فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری😍😋
مواد لازم:
مواد داخلی سلیقه ای
ژامبون 🥓
ذرت 🌽
قارچ 🍄
فلفل دلمه رنگی 🫑
فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃
آب💧 ۱۳۰گرم
خمیرمایه🥄 ۵گرم
نمک🧂 ۱۰گرم
شکر🍚 ۱۰گرم
روغن🥃۵۰گرم
آرد🥡 ۲۵۰گرم
.تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال
خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه
من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید
دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه
برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دیگه پودر سیر بازاری 😍😋
🌹 مدل دیگه برای خشک کردن سیر👇
کف سینی نایلون فریزر پهن کنید و سیر خورد شده یا رنده شده روی نایلون پهن کنید، هر چه نازکتر پهن کنید زودتر میشه،
دو روز توی آفتاب بزارید خیلی خوشرنگ خشک میشه و چند روز هم توی دمای محیط خونه بمونه تا رطوبتش کامل جمع بشه.
🌹همه ی سیرهای خشک رو یه باره آسیاب نکنید این طوری عطرش بهتر میمونه.
🌹از پودر سیر به عنوان چاشنی میشه توی غذاهای مختلف استفاده کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از یه برنج مجلسی جذاب و خوشمزه😍😋
📌تن ماهی
📌برنج
📌 شوید
📌سیر دو حبه
📌 پیاز یک عدد
📌 زعفران
📌 ادویه شامل: پاپریکا،پودرسیر، زردچوبه،نمک،فلفل
📌تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید
📌پیاز رو تفت بدید طلایی که شد بهش سیر و تن ماهی رو اضافه کنید
📌 ادویه هارو اضافه و خوب مخلوط کنید
📌 برنج رو آبکش کنید و به سه قسمت تقسیم کنید
📌 به یه قسمت زعفران،به یه قسمت شوید اضافه کنید
📌 لایه زعفرانی رو کامل بریزید
📌 یه لایه از برنج سبز و مولد میانی رو بریزید
📌 بقیه برنج سبز و در نهایت برنج سفید رو اضافه کنید
📌با پشت قاشق خوب فشار بدید و بزارید که دم بکشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
43.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_فسنجونی
مواد لازم برای۴ نفر
:۴۰۰ گرم فیله مرغ
۵۰ گرم گردو پودر شده
زردچوبه فلفل نمک
۳ .۴ قاشق رب انار
یک لیوان آب سرد
یک عدد پیاز رنده شده
طرز تهيه:
همه مواد بالا رو مخلوط کن بریز تو تابه
بزار رو حرارت ملایم به مدت یکساعت
و بعد نوش جونتون
طعم و مزه ی فسنجون رو یکساعته تجربه کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا قارچ و مرغ😍😋
مواد لازم :
▪️فیله مرغ ۷ ۶ عدد
▪️قارچ متوسط تفت داده شده ورقه ای ۱۰ عدد
▪️پنیر تاپینگ پیتزا
▪️گوجه گیلاسی
▪️فلفل دلمه سبز
▪️نمک
▪️پاپریکا هندی
▪️پودر سیر
▪️ادویه مخصوص مرغ
▪️زردچوبه
▪️آویشن
▪️روغن زیتون فرابکر قاشق
▪️آب ۲ عدد پیاز
⭕️ نکته بعد از مزه دار کردن مرغ حد اقل ۲ ساعت استراحت کند
مواد سس پیتزا :
▪️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
▪️سس مایونز چیلی ۲ قاشق غذاخوری
▪️روغن زیتون فرابکر ۲ قاشق غذاخوری
▪️۵ حبه سیر کوچک
▪️ریحون خرد شده تازه ۵ شاخه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نمیرو دلبرانه😌•
تکراری و مثل همیشه درست نکنید😁اینجوری بیشتر میچسبه😍
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون ترین #ژله_ی_ویترینی 🍝🍓😍😋
خیلیم شیک و آسونه👌
🔸مواد لازم
یک بسته ژله ی الوورا
یک لیوان آب جوش
میوه های دلخواه
👈حتما ژله و روی بخار آب بزارید تا کاملا ذراتش حل بشه و شفاف بشه
👈قالب و حتما یکم چرب کن
👈وقتی با چاقو اطرافشو آزاد کردی و هنوز در نمیومد برای ۳ثانیه داخل آب داغ بزار تا خیلی راحت درمیاد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍧نکات پخت مربا👩🏻🍳
🍑🥭🍓🍈🍏🍎🍐🍊
☑️برای تعیین مقدار مناسب شکر برای حفاظت مناسب از مربایتان، بهتر است قبل از افزودن شکر، میزان میوه را وزن کنید بر این اساس، مقدار متناسب مورد نیازتان را اضافه کنید. اگر قصد دارید مربایتان را سریع تر بخورید، می توانید مقدار کمی از شکر را به منظور حفظ طعم اسیدیته میوه ها کاهش دهید.
🍏🍎🍐🍒🍓🍈🥭
☑️اما در این مورد، مربا زمان کمی کمتری خواهد ماند. به طور کلی، توصیه می شود برای یک کیلو میوه، یک کیلو شکر را اضافه کنید، اما اگر میوه شما بسیار شیرین بود، می توانید این مقدار را کاهش دهید که اغلب 700 گرم شکر برای هر کیلوگرم میوه مناسب خواهد بود.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍥سس مایونز سنتی🍥
🎈مواد لازم
🔸ارده : یک قاشق غذاخوری
🔸سیر : یک حبه
🔸نخود پخته : شش قاشق غذاخوری
🔸روغن زیتون : یک لیوان
🔸نمک : یک قاشق چای خوری
🔸فلفل قرمز : یک دوم قاشق چای خوری
🔸آب لیموترش تازه : یک دوم لیوان
🧂طرز تهیه🍋🍋
🥣تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید.
🍥در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند.
🍨این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سس های دیگر به شمار می آید. از این سس میتوان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍃حلوای گل سرخ🍃
➖مواد لازم:
🔰آرد ۶۰۰ گرم
🔰روغن جامد ۴۰۰ گرم
🔰پودر گل سرخ یک لیوان سر خالی
🔰گردو یا بادام پودر شده یک لیوان سر خالی
🔰پودر شکر ۳٫۵ لیوان
🔰عسل ۱۰۰ گرم
🔰گلاب نصف لیوان
🔰پودر هل نصف قاشق چایخوری
🔰پودر پسته به میزان لازم
🍮🍮طرزز تهیه:🍮🍮
برای تهیه حلوای گل سرخ در ابتدا گل سرخ را حتماً پودر کنید. روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود. حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی میتوانید داخل غذاساز مخلوط کنید. سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍘شیرینی گردو و شکلات🍘
🍬مواد لازم
🍫کره 100 گرم
🍫پودر شکر 1/3 پیمانه
🍫تخم مرغ 1 عدد
🍫آرد 1 پیمانه
🍫گردو خرد شده 1 پیمانه
🍫شکلات خرد شده 1 پیمانه
🍫وانیل 1/4 ق چ
🍫پودر کاکائو 1 ق س
🍫نمک 1 پنسه
🧈کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کرده با همزن 3_4 دقیقه میزنیم. بعد تخممرغ و وانیل را اضافه کرده یک دقیقه ی دیگر با همزن میزنیم.
آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کرده با لیسک هم میزنیم.
در پایان شکلات و گردو را هم مخلوط میکنیم و با اسکوپ بستنی کوچک و یا به کمک دو قاشق مربا خوری در سینی کاغذ روغنی انداخته با کمی فاصله قرار میدهیم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم.
دمای 180 درجه به مدت 10_ 12 دقیقه میذاریم شیرینی پخته بشه.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥧🥧سوفله فرانسوی
مواد اصلی
🔸پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
🔸تخم مرغ ۵ عدد
🔸شیر۲ لیوان
🔸آرد۵۰ گرم
🔸کره ۵۰ گرم
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🥠آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و ۳مرتبه الك كنید تا سبك شود.سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط میكنیم تا به اصطلاح جمع شود.سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم میزینم .تخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا میكنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط میكنیم.پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود.
سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود. سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط نمائید.ظرف را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍊🍌🍍میوه فریز شده برای اسموتی خوشمزه
🍹🍹🍹🍹
🍃آیا میوه شما در یخچال بد و پلاسیده می شود؟ قبل از اینکه به طور کامل برای همیشه از بین برود، آن را برای بعد فریز کنید! 🤗
🍌1/2 موز، 1/2 فنجان میوه مورد نظر خود و 1 فنجان کرفس را در کیسه های کوچک فریزری قرار دهید. وقتی مشغول تهیه یک اسموتی هستید، آن بسته اسموتی را با 1 فنجان شیر بادام و یا 1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی یا 1 پیمانه پودر پروتئین مخلوط کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍒کپک زدگی مربا را رفع کنید
🥣اگر مربا بعد از مدتی کپک زد به چند دلیل است یا آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده یا شکر آن کم بوده که باید در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و اجازه دهید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍘حلوا با شکر قهوه ای 🍘
🥠گلاب : چهار قاشق غذاخوری
🥠شکر قهوه ای : سه پیمانه
🥠زعفران آب شده : به میزان لازم
🥠آرد سبوس دار گندم : سه پیمانه
🥠آب : چهار پیمانه
🥠روغن کنجد یا روغن حیوانی : چهار قاشق غذاخوری
🍮🍮روش تهیه
برای تهیه حلوا ، آرد را با حرارت بسیار کم به مدت ۳۰ دقیقه تفت می دهیم، سپس روغن را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم و آرد را مرتب هم می زنیم، سپس شکر قهوه ای را به همراه آب می پزیم تا قوام بیاید. پس از آن گلاب، زعفران و شکر قهوه ای را نیز به آرد افزوده و روی حرارت کم مرتب هم می زنیم تا پخته شود.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥪🥪پخت اسنک کالباس با ماهیتابه لذیذ
🌮 مواد لازم
🔸نان تست : دو عدد
🔸کالباس : یک برگ
🔸سیر رنده شده : نصف قاشق چایخوری
🔸کره : ۱۰ گرم
🔸قارچ متوسط : دو عدد
🔸پنیر پیتزای رنده شده : دو قاشق غذاخوری
🔸نمک : به مقدار لازم
🔸سس کچاپ : به مقدار لازم
🥪دستور پخت : برای تهیه اسنک کالباس ابتدا دور نان های تست را جدا نمایید سپس سیر را رنده کنید و کره و سیر را درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا کره ذوب شود و مزه سیر را به خود بگیرید سپس مخلوط سیر و کره را روی نان های تست بمالید تا مزه دار شوند. در این مرحله از طرز تهیه اسنک با ساندویچ ساز مقداری سس کچاپ روی نان تست بمالید و پنیر پیتزا رنده شده را هم روی نان ریخته و یک ورق کالباس را روی پنیر پیتزا قرار دهید.قارچ ها را خرد نمایید و درون همان تابه بریزید. یک لایه قارچ روی کالباس قرار دهید سپس مقداری پنیر پیتزا روی قارچ ها بریزید و نان تست دیگر را با سس کچاپ به صورت کامل بپوشانید و روی اسنک قرار دهید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥕🍮حلوای هویج با شیر🍮🥕
🥕مواد لازم
🔸هویج 500 گرم
🔸آرد 125 گرم
🔸کره یا روغن مایع 100 گرم
🔸شکر 200 گرم
🔸شیر 2 لیوان
🔸هل 1 ق چ
🔸دارچین 1/2 ق چ
🔸زعفران دم کرده 2ق غ
🔸گلاب 1/4 پیمانه
🥕🥕هویج را پوست کنده چند تکه میکنیم و با یک لیوان از شیر میگذاریم خوب بپزد وبه صورت پوره در می آوریم. آرد را بدون روغن در تابه با حرارت ملایم حدود 15_20 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد.
🍮بعد از تفت دادن بهتر است آرد را الک کنیم تا گلولهای نداشته باشد. بعد کره یا روغن را اضافه میکنیم(من از مخلوط هر دو استفاده کردم) و2_3 دقیقه دیگر تفت میدهیم.
🍮سپس پوره هویج را اضافه میکنیم وبعد مخلوط شیر، شکر، زعفران و گلاب را که به صورت شربت در آوردیم و داغ است را افزوده هم میزنیم و وقتی از ظرف جدا شد از روی حرارت برمیداریم.
بعد داخل قالب سیلیکونی ریخته کمی فشرده کرده از قالب جدا میکنیم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍗خورش مرغ و فلفل دلمه😋
🥯مواد لازم
🍗مرغ: ۵۰۰ گرم
🥕هویج: ۳ عدد متوسط
🌶فلفل دلمهای سبز: ۳ عدد متوسط
🧅پیاز: ۲ عدد درشت
🍋آب لیمو: مقداری
🍚شکر: ۱ قاشق مربا خوری
🧂🍾نمک و روغن
🥫رب گوجه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
💧آب: به اندازه لازم
🌾ادویهها: شامل پودر فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر هرکدام نصف قاشق چایخوری
☘️طرز تهیه☘️
برای تهیه خورش مرغ و فلفل دلمهای ابتدا تکههای مرغ را در کمی روغن و با حرارت متوسط سرخ کنید و کنار بگذارید. پیازها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید در حدی که کمی نرم شود (۲ دقیقه).
ادویهها را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. فلفل دلمهای خرد شده را همراه پیاز و ادویه کمی تفت دهید.
رب گوجه و آب لیمو و شکر و تکههای مرغ و هویجها را به مواد اضافه کرده و مقداری آب و نمک روی مواد بریزید. آب درحدی که تقریبا روی مواد را بگیرد و بعد از اولین جوش حرارت را کم کنید و اجازه دهید آرام آرام بپزد.
در نیمههای پخت غذا را بچشید و اگر نمک یا آب لیمو یا رب گوجه (چون رنگ ربها با توجه به کیفیت آنها بسیار متفاوت است) نیاز بود اضافه کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
➕🍃رفع شيرينی غذای شيرين
🍲🍲درصورت شيرين شدن غذا، به ان كمی نمک اضافه كنيد ودر صورتی كه غذای شما شامل سبزی يا انواع خورش بود مي توانيد يک قاشق چایخوری سركه نيز به ان بيفزاييد.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
کباب زردک🥕🍔
😋در واقع یک نوع شامی شیرین می باشد
✔️مواد لازم✔️
🌮گوشت چرخ شده گوسفندی: ۲۵۰ گرم
🌮زردک متوسط: ۴ عدد
🌮آرد نخودچی: به مقدار لازم
🌮پیاز کوچک رنده ریز شده: ۱عدد
🌮شیره خرما یا انگور: به مقدار لازم
🌮سرکه انگور طبیعی: به مقدار لازم
🌮آب: یک چهارم لیوان
🌮نمک دریا، زردچوبه، زعفران: به مقدار لازم
🌮روغن ارده کنجد یا دنبه: به مقدار لازم
🥐دستور پخت🥐
ابتدا گوشت چرخ شده را همراه کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.
از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید.
برای درست کردن شهد کباب، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود.
سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
بعد از آن کباب های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب ها بریزید.
سپس روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار داده تا شهد به خود کباب ها برود.
سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍘ترشه شامی🍘
🍘مواد لازم:🌮
🥩گوشت ران بره یا گوساله که زیاد چرب نباشد _ نیم کیلو
🧅پیاز درشت _ ۱ عدد
🥚تخم مرغ _ ۱ عدد
🥔سیب زمینی _ نیم کیلو
🥫رب گوجه فرنگی _ یک قاشق غذاخوری
🍋آبغوره یا آب نارنج یا آبلیمو _ یک فنجان
🧂نمک و فلفل _ به اندازه کافی
🥟🥟طرز تهیه:🥟🥟
برای تهیه ترشه شامی در ابتدا گوشت را چرخ کرده، پیاز را رنده ریز نموده با تخم مرغ و نمک و فلفل داخل گوشت مینمائیم (مثل کوفته مالش میدهیم) سپس از این مایه گوشت گلولههای یک اندازه برداشته در کف دست مثل شامی گرد پهن کرده با روغن داغ و در حرارت ملایم دوطرف آنرا سرخ میکنیم. در ظرفی یک لیوان آب ریخته، رب گوجه و ترشی را در آن مخلوط نموده، میگذاریم جوش آید. آنگاه گوشتهای سرخ شده را در آن چیده با این سس کمی دم میکنیم و سیب زمینیها را که پوست کنده و ورقه ورقه بریدهایم، در روغن سرخ نموده روی گوشت میریزیم. این کوکو با برنج صرف میشود و باید خیلی کم آب باشد.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥘 خوراک گلکلم🥘
🔸مواد لازم
🥕هویج : یک عدد متوسط
🍅گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
🍾روغن کنجد : به میزان لازم
🧅پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
🥒کدو خورشتی : یک عدد متوسط
🥔سیب زمینی : یک عدد بزرگ
🍄قارچ : چهار عدد بزرگ
🌾گل کلم گل شده : دو پیمانه
🧂نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم
🥄پودر زیره : به میزان لازم
🥣دستور پخت
سیب زمینی و هویج را نگینی خرد کرده، سپس بخارپز می کنیم.
قارچ و کدو خورشتی را ۲ سانتی خرد می کنیم.
پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم.
پس از آن سیب زمینی و کدو خورشتی را اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم.
گوجه فرنگی را با مقداری آب، نمک و فلفل میکس کرده و به همراه پودر زیره، گل کلم و قارچ به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب سبز 😍😋
ساق مرغ: ۶ عدد
گشنیز: یک دسته
سیر: ۶ حبه
لیمو ترش: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: نصف استکان
و یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک و یک عدد پیاز و چهار حبه سیر هم برای گرفتن بوی زهم و طعم دهی اولیه به ساق مرغ.
نمیدونم شما چه طعم جوجه کبابی رو بیشتر دوست دارین، ولی حتماً یک بار این کباب رو امتحان کنین؛ مطمئن باشین خوشتون میاد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]