلمه ای تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه.
کره را در یک قابلمه دیگر ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود .در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک و هل رااضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است .
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍘#_باسلوق_دوشاب🧉
🥣موادلازم:🍪
آرد گندم یک دوم لیوان
نشاسته گل یک ق غ سرپر
آب سرد دو لیوان
دوشاب(شیره انگور) سه چهارم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
پودر هل یک دوم ق چ
گردو نگینی یک دوم لیوان
پودر نارگیل باندازه دلخواه
کنجد سه ق غ
🍥🍘طرزتهیه:
اول نشاسته رو داخل آب سرد بریزین و هم بزنین تا یکدست بشه.بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و با همزن دستی هم بزنین تا آرد گلوله نشه.این ترکیب رو همراه شیره انگور تو قابلمه بریزین و بذارین روی شعله ملایم و مدام هم بزنین تا قوام بیاد.گلاب و پودر هل رو اضافه کنین و وقتی غلظت به اندازه فرنی شد در قابلمه رو دم کنی بذارین و زیر قابلمه روی شعله شعله مخش کن بذارین و باسلوق رو بمدت بیست دقیقه دم کنین.هر ده دقیقه سر بزنین و هم بزنین تا ته نگیره.بعد بیست دقیقه مغز گردو و کنجد رو اضافه کنین و مخلوطش کنین و بمدت بیست دقیقه داخل یخچال یذارین تا خودشو بگیره.بعد به وسیله دوتا قاشق مراباخوری از مواد گلوله هایی بردارین و توی پودر نارگیل بغلتونین و به کمک دست توپک هایی آغشته به نارگیل درست کنین و روشو با گردو تزیین کنین.وقتی همه مواد به این شکل درآوردین توپک هارو بذارین تو یخچال
#شیرینی
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#هویج_پلو
🥕طرز تهیه: ابتدا برای چهارنفر، پنج عدد هویج متوسط رو رنده درشت کنید و بزارید روی حرارت تا کمی سبک بشه، روغن بریزید و سرخ کنید و کمی آبلیمو بش اضافه کنید تا شیرینی هویج گرفته بشه اگر شیرین دوس دارین بجای آبلیمو کمی شکر بزنید ،
300 گرم سینه مرغ رو خرد کنید با 1 عدد پیاز تفت بدید و زردچوبه و فلفل بش بزنید به هویج ها اضافه کنید و نصف استکان زعفران دم کرده بش اضافه کنید . برنج رو آبکش کنی و کمی زعفران دم کرده بریزید ته قابلمه و روغن بریزید و کتف و بال رو با نمک و فلفل اغشته کنید و بچینید ته قابلمه و یک لایه برنج یک لایه مواد هویج و مرغ ودوباره برنج و دم بندازید ، حرارت رو خیلی ملایم کنید تا کتف و بال ها کامل بپزه حدود دو ساعت زمان میبره ، نوش
#شام
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c