eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
ای 🥄نصف لیوان نشاسته فرق نمیکنه گل باشه یا ذرت با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید بعد نصف لیوان شکر و دو قاشق غذا خوری گلاب بهش اضافه کنید و هم بزنید خوب خوب که حل شدند یک بسته پودر ژله طعم دلخواه خودتون و‌داخلش بریزید و‌مدام هم بزنید هر چقد حرارت کم باشه و زمان پخت بیشتر باشه تا زمانی که کمی سفت شد دقت کنید اگر شل باشه موقع برش یا قالب زدن خمیری میشه و‌نمیشه برش داد و قتی غلظتش به اندازه کافی شد توی یک سینی سلفون پهن کنید و بریزید داخل سینی بعد داخل یخچال بزارید بعد سه ساعت برش بزنید یا مثل من قالب بزنید و داخل پودر نارگیل یا آرد شیرینی پزی بغلتون
گوشت گوساله یا گوسفند نیم کیلو پیاز نگینی یا خلالی خورد شده ۲عدد ماست ۵ق غ خ سس مایونز۲ق غ خ روغن زیتون بدون بو ۵ق غ خ فلفل سیاه نمک بمیزان لازم طرز تهیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید بجز نمک بعد که سستون یکدست شد گوشتهای خورد شده رو بریزید داخلش و ی دستکش دستتون کنید و با دست مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته بشه همون موقع گوشتها رو دربیارید و کاملا ساطوریش کنید دوباره بذاریدشون داخل سس با دست هم بزنید که کاملا به سس آغشته بشن درش رو بگذارید و بذارید داخل یخچال ۲الی۳ساعت بمونه و در آخر که خواستید سیخ بزنید نمک رو بریزید قاطی کنی مواد رو با دسستون و سیخ بزنید ذغالتون رو زیاد باد نزنید که مغز پخت بشه هرچند این کباب بخاطر ماست و ساطوری کردن راحت میپزه و زمانبر نیست فقط موقع سیخ زدن گوشتها رو بهم بچسبونید تا مانع خشک شدنشون بشید در اخر هم داخل یک قابلمه کره رو اب کنید گوشتها رو بریرید داخلش ی هم بزنید که همه گوشتها به کره آغشته بشن و سرو کنید
🍝 برا این ژله خوشکل پاناکوتا درست کردم( با ۴ لیوان شیر و تقریبن ۱ لیوان شکر و۴ق پودر ژلاتین و ۱ بسته خامه صورتی و یکم وانیل )بعد تو ۶ تا ظرف ریختم و بهش رنگ خوراکی اضافه کردم بعد داخل ظرف مستطیلی ریختم و داخل یخچال گذاشتم بعد از بسته شدن قالب زدم و درون قالب بزرگتر چیدم‌. بعد ی بسته ژله الوئورا را که با ۱ و نیم لیوان اب جوش حل کرده بودم روی قلبا ریختم و گذاشتم یخچال . به همین خوشمزگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر نارگیل درشت ۱ ل آرد بادام ۱/۲ ل شیره ۱/۴ ل وانیل ۱/۲ ق چ نمک کمی شکلات بدون قند ۳ ق غ کره یا روغن نارگیل ۳ ق غ . .
🥘برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه نیازه 🥔سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم 🥘توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۶ لیوان دسته دار پودر کاسترد ۶ قاشق غذاخوری شکر ۶ قاشق غذاخوری اگه شیرین دوس دارین بیشتر بریزین خامه صبحانه ۱۰۰گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: ڪروڪت گوشت و پنیر مواد لازم : گوشت چرخ كرده ٥٠٠گرم تخم مرغ دو عدد نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها آويشن نصف ق.م پياز رنده شده و آب گرفته يك عدد متوسط سير رنده شده دوحبه دستور تهیه : آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم گوشت چرخ كرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،بذاريد يكساعت داخل فريزر، بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد
موادلازم کنجد آسیاب شده :2 پیمانه فیله سینه مرغ :300 گرم کدو حلوایی پخته شده :یک پیمانه پیاز داغ :یک پیمانه رب انار :1/3 پیمانه شکر :1/2 پیمانه کره :به میزان لازم نمک و زردچوبه :به میزان لازم آب :4 پیمانه طرز تهیه فیله مرغ را با کره تفت دهید. زردچوبه اضافه و بعد کنجد را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید (اگر زیاد تفت دهید می سوزد و تلخ می شود) . آب را هم اضافه کنید و به همراه کدو حلوایی بگذارید تا خورشت بجوشد. زیر آن را کم کنید و بگذارید تا حدودا 1/5 ساعت ریز بجوشد. در آخر نمک، شکر و رب انار را اضافه کنید و مجددا بگذارید حدود نیم ساعت بجوشد تا خورشت جا بیفتد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچیلادا با مرغ یه غذای مکزیکی تند😋😍😋 آنچیلادا که با مرغ درست کردم از خوشمزگیش هرچقدر بگم کم گفتم 😋 قول میدم اکثرتون درستش کنید✌🏼 . مواد لازم : 👇 روغن ذرت به میزان لازم فیله مرغ ۳۰۰ گرم پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد سیر دو حبه پوره گوجه فرنگی ۲ پیمانه رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری لوبیا قرمز پخته ۲/۳ پیمانه آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری ذرت پخته نصف پیمانه مخلوط پنیر پیتزا و چدار ۲ پیمانه نان پیتا فلفل دلمه ای قرمز ۱/۲پیمانه نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،فلفل قرمز ،آویشن به میزان لازم سس فلفل تند به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذاي آمريكايي لذيذ و خوشمزه پيش غذاي شيك و مجلسي🍽 سینه مرغ 4 عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ژامبون مرغ یا گوشت 4 ورق پنیر زرد ورقه ای 4 عدد تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری 300 گرم روغن مایع به مقدار لازم سینه مرغ را از کنار آن برش داده، با نمک و فلفل مزه دار کنید؛ یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر داخل برش قرار دهید و با خلال چوبی آن را ببندید؛ تخم مرغ را هم زده، سینه مرغ را در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری بغلطانید؛ سینه مرغ پرشده را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی رنگ شود. کوردن بلو را به همراه سبزیجات بخارپزشده سرو کنید.🫔🫔🫔
🥳🥳🥳🥳 یکی از خوشمزه ترینهاست ،به این روش یه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی رو خواهید داشت مواد لازم . فیله مرغ ۱کیلو آب پرتقال شرکتی۱لیتر زرشک خلال پسته روغن و کره ادویه دلخواه (نمک ،فلفل،دارچین) زعفرون طرزتهیه . . فیله های مرغ رو با ادویه و زعفرون مزه دار کنید و از شب قبل با حداقل برای چند ساعت در یخچال بزارید حالا فیله هارو با مخلوط روغن و کره سرخ کنید دوطرف مرغها که سرخ شد آب پرتقال رو بریزید تا حدی که روی مرغها رو بگیره حرارت رو کم کنید و اجازه بدید کامل بپزه وقتی که سس غلیظ شد زرشک تفت داده شده رو روی مرغها بریزید یکی دو قل که زد امادست حرارت رو خاموش کنید و برای سرو از خلال پسته یا بادوم استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم آرد قنادی ۱/۲ لیوان نشاسته گندم یا نشاسته گل هم بهش میگن (از این دونه درشتها) ۱/۲ لیوان آب ولرم ۱/۲ لیوان ماست پرچرب ۴ ق غ ◀️در مورد ماست خیلی سخت نگیرید اگه ماست کم چرب داشتید ۳ ق غ بریزید روغن جامد یا کره ۱ ق م گلاب ۱ ق غ زعفران غلیظ ۱ ق م خمیرمایه ۱ ق چ(از لوازم قنادی تهیه کنید) شکر ۱ ق چ 🍕🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرورده گردو و بادمجون یه ترشی خاص و متفاوت برای سفرتون