eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی رنگی سیب زمینی هویج ذرت جعفری لبو نمک و فلفل و زردچوبه طرز تهیه سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید
🌭۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده 🌭۲ بسته لازانیا 🌭۳۰۰ گرم سوسیس 🌭۵۰۰ گرم قارچ 🌭۱ عدد سس کچاپ 🌭۱ عدد فلفل دلمه ای 🌭۵۰۰ گرم پنیر پیتزا 🌭۱ عدد پیاز خرد شده 🌭روغن به میزان لازم 🌭نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🫕طرز تهیه🫕 ابتدا پیاز خرد شده را در تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید تا خوب سرخ شود .فلفل دلمه‌ای نگینی را تفت دهید و بعد سوسیس‌های خرد شده را تفت داده و قارچ‌ها را به آن اضافه کنید بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه‌ای پر آب لازانیاها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکشی کنید و کنار بگذارید. در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و به مدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند. در انتها تابه‌ای را آماده و مقداری روغن در آن بریزید سپس دو برگ لازانیا را به صورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آن‌ها بریزد و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم.
🍲 😋 🔸بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنید
سینه مرغ۲ عدد روغن به میزان لازم آب لیمو ترش۱ عدد نمک و فلفل به میزان لازم هل۴ عدد رزماری۱ شاخه 🧅🥬🧅 می‌خواهید مرغ را بدون استفاده از چاشنی هایی مانند پیاز و سیر تهیه کنیم برای شما طرز تهیه مرغ بدون رب و پیاز و سیر را آماده کرده ایم با این روش پخت شما طعم و مزه جدیدی را تجربه خواهید کرد. مرحله ۲ از نکات مهم در پخت غذا این است که ، باید روغنی که قرار است در آن مرغ را تفت دهید و سرخ کنید حسابی داغ باشد و مرغ را بخوبی سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. پس از سرخ کردن عملیات مرینیت را انجام دهید. مرحله ۳ حالا مرغ را درون ماهی تابه ریخته سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و بعد از آن نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا آب یک عدد لیمو ترش تازه و چند عدد هل را به خورشت مرغ بدون آب اضافه نمایید. مرحله ۴ درب ماهیتابه را ببندید و شعله را در حالت کم قرار دهید اجازه دهید تا مرغ با آب خودش کاملاً پخته و جا افتاده شود. توجه داشته باشید که باید درب ظرف کاملاً پوشیده باشد و اگر سوراخی دارد آن را ببندید.
مواد لازم: كره دویست گرم پودر قند چهار ق غ وانيل پودري ربع ق آرد سه ليوان گلاب براي فيلينگ: آرد بادام دویست و پنجاه گرم پودر قند صد و پنجاه گرم تخم مرغ دو عدد وانيل پودري يك هشتم ق چ
🍮مواد لازم برای 14 نفر تخم‌مرغ 1 عدد ماست 30 گرم (2 قاشق سوپ‌خوری) شیر 2 قاشق سوپ‌خوری نشاسته 1 قاشق سوپ‌خوری شکر 50 گرم گردوی پودر شده 150 گرم پودر هل 1 قاشق چای‌خوری خمیر یوفکا 14 عدد کره آب کرده 200 گرم 🫔مواد لازم برای تهیه شربت شکر 400 گرم آب 200 میلی‌لیتر گلاب 60 میلی‌لیتر جوهر لیمو یک‌هشتم قاشق چای‌خوری 🍘🍘🍘 تخم‌مرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ظرف نسوزی را به اندازه 20 × 20 سانتیمتر چرب کنید و روی 2 ورق از خمیرها کره بمالید. سپس قدری از مخلوط فراهم کرده روی خمیر بریزید و وردنه باریک مخصوص خمیر باقلوا را رویش قرار دهید و خمیر را دور وردنه رول کنید. حالا دو طرف خمیر را با دست جمع کنید تا خمیر به شکل چین‌خورده درآید. اکنون وردنه را خارج کنید و خمیر رول کرده را در ظرف نسوز بگذارید. همه ورقه‌های خمیر یوفکا را به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم در ظرف قرار دهید. اینک رویشان کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتی‌گراد بپزید. همین‌که باقلوا اندکی خنک شد، رویش شربت بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هروقت جعفری تازه داشته باشید سریع دست ب کاربشین یکبار درستش کنین و ببینین چقدر خوشمزست. 📝موادلازم: 🍀جعفری به مقدار لازم 🍀مرغ ب میزان نفرات 🍀پیاز یک عدد بزرگ 🍀سیر دوحبه بزرگ 🍀روغن 🍀آبلیمو دو ق غ 🍀نمک فلفل زردچوبه دارچین پاپریکا تخم گشنیز پودر سیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود. پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم. سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی گیاهی🥦😍 📝مواد لازم: ⬅️روغن: به میزان لازم ⬅️پیاز: ۱عدد ⬅️سبزی قرمه سرخ شده: ۲٠٠گرم ⬅️قارچ: ۳٠٠گرم ⬅️لوبیا قرمز پخته شده: نصف پیمانه ⬅️آب: به میزان لازم ⬅️لیمو عمانی: ۵عدد ⬅️نمک: به میزان لازم ⬅️فلفل سیاه: به میزان لازم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍مواد لازم: ⬅️مخلوط ران و سینه نیم کیلو ⬅️پیاز بزرگ یک عدد ⬅️فلفل دلمه ای نصف یک عدد ⬅️هویج یک عدد ⬅️سیر ۴ حبه ⬅️تخم‌مرغ ۲ عدد ⬅️پودر سوخاری ۴ قاشق غذاخوری ⬅️نمک، پودر فلفل سیاه ، زردچوبه ⬅️پنیر پیتزا مقداری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
شیرینی قندی روغن جامد 125 گرم پودر قند الک شده 125 گرم پودرهل یک ق م آرد سفید شیرینی پزی 200 گرم بیکینگ پودر یک ق چ پودر کاکائو یکی دو ق غ روغن جامد+پودرهل+پودرقند راباهمزن انقدر بزنید تا کرم رنگ وپفکی شود (خوب بزنید)سپس مخلوط ارد وبیکینگ پودر سه بار الک شده شده را کم کم اضافه کنید در ابتدا باقاشق مخلوط کنید و سپس با نوک انگشتان دست، مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود، خمیررا دو قسمت کرده، به یک قسمت پودر کاکائو افزوده و به خورد خمیر دهید،درنهایت با نوک انگشتان دست خمیرها را ورز داده تا کاملا لطیف ویکدست شوند به حدی که گلوله ای از آنها در دست نه حالت چسبندگی داشته باشد نه ترک خوردگی، ازخمیرها به اندازه یک فندق برداشته گرد کنید درون سینی بچینید برروی آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تا داخل فر کمی شکفته شوند فقط خیلی عمیق نزنید تخم خرفه یا کنجد بپاشید درفر ازقبل گرم 160 تا 170 درجه حدود 10 تا 15 دقیقه پخت دهید، همین که زیرشون کمی طلایی شد کافیه، پس ازپخت نرم و حالت چسبندگی دارن بمونن و سرد بشن سفت میشن،اگر زیادی داخل فر بمونه شیرینی خشک میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیسکوییت ۲ لیوان و نیم ارد الک شده ۱ لیوان نشاسته کره نرم شده ۳۲۵ گرم پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان هل و وانیل به مقدار لازم تخم مرغ دو عدد ۱ پنس نمک همه مواد کم کم اضاف میکنیم و اخرین مرحله تخم مرغ اضاف میکنیم و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم و با وردنه خمیر پهن میکنیم قالب میزنیم و سینی فر‌کاغذ روغنی میندازیم و خمیرها قالب میزنیم و میچینیم داخل سینی و میگذاریم داخل فر بعد از خنک شدن بیسکوییت ها مربا تمشک کشیدم یک سمت بیسکوییت و یکی دیگه باز گذاشتم روش.
. 👈من از ۴ تا رنگ پودر ژله که هر کدوم نصف بسته استفاده کردم . قرمز هندوانه ، نارنجی هلو ، سبز لیمو ، آبی بلوبری داخل هر کدوم نصف لیوان آب جوش ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . در محیط بمونه تا ژله ها خنک بشند . بعد به هر کدوم یک چهارم لیوان شیر که از قبل در دمای محیط بوده اضافه کردم . (جای شیر ، بستنی هم میشه) ژله ها رو در داخل ظرف هایی ریختم که ارتفاع ژله زیاد نشه شاید حدود یک سانت بشه تا بشه قالب زد و در یخچال قرار دادم . ژله بست از یخچال بیرون آوردم و با کاترهای گرد در سایزهای مختلف قالب زدم . مابقی ژله هایی که موند و قالب نخورده بود رو روی حرارت غیر مستقیم (ماکروفر یا بخار آب) قرار دادم و مجدد داخل ظرف هایی ریختم که مثل قبل ارتفاع کم بشه و قالب زد . این جا دست خودتونه می تونید این زله ها رو آب کنید و در ترکیب ژله کلی استفاده کنید و یا در کنار دیس ژله تون به صورت رنده ای بریزید . بستگی به سلیقه شما هم داره ☺️ 👈یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . یک کاسه گرد انتخاب کردم . من یه کاسه استیل انتخاب کردم . جنس ظرفتون فلزی یا پلاستیکی باشه بهتره که بتونید راحت از قالب خارج کنید . کف کاسه کمی ژله آلوورا ریختم و در یخچال قرار دادم نیم بند بشه .بعد ژله های قالب زده رو به طور پراکنده چیدم . و روش ژله آلوورا کمی ریختم (توجه کنید که آلوررا در این مراحل گرمی نداشته باشه و خنک باشه) ، هی این مدل رو تکرار کردم کمی آلوورا و ژله قالب زده چیدم و یخچال گذاشتم کمی بست دوباره همین مراحل تا زمانی که کاملا ژله قالب زده و ژله آلوورا تموم بشه . 👈 نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا خوب حل بشه .گذاشتم که ژله به دمای محیط برسه و خنک بشه و بعد یک چهارم لیوان شیر که اون هم از قبل در دمای محیط بوده اضافه کردم (جای شیر، بستنی میشه) روی لایه ژله ریختم و در یخچال قرار دادم . تمام لایه ها پر شد ۶ ، الی ۷ ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم ،چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم ، وقتی که دیدم کاملا آزاد شده و جایی گیر نداره روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک😋 چیا میخوایم: آلو: ۲ کیلو آب: نصف لیوان نمک نبات یه تیکه نبات به مایع لواشک اضافه کن، هم سردیش رو میگیره، هم طعمش رو ملس و خوشمزه تر می کنه👌🏽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگچه مشهدی😍😋 امتحانش کنی عاشقش میشی مواد لازم : برنج ۱ لیوان آب ۲ لیوان شیر ۳ لیوان زعفران دم‌ کرده هل دم کرده گلاب نصف لیوان خامه صبحانه نصف پاکت وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا😍😋 اگه عاشق لازانیایی و وقت نداری این آموزشو تا اخر ببین😍 به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید. ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا) نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید. وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید. یک‌بسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه. تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه. در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه. طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍 نوش جان
سلام خوشگلا دیگه کم کم داره هوا گرم میشه واسه همینم دست به کار شدیم که یه نوشیدنی جذاب خنک درست کنیم🤗 میلک شیک موز و پسته هم مقویه هم خیلی خوشمزه و خیلی سریع هم آماده میشه😋 مواد لازم👇 موز: ۲عدد شیر: یک و نیم لیوان بستنی وانیلی: ۵۰۰گرم پسته تازه ۲۰۰گرم بیسکوییت پتی بور: به مقدار دلخواه همونطوری که تو ویدئو می‌بینید باید همه مواد رو آماده کنیم و بریم تو دستگاه و باهم مخلوطشون کنیم به همین سادگی به همین خوشمزگی شما یه میلک شیک موز و پسته دارید😉 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بستنی وانیلی. ۱ لیتر موز خورد شده. ۱ عدد شلیل خورد شده ۲ عدد بیسکویت خورد شده. نصف بسته کیک رولی آماده. ۶ عدد
سلام دوستاااااان🙋🏻‍♀️🧡 پیتزای کوکو مواد لازم: سیب زمینی: ۴عدد متوسط تخم مرغ: ۲عدد نمک، پولبیبر، پودرسیر، پودرپیاز و آویشن: به مقدار لازم آرد گندم: ۲ق.غ روغن کنجد: ۲ق.غ ژامبون تنوری مرغ یا گوشت: ۴ورق پنیر ورقه ای گودا: ۴عدد . سیب زمینی هارو با رنده درشت رنده میکنیم و بهش تخم مرغو آردو روغن و ادویه هارو اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم. تو تابه تفلون مقداری روغن میریزیم و نصفی از مایمونو داخلش پخش میکنیم بعد اول ژامبون هارو روش میذاریم و بعد پنیرهارو میذاریم.نصف دیگه از مایمون که مونده بود رو روی پنیر و ژامبون میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم میذاریم رو حرارت ملایم تا هر طرفش حدود نیم ساعت بپزه و کاملا سرخ بشه. پیتزای کوکوی متفاوت و خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋❤ 🌟
این شیرینی با این که خیلی ساده به نظر میاد ولی در عین حال خیلی حساسه دقت داشته باشید دوستانی که تجربه کیک اسفنجی درست کردن را ندارن این شیرینیو امتحان نکنن. چون شیرینیهاتون یه بیسکوییت تخت میشه... . مواد لازم ارد ۷۰گرم نشاسه ذرت۲۵گرم پودر قند یا شکر ۸۵ گرم تخم مرغ ۳عدد وانیل تمام مراحل با دقت مانند کیک اسفنجی رعایت شود. زرده و سفیده جدا شود. سفیده را زده وقتی فرم گرفت نیمی از پودر قند را اضافه کرده و خوب زده تا براق شود. زرده را وانیل و باقی مانده پودر قند زده تا حجیم و کرم رنگ شود. زرده و ارد و نشاسه ذرت را به تناوب به سفیده اضافه کرده.خیلی آهسته و با لیسک به صورت دورانی مواد مخلوط شود در حدی که ارد به خورد مواد مایع رفته.(این مرحله در پف نهایی شیرینیهاتون موثر) در سینی فر کاغذ روغنی جنس مرغوب انداخته تا احتیاج به چرب کردن کاغذ نداشته باشید. مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه های دلخواه ولی منظم روی کاغذ پایپ کنید.(دقت کنید وقتی در این مرحله مواد کمی کله قندی و نوک تیز شد یعنی شما کارتون درست بوده) روی شیرینی ها را کمی پودر قند الک کنید. حتما فاصله بین شیرینی ها زیاد باشه. فر طبق معمول گرم شده باشه فر گازی ۲۰۰درجه فر برقی با فن ۱۹۰درجه از ۱۰دقیقه تا۱۵دقیقه چک کنید.بیشتر باعث سفتی شیرینیها میشه. بعد از فر در آورده یکم که سرد شد از کاغذ جدا کنید. خامه را با کمی گلاب فرم دهید و برای بین شیرینیها استفاده کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🍗ادویه‌ها و مرینیت: نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر بهمراه سس خردل و روغن زیتون 🍗بردینگ(پوشش مرغ): دو پیمانه آرد گندم نصف پیمانه آرد ذرت نمک، فلفل سیاه و قرمز پاپریکا، پودر سیر اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم بعد آب سرد و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی یک سیب زمینی بزرگ آب‌پز کنید به قطعات بزرگ خرد کنید در روغن داغ بسرخید😍