eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
پاستا با سس آلفردو سس آلفردو خامه یک عدد صورتی شیر نصف لیوان سیر رنده شده ریز ریز یک حبه پنیر پارمسان یک قاشق جعفری ساطوری یک قاشق چای خوری خردل یک سوم قاشق چای خوری فلفل نمک به مقدار لازم مواد ماهی پخته شده پنه پخته شده قارچ پخته شده سس رو بهش اضافه کنید بزارید بجوشه غلیظ شد سرو کنید ماهی رو می تونید روی پاستا بذارید
هات چیپس مواد لازم سیب زمینی زردچوبه سرکه سفید پنیر دیب چدار همون پنیر ورقه ای سس مایونز با کچاب قارچ کالباس ذرت @ashpazy_irani
توپک سیب زمینی مواد سیب زمینی پنیر پیتزا پود سوخاری مارکش پانکو باشه حتما آویشن تخم مرغ شیر نمک فلفل @ashpazy_irani
ژیگو پیاز رو خورد میکنم کف ماهی تابه بزرگ ژیگو رو گذاشتم روش و سطح روش رو هم پر پیاز کردم چند تا حبه سیر وفلفل دلمه وهویج هم خورد کردم دورش گذاشتم شعله رو روشن کردم یک ساعت اروم پیازا عسلی شد وژیگو هم سرخ شد سپس رب گوجه زردچوبه فلفل با اب قاطی کردم روش ریختم سه ساعت رو گاز بود جوشید از ساعت ۵ هم گذاشتم تو فر با حرارت متوسط تا ساعت ۹ شب قشنگ مغز پخت شد بعدم تو یه دیس بزرگ استیل چیدم دورش جعفری وچیس لیموترش تزیین کردم @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پنیری سوخاری مواد لازم سینه مرغ پخته شده و ریز شده ۲ پیمانه پنیر رنده شده چدار ۱ پیمانه پنیر خامه ای سه چهارم پیمانه ادویه شامل نمک و فلفل قرمز : ۲ قاشق چای خوری و پودر سیر , پودر پیاز , زیره : ۱ قاشق چای خوری همچنین فلفل هندی و پونه کوهی : ½ قاشق چای خوری حلقه پیاز به تعداد لازم برای مواد آماده شده مواد بالا را تر کیب کنید و درون حلقه پیاز قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر نگهداری نمایید سپس آن را آغشته به آرد الک شده، تخم مرغ و پودر سوخاری نموده و‌در روغن سرخ کنید... نوش جان @ashpazy_irani
کیک نسکافه شکلاتی😍😍 برای درست کردن کیک نسکافه ابتدا یه لیوان شکر با کمی وانیل وچهار عدد تخم مرغ هشت دقیقه همزدم بعد یه لیوان شیر و نصف لیوان روغن مایع اضافه وهمزدم بعد دو قاشق پودر نسکافه و دو قاشق پودر کاکائو ریختم و همزدم درآخر هم دو لیوان آرد که با یه قاشق بکینگ پودر الک کرده بودم ریختم و با لیسک همزدم و قالبم با روغن جدا کننده(مخلوط دو قاشق روغن ویه قاشق آرد)چرب کردم مواد کیک ریختم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۴۰گذاشتم. بعداز سرد شدن کیک کیک برگردوندم . برای روی کیک یه قاشق روغن دو قاشق شیر گذاشتم تو ماکرویو گرم که شد دو قاشق شکلات رنده شده یه قاشق پودر کاکائو و یه قاشق پودر نسکافه مخلوط کردم وبه روی کیک ریختم. بعد برش زدم برای تزیین کیک شوکو‌رول خرد شده و کیک ردولت که پودر کرده بودم استفاده کردم . @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترایفل_شکلات_وقهوه😍😍 دسرشکلات_قهوه_میتراپز شیر 4 پیمانه شکر 3/4 پیمانه نشاسته ذرت 3 ق غذاخوری  آرد سفید 2 ق غذاخوری  پودر کاکائو 2 ق غذاخوری قهوه دم کرده 1/4 پیمانه شکلات خرد شده 50 گرم خامه صبحانه 200 گرم کره 50 گرم وانیل 1/3 ق مرباخوری  بيسکوئيت یا خرده کیک به مقدار لازم شکر،آرد، نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو داخل قابلمه بریزید وهم بزنید شیر رو کم کم اضافه کنید تا ارد ونشاسته گلوله نشه. بعدروی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید. کم کم قوام پیدامیکنه و و مثل فرنی میشه. وقتی به این شکل دراومد کره، شکلات و قهوه رو اضافه کنید و باز هم بزنید. درحدی که کره وشکلات باز بشه. وبعد از روی حرارت بردارید و وانیل و 50 گرم از خامه رو اضافه کنید. بذاریدموادتون کاملا سرد بشه.دقت کنید که بعد از سرد شدن موادتون سفت تر میشه. پس زمان پخت نذارید زیاد سفت بشه. رنگ و روش انقدرجذابه که فکرنکنم بتونید صبرکنید تا سردبشه😋 عطر خوش شکلات وقهوه هم که دیگه جای خود😌 حالاوقتشه موادتون رو بریزید توظروف سرو.من از شیشه مربا استفاده کردم.لایه اول بيسکوئيت خردشده و،لایه دوم کرم شکلاتی، ولایه ی بعدی خامه ی صبحانه وموز.وبه همین ترتیب لایه هارو تکرارکنید. @ashpazy_irani
دسر کارامل و قهوه "🍵☕ ( 🔽نصف لیوان شکر و یک قاشق غذاخوری پودر قهوه ( علی کافه) (اگه دوست داشتید بیشتر هم میتونید بریزید) و یک بسته پودر کرم کارامل رو داخل قابلمه ریختم ‌، چهار لیوان شیر رو کم کم اضافه کنید تا گوله نشه.روی حرارت قرار دادم و همین که از اطرافش حباب زد خاموش کردم . یک بسته خامه 200 گرمی رو داخل یک ظرف ریختم، دو ملاقه از مایع شیر رو کم کم به خامه اضافه کردم و هم زدم تا نبره بعد به قابلمه شیر انتقال دادم و هم زدم ، (یک دفعه خامه سرد رو ب مایع گرم منتقل نکنید چون میبره.) سه قاشق ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا شکفته و شفاف بشه . بعد به مایع شیر و خامه اضافه کردم و مخلوط کردم ، سپس داخل قالب ریختم و در یخچال پنج شش ساعت گذاشتم تا ببنده . نکته: 🔽دوستان برای هر لیوان شیر یک قاشق پر ژلاتین نیازه. @ashpazy_irani
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم نوش جان @ashpazy_irani
😍😍 موادلازم: 4عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی) 1 عدد سیب 1 عدد هویج از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع نصف لیوان گردوی خرد شده نصف لیوان کشمش 1 قاشق غذا خوری دارچین 1پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 2 لیوان آرد طرزتهیه: تخم مرغ و شکر را تا زمانیکه کف کند هم بزنید روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید آرد ،بکینگ پودر و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید هویج و سیب را با قسمت درشت رنده ،رنده کنید کشمش هارا کمی کوچک کنید . هویج ، سیب ، کشمش و گردو را داخل مایه کیک بریزید و با کمک لیسک هم بزنید داخل قالب مافین طوریکه یک بند انگشت از سر قالب خالی بماند بریزید(میتوانید داخل قالب بزرگ بریزید)و در فر 160 درجه از قبل گرم شده بپزید اگر داخل قالب بزرگ میریزید قالب را با کره چرب و آرد پاشی کنید.با این مقدار مواد 15 عدد مافین شد. @ashpazy_irani
ایده تزیین سالاد @ashpazy_irani
شيرينى فندقى 😍😍 دو قاشق غ پر پودر قند + ٤٠ گ روغن مايع+ يك چهارم پيمانه پودر فندق رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد @ashpazy_irani
😍😍 دو پيمانه سيب خردشده را با یک پيمانه شكر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. 100 گرم كره را آب كنيد. یک پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، دو قاشق چاي‌خوري بكينگ پودر، یک قاشق چاي‌خوري دارچين و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري نمك را با هم مخلوط كنيد. سه‌چهارم پيمانه شير و یک عدد تخم‌مرغ را با هم بزنيد و بعد مواد ‌تر و خشك را مخلوط كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد، سپس سيب‌ها و كره را روي خمير بريزيد و آن را در دماي 160 درجه سانتي‌گراد براي 50 تا 60 دقيقه بپزيد. @ashpazy_irani
گراتن مرغ مرغ آبپز شده بعدا نگینی شده قارچ تف داده شده ذرت نخود فرنکی مایونز خیلی کم آویشن کدو نگینی شد سرخ شده فلفل سیاه نمک پنیر پیتزا اینارو باهم مخلوط کرده و تو فر ۱۶۰درجه قرار دهید @ashpazy_irani
🔷 نیم لیتر شیر ۳ق س شکر ۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج، ۱ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیم‌و باهمزن دستی خوب هم‌میزنیم‌تا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهم‌اضافه میکنیم ومیذاریم‌روی حرارت مدام‌هم میزنیم تا مایع غلیظ‌بشه به غلظت مناسب که رسید شعلرو‌خاموش میکنیم و فرنی رو‌توی ظرف مورد نظر ریخته تزیین‌میکنیم @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا خوشگل و خوشمزههه😍😋 ۱ بسته لازانیا پنیر موزارلا ۲ بسته(یا پنیر پیتزا) برای سس بشامل: سه و نیم فنجان شیر ۲ ق غ آرد ۲ ق غ کره فلفل سیاه برای مایع گوشتی: ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ پیاز متوسط ۴ عدد فلفل شیرین یا ۱ عدد فلفل دلمه ۲ فنجان پوره گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه و قرمز مقداری ابتدا پیاز رو نگینی خورد میکنیم و گوشت چرخکرده رو تفت میدیم سپس فلفل و پوره گوجه رو اضافه کرده و خوب تفت میدیم و نمک و فلفل میریزیم لازانیا رو در آب جوش ریخته و ده دقیقه بجوشانید و قتی لازانیا جوشانده شد سس بشامل رو آماده کنید آرد و تفت میدیم سپس کره رو اضافه میکنیم و شیر رو میریزیم و سپس فلفل سیاه رو اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شه مطابق فیلم لازانیا رو داخل قالب یکی یکی و یکی رو روی دیگری بذارین (حتما قالب نچسب بردارید و روغن بزنید) و سپس وسط هر ورق بشامل ریخته و پنیر موزارلا و بعد مواد گوشتی رو میریزیم و مراحل مشابه رو در ۴ لایه انجام میدیم و هر لایه رو با ورق لازانیا کوچک شده پر میکنیم و با لازانیا درش رو بسته و فویل میپیچیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده برای ۴۰ دقیقه میگذاریم @ashpazy_irani
یک نان فوق العاده مناسب صبحانه وعصرانه ارد250گ روغن مایع 1/4پ تخم مرغ 2عدد که 1زرده برای رومال استفاده میشه خمیر مایه 1ق س شکر 1ق س نمک 1ق چ اب ولرم 1/2پ مواد رویه: پنیر صبحانه به میزان لازم شیر 2ق س گوجه گیلاسی من کمی هم اویشن زدم مثل تمام نانها اب مایه خمیر وشکر را مخلوط میکنیم بعد 15 دقیقه بقیه مواد ارد حدود 2پ کمی بیشتر یا کمتر نیاز دارین خمیر اماده رو 1ساعت استراحت بدین تا دوبرابر بشه بعد بازش کنید مواد رویه رو روش بریزن دور خمیر رو روش کمی تا بزنید وبا زرده کنارها رو رومال کنید و تو فر بزارین تا بپزه من زیر گریل نذاشتم ولی خیلی خوب پخت ظرف اب ف فر یادتون نره بعد پخت روش گردو وسبزی وگوجه گذاشتم @ashpazy_irani
 مواد لازم : نصف لیوان روغن مایع یا کره ابشده نصف استکان پودرقند . 1 عدد زرده تخم مرغ بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نشاسته ذرت یک لیوان و نیم وانیل یک دوم ق.چ . طرز تهیه : ابتدا تمام مواد بجز نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید وکم کم کم نشاسته را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبد ،(بافت نشاسته ها با هم متفاوت هست امکان دارد برای شما کمی بیشتر یا کمتر استفاده شود) بنابراین به صورت کنترل شده اضافه کنید چون باید روی این کوکی تر بخورد واگه نشاسته کم باشه ، کوکی ها پخش می شوند واگه خیلی زیاد نشاسته ریخته شود بافت کوکی سفت میشود.  به اندازه یک گردو از خمیر بردارید وگرد کنید بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا پخته شوند بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید وشکلات یا گاناژ بزنید من یه طرف کوکی را شکلات زدم و یه کوکی دیگه روش گذاشتم مواد لازم برای تهیه فیلینگ این شیرینی :شکلات ۸۰گرم-خامه صبحانه۸۰گرم-پودر کاکائو ۲۰گرم طرز تهیه:شکلات و خامه را به حالت بن ماری گذاشته تا شکلات آب شود و مواد باهم خوب ترکیب شوند وبعد از مخلوط شدن پودر کاکائو را نیز ریخته و مخلوط کرده و بعد از خنک شدن داخل قیف ریخته و استفاده کرده @ashpazy_irani
بفرمایید ای خوشششششسمزه😍😍 دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم و نصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه تو یه ظرف گود روغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10 میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم و یه تکون میدم .زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگر. چندتا ی اول خراب کردین نگران نباشین با مرور زمان دمای لازم قالب دستتون میاد بعد از هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشود بعد اینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزید میتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنین نوش جان @ashpazy_irani
مواد لازم سفیده ی تخم مرغ 4عدد شکر 1و1/4لیوان ولی من یه لیوان ریختم پودر نارگیل 2لیوان روغن مایع 2ق غ آبلیمو 1ق چ قنادا 2ق غ آرد برنج هم میریزن همه ی مواد رو بجز آبلیمو مخلوط کرده اگر پودر نارگیلتون درشته در دستگاه غذاساز بریزید مولد رو داخل قابلمه ریخته و حرارت رو ملایم کنید تا شکر حل بشه مواظب باشید سفیده نبنده. در آخر آبلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید. کاغذ روغنی رو داخل قالب پهن کنید مواد شیرینی رو توی قیف بریزید و به مقدار دلخواه و با فاصله ازهم روی کاغذ روغنی بریزید با قاشق چای خوری هم میتونید بریزید بعد اگر نامرتب بود با دست خیس روی شیرینی ها رو کمی صاف کنید و کمی پودر پسته بپاشید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صدو شصت درجه بزارید بعد از نیم ساعت که زیر شیرینیا کمی تعییر رنگ داد چند دیقه هم گریل و روشن کنید حواستون باشه چون زود تغییر رنگ میده بعد از فر خارج کنید وبعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید و نوش جانتون کنید😊😋 @ashpazy_irani